Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

benim bildiğim de bi masal vardı dedem anlatırdı. gak deyince aş guk deyince su verilirdi dev bi kuşa. öyle yarım yamalak hatırlıyorum. dedeme sormak lazım anlamlarını:)

Ben bu uyku egitimine basladigim ilk gunler 8 de yatiriyodum 2 saat sonra uyuyodu ve bu boyle gitti 2 ay ben sinir krizleri geciriyorum her gece 2 saat yatak odasina kapanim ama bu hep onda uyuyodu sonra ben bunu saat 10 da yatirdim aninda uyudu ve bu konuda ben diretmeyi biraktim yani kizim kendi uyku saatini kendi secti. Bu uykuya dalamamalari da hergun olmuyor cok yoruldugu gunlerde oluyor

deli gibi uykusu olduğu halde uykuya direnen tek canlılar..
bebekler

Ya benim kizcem bu siralar hep sacimi yoluyo ayy zaten bi tutam sacim kaldi onlari da o koparacak. Kendi saclari yok diye kiskaniyo mudur nedir) ya kucagima aldigim an saclarima yapisiyo bazilari hayirdan anliyo demislerdi gecenlerde benim kizin hicc anladigi falan yok canim aciyor yahu

kızlarrrr buluşmusunuz ne güzel.nolarrrrr banada resim gönderin.çatlıyorum meraktan hepinizi merak ediyorum.1,5 yıla yakın görmeden seviyorum sizi ama sizlerin ve bebişlerinizin fotolarınızı görsem çok mutlu olurum ,albümden bakıvereyim nolurrrrrrrrrrrr.
nfk catlarım seni görmzsem inan çatlarım.bende oğlumla resmimi koyarım söz

aynı konuda yazmak üzere klavyeye uzandım.
ama sen benden önce davranmışsın..

şuan ayşeciği emziriyorum. yok aslında tam da emziremiyorum. çünkü sağdan soldan saçlarımı yakalamaya çalışıyor.
bir tek tel saç görsün, anında görüp çekiyor. ellerinden topluyorum bazen
ki saçlarım da toplu şuan. kenardan köşeden çıkanı yakalıyor zilli..
zati 3 tel saçım var, biri uçup gitti

ama bizimkini babası alıştırdı. her akşam geldiğinde bi 5 dakika saçlarını çekiyor babasının.
tabi onunki orman gibi, hem sık hem kalın. bir tek tel bile düşmüyor.
benimki ince telli ve zayıf.
ne oluyorsu anneye oluyor..

enucuzreyon.com'dan alışveriş yapan var mı? alıcam havuz indirimde burda ama:44:

Aynen ben de catlicam ben de vallahi catlicam ya

Bnim de saclarim toplu olsada ensenden cikanlari yoluyor yanima yatirmissam sabah sacimi basimi yolarak uyandiriyo beni
gercekten saclarim cok dokuluyor yer yer acilmalar var bi de kizim yoluyo tam oluyo bizimkini babasida alistiramaz onun da saclar önden gidik yakinda evde üç kel olacaz)

zaten eli ağzımdan çıkmaz emerken..
dudaklarımı tutmaya çalışır, çeşitli şekillere sokar.
olmadı burnumla oynar..

nedir bu çektiğimiz beeeah!

Kizlar cevaplarinizi tek tek okudum Allah razi olsn pcden giremedigim icin alintilayamadim ama hepsini dikkate alarak bu aksam baslicam insallah egitime dua edin ne olur cok zorlu bi surec olucagindan eminim ama sonrasinda ferahlayacagimi dusunerek once Allah'in sonra esimin ve siz degerli dostlarimin destegi ile basaracagim insallah ) tebrik konusmasi gibi oldu ama neyse bu arada yasire bisey alerji yapti snrm alnindan gozune dogru yanmis gibi buyuk bir leke burun ve agiz cevresinde de pöturukler var doktora gitsek mi karar veremedik bi turlu...umarim ciddi bisey degildir..
Bu arada ben de artik yorgan ortmemeye basladim kolsuz citcitli badi uzerine ince pijama takimi coraplari siz deyince gunduz uykusunda denicem (uyursa tabi uzerine de battaniye simdilik boyle...

