Merhaba hanımlar,dün kızımı kontrole götürdük,77 cm 9800 gr olmuş.aramızda tam 1 metre var şu an,beni geçicek galiba :))
Maalesef kan değerleri düşük çıktı.demir eksikliği var gibi.damla kullanıcaz bunun için.göz kapaklarının şişme sebebi büyük ihtimal alerjiymiş,babadan geçmiş.inek sütü verebileceğimizi ve tüm mevsim meyvelerinden tüketebileceğini söyledi doktor.bi de başı çok terliyodu kızımın,demir eksikliğinin sonuçlarından biriymiş bu da.
Kızım epeydir ayakta duruyodu,3 gün önce tam 3 adım attı bana doğru,çok mutlu oldum :)) emekleye emekleye tüm evi geziyo zaten.
Katı meyve sıkacağından öyle korkuyo ki ne ağlama ne ağlama :)) cici ciciii desem de yok,geçmedi bi türlü.
En güzel haber de kayınvalidemler geldi gitti,herşeye karıştı ama sadece lafta kalabildi,atlattım bi şekilde bu badireyi de :)
teşekkür ederim bacım..
bi mado falan olaydı iyiydi, keçi sütünden kesme dondurma yirdik:89:
ama yoooh!
aha da yemek sayfası birinin önünde buluşuruz beeeah !
YEMEK | Tepe Nautilus - Alveri Denizi
evet canım ama sen ve benden başka net olarak gelen kim var sanırım başbaşa olucaz bu gidişle
işte net bi yer olursa daha iyi olur diye düşünüyorum senin gösterdiğin resimdeki yeri tam anlayamadım ama bence herkese açık ortak alanlar oluyor ya orda oturalım önce toplanalım sonra bi yerde oturulacaksa oturulur ama önce hani avm.nın olan hiçbiyere ait olmayan masalar varya demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum ama deriz ki şu restauratın önünde pizza hutın önünde neyse ama bi karara varalım herkes çok sık girmiyor çünkü sıkıntı olmasın hemen gelsin pazaarrr
ya ben kesin geliyordum aslında ama pazar bizim aile ful bize gelecekler kardeşim pazarları çalışıyor bu pazar çalışmayacak kötü denk geldi her pazar izinli olmadığı için gelmeyin diyemiyorumvazgecerlerse kesin oradayım
sen emziriyormuydun canım malum bende sıkı bi önlem alacağım spirale pek güvenmiyorum senin kullandığının hap emzirirken kullanılıyor mu?
Merhaba hanımlar,dün kızımı kontrole götürdük,77 cm 9800 gr olmuş.aramızda tam 1 metre var şu an,beni geçicek galiba :))
Maalesef kan değerleri düşük çıktı.demir eksikliği var gibi.damla kullanıcaz bunun için.göz kapaklarının şişme sebebi büyük ihtimal alerjiymiş,babadan geçmiş.inek sütü verebileceğimizi ve tüm mevsim meyvelerinden tüketebileceğini söyledi doktor.bi de başı çok terliyodu kızımın,demir eksikliğinin sonuçlarından biriymiş bu da.
Kızım epeydir ayakta duruyodu,3 gün önce tam 3 adım attı bana doğru,çok mutlu oldum :)) emekleye emekleye tüm evi geziyo zaten.
Katı meyve sıkacağından öyle korkuyo ki ne ağlama ne ağlama :)) cici ciciii desem de yok,geçmedi bi türlü.
