Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

otribebe tavsiye ederim.nefesiniz kuvvetliyse çok iyi temizliyor. asist peditus ikilisi aynı sıkıntılarda bizde çok işe yaradı ama o burunlar ne kadar temizlenirse temizlensin bir süre tekrarlıyor.ben burunlarını daha hiç mendille silmedim her akıntıda çekiyorum. uçları da süngerleri yıkayarak tekrar kullanıyorum. çok geçmiş olsun prenses en yakın zamanda düzelecek inşallah...

çorap konusuna ben de katılıyorum ben bırakın çorapla yatmayı(kısa da dahil) dışardan eve gelince nasıl çıkaracağımı bilemem ve çok kaşınırım:) kızıma da oğluma da dışarda elbise giymediği yada çıtçıtlı pantolon giydirmediğim sürece hiç giydirmedim. hep kısa çorapla gezdiler...

Çok yoruldum beaa... Şimdide aldık elimize binbir türlü cipsi maçı bekliyoruz. Kocayla idaaya girdik te.

Nfkcim insallah simdi biraz daha iyidir aysecik...
Pembehippo biz de 19 gunlukten bu yana bi basimizayiz ben de sevmedim lohusaligi haklisin...
Gol de erken geldi aryaaa

bende bugün ordaydım ferace baktım kendime genelde ordan alırım elbise ve feracelerimi başka yer tanımam fatih bunların ana vatanı

Amaaan ne oldu ki? Yedi hemen golü.

Bu arada kv ler 1 aydır istanbuldaydılar. Bu hafta geldiler. Haftasonu görüşeceğiz. Özledim galiba:)

Bu pazar eşimin doğum günü. Süpriz müpriz bişiler ayarlıyorum bakalım. Kızlar bu arada kızımın resminin olduğu ilginç bi tşört tasarlayıp bastırdım. Yorum bekliyorum. Resim çok belli değil ama bilerek öyle olsun istedim. İlk bakışta anlaşılmasın diye. Onun fotosunu eklerim birazdan.

borncum uyku eğitimi nasıl gidiyo? nasıl yapıyorsun? odayı terkediyor musun?

Son düzenleme:
Oohoooo.... Bi born vardı o dakaçmış. Neyse yatayım artık bende. Benim kuş kalkar yine beş buçukta

Herkese iyi geceler....

Günaydıııınn..... Kızıma haksızlık etmişim 5.30 diye. 5.45 te uyandı ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…