Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kelebeğim pek kurabiye veya bisküvi tarzı şeyleri sevmiyorum az kalorili onlar :))) bi de kelepçeli kalıp hiç kullanamıyorum. Kaç tane denedim olmadı hep aktı içindekiler. Sorun bende eminim

Kızlar sizebu mesajımı çook yakından yazıyorum:)
Geldiiiik
Nfk o hoca da amma salakmış diycem olmicak ; insan emanete hıyanet eder mi hele ki emanet bir can'sa
Born arkadaşına çok üzüldüm

Ayy bnde hic kullanamiyrm onlari bozdum hatta )

Ama çok özeniyorummmmm ((

Kayınvalidem o kalıpların alt kısımlarını pizza tepsisi olarak kullanıyor. Sanırım ben de o amaçla kullanıcam (((

Geldiiiik
Nfk o hoca da amma salakmış diycem olmicak ; insan emanete hıyanet eder mi hele ki emanet bir can'sa

Hoş geldinizzzzzzz :) yarınki buluşma fotolarını senden bekliyorum canikom

Ha şunu da söyliyim foto moto yok
Ben kameramanlık yaparım:)
Resmimi buraya koyamam sorry

canlarım, naber?
bugün çok mu yürüdük, ne? anam ağlamış durumda:111:
3 saatten fazla gezmişiz bacımla. çantalar, gömlekler, etek ve ayakkabı almışız :82:
ayşecik ve babası içerde uyuyor. bense cacık yiyerek size bu satırları yazıyorum

NFK cım sen öyle sann:)) ben kiiii, kalkmışım sabahın köründe puaça, mercimek köfte, mozaik pasta ve havuçlu tarçınlı kek yapmışım:) (misafirim varda).
vuuuuuvv!!!
hamarat baby
beni mahçup ettin dostum:130:

Maşallah, hepsini de çok severim.Mutfağımı su basmasaydı ben de şu anda günde olacaktım.Eşim git dedi ama ben bırakıp gitmedim.
canım, çok geçmiş olsun.. nasıl oldu o yaa?! :26:

Temizlik mi!Ya ben temizlik yapmayı hiç sevmiyorum.Ama benim evin de dip köşe bir temizliğe ihtiyacı var.Ve ben hep erteliyorum.Tembelim, ben tembelim, tembelim...
tembelim.
tembelsin
tembeliz

Geldiiiik
hoşgeldiniiiiiz, safalar getirdiniiiiiiiz
hocaya ben de içimden bi şeyler dedim de, dıştan duyulmadı

Ha şunu da söyliyim foto moto yok
Ben kameramanlık yaparım:)
Resmimi buraya koyamam sorry

Nolur bi albüm yapsan ve sadece arkadaşlarıngörse????? Nolarrrrrrrrr?? :)

Güle güle kullanın aldıklarınızı :)

Geldiiiik
Hosgeldn sefa getrdn cnm bnde cok uzgunum hala da etkisinden kurtulamadim

Mantikliymis gercekten bnde oyle yapiyim hic aklima gelmemisti...

Kizlarrr cok az kaldi cincona ulasan veya ulasabilecek olan var mi kuseciim ona hee

Nfkcim gule gule kullan bu arada aldiklarini...
Yer mevzuu ne oldu özelden mi haberlesicez bekle bekle baska yerlerde agac olmayalim sonra )

Hosgeldn sefa getrdn cnm bnde cok uzgunum hala da etkisinden kurtulamadim

Mantikliymis gercekten bnde oyle yapiyim hic aklima gelmemisti...

Kizlarrr cok az kaldi cincona ulasan veya ulasabilecek olan var mi kuseciim ona hee

Vallahi yahu bu cinconun güya yeni işi haftasonları tatil olduğu için daha rahat olacaktı......?????

görümcesinin nişanı varmış, gelemeyecek

Nfkcim gule gule kullan bu arada aldiklarini...
Yer mevzuu ne oldu özelden mi haberlesicez bekle bekle baska yerlerde agac olmayalim sonra )
teşekkürler canıııım
bu kafede buluşalım. sonra istersek başka yere geçeriz.

buluşma noktamız: aresto cafe
YEMEK > Aresto Cafe | Tepe Nautilus - Alveri Denizi

buluşma noktamız: aresto cafe
saat 15.00te, lütfen geç kalmayınıııııııııııız

ay hava ısınsın, ısınsın dedik..
baharı atladık, direkt kıştan yaza geçtik sanırsam:26:
şuan hava o kadar sıcakki, evde tsihrtle duruyorum. yine de sıcakladım.
yeni mayısa giriyoruz bi de. bunun temmuzu var ağustosu var, kavrulacağız heralde :18:

Evet ben de yeni geldim tam 12 sanattır dışarlardayiz bı de kizim hasta ama havada pek bı güzeldi gez gez görmediğimiz yer kalmadı:)

Buluşma icin ne olur ne olmaz telefonlarımızı alsak ya özelden çünkü buluşmaya geç kalınır bulunamaz lazım olur dunyanın bin türlü halı var

ayşecik, ''ayşe'' diyooooor

Aferin onaaaaaa :)

hı hı bizimkide ıngilizce konuşuyor

Bizimki de japonca ama ben çince üzerine yoğunlaşmasını istiyorum :)

Sıcak iyidir boşverrrrrr. Kat kat giyinmekten ve giydirmekten sıkıldım vallahi :)

Bu arada oğlum bugün koltuktan düştü. Bir ağlama ve bağırış koptu ki anlatmaya gerek yok banyo yaptığı için yere koymamıştım :/ neyse geçti gitti çok şükür. Bu arada bugün ilk defa yalnız yıkadım oğlumu. Her yeri su yaptık ve saçları istediğim gibi yıkanmadı ama olsun :)

Bu arada şimdiden yarın buluşacaklara iyi eğlenceler diliyorum. Buluşmaya gidemeyecek olan bizler de burda bir araya gelip buluşanların dedikodusunu yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…