gecikmeli günaydınlaaaar
born, pembiş, arya, busmai, şeker portakalım, elifnaz, ... teşekkür ederiz
gecemiz uzun ve çetrefilli geçti. pek dinlenemedik.
uyurken ve emerken hırıltı devam ediyor. burnu da tıkalı. uyumadan s. fizyolojikle yumuşatıp evdeki wee sililon aspiratörle temizliyorum.
ama bir iki saate kalmıyor yine aynı
busmai; karşıda gidilecek yerleri geziyorsun ama anadolu yakasında da harikulade yerler var.
en güzel manzara çamlıcada mesela, tüm istanbul ayaklarının altında..
sonra üsküdarda fethipaşa var, kanlıcada yoğurt ye, çengelköyde börek..
beykoz da keza hem manzara hem yeşil doya doyaa. otağtepe diye bi mevki var mesela züpper!
bisikletle turlamasan bile adaya gitmeni tavsiye ederim. fayton vaaarhem hafta içi şimdi sakindir.
herşeye rağmen istanbulda yaşamak çok güzell
aynen ya, daha önce de fazlam var diyordun ama hiç doğum yapmış gibi değilsin..
ama kv min deyimiyle '' feliçita'' olmak istiyorsun belliki
gazan mübarek olaaaa
Nfkcim insallah simdi biraz daha iyidir aysecik...
Pembehippo biz de 19 gunlukten bu yana bi basimizayiz ben de sevmedim lohusaligi haklisin...
Gol de erken geldi aryaaa
Başakşehirdemisin şuan.. güzel yerdir başakşehir.. kaçıncı etaptasın? 2. ve 4. etapta arkadaşlarım oturuyor..
Haklısn aynı şeyler pendiğin çarşısında da var. ama Fatih onların toptan yeri olduğu için daha ucuza gelebiliyor yada daha farklı modeller bulabiliyorsun..Mesela ben 2 sene önce fatih beyzanur giyimden bir elbise aldım.. başka yerde bulamadım aynı elbiseden.. Halbuki beyzanur giyim dir çoğu elbise ve feracelerin markası...
Eğer Fatihe gidersen oraya mutlaka uğra...
Haa birde unutmadan.. Eğer samsuna dönmeden kızkulesini de göreyim dersen mutlaka Üsküdar'a git.. Kız kulesini gören yerlere cafe gibi yerler yapmıışlar.. Denizin ortasındaki o güzelliği görerek ister çay içersin ister dondurma yersin...
Kııızzz! Ahanda penaltııı!
sen fb m' yener dedin benficami ben anlamadim ama ilk yari hic iyi bitmedi 2. yaridan korkuyorum umarim skor boyle kalir :18:
bekirin kazmaligindan ama ben en cok gokhan gonule uzuldum insallah kotu bisey olmamistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?