Evet dimi yaaa. Saçma sapan şeylere seviniyoruz sıpalar sayesinde:))
nene hangisi? anneanne heralde. biz anneanneme hep nine dedik. anneme "nine" desin sana diyorum yok istekli değil.
bu arada kilotlu çorapla yatıran arkadaşa demeden geçemiycem çünkü kızcağıza acıdım resmen! böyle işkence olur mu Allah aşkına sen kendin yatabilir misin kilotlu çorapla? çoğu insan normal çorapla bile uyuyamaz uyusa bile rahat edemez bi kere kan dolaşımını olumsuz etkiliyolar yapma gözünü seviyimüstelik mayıs ayına girdik yahu ayakta çorap dursa ne olur durmasa ne olur benimki tutup tutup çıkarıyo öyle geziyo hiç bi şey olduğu yok. keşke kışın da giydirmeyeydin iyiydi
Aksam aksam sinirim bozuldu ya insanlar ne kadar hadsiz olabiliyor:/
Canım sakin ol; kötü niyetle yazmadığına eminim. Yazı okunurken duygu yüklenemediği için gülerek denen birşey bile azar gibi algılanabiliyor. Tabiki bebeğin için en iyisini sen bilirsin. Ama bende kilotlu çorabı okuyunca "brnce giydirme" deme ihtiyacı hissettim. Hani mayıs buralarda okadar sıcakki şu anda insan normal çorap giymek istemiyor
Canım doğum günün kutlu olsun bebişin ve ailenle nice huzurlu yıllar senin olsun daha sık aramızda olacağın için de yuppiiselam kızlar bugun dogum günüm..............oğluşumla ılk dogum günüm ızınlıyım beraber kutluyoruz :)
telefonuma ınternet actık artık daha rahat gırebılıcem sızıde özlemıstım opuyorum hepınızı...
Burda da bugün bi garipti hava biz de çıktık ama pişman oldukEvet herkes atmış kendini dışarı. Burda da hava sabah çok güzeldi, şimdi kapandı kaldık evde(
Sorma ya bende anne olduktan sonra herşeye gözlerim doluyo böyle bi garip hallerdeyimDüğününe yada mezuniyetine ne kadar sevineceğimi tahmin bile edemiyorum şu durumda :)))
Bu arada buluşmaya giden arkidişler bi konuşun aranızda yahu özelden foto atmayııııııı :)
Ne kadar ayip ! Siz kimsiniz de benim kizima aciyorsunuz !!! Terbiyesizligin luzmu yok. ' boyle iskence olur muymus" siz hangi vasıfla beni kiniyorsunuz ?
yeni anne olmus bir insansiniz bi annenin kendisini o sekilde rahat ettigi bir seyi bebegine yaptigi zaman kinanmamasi gerektigini anlamamamis olmaniz ne yazik.
Ben burda bana ters gelen neler okumusumdur herkes okumustur ama bi anne bebegi icin en iyisni yapmaya calisir ona dogru gelen bana veya baskasina yanlis gelebilir ama asla kinamam cunku her anne bebegi icin en iyisini bilir kendince. Hadi siz haddinizi aşıp kınadıniz bir de azarlamissiniz. Hadsizliğin bu kadarı. Gerrcekten asıl su tavrinizı siddetle kiniyorum ben.
Selam kızlar bugün istanbul akvaryuma, florya sütiş'e ve rumelihisarı oba restorana gittik harikaydı..
Başka önerebileceğiniz yer var mı manzaralı sakin romantik ferah ,zira istanbulda son 2 günüm :)
Adalara gitsek bisiklet sürsek isterdim ama bebişi netcez ? :)
Bi de Atatürk arberotumu diye bi botanik bahçesi gördüm internette nasıl bi yer giden var mı ?
son 45 dk dır ayşeciği rahatlatmaya çalışıyorum.
akşam yatmadan önce serum fizyolojik kullandım.
2.30 ta debdebeli bi şekilde uyandı. yine serum fizyolojik kullandımki, burnunun mendille silinmesi esnasında dellenen bu bebeyi
burnunun deliğine bi şey sokulması esnasında hayal edebilirsiniz.
sonra da aspire ettim. emzirdim sakinleşti biraz. şuan ayağımda baygın yatıyor. ben de bu satırları yazıyorum.
inş gecenin geri kalanında rahat uyuyabilir. sabah da banyo yaptırayım.
size 10 puanlık bi soru: tüm açıcılar bir mi? yani serum fizyolojik alternatifi ürünler gördüm nette. tonimer, bruno..
daha etkili bi şey varsa onu alalım yani.. nefes alamadığından uyuyamıyor yavrum
2.30 ta debdebeli bi şekilde uyandı. yine serum fizyolojik kullandımki, burnunun mendille silinmesi esnasında dellenen bu bebeyi
sonra da aspire ettim. emzirdim sakinleşti biraz. şuan ayağımda baygın yatıyor. ben de bu satırları yazıyorum.
size 10 puanlık bi soru: tüm açıcılar bir mi? yani serum fizyolojik alternatifi ürünler gördüm nette. tonimer, bruno..
daha etkili bi şey varsa onu alalım yani.. nefes alamadığından uyuyamıyor yavrum
born canım ben butik bebe den alışveriş yaptım 2 kez güzeldi ürünleri fiyat olarakda bilindik marka aldım fiyatlarını biliyordum az çok orda daha uygundu o yüzden aldım bende
Link istiyorum bendeee!!! (Senin bloğun)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?