Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Napalım hep araştırma halindeyim....:126::126:

Bizim kızda baba delisi... Adam salondan çıkmayagörsün hemen ağlıyor... eğilip eğilip kapıya bakıyor ordamı diye... Birde bende yanındayken bunu yapıyor...

Canikom bazı liseliler cidden gıcık ama bi kısmı da okadar tatlıki :)

Bizimki de gıcırdatıyodu çok sinir bozucuydu. Ama geçiyo :) yanlış hatırlamıyorsam nfkcım ayşeciğin de gıcırdattığını söylemişti o dönemde.

Gece oturması yapmışsınız busmaicim ve kelebekim :)

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn :)

Bu arada dün piyasa araştırması yapayım dedim boluda ne var ne yok oğluşumun doğum günü için. Sonuç: hiçbişi yok herşeyi internetten al. Keşke ankara veya istanbulda yaşıyor olsaydık

günaydın hatunlar
şuan itibariyle istanbulda hava bulutlu ama 1-2 saate dayanamaz güneş gösterir yüzünü..
belki bugün elifnaz da gösterir gül cemalini
unutmadan bugün biber dolması var mönüde..

tuğçe, beklenen diş görünmüş, gözünüz gözünüz aydın
busmai, canım de ayşecik üst dişleri çıkarken çok gıcırdatıyordu.
o gıcırdattıkça bana bi şeyler oluyordu, gırç gırç
ama dişleri tam çıkınca gıcırdatmayı bıraktı.
dişleriyle dişlerini kaşıyor tıfıllar

Anammmm nfknın misafiri gelince ve buraya giremeyince nasıl ilerlemiyor sayfalar dimi?? :)
bugün misafirim yok, buradayım..
bakalım neler olicik

kardeşim yeni telefon alacak.
500-600 tl civarında bütçesi var..
tavsiyesi olan var mı?

dtk, cnm devam ediyor mu oğluşunun ishali?:44:
arya; hani günaydın

Son düzenleme:
Öğretmen minik öğrencilerinden, Allah'a mektup yazmalarını istemiş. İşte mektuplardan bazıları:

Sevgili Allah'ım,
Turuncunun morla gideceğini hiç sanmazdım. Ama salı akşamı yaptığın gün batımını görünce fikrimi değiştirdim. Müthişti.
Sevgili Allah'ım,
İnsanları öldürüp yenilerini yaratıyorsun. Bunun yerine elindekileri tutsan daha kolay olmaz mı?
Sevgili Allah'ım,
Ayrı odaları olsaydı, sanıyorum Kabil Habil'i öldürmezdi. Annem öyle yaptı.
Sevgili Allah'ım,
Pazar günü beni seyredersen, sana yeni ayakkabılarımı göstereceğim.
Sevgili Allah'ım,
Dünyadaki herkesi sevmek zor olmalı... Ailemde sadece dört kişi olmasına rağmen, hepsini sevmekte zorlandığım zamanlar oluyor.
Sevgili Allah'ım,
Dün öğretmenimiz bize senin neler yaptığını anlattı. Sen tatildeyken o işleri kim yapıyor?
Sevgili Allah'ım,
Gerçekten görünmüyor musun, yoksa bize numara mı yapıyorsun?
Sevgili Allah'ım,
Babam evde kaba konuşursa, gerçekten cennete gidemez mi?
Sevgili Allah'ım,
Zürafayı gerçekten öyle mi yaratmak istedin, yoksa kazara mı oldu?
Sevgili Allah'ım,
Ülkelerin çevresindeki sınırları kim çiziyor?

Sevgili Allah'ım,
Sen 'başkalarının sana nasıl davranmasını istiyorsan, sen de onlara öyle davran' dedin mi? Dediysen kardeşime artık iyi davranacağım.
Sevgili Allah'ım,
Bebek kardeş için teşekkür ederim. Ama sanıyorum bir karışıklık oldu. Ben bebek köpek için dua etmiştim.
Sevgili Allah'ım,
Bana bir midilli gönderir misin? Senden daha önce hiçbir şey istememiştim. İstersen bak.
Sevgili Allah'ım,
Büyüyünce aynı babam gibi olmak istiyorum. Ama onun gibi her tarafım kıl olmasın.
Sevgili Allah'ım,
Sana hizmet edenlerin içinde en çok Nuh ve Davud'u sevdim.
Sevgili Allah'ım,
Bir öğretmenimiz elektriği Edison'un yaptığını söylemişti. Başka bir öğretmenimiz de senin yaptığını söyledi. Kesin Edison senden çalmıştır.
Sevgili Allah'ım,
Benim için endişelenme. Karşıdan karşıya geçerken hep sağıma soluma bakıyorum.
Sevgili Allah'ım,
Bazen seni düşünüyorum. Dua ettiğim zamanların dışında da.

