günaydın canım bızım ılk bır ıkı gun cıplak degıldı dotor boyle gıydırmeyın cocugu sız bu sıcakta bukadar kalın gıyebılırmısınız dıye de kızdı. o nedenle yazı cıplak gecırmıstık ama bu yaz daha farklı olacak ayy heycanla yazı bekliyorum buarada test yaptım dun negtaifti :)
ay ben de uyuz tipleri taklit için söyledim canım sorun yokIgnore etmek ne demek hiç yakıltıramadım. Görmezden gelmek denir onavardır ya böyle uyuz tipler onlara özendim haha
Hehhe güldürdün beniOyle sey olur mu yahuu biz tum gunleri sana
Uydurmaya calistik mutlu olmazmiyim seni gorecegime alinganlik yapmada gel opusup barisalim)
Ya kizlar bu arada bnde geceden beri dayanilmaz bi dis agrisi var doktora gidicm ama mirfin emzirmemi etkiler mi fikriniz veya emzirirken disciye gideniniz varmi
ihtiyaç olduğunda neden kv ye ulaşılamaz acaba? :100:
neyse, ayşecik uyudu. ben de ütüye girişiyorum şimdi
Çok manidar di mi :)
bana da hep öyle olur bu kadar dipdibeyiz ne zaman işim olsa....neysee kolay gelsin bacımmihtiyaç olduğunda neden kv ye ulaşılamaz acaba? :100:
neyse, ayşecik uyudu. ben de ütüye girişiyorum şimdi
Afiyet bal olsun yarasınnnşuanda kadayıf tatlısı yemiyorum.:125:
kaçıncı maddeydi, hatırlamıyorum ama
''müddei, iddiasını ispatla mes'uldur''
ay ben de uyuz tipleri taklit için söyledim canım sorun yok
Hehhe güldürdün beni
Benim de dişçiye gitmem lazım bişey olmaz heralde ya hamileyken bile gidiliyo sonuçta sadece ağız uyuşuyor ağrı kesici yaparsa. bakterili dolaşmaktan iyidir
topiğe koymayız da, msj atarız
Cok sevinirim .benim kizim 1 ay erken doğduğu icin hep korkuyorum gelişimi geri kalır diye butun bebislere saglık versin Rabbimçok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum biz yarın gideceğiz 9 ay kontrolüne bilgileri veririm ama kilo almamaları bu aylarda normal diye biliyorum benimkinde hiç iştah yok o çok kötü
heyyy hanımlar bende süpriz yapacaktım gelecektim buluşmaya amaaaaa ben bu gün kayseriye gidiyorummmmmmmmmm
ecoş çok fena off düşüpde duruyor yürüyeceğim diye Allah tan korkmuyor.... 4 .dişimiz de patladı hiç birşey yemiyor yavrum zayıfladı git giderabbim şifa versin tüm kuzucuklarımızaa
istediğiniz bir şey varmı kayseridennnnn
hepinizi prens ve prenseslerinizi öpüyorummmm Allah a emanet olunnnnnnnnnnnn
şimdi görümce aradı. acil anneme bi şey sorucam, ulaşamıyorum.
evde mi acaba, bi kapıyı çalar mısın dedi.
gittim kapıyı çaldım, kv açtı, kapıyı araladı. dedim böyle böyle kızınız bekliyor. tamam dedi.
ben de sabahtan beri 2 kez aradım, ulaşamadım.. sonra siz aradığınızda açtım, telefon kapandı dedim.
hmm, doğrudur. işlerim var dedi. kapıyı kapattı.
niye aramıştın diye sormadı bile
boşuna dememişler; elden gelen öğün olmaz, olsa da vaktinde bulunmaz diye..
gecenin kör vaktinde, çocuğu uyuturken arayıp ayşeciği sevmek için alıca demek pek kolay tabii..
ama benim de adım nfk ise.. bu hanım, yine tatile gidecek onun hazırlığını yapıyor..
vardır böyle huyları..
sabah sabah ne kadar şüpheci ve kötü niyetliyim yaaaaaaaa!!!
Günaydın hanımlar,kızımı kızamık aşısına götürücem ama sonrasında banyo yaptırabiliyo muyuz?
kizamik aşısı için saglik ocağımı arıyor biz yaptırmadık arayanda olmadı :44:
Kelebek de yok ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?