- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
Gsbaran Allah sabır versin o anneyeimtihanı çok ağırmış umarım mükafatı da büyük olur.
Nfk döktürmüşsün
Kelebek sen olmasan napardık mutfak uzmanımız
Born 2 yıl izin alarak çok doğru yapmışsın anne-bebek iletişimi için en önemli ilk 2 yıl zaten biliyoruz artık. Congrats dude :))
Pembiş liseler de bi gıcık olur ki Allah yardmcn olsun
Tugce dişiniz hayırlı olsun
Neyneyse kızın kaç yaşındaydı
Kızlar oğlum dişlerini gıcırdatıyor bilerek yapıyor gündüz, uyurken değil. çok sinir gırç gırç acaba dişleri mi kaşınıyor
Eşyaları parmağıyla işaret etmeye başladı ve babası işe giderken çok ağlıyor resmen bi baba fanatiği oldu çıktı :)) adamı banyoda bile bırakmıyor çıksın diye banyo kapısının önünde ağlıyor
Eşin mesaide mi niye burdasın bu saatte :) yoksa benim gibi uyutup mu geldin
Kocişe bi masaj yaptım hemen uyudu garibim çok yorulmuş bugün
Evet canım mesaide yine...Bende buralardayım...
Sen birazdan yatarsın herhalde....
Yatasım yok ama mecbur yarın gene iş başı :) yatalım bari
İyi geceler canım
Gsbaran Allah sabır versin o anneyeimtihanı çok ağırmış umarım mükafatı da büyük olur.
Nfk döktürmüşsün
Born 2 yıl izin alarak çok doğru yapmışsın anne-bebek iletişimi için en önemli ilk 2 yıl zaten biliyoruz artık. Congrats dude :))
Kızlar oğlum dişlerini gıcırdatıyor bilerek yapıyor gündüz, uyurken değil. çok sinir gırç gırç acaba dişleri mi kaşınıyor
Eşyaları parmağıyla işaret etmeye başladı ve babası işe giderken çok ağlıyor resmen bi baba fanatiği oldu çıktı :)) adamı banyoda bile bırakmıyor çıksın diye banyo kapısının önünde ağlıyor
bugün misafirim yok, buradayım..Anammmm nfknın misafiri gelince ve buraya giremeyince nasıl ilerlemiyor sayfalar dimi?? :)
Ben de uyumuştum en son kızın yanında. Sabaha kadar yerlerdeTelefondan girince geç görünüyor yazılarbi de oğlum coştu sağolsun. Onun dışında herşey güzel :) sen nasılsın???
Sanırım parça parça alabiliyosun.
Canım kızım Temmuz bebişi, oğlum 4.5 yaşında.Gsbaran Allah sabır versin o anneyeimtihanı çok ağırmış umarım mükafatı da büyük olur.
Nfk döktürmüşsün
Kızlar babaya düşkün olur derler zaten :)Napalım hep araştırma halindeyim....:126::126:
Bizim kızda baba delisi...Adam salondan çıkmayagörsün hemen ağlıyor... eğilip eğilip kapıya bakıyor ordamı diye... Birde bende yanındayken bunu yapıyor...
GünaydınCanikom bazı liseliler cidden gıcık ama bi kısmı da okadar tatlıki :)
Bizimki de gıcırdatıyodu çok sinir bozucuydu. Ama geçiyo :) yanlış hatırlamıyorsam nfkcım ayşeciğin de gıcırdattığını söylemişti o dönemde.
Gece oturması yapmışsınız busmaicim ve kelebekim :)
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn :)
Öyle düşünme yaw. İnternette var her şey. Zaten ne kadar gezebiliyor ki insan. Dün çocuklara yazlık kıyafet almak için çıktım. Kızım başta iyiydi ama sonra mızıklandı. Kendime bir şeyler bakacaktım ama bakmadan döndüm. Daha anneler günü meselesi var, alışveriş demişkenBu arada dün piyasa araştırması yapayım dedim boluda ne var ne yok oğluşumun doğum günü için. Sonuç: hiçbişi yok herşeyi internetten al. Keşke ankara veya istanbulda yaşıyor olsaydık
Parça parça alınabiliyor canım.ya demek 2 yıl kullanıcaksın. ben 1 yıl aldım izni. ama şimdi düşünüyorum acaba 2 yıl mı alsaydım diye. mesela eylülde yeniden alabilirmiyim? sen hepsini birden mi aldın? parça parça alınıyo muydu ya?
Günaydııınn:) geç kaldım bugün biraz kusuruma bakmayın:)dtk, cnm devam ediyor mu oğluşunun ishali?:44:
arya; hani günaydın
her sezon sonu, ayşeciğin bir sonraki sene giyeceği kıyafetleri indirimden satın almak.
2012 kış sezon sonu, 2013 kışında giyeceği montunu aldım.
teyzesi şişme yeleğini, mevsimlik ceketini, kadife üst-alt eşofman takımların aldı.
bu yaz sonu da 2014 yazında giyeceği elbiseleri cicileri aliciiiiiim :82:
baktım bebişim, yeni bi şey yokValla bravo bu sezonuna yetişemiyorum ne. Gelecek sezonu? Bu arada msj kutuna baksana sekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?