Yani evet baba da 1.90 olunca uzun boy kaçınılmaz :)) ben minyon severim aslında ama neyse :) sağlıklı olsun da gerisi boş canım . Kayınvalide debelendi ama atlattık,mutfakta arkamı döndüm sarımsaklı yoğurtlu karnabahar vermeye kalkmış,eşim anne verme verme deyince sindi,daha neleeer neler .neyse gitti ya ohhoooy maşallah kızına. uzun boylu olacak annesi gibi
ayşecik de anası gibi olursa, 162 de çakılı kalır
adımlamaya da başladı demek, bizimki emekledi nasıl sevindik, yürüse uçarız heralde
görmemişin çocuğu olmuuuuuuuuuş..... ...........
bi kv taarruzu daha başarıyla püskürtüldü..:
aferin cevval temmuz annesiiii :130:
Teşekkür ederim,evetçok sevindim ama daha fazlası henüz gelmedi üç adımdan.ayakta duruyo alkışlıyo çığlık atarak,nası heyecanlanıyo görsen :)) çok keyifli ve bi o kadar zor zamanlar ...Maşallah canım.Bizimki yeni yeni emekliyor daha, yürümeye gecmiş senin bıdık. Ayyy kim bilir ne kadar mutlu olmuşsundur.Ben olsam havalara uçardım.Herkesi aradım.
Geçmiş olsun canım size de.ferrum kabızlık yapıyo diye aksatmıştım başka bi damla önerdi doktor.kayınvaldenleri göndermişsin hadi gözünaydın cnm benim oğlumda da çıktı demir eksikliği demir ilacını 20 damla olarak veriyorum her gün öncesinde neredeyse hiç vermedim şimdi mecburen aksatmadan veriyorum:26:
72 de iyi canım,normal aralıkta bıdığın :) o değil de hamileyken chiccodan 1 yaş kıyafetleri almıştım, 74 cm oluyo o da,elimde patlamasalar bari :))maaaşallahhhhhhhhhh boyu süper of benim kızım hiç uzamıyor artık 72 de kaldı
Daha ne istiyosuuuuuuunnnben kilo alamıyorummmmmmmmmmmmmm
Ben her gün damlasını veriyorum, bir de bir tatlı kaşığı kadar da pekmez.Her gün et yemesine dikkat ediyorum ama elleri hala soğuk.Ben de kansızlıktan şüphelenmiyor değilim.İnşallah yoktur.Hiç tahlil yapılmadı.
evet canım tam da oraları diyorum...sen ve benden başka kesin gelen kim var biliyomusun ?:44:
Aa şimdi kızıyorum ama haaa
ay hadi inşşşşbi yokladim haftaya cmt mi olsa diye belki tek kardeşim gelir o zaman gelirim zaten
canım benim, çok geçmiş olsun.Merhabaa
Oh emekleyenler yürüyenler hayırlı olsun benim kızımda anca dış çıkarsın
Kizim dünden beri öyle bir nezle oldu ki anlatamam. Hep burnu tıkanirdi bu sefer feci akıyor bı hapsirik sümüşler yere kadar uzanıyor:) mendiller silsem burnu acır diye her seferinde elimle silip elimi yikiyorum bugün 100 kere banyoya gidip gelmisimdir annelik boyle bı fedakarlık iste
Ya yemesinde içmesinde bı iştahsızlık yok ama nasıl iyileşecek bilmiyorum peditus basladim hemen sabah öğle aksam darumuz öyle demişti 2 -3 gün gecmezsede dra goturcem artık ateşi yok cok şükür havalarda tam guzellesiyodu
Bu arada biz 6 aylikken dra gittimizde 8900 gr di kizim. Doktorumuz artikgelme yasında getirirsin demişti ben de o yüzdenize hekiminie gittim bu ay 9000 gr çıktı) yani uç ayda hic kilo almamış elbiselerine birde boyu uzamış ama kilo 0 acaba tartıdan tartıya farklılık olabilir mı? Ya cok üzüldüm cok iştahı cok yerinde maşallah ama 3 ayda hic kilo almamak bence normal degil ama doktora daha soramadim sizde durumlar nedir ayda kac gr alıyorlar?
