Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Zeynep adını da beğenirim...
ben dee
Ömer olmazzzzzzzz. Neden dersen. Ben öğrencilerimden yola çıkarak isimlere yaklaşırım. Mert, Ömer, Arda yaramaz çocukların adları :))
doğrudur. bazı isimler çocuklara ağır geliyor.
ben de ailemden çevremden biliyorum, bütün Muhammedler hiperaktif
ama yine de ömeri istiyoruuuuum

Nerdesiniz huhuuuuuuu :) sabahları okuyup yetişemiyor insan akşamları ise yaprak oynamıyor
kocalar geliyor, hanımlar vıııııııın!

iyi geceeleerrrr.

nfk kesinlikle ömer ismi erkek çocuklara çok yakışıyor.

benim çevremdeki ömerler uslu bilemiyeceğim...

inşaallah birde ömercik olur.ayşecik ve ömercik

kardeşim aşırı fanatik fenerbahçeliiiiiii ecrin nisaya haydi gol gol gol haydi gol gol diye diye

ecrin nisa goo goo diyor bi ara gol de demiş :26:

bu aralar sonunda beni tanıdı saçını okşattırıyor kucağıma yatıp geliyor öpüğyor ama başka herkesi dövüyorrr

biz yarın neneye gidiyoz
adiyos amigooooos

nene hangisi? anneanne heralde. biz anneanneme hep nine dedik. anneme "nine" desin sana diyorum yok istekli değil.

bu arada kilotlu çorapla yatıran arkadaşa demeden geçemiycem çünkü kızcağıza acıdım resmen! böyle işkence olur mu Allah aşkına sen kendin yatabilir misin kilotlu çorapla? çoğu insan normal çorapla bile uyuyamaz uyusa bile rahat edemez bi kere kan dolaşımını olumsuz etkiliyolar yapma gözünü seviyim üstelik mayıs ayına girdik yahu ayakta çorap dursa ne olur durmasa ne olur benimki tutup tutup çıkarıyo öyle geziyo hiç bi şey olduğu yok. keşke kışın da giydirmeyeydin iyiydi

Günaydııııınnnn!!! Hava çok güzel, haftaiçi, üstelik tatil, temizlik derdim yok bugün, yemeği de yaparım bi ara heeeyyyttt kim tutar beniii:))

Ay ne zor şu katı gıdaya geçiş. Karşısını geçip bende çiğneme hareketi yapıyorum. Beni taklit ederken çiğnemiş oluyor. Dr muz çene kaslarının gelişmesi lazım dedi. Hatta eline haşlanmış eti ver kemirsin, çiğnesin, dursun dedi. Çene kasları gelişmezse düzgün beslenme alışkanlığı kazanmaz, düzgün konuşamaz, uyuz, mızmız istanbul kızlarından olur dedi:)))))))

günaydın

bugün tatil ailecek kahvaltı yapıcez.

aile halkının isteğiyle pizza yaptım.geceden hamur yoğurdum...

aryam ben ekmeğin kabuğunu veriyorum.çok seviyor onu çiğnemeyi...

geçende incir verdim sevdi ama bağırsakları bi hayli çalıştı.

birde çekirdeğini çıkarıp hurma veriyorum....

Allah Allah nie olmuyo neyse yapamadim tel.den girdgm icin ama butik.bebe.com varya orda nsl ucuz mu piyasayi bilmiyrm pek

Canım ben hiç inanmıyorum. Neden dersen; benim annemin bir kolu sakat olduğu için ve küçük kardeşim doğduğunda yanında hiçbir aile ferdi olmadığı için onu hep biberonla besledi. Biberonun deliğini büyüterek. Noldu???? Dağ gibi oldu :) gayet de yer fazlası ile de konuşur :)

selam kızlar bugun dogum günüm..............oğluşumla ılk dogum günüm ızınlıyım beraber kutluyoruz :)
telefonuma ınternet actık artık daha rahat gırebılıcem sızıde özlemıstım opuyorum hepınızı...

Hoşgeldinnn! İyiki doğdun o zaman canım, doğum günün kutlu olsun:) ohh artık seni daha fazla görebileceğiz, ne güzel.....

Doğum günün kutlu olsunnnnnn :) daha çok burakarda olacağına da sevindim.

Aryacım çok gezenti bu temmuz anneleri

Bugün oğlum ilk traşını olduuuuuuuuu. Baya saçı vardı maşallah. Millet kız mı diye de soruyordu giyimine bakmadan. Neyse artık sormazlar :) çok mutluluk verici birşey ya. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.

Evet dimi yaaa. Saçma sapan şeylere seviniyoruz sıpalar sayesinde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…