Telefondan girince geç görünüyor yazılar bi de oğlum coştu sağolsun. Onun dışında herşey güzel :) sen nasılsın???

Sanırım parça parça alabiliyosun.
Ben de uyumuştum en son kızın yanında. Sabaha kadar yerlerde

Canım kızım Temmuz bebişi, oğlum 4.5 yaşında.
Bırakın baba fanatiği olsunlar. Hatta bu vesile ile yıkın babanın üzerine aa canım çocuk seni istiyor :)
Kızlar babaya düşkün olur derler zaten :)

Günaydın
Biz günü abi sayesinde 6.30'da açtık

Bu arada dün piyasa araştırması yapayım dedim boluda ne var ne yok oğluşumun doğum günü için. Sonuç: hiçbişi yok herşeyi internetten al. Keşke ankara veya istanbulda yaşıyor olsaydık
Öyle düşünme yaw. İnternette var her şey. Zaten ne kadar gezebiliyor ki insan. Dün çocuklara yazlık kıyafet almak için çıktım. Kızım başta iyiydi ama sonra mızıklandı. Kendime bir şeyler bakacaktım ama bakmadan döndüm. Daha anneler günü meselesi var, alışveriş demişken

Parça parça alınabiliyor canım.
dtk, cnm devam ediyor mu oğluşunun ishali?:44:
arya; hani günaydın
Günaydııınn:) geç kaldım bugün biraz kusuruma bakmayın:)

Günaydınlar herkese,
Keyfim yok ama hayırlısı olsun bu gün hakkında. Kızı bir banyo yaptırıp yatırmalıyım şimdi.
Daha sonra görüşmek üzere.

her sezon sonu, ayşeciğin bir sonraki sene giyeceği kıyafetleri indirimden satın almak.

2012 kış sezon sonu, 2013 kışında giyeceği montunu aldım.
teyzesi şişme yeleğini, mevsimlik ceketini, kadife üst-alt eşofman takımların aldı.
bu yaz sonu da 2014 yazında giyeceği elbiseleri cicileri aliciiiiiim :82:

Son düzenleme:
ayşecik hiiiiç durmuyor..

gördüğü her dikey düzleme tutunup kalkıyor.
kimi zaman beceriyor, kimisinde paaaaat düşüyor..
emekleme sınırlarını belirlesin diye etrafına koyduğum koltuğun geniş sırt minderlerini de aşıyor..
dikkat etmesem hooop kafa üstü yere.. :18: kollayacağım diye, canım çıkıyor..
hiçbir şey bulamazsa duvara tutunup kalkmaya çalışıyor..
ben bu kızla napiciiiiim?!:104:

Valla bravo bu sezonuna yetişemiyorum ne. Gelecek sezonu? Bu arada msj kutuna baksana sekerim

9 mayıs perşembe

nfk - burda
pembiş
rabiş
busmai
arya
dilanaz
born
elifnaz
seker portakalım
canderin
tubaal
karakız
eylül
gulumser
minita
pinkprinces
caglaslı
destiny
dtk
hapsuu
dadsdaugther
ozlemcr
fatmazra
barbarino
tugce
duru28
hullus
huli-b
eaglee
gsbaran
neyneyse
...
...

Valla bravo bu sezonuna yetişemiyorum ne. Gelecek sezonu? Bu arada msj kutuna baksana sekerim
baktım bebişim, yeni bi şey yok

öyle çok kıyafet almıyorum ben. ama lazım olan şeyler için bu sistemde alışveriş yapıcam.
şimdi bi elbise beğendim mesela 25 tl. sezon sonuna doğru 10-15 lira olur.
indirimden 2 elbise alsam, seneye çok rahat olur
sezonda alışveriş yapınca, kazığın alası oluyor hakikaten.
bi de bebek kıyafetleri çok pahalı.
bir karış kumaş, ne aksesuarı var, ne düğmesi para tutar ne dikişi.. fiyat 30 tl..
hiiç işime gelmiyor doğrusu çözümü böyle buldum ben.

dediğim gibi bu kış giyeceği çoğu şey hazır.
mont, hırka, yelek, kadife eşofman takımlar.. canım ister bir iki elbise alırım.. oooh tamam işte..

bi de bazen büyük mağazalarda çıtçıtlı badiler büyük indirime giriyor kaçırmayın.
demstock diye bi marka var mesela, burada istanbul optimumda. 5li çıtçıtlı badi paketleri 40-50 tl.
hem de 1. kalite malı, çok memnunum. sezon sonunda oluyor 5li paket 20 tl.
peki nfk bunu kaçırır mıııı?
hayır tabiki deee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…