canım, busmai karşıdan gelecek.evet canım tam da oraları diyorum...sen ve benden başka kesin gelen kim var biliyomusun ?:44:
Günaydın kızlarrrrrrr. Bugün çok mutluyum. Kız kardeşim kadar çok sevdiğim bir dostumun ikinci çocuğuna hamile olduğunu öğrendim :) Allah'ım hayırlısı ile tamamına erdirsin. Bugün güzel bir gün olacak belli olduherkese süperötesi bir gün diliyorum :)
saol canım benim.
düne kıyasla bugün çok iyiyim. inş hep böyle gider.
ayşecike bulaşacak diye de korkuyorum:18:
4 posta çamaşır yıkandı, bulaşık makinesi de boşalacak.
ALLAHtan yemeğim var, eşim gelir bir saate.
ayşeciki de yıkadım, 3 tel saçı var, kıvır kıvır. yıkanmayınca iyice kıvırcık oluyor
bahar gelince temizlik kaçınılmaz.. napalımmm
28 nisan pazar saat 13.00 kadıköy tepe natilus
diyorum başka da bi şey demiyorum..
tekrar gü-nay-dıııııın!
valla bugün hava çok güzel olacak belli.
epey ütüm var, onları hallederim bugün.
kv evdeyse spora da giderim.
sonraaa bugün buranın pazarı var, dönüşte ona uğrarım.
bi de akşama ne pişiricem sıkıntısını aşarsaaaaam, ayşecikle parka bile gidebiliriz
hullus, kızamık aşısından sonra banyo yasağı yok canımmmm
herkeslere günaydın hava çok güzel insanın evde durası gelmiyor misss gibi özlemişiz yazı havalar ısınsada oğlumu cıbıl cıbıl çıplak görsem temmuzda doğduğu için ben soymadım 40 çıkına kadar zaten eylül başı oldu sonrada havalar serinledi bu sene ısırcam her yerini oğluşumun
Cnm nedn kiziyosun sen ist disinda old halde gelmeye calisicaksin biliyorum ama kesin mi degil mi bilmiyodum ayruca ben ist icinde olupda hala tam bilgi vermeyenlere sitem amacli yazdim sen hiicc ustune alinma)
tekrar gü-nay-dıııııın!
valla bugün hava çok güzel olacak belli.
epey ütüm var, onları hallederim.
kv evdeyse spora da giderim.
sonraaa bugün buranın pazarı var, dönüşte ona uğrarım.
bi de akşama ne pişiricem sorunsalını aşarsaaaaam, ayşecikle parka bile gidebiliriz
hullus, kızamık aşısından sonra banyo yasağı yok canımmmm
Hullus sen cepten giriyordun değil mi ? Sayfanın en altında "full site" yazan yer var, oraya tıklarsan siteyi orjinal halde görebilirsin ; özel mesaj, beğen butonu vs.
Günaydın hanımlar,kızımı kızamık aşısına götürücem ama sonrasında banyo yaptırabiliyo muyuz?
herkeslere günaydın hava çok güzel insanın evde durası gelmiyor misss gibi özlemişiz yazı havalar ısınsada oğlumu cıbıl cıbıl çıplak görsem temmuzda doğduğu için ben soymadım 40 çıkına kadar zaten eylül başı oldu sonrada havalar serinledi bu sene ısırcam her yerini oğluşumun
Önceki mesajımda borntobemother seni göreceğim için ben de çok mutluyum yazdım , beni ignore etmeyi bırakkk :)
Önceki mesajımda borntobemother seni göreceğim için ben de çok mutluyum yazdım , beni ignore etmeyi bırakkk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?