Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

DTKKKK!!!!! Acil cvp! Bu haftasonu karakız da burdayken buluşalım mııı??

enemmmm cok isterimde kızlar.haftasonu esimle cıkacaz yahya evde kalacak büyük ihtimal.malum ev aldık ama kiracı evden cıkmıyor aylardır.evime tasınacam tasınamıyorum.suan melikgazi tokideyim.uzun mesafe olduğu için otobüsle sıkıntı cekiyorum carsı uzak geliyor.arabayıda sattık aylardır eve mahkumum...
inşallah 15 gün sonra tunaya tasınacam.o zaman kimse tutamaz beni.

belki karsılasırız.ilknuru zaten hemen tanırım boynuna atlarım

pembiş, akşama ne yemek var canımm?

ben bugün patatesli köfteli tencere yemeği yapıcam ama, yarın için soruyorum.

zayıfmıyım
kız beni iyi göremedin galiba sen
Gördümmm hiç bebek doğurmuşa benzemiyordun bile
Feliçita haha çok güldüm
Canım cumartesi karşıda olacağım , önceki bir gelişimde fethipaşaya gitmiştim çamlıcaya da.ama yine çamlıcaya gideriz heralde başka o civarda tavsiye edeceğin yer varsa cumartesiye sığdırabileceğim ?
Bugün ve yarın avrupadayım, fayton aklıma gelmemişti canım bakayım gidebilirsek güzel olur sağol :)

çamlıca başka ya,, yine çık fırsatın olursa..
tepeye çıkmadan çömlek restaurant var.. netten bi ara, sayfasından adresine de bak. manzarası da güzel.
istanbulun en harika kuru fasulyesini pişiriyorlar. ispir kuru fasulyesi, güveç, taş fırın diyorumm
köftesi de güzel.
geçen gün gördüm. balık da eklenmiş mönüye.

adaya da gidersen,, oooh daha ne olsun. keremle faytonla gezersiniz.. ne güzel hatırası olur..

Yatananneye cvp:
Msjları şimdi gördüm dün girememiştim. Bu kadar niye abarttığına anlam vermiş değilim. Burası "annelerin paylaşım sitesi" sıradan bi fikrin tartışıldığı bi yer değil. Yani hoşgörünün hakim olduğu yer. Burda taa hamileliğimizin ilk ayından beri her şey konuşuluyo, kimse kavga etmedi, tartışmaya bile girmedi, herkes birbirine anlayışla yaklaştı çünkü. Bir kere: Ben anne olduktan sonra bütün bebeklere karşı aynı şefkat duygusuyla yaklaşır oldum. Bütün bebekleri yavrum gibi görüyorum:) Rabbim annelikle birlikte bir bebek sevgisi bahşetti ki eminim çoğu kimsede olmuştur. Artık hiç bir bebeğe yapılan yanlışa ben tahammül edemem, içimden üzülemem. Neden güzel bir duyguyu sen tutup art niyetle değerlendiriyosun ki? Hassasiyetini anlıyorum bak gayet düzgün yaklaşıyorum, hepimiz çocuklarımız için en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz. Her zaman herkesin fikrini soruyorum ben, köydeki kadının da benden fazlası vardır çünkü çok çocuk yetiştirmiştir. Psikoloji eğitimi almış olmama rağmen, insanlar bana danışmasına rağmen ben araştırmaya devam ediyorum. Bu forumdayım, olur da bi eksiğim varsa bileyim tamamlayayım diye. Akıl akıldan üstündür çünkü. Benim doğduğundan beri en büyük duam "Allah'ım bilmeden bebeğime yanlış yapmaktan beni men et"tir. Anne olsan bile hata yapabilirsin buna açık ol. İstersen bebeğine yazın da giydir o kilotlu çorabı çocuk senin ama ben üzülürüm! Sen buna engel olamazsın. Bi ev ne kadar soğuk bile olsa uyku tulumu giydirilir, dünyanın en kalın pijaması giydirilir yine o giydirilmez (bu benim fikrim ve dr'ların da fikri ve doğru olan) çünkü dediğim gibi dolaşımı yavaşlatır babam bizi küçükken normal çorapla bile yatırmazdı. Biz de sobalı evde büyüdük, gecenin soğuk olduğu yerlerde. Bu yavrular bize Allah'ın emaneti "hayır" deme reddetme lüksleri yok. Daha iyi düşünelim. Beni de burda kaç kişi uyardı asla böyle bi tepki vermedim. Gayet de benim üslubumla uyardı ama art niyet aramadım aramaya gerek de yoktu. Sen burasını başka forumlarla karıştırdın heralde?!!! Bu kadar kötü niyetli olma. Ben senin kızını da seviyorum.