En güzel haber de kayınvalidemler geldi gitti,herşeye karıştı ama sadece lafta kalabildi,atlattım bi şekilde bu badireyi de :)
emziriyrodum canım spriali dene bi süre 4 5 aya kadar ben ek korumada uyguladım spriallede hamile kalan var
sonra emzirirken kullanılan doğum kontrol hapı var çok güzel cerezate diye 26 tl felan 28 tablet ondan al benimki şuan çok az içtiği için ben yasmine geçtim 2 aydır yasmin kullanıyorum çok hafif güzel bri hap
valla çok üzüldüm şimdi.ya ben kesin geliyordum aslında ama pazar bizim aile ful bize gelecekler kardeşim pazarları çalışıyor bu pazar çalışmayacak kötü denk geldi her pazar izinli olmadığı için gelmeyin diyemiyorumvazgecerlerse kesin oradayım
çok sağol bacım.Nfkcım bu arada geçmiş olsun onu gözden kaçırmışım şimdi farkettim yazmadığımı şimdi daha iyisinidr inş ben hastayken hayatta temizlik yapacak güç bulamam helal olsun
ben yasminle 2 ayda yaklaşık 5 kilo almıştım.yasmine geçtim 2 aydır yasmin kullanıyorum çok hafif güzel bri hap
noldu sana ya?!Kızlarrrrrrr nasılsınız bakalım??? Sabahtan beri okudum okudum ama valla bişi yazasım gelmedi. Şu ara depresifliğim üstümde. Kaşık kaşık sarelle yedim midem bulandı ama hala depresifim :) neyse kafamı dağıtmak için oğlumun doğum gününe odaklandım ki haziran sonundan bahsediyoruz :)) yeterki kafam dağılsınşimdi ben istanbulu hiç bilmiyorum ama okuduğum kadarı ile eminönünde bir sürü süs püs satılıyormuş hem de ucuz ucuz doğru mu?? Eminönü hangi tarafta?? Çılgınlık yapılıp gidilebilir o vakte kadar. Tabi aslında bi ara bebek görmeye gidicez istanbula o sırada gidip bakabilirim belki. Yoksa teptiğin yol parasını üstüne koy oturduğun memleketten al dimi :) bak kafam dağıldı ne güzel hahhahah
valla çok üzüldüm şimdi.
cumartesi olmasın dedik sizin dr randevunuz var, birinin daha vardı..
inş bi mucize olur, nasip değilse ne yapalım..
çok sağol bacım.
evi de bi silip süpürmem gerek ama o kadar enerjim yok henüz
dediğini anladım. ortadaki yemek masalarında buluşalım diyorsun.
öyle yapalım, dediğin mantıklı. hepimiz toplanınca da bi yere yerleşir, otururuz..
ben yasminle 2 ayda yaklaşık 5 kilo almıştım.
siz kendinize dikkat edin. :105:
noldu sana ya?!
dün dudağımda uçuk çıktı demiştin.
bugün depresifim..
pek alışkın değilim senin bu hallerine
nerde benim pozitif, neşeli pembişimmmm?!:84:
eminönünde aklına gelecek gelmeyecek heeeeerşey var.
süs ve süsleme malzemeleri de..
eminönü, avrupa yakasında.
istanbulda hangi tarafa geliyorsun bilmiyorum.
anadolu yakasına gelirsen bile bi vapurla eminönündesin
Tamam, unutmayın ama...topiğe koymayız da, msj atarız
Ben de geçen haftalarda senin gibiydim.Neyseki geçti.Adet oldum, rahatladım.Kızlarrrrrrr nasılsınız bakalım??? Sabahtan beri okudum okudum ama valla bişi yazasım gelmedi. Şu ara depresifliğim üstümde. Kaşık kaşık sarelle yedim midem bulandı ama hala depresifim :) neyse kafamı dağıtmak için oğlumun doğum gününe odaklandım ki haziran sonundan bahsediyoruz :)) yeterki kafam dağılsınşimdi ben istanbulu hiç bilmiyorum ama okuduğum kadarı ile eminönünde bir sürü süs püs satılıyormuş hem de ucuz ucuz doğru mu?? Eminönü hangi tarafta?? Çılgınlık yapılıp gidilebilir o vakte kadar. Tabi aslında bi ara bebek görmeye gidicez istanbula o sırada gidip bakabilirim belki. Yoksa teptiğin yol parasını üstüne koy oturduğun memleketten al dimi :) bak kafam dağıldı ne güzel hahhahah
Ben her gün damlasını veriyorum, bir de bir tatlı kaşığı kadar da pekmez.Her gün et yemesine dikkat ediyorum ama elleri hala soğuk.Ben de kansızlıktan şüphelenmiyor değilim.İnşallah yoktur.Hiç tahlil yapılmadı.kayınvaldenleri göndermişsin hadi gözünaydın cnm benim oğlumda da çıktı demir eksikliği demir ilacını 20 damla olarak veriyorum her gün öncesinde neredeyse hiç vermedim şimdi mecburen aksatmadan veriyorum:26:
Canım senin durum daha iyi gibi bizimki tam da ramazana denk geliyor diş buğdayına çok heves etmiştim onu yapamadım çünkü diş yok hala bakalım doğum günü yapabilecekmiyim oysaki çok hevesliyim ama inşallah sen de gönlüne göre hazırlanırsın...Kızlarrrrrrr nasılsınız bakalım??? Sabahtan beri okudum okudum ama valla bişi yazasım gelmedi. Şu ara depresifliğim üstümde. Kaşık kaşık sarelle yedim midem bulandı ama hala depresifim :) neyse kafamı dağıtmak için oğlumun doğum gününe odaklandım ki haziran sonundan bahsediyoruz :)) yeterki kafam dağılsınşimdi ben istanbulu hiç bilmiyorum ama okuduğum kadarı ile eminönünde bir sürü süs püs satılıyormuş hem de ucuz ucuz doğru mu?? Eminönü hangi tarafta?? Çılgınlık yapılıp gidilebilir o vakte kadar. Tabi aslında bi ara bebek görmeye gidicez istanbula o sırada gidip bakabilirim belki. Yoksa teptiğin yol parasını üstüne koy oturduğun memleketten al dimi :) bak kafam dağıldı ne güzel hahhahah
valla çok üzüldüm şimdi.
