- 8 Ağustos 2011
- 12.600
- 14.834
- 498
ben deeZeynep adını da beğenirim...
doğrudur. bazı isimler çocuklara ağır geliyor.Ömer olmazzzzzzzz. Neden dersen. Ben öğrencilerimden yola çıkarak isimlere yaklaşırım. Mert, Ömer, Arda yaramaz çocukların adları :))
kocalar geliyor, hanımlar vıııııııın!Nerdesiniz huhuuuuuuu :) sabahları okuyup yetişemiyor insan akşamları ise yaprak oynamıyor
biz yarın neneye gidiyoz
adiyos amigooooos
havuzumuzu aldımhemi de eski indirimli fiyata yuppi!
İNTEX 57407 MANTAR ŞEKLİNDE ŞİŞME ÇOCUK HAVUZU GittiGidiyor'da 82110466
Ay ne zor şu katı gıdaya geçiş. Karşısını geçip bende çiğneme hareketi yapıyorum. Beni taklit ederken çiğnemiş oluyor. Dr muz çene kaslarının gelişmesi lazım dedi. Hatta eline haşlanmış eti ver kemirsin, çiğnesin, dursun dedi. Çene kasları gelişmezse düzgün beslenme alışkanlığı kazanmaz, düzgün konuşamaz, uyuz, mızmız istanbul kızlarından olur dedi:)))))))
Hoşgeldinnn! İyiki doğdun o zaman canım, doğum günün kutlu olsun:) ohh artık seni daha fazla görebileceğiz, ne güzel.....selam kızlar bugun dogum günüm..............oğluşumla ılk dogum günüm ızınlıyım beraber kutluyoruz :)
telefonuma ınternet actık artık daha rahat gırebılıcem sızıde özlemıstım opuyorum hepınızı...
Evet herkes atmış kendini dışarı. Burda da hava sabah çok güzeldi, şimdi kapandı kaldık evdeaman da aman tatıl dıye kımsecıkler yok burada...
selam kızlar bugun dogum günüm..............oğluşumla ılk dogum günüm ızınlıyım beraber kutluyoruz :)
telefonuma ınternet actık artık daha rahat gırebılıcem sızıde özlemıstım opuyorum hepınızı...
Doğum günün kutlu olsunnnnnn :) daha çok burakarda olacağına da sevindim.
Aryacım çok gezenti bu temmuz anneleri
Bugün oğlum ilk traşını olduuuuuuuuu. Baya saçı vardı maşallah. Millet kız mı diye de soruyordu giyimine bakmadan. Neyse artık sormazlar :) çok mutluluk verici birşey ya. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?