Allah sabirlar versin umarim kisa surer basariyla muradiniza erersiniz:)
Son gunlerde domates kivi cilek veya kirmizi renkli bi sebze meyve verdiysen yapmis olabilir bi kac gun oncesinden yedirdiklerini hatirlamaya calis bakalim belki bulabilirsin
Bizim kiz ustunu cok aciyo ben de mecbur kalin giydiriyorum ustunu de battaniyeyle ortuyorum. Kulotlu corabi hala cikaramadim cunku ayaginda corap tutmuyo bizim kiz gece de ustunu actigi icin mecbur giydiriyorum iyice isininca anca cikartirim herhalde

zaten eli ağzımdan çıkmaz emerken..
dudaklarımı tutmaya çalışır, çeşitli şekillere sokar.
olmadı burnumla oynar..

nedir bu çektiğimiz beeeah!

Anemmm bizim bebeler benziyo baya demek ne agiz birakiyo bacaksiz ne burun yorumlara gore baya usluymuş da benim kiz da usludur onu da tutturduk

Cok saolasin ) cilek vermedim de farkli olarak cilek receli vermistim o yaparmiki ve nsl gecerki yahu hala gitmedik doktora

bende corapsiz yatiriyorum ince giydiriyorum üstüne kalın battaniye ortuyorum geceleri serin oluyor pike az gelmezmi :26:

Canım iki kat örteceğim.

Aynen :)

Ne kadar güzel bir paylaşım :)

isim konusunda MiRAY ismi nasil sizce kızlar

Miray adını ben pek beğenmiyorum. Ama bu isim olayları böyledir; senin beğendiğini ben beğenmem benim beğendiğimi sen beğenmezsin :) ben kızım olsa adını Gülce koyacaktım güleryüzlü bir tospağa olsun diye :) Zeynep adını da beğenirim.

Oyoyoy bravo valla :)

Kızlar çocuğun anne babayla uyumaya alışması sıkıntı mı sizce? Ne yapmak lazım? Bizimki alıştı galiba, ama benimde çok hoşuma gidiyor bu durum:)

Bizimki bizimle aynı odada ama kendi yatağında uyuyor. Bence içimizden nasıl geliyosa öyle yapmalıyız. Yani altıncı hisse güvenelim

Hocayı tebrik ediyorum :)

Gündüzleri evde tshirt giydiriyoruz. Ki izmirde olsam altına kesin şort :) ne güzel memlekettir izmir ya....

Ömer olmazzzzzzzz. Neden dersen. Ben öğrencilerimden yola çıkarak isimlere yaklaşırım. Mert, Ömer, Arda yaramaz çocukların adları :) kızlarda da Gizem, Ece, Melike cadı kız isimleri :)

deli gibi uykusu olduğu halde uykuya direnen tek canlılar..
bebekler

Kesinlikle!!!

enucuzreyon.com'dan alışveriş yapan var mı? alıcam havuz indirimde burda ama:44:

İlk defa duydum o siteyi. Ben de istiyorum havuz almayı. Araştıralım ozaman

Oyyyy kilotlu çorapla uyutma artık bence ya. Bak bahsederken bile kaşınmaya başladım :)))))

Dadsdaughter dediğin siteye baktım. Havuz fiyatları hepsiburada ile aynı. O durumda ben bilmediğim siteden alışveriş yapmam sanırım

Ya ben de baktim cok guzel golgelikli havuzlar var indirimli kapida odeme şansi da varmis
ben de gölgelikli alıcam. elifnaz bana kendininkini göstermişti onu alıcam ama o zaman gittigidiyorda indirimdeydi salak gibi almamışım şimdi iki kat fiyata

Dadsdaughter dediğin siteye baktım. Havuz fiyatları hepsiburada ile aynı. O durumda ben bilmediğim siteden alışveriş yapmam sanırım

Benim alıcam havuz belli orda 15 tl daha ucuzdu ama hepsiburadaya bakmadım orda da var mıdır kine bakmam lazım. ben de güvenemedim:44:

Bizim balkonda stor var yani gölgeyi ben ayarlayabilirim diye düşünerekten gölkelikli almıyım diyorum. Şu 3 halka olanlar ideal gibi...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…