külotlu corap konusunda dadsdaughter arkadsımıza katılıyorum.her anne kendi evladı için en iyisini bilir elbette ama.bu kadar asırı tepki vermeyi gerektirecek bir cümle yok ortada.iyi niyetin yanlış anlaşılmasından kaynaklanıyor.hepimiz yeri geldiğinde tavsiyeler verip sakın öyle yapma,böyle yapma dioruz....birbirinizi üzmeyin boş yere.

ayşeciğin kıyfetleriyle kışlıklarını, nevresimlerini yıkadım.
yorganını artık kaldırıyorum. daha da 2 posta çamaşır var yıkancak.. ev dandini, mutfak harp alanı..

peki nfk nerede?
bakınız kk

Elektrikli süpürge enn sevdiğimiz nesne bizim de. Sesini duydu mu onu kimse tutamaz!
Kizlaarr uyku egitiminde 3. Gunum su ana kadar hersey yolundaydi bu uykusunda inanilmaz sorun cikardi dua edin nolur bana bu kadat ugrasmisken basa donmek istemiyorum ;((

Sabır... eğer başarılı olursan (inşallah) sana danışırız biz de.

Bi de nfk: Biz tonimer kullanmıştık ama hangisi en iyidir bilmiyorum ki:44: Serum fizyolojiği kendinize hiç denediniz mi? Genzine gidiyo ya insanın. Of kuzular ya kullanmak zorunda bırakmasın Allah'ım hiç birini.

kardeşim kendine ferace almış.
bana gösterdi, gösterdiğine de pişman oldu..
hemen kaptım çünkü:82:
tadilatını da yaptırdım. giyilmeye hazır ve nazır

işin şakası, o kendine yenisini alsın..
ben de bi daha fatihe gitme derdinden kurtuldum..
ne güzelmiş kilo vermek yaaa

çamlıcaya bende gittim.möhtesem bir manzara...hele o kocaman dalgalanan bayrak
bizim ne adamız var ne camlıcamız.kayseride kavrulacağız bu yazzzz

ayşecik ilk aylarda uyumadığında sakinleştirmek için süpürge sesi açıyordum netten.
birkaç dakikada sakinleşip uyuyordu..
şimdi sesini duyunca korkuyor, çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor

s. fizyolojik konusuna gelince, busmainin dediği gibi hepsi birbirine yakın ürünler sanırım.
şuan sinomarin kullanıyorum. 4 ampul kaldı elimde, bitince kendim hazırlayacağım.
ama onunla burnunu temizlemek çok zor hakikaten, kavga kıyamet savaş yapıyoruz ayşecikle..
belki yine doktora gideriz, öksürüğü de arttı çünkü..

nfk hayırlı olsun,saoğlsun bacı butikkk
1703(

50e,s
e20r,i1)032
,32......yahya yazdıııı

en kısa zamanda kapanmayı düşünüyorum.seninde tecrübelerinden yararlanıcam ona göre

kızlarrr sohbetinize doyum olmaz emmeee benim toti uyandı.hazır ve nazır bir sekilde dısarı cıkarmamı bekliyor.hava muhtsem bir pazar turu yapacağız.sevgiyle kalın

dadsdauhtger , sen mi sormuştun canım neneyi?..

annem ayşeciğin mutlaka kendisine nene demesini istiyor..
nine değil, nene
hele anneanne derse, beni dövecekmiş.. ona göre çocuğu alıştır diyo

nfk hayırlı olsun,saoğlsun bacı butikkk
1703(

50e,s
e20r,i1)032
,32......yahya yazdıııı

bacı butiik

yahyanın o minnak parnaklarından tek tek öpüyorum..
hep rakam yazmış, belli bu çocuğun matematiği iyi olacak

Son düzenleme:
dadsdauhtger , sen mi sormuştun canım neneyi?..

annem ayşeciğin mutlaka kendisine nene demesini istiyor..
nine değil, nene
hele anneanne derse, beni dövecekmiş.. ona göre çocuğu alıştır diyo

aynı annemmmmnene nene

pepede nene dior

Çömlek aklımda olsun tamam canım sağolll
Adalar için biraz geç kaldık galiba erkenden çıkmalıydık 1,5 saat sürüyo vapurla bi de başakşehirden vapura yarım saat toplamda çok zaman lazım..
Beykozda nereyi tavsiye edersin bugün fatihe mi gitsem bir iki cici alsam kendime
Bu arada pendikte de aynı mağazalar varmış cnm sen niye fatihe kadar geliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…