- 8 Ağustos 2011
- 12.600
- 14.831
- 498
evet evet eveeeetDTKKKK!!!!! Acil cvp! Bu haftasonu karakız da burdayken buluşalım mııı??
DTKKKK!!!!! Acil cvp! Bu haftasonu karakız da burdayken buluşalım mııı??
Gördümmm hiç bebek doğurmuşa benzemiyordun bilezayıfmıyım
kız beni iyi göremedin galiba sen
Feliçita haha çok güldüm
gecikmeli günaydınlaaaar
born, pembiş, arya, busmai, şeker portakalım, elifnaz, ... teşekkür ederiz
gecemiz uzun ve çetrefilli geçti. pek dinlenemedik.
uyurken ve emerken hırıltı devam ediyor. burnu da tıkalı. uyumadan s. fizyolojikle yumuşatıp evdeki wee sililon aspiratörle temizliyorum.
ama bir iki saate kalmıyor yine aynı
busmai; karşıda gidilecek yerleri geziyorsun ama anadolu yakasında da harikulade yerler var.
en güzel manzara çamlıcada mesela, tüm istanbul ayaklarının altında..
sonra üsküdarda fethipaşa var, kanlıcada yoğurt ye, çengelköyde börek..
beykoz da keza hem manzara hem yeşil doya doyaa. otağtepe diye bi mevki var mesela züpper!
bisikletle turlamasan bile adaya gitmeni tavsiye ederim. fayton vaaarhem hafta içi şimdi sakindir.
herşeye rağmen istanbulda yaşamak çok güzell
aynen ya, daha önce de fazlam var diyordun ama hiç doğum yapmış gibi değilsin..
ama kv min deyimiyle '' feliçita'' olmak istiyorsun belliki
gazan mübarek olaaaa
çamlıca başka ya,, yine çık fırsatın olursa..Feliçita haha çok güldüm
Canım cumartesi karşıda olacağım , önceki bir gelişimde fethipaşaya gitmiştim çamlıcaya da.ama yine çamlıcaya gideriz heralde başka o civarda tavsiye edeceğin yer varsa cumartesiye sığdırabileceğim ?
Bugün ve yarın avrupadayım, fayton aklıma gelmemişti canım bakayım gidebilirsek güzel olur sağol :)
Elektrikli süpürge enn sevdiğimiz nesne bizim de. Sesini duydu mu onu kimse tutamaz!
Kizlaarr uyku egitiminde 3. Gunum su ana kadar hersey yolundaydi bu uykusunda inanilmaz sorun cikardi dua edin nolur bana bu kadat ugrasmisken basa donmek istemiyorum ;((
çamlıca başka ya,, yine çık fırsatın olursa..
tepeye çıkmadan çömlek restaurant var.. netten bi ara, sayfasından adresine de bak. manzarası da güzel.
istanbulun en harika kuru fasulyesini pişiriyorlar. ispir kuru fasulyesi, güveç, taş fırın diyorumm
köftesi de güzel.
geçen gün gördüm. balık da eklenmiş mönüye.
adaya da gidersen,, oooh daha ne olsun. keremle faytonla gezersiniz.. ne güzel hatırası olur..
Elektrikli süpürge enn sevdiğimiz nesne bizim de. Sesini duydu mu onu kimse tutamaz!
Bi de nfk: Biz tonimer kullanmıştık ama hangisi en iyidir bilmiyorum ki:44: Serum fizyolojiği kendinize hiç denediniz mi? Genzine gidiyo ya insanın. Of kuzular ya kullanmak zorunda bırakmasın Allah'ım hiç birini.
nfk hayırlı olsun,saoğlsun bacı butikkk
1703(
50e,s
e20r,i1)032
,32......yahya yazdıııı
dadsdauhtger , sen mi sormuştun canım neneyi?..
annem ayşeciğin mutlaka kendisine nene demesini istiyor..
nine değil, nene
hele anneanne derse, beni dövecekmiş.. ona göre çocuğu alıştır diyo
çamlıca başka ya,, yine çık fırsatın olursa..
tepeye çıkmadan çömlek restaurant var.. netten bi ara, sayfasından adresine de bak. manzarası da güzel.
istanbulun en harika kuru fasulyesini pişiriyorlar. ispir kuru fasulyesi, güveç, taş fırın diyorumm
köftesi de güzel.
geçen gün gördüm. balık da eklenmiş mönüye.
adaya da gidersen,, oooh daha ne olsun. keremle faytonla gezersiniz.. ne güzel hatırası olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?