çok sağol bacım.
öyle yapalım, dediğin mantıklı. hepimiz toplanınca da bi yere yerleşir, otururuz..
noldu sana ya?!
bugün depresifim..
Merhabaa
Oh emekleyenler yürüyenler hayırlı olsun benim kızımda anca dış çıkarsın
Kizim dünden beri öyle bir nezle oldu ki anlatamam. Hep burnu tıkanirdi bu sefer feci akıyor bı hapsirik sümüşler yere kadar uzanıyor:) mendiller silsem burnu acır diye her seferinde elimle silip elimi yikiyorum bugün 100 kere banyoya gidip gelmisimdir annelik boyle bı fedakarlık iste
Ya yemesinde içmesinde bı iştahsızlık yok ama nasıl iyileşecek bilmiyorum peditus basladim hemen sabah öğle aksam darumuz öyle demişti 2 -3 gün gecmezsede dra goturcem artık ateşi yok cok şükür havalarda tam guzellesiyodu
Bu arada biz 6 aylikken dra gittimizde 8900 gr di kizim. Doktorumuz artikgelme yasında getirirsin demişti ben de o yüzdenize hekiminie gittim bu ay 9000 gr çıktı) yani uç ayda hic kilo almamış elbiselerine birde boyu uzamış ama kilo 0 acaba tartıdan tartıya farklılık olabilir mı? Ya cok üzüldüm cok iştahı cok yerinde maşallah ama 3 ayda hic kilo almamak bence normal degil ama doktora daha soramadim sizde durumlar nedir ayda kac gr alıyorlar?
valla çok üzüldüm şimdi.
çok sağol bacım.
noldu sana ya?!
bugün depresifim..
ben kilo alamıyorummmmmmmmmmmmmm
Ben de geçen haftalarda senin gibiydim.Neyseki geçti.Adet oldum, rahatladım.
Merhabaa
Oh emekleyenler yürüyenler hayırlı olsun benim kızımda anca dış çıkarsın
Kizim dünden beri öyle bir nezle oldu ki anlatamam. Hep burnu tıkanirdi bu sefer feci akıyor bı hapsirik sümüşler yere kadar uzanıyor:) mendiller silsem burnu acır diye her seferinde elimle silip elimi yikiyorum bugün 100 kere banyoya gidip gelmisimdir annelik boyle bı fedakarlık iste
Ya yemesinde içmesinde bı iştahsızlık yok ama nasıl iyileşecek bilmiyorum peditus basladim hemen sabah öğle aksam darumuz öyle demişti 2 -3 gün gecmezsede dra goturcem artık ateşi yok cok şükür havalarda tam guzellesiyodu
Bu arada biz 6 aylikken dra gittimizde 8900 gr di kizim. Doktorumuz artikgelme yasında getirirsin demişti ben de o yüzdenize hekiminie gittim bu ay 9000 gr çıktı) yani uç ayda hic kilo almamış elbiselerine birde boyu uzamış ama kilo 0 acaba tartıdan tartıya farklılık olabilir mı? Ya cok üzüldüm cok iştahı cok yerinde maşallah ama 3 ayda hic kilo almamak bence normal degil ama doktora daha soramadim sizde durumlar nedir ayda kac gr alıyorlar?
Canım senin durum daha iyi gibi bizimki tam da ramazana denk geliyor diş buğdayına çok heves etmiştim onu yapamadım çünkü diş yok hala bakalım doğum günü yapabilecekmiyim oysaki çok hevesliyim ama inşallah sen de gönlüne göre hazırlanırsın...
evet canım tam da oraları diyorum...sen ve benden başka kesin gelen kim var biliyomusun ?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?