Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

geçmişi okuyamadım ama saçla ilgili soru sormuştum sonra cevabını araştırdım sonuçları sizinle paylaşayım: doktorumuza sordum öncelikle, saçı sıfıra vurdurmanın gürleşmesiyle bi alakası olmadığını söyledi tahmin ettiğim gibi, bu da genetik elbette. İnternette de uygulayanlar hiç bi fark elde etmediklerini yazmışlar. Belki kalınlaşmasına katkı sağlar onu bilemicem. oğlumun terleme sorununu enseyi ve kulak üstlerini 2 numaraya kazıtarak (yani amerikan denilen modelde) kestirerek çözdük. kötü de olmadı daha afacan bi görünümü oldu

Çok üzüldüm ((( tabiki Allah'ım takdiri ama çok zor sabırlar diliyorum.

Amin canım aminnnnn. Bu arada poğaçalar da süper görünüyor eline sağlık.

Ben şu şekilde yapıyorumirinci zeytinyağında şehriyesiz biraz diri olacak şekilde pişiriyorum.Sonra tavuk haşlıyorum.Yeşilsoğan, maydanoz,mısır ekliyorum.Bir de limon sıkıyorum.Tavukları didyorum.Bir de pilav soğuk olmalı yoksa karıştırırken hamur gibi oluyor.Afiyet olsun.

Okurken içim acıdım.Allah yakınlarına sabır versin.Kimseye de evlat acısı yaşatmasın.Uyanınca kızıma daha sıkı sarılacağım.

napıosunuz kızlarrr unuttunuzmu beni gecmişi okuyamdm umarım herkezler iyidir bgün farkettim kızlar oğlumun ilk dişi gelıor çokk mutluyum bardakta çın çın ses çıktı sonra bi elledm elime geldi çokkk sevndm

Ellerine sağlık kuzum... Çok güzel görünüyor...

Aslında mayalanmasını bile beklemesen olurdu.. yoğur hemen şekil verip tepsiye diz.. Sen diğerlerini yaparken onlar tepside mayalanıyor.. Hem tepsi mayası daha güzel oluyor.. bir daha yaparsan böyle dene...

Off ne güzel duruyor puf puf... Ellerin dert görmesin bacım...
ahah bu nasıl rekabet..
bime de dikiş makinesi geliyormuş bu hafta
bide benim epilatörden
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler

Epilatör iyiymiş aslında.. nette ne kadar diye baktıım 124 - 140 arasında değişiyor.. 89.00 tl ye çok iyi...

Hoşgeldin canım.. Bende çok sık girmiyorum.. O yüzden kim var kim yok farketmedim... Dişiniz hayırlı olsun...

Çok çekici görünüyorlar, eline sağlık.
Ben bu pilavı ilk defa duydum. Pirinçli salataları severim. Malzemeleri alıp deneyesim var.

Dişini z hayırlı olsun canım.

Kız kucağımda uyuyor. Uyansa oğluşu almaya gideceğiz 1 tane sinek vız vız dolanıyor :) durum bu yani:)

Anammmm nfknın misafiri gelince ve buraya giremeyince nasıl ilerlemiyor sayfalar dimi?? :)

Hayırlı olsun dişiniz :)

Bir dahaki poğaça yapımımda dediğin gibi tepside mayalatıcam inşallah daha kolay

Ben de ucretsiz izindeyim 2 yil kullanicam seneye eylulde baslicam nasipse ama bnde takdir ediyorm ben bu halde bile zorlaniyorm

ya demek 2 yıl kullanıcaksın. ben 1 yıl aldım izni. ama şimdi düşünüyorum acaba 2 yıl mı alsaydım diye. mesela eylülde yeniden alabilirmiyim? sen hepsini birden mi aldın? parça parça alınıyo muydu ya?

Selam :) ne var ne yok?

Telefondan girince geç görünüyor yazılar bi de oğlum coştu sağolsun. Onun dışında herşey güzel :) sen nasılsın???

Sanırım parça parça alabiliyosun.

yönetmelikte belirtiyor parça parça olarak alabilirsin tabiki istediğin zaman dönme hakkı da sende ben de parçaladım zaten haziranda başlayacağım eylülde belki dönerim diye düşünmüştüm ama şimdi tekrar almaya karar verdim sen de eylüldeki durumuna göre karar verirsin...

gsbaran çok üzüldüm gerçekten Rabbim sabır versin..Çok acı ne denir bilemiyorum...

Gsbaran Allah sabır versin o anneye imtihanı çok ağırmış umarım mükafatı da büyük olur.
Nfk döktürmüşsün
Kelebek sen olmasan napardık mutfak uzmanımız
Born 2 yıl izin alarak çok doğru yapmışsın anne-bebek iletişimi için en önemli ilk 2 yıl zaten biliyoruz artık. Congrats dude :))
Pembiş liseler de bi gıcık olur ki Allah yardmcn olsun
Tugce dişiniz hayırlı olsun
Neyneyse kızın kaç yaşındaydı

Kızlar oğlum dişlerini gıcırdatıyor bilerek yapıyor gündüz, uyurken değil. çok sinir gırç gırç acaba dişleri mi kaşınıyor

Eşyaları parmağıyla işaret etmeye başladı ve babası işe giderken çok ağlıyor resmen bi baba fanatiği oldu çıktı :)) adamı banyoda bile bırakmıyor çıksın diye banyo kapısının önünde ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…