Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınn....

Bu çocuk beni çıldırtacak. Kahvaltılarımız kabus gb. Ufff !

Günaydınn....

günaydın bacım..
sıkma bu kadar kendini.. yemiyorsa yemesin yahu..
ne yiyorsa onu ver, bakma doktora mama ver..
birkaç günden ne olacak. her gün mükellef kahvaltı mı edecek illa..
valla çok hırpalıyorsun kendini.. yapma..

Kek çok kolay dimi?? Bi de çikolata sosu ike aynı pasta gibi oluyo bence de kayınvalidene ver de havanı at hahaha. Cadı mıyım?? Evet :) yemek konusunda kv ve kp ile çok vukuatım var dertliyim başlamıyım....

Canım benim öğretmen kesinlikle çok önemli. Ama en önemlisi ilkokul öğretmeni. Mesela benşm öğretmenimin hem matematiği iyiydi hem de türkçesi; ben hem kitap okumayı hem de matematiği seven bi insan olarak yetiştim. Kardeşimin ise öğretmeni sözel derslerde daha iyi idi o îşletme okudu. En ufağımız da tamamen sayısalcı oldu çünkü öğretmeni ona yatkındı. İşin içinde olunca insan anlıyoki ilkokulda ne tür ve yetenekte öğretmenin olduğu çoooook önemli. Senin de sözelin fullmüş maşallah kız ben var ya 4 doğru 1 yanlış cevap arasından gider yanlışı bulurum o derece feciyimdir sözeldr hahaahha. Ayşeciğe gelirsek de onun kesin iyi olur sayısalı sözeli de senden kapar oyoyoy :)

Günaydınn....

Benimki de yoldan çıktı iyice yeme konusunda. Çok bayıyor insanı sürekli birine bişiler yedirmeye çalışmak. Bi büyüsün o benden poğaça kek isteyecek ben yapmayacağım

tam bir ay kızım hiçbirşey yemedi...gerçekten hiçbirşey ama mübala değil..her öğün acaba yermi diye denedim...hep mama içti...dişten demişti doktor ama bu kadar süreceğini ummamıştım..neyseki mama içiyordu..diş patladı ve tüm sıkıntı bitti tekrar yemeye başladık..bu arada kızımın ilk dişi daha diğerlerini düşünemiyorum...çok takmıştım kafama ama bitince anladımki biz bunları çok yaşayacağız..neyseki mama içiyorlar besin alıyorlar...yapacak hiçbişey yok. kilo şart değil hasta olmasınlar...

Günaydınn....

Valla çok haklısın ya. Sinirlerim bozuluyor sabah sabah.

Günaydınn....

Gunaydinlar...ayni durum bizde de var sma sadece kahvalti degil hicbirsey yemiyor binbir sebeklik yapiyoruz ama umru degil ya agzinda tutuyo ya da kazara agzina sokabildiysem aglayarak cigirarak bekletiyo agzinda

Günaydın canlar...
Dün geceden beri uyku tutmadı,arkadaşımın arkadasinın 16 aylık kizi 10 gun once hastaneye düşmeyen ates nedeniyle yatışı yapılmıştı,ateşi çıkan azı dişlerine yormuslar,ancak doktorun istediği kan tahlilinde hızlı ilerleyen kan kanseri olduğu yani losemi olduğu anlaşılmış dun melek olmus ogrendim,icim felaket sızlıyor.Allah'ım herkesin yavrusuna saglik sıhhat versin,kimseye evlat acısı yaşatmasın :*( Bundan sonra hiçbirşeyinden şikayet etmem artik...

Doğru söylüyorsun abartıyorum galiba. Sinir oluyorum aslında yememesi değil sinirlerimi bozması uyuz ediyor. Çiğnemeyi öğrenemedi bi türlü.

İçim bi tuhaf oldu. Allahım acil şifalar versin. Halimize de şükürler olsun. Diyecek bişi bulamıyorum. Annesi ne haldedir şimdi kimbilir?

Sağol canım. Bizimki de temizliğe gelen teyzesinin arkasından ağladı yazık bugğn :)

Çok uyanık oluyorlar bu bebişler gün be gün
Mouse'a Allah'tan rahmet, sana da mouse olmadan bilgisayar kullanımında kolaylıklar diliyorum :)

Üzüldüm. Allah yakınlarına özellikle annesine dayanma gücü versin.

şaşırıyoruz.. unutuyoruz..
lafa gelince şükrediyoruz da, lisan-i halle şükretmiyoruz..
saçma sapan şeylere takılıyoruz..
küçük şeylerden kızıyoruz, isyan ediyoruz..
dünyayı verseler kızımı vermem oysa..
Allah böyle acı kimselere vermesin.. kimselere vermesin..
annesine de dayanma gücü, sabr-ı cemil diliyorum..

bazen düşünüyorum, bakın burada bu kadar anne bu kadar bebek var..
hamdolsun hiçbirinin, bi hastalığı bi özrü yok.. hepsi ayıpsız kusuzsuz yavrular..
Rabbim kara yazılar yazmasın, evlatlarımızı bize bağışlasın..

Ne güzel anlatmışsın... Amin....

Çok doğru..
Şükretmemiz gereken o kadar çok şey var ki. Artık kanıksamışız ve bize elimizdekilerin elimizde olması çok normal geliyor. Halbuki değil. Elimizdekileri kaybetmeden anlayabilelim inşallah.

zeytinli ve peynirli poğacalarım.
tepsideki en minnak da ayşeme

salatayı arkadaşla hazırlarız.
şimdi evi süpürüp tozları da sağa sola kaçırayım, banyoyu da yıkadım mı işim tamam..

bekle benı gelıyorum nfk...
çıkın çıkın gelin bacım.. çıkın çıkın gelin

şimdi ne yapıyor bilmiyorum ama, bi ara seda sayan programında tüp bebek tedavisi hediye ediyordu..
şöyle sesleniyordu, 'çocuk doğurmak isteyenler çıkın çıkın gelin bacım!'

eneeeem! kimseler yok yine..
ben de kalkıp işime bakam
görüşürük hatunlar :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…