- 10 Kasım 2011
- 493
- 72
- 118
Günaydın canlar...
Dün geceden beri uyku tutmadı,arkadaşımın arkadasinın 16 aylık kizi 10 gun once hastaneye düşmeyen ates nedeniyle yatışı yapılmıştı,ateşi çıkan azı dişlerine yormuslar,ancak doktorun istediği kan tahlilinde hızlı ilerleyen kan kanseri olduğu yani losemi olduğu anlaşılmışdun melek olmus ogrendim,icim felaket sızlıyor.Allah'ım herkesin yavrusuna saglik sıhhat versin,kimseye evlat acısı yaşatmasın :*( Bundan sonra hiçbirşeyinden şikayet etmem artik...
şaşırıyoruz.. unutuyoruz..
lafa gelince şükrediyoruz da, lisan-i halle şükretmiyoruz..
saçma sapan şeylere takılıyoruz..
küçük şeylerden kızıyoruz, isyan ediyoruz..
dünyayı verseler kızımı vermem oysa..
Allah böyle acı kimselere vermesin.. kimselere vermesin..
annesine de dayanma gücü, sabr-ı cemil diliyorum..
bazen düşünüyorum, bakın burada bu kadar anne bu kadar bebek var..
hamdolsun hiçbirinin, bi hastalığı bi özrü yok.. hepsi ayıpsız kusuzsuz yavrular..
Rabbim kara yazılar yazmasın, evlatlarımızı bize bağışlasın..
Ben şu şekilde yapıyorumçin pilavına şimdi baktım. bildiğimiz pilav.
soğuduktan sonra içine garnitür, kornişon turşu, dereotu, mısır ve y. soğan ekleniyormuş..
limonla servis yapılıyormuş.
deneyeceğim ama yarın mı, bilemiyorum
ayşecik uyuyor, uyansın parka çıkıciiiiiz
babası da iş dönüşü alır bizi.. çekirdek aile döneriz evimize
bugün bi şey yapmadım, dünden yemeklerim var.
yarın da yaptığım börek çöreği yirik..
Okurken içim acıdım.Allah yakınlarına sabır versin.Kimseye de evlat acısı yaşatmasın.Uyanınca kızıma daha sıkı sarılacağım.Günaydın canlar...
Dün geceden beri uyku tutmadı,arkadaşımın arkadasinın 16 aylık kizi 10 gun once hastaneye düşmeyen ates nedeniyle yatışı yapılmıştı,ateşi çıkan azı dişlerine yormuslar,ancak doktorun istediği kan tahlilinde hızlı ilerleyen kan kanseri olduğu yani losemi olduğu anlaşılmışdun melek olmus ogrendim,icim felaket sızlıyor.Allah'ım herkesin yavrusuna saglik sıhhat versin,kimseye evlat acısı yaşatmasın :*( Bundan sonra hiçbirşeyinden şikayet etmem artik...
günaydın canlarımm
bahar yorgunluğu, birkaç gündür halsiz, dinlenememiş yataktan kalkıyorum.
şu bahar artık, tam olarak gelsin yafuuuu
akşamdan ıslak kekimi yaptım. (saolasın pembiş)
caglaslı ve dilanaz, tariflerinizi kaydettim. kendimi daha enerjik hissettiğim bi zaman yapiciiiim inş
bir gece buzdolabında beklesin yazıyordu tarifte.
sabah eşime tattırdım, 3 dilim götürdü kahvaltıda. çok da beğendi.
bi de diyorki, bitmeden anneme de ayır, bir iki dilim ver, marifetini görsün.
heee tabi olduu
Eki Görüntüle 705573
uyarı için teşekkürler rabiş, mutfak üstadımm
şimdi malayanmasını bekliyorum.
peynirli ve zeytinli olacak poğaçalarım..
ayşecik uyanmadan, etrafı bi toplayayım..
zeytinli ve peynirli poğacalarım.
tepsideki en minnak da ayşeme
Eki Görüntüle 705722 Eki Görüntüle 705723
salatayı arkadaşla hazırlarız.
şimdi evi süpürüp tozları da sağa sola kaçırayım, banyoyu da yıkadım mı işim tamam..
ahah bu nasıl rekabet..
bime de dikiş makinesi geliyormuş bu hafta
bide benim epilatörden
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler
napıosunuz kızlarrr unuttunuzmu beni gecmişi okuyamdm umarım herkezler iyidir bgün farkettim kızlar oğlumun ilk dişi gelıor çokk mutluyum bardakta çın çın ses çıktı sonra bi elledm elime geldi çokkk sevndm
Çok çekici görünüyorlar, eline sağlık.zeytinli ve peynirli poğacalarım.
tepsideki en minnak da ayşeme
Eki Görüntüle 705722 Eki Görüntüle 705723
salatayı arkadaşla hazırlarız.
şimdi evi süpürüp tozları da sağa sola kaçırayım, banyoyu da yıkadım mı işim tamam..
Ben bu pilavı ilk defa duydum. Pirinçli salataları severim. Malzemeleri alıp deneyesim var.Ben şu şekilde yapıyorumirinci zeytinyağında şehriyesiz biraz diri olacak şekilde pişiriyorum.Sonra tavuk haşlıyorum.Yeşilsoğan, maydanoz,mısır ekliyorum.Bir de limon sıkıyorum.Tavukları didyorum.Bir de pilav soğuk olmalı yoksa karıştırırken hamur gibi oluyor. Afiyet olsun.
Dişini z hayırlı olsun canım.napıosunuz kızlarrr unuttunuzmu beni gecmişi okuyamdm umarım herkezler iyidir bgün farkettim kızlar oğlumun ilk dişi gelıor çokk mutluyum bardakta çın çın ses çıktı sonra bi elledm elime geldi çokkk sevndm
napıosunuz kızlarrr unuttunuzmu beni gecmişi okuyamdm umarım herkezler iyidir bgün farkettim kızlar oğlumun ilk dişi gelıor çokk mutluyum bardakta çın çın ses çıktı sonra bi elledm elime geldi çokkk sevndm
Ellerine sağlık kuzum...Çok güzel görünüyor...
Aslında mayalanmasını bile beklemesen olurdu.. yoğur hemen şekil verip tepsiye diz.. Sen diğerlerini yaparken onlar tepside mayalanıyor.. Hem tepsi mayası daha güzel oluyor.. bir daha yaparsan böyle dene...
Off ne güzel duruyor puf puf...Ellerin dert görmesin bacım...
Epilatör iyiymiş aslında.. nette ne kadar diye baktıım 124 - 140 arasında değişiyor.. 89.00 tl ye çok iyi...
Hoşgeldin canım.. Bende çok sık girmiyorum.. O yüzden kim var kim yok farketmedim...Dişiniz hayırlı olsun...
Selam :) ne var ne yok?Aaaaa kızlar çok ayıp; kimse bişi yazmamış.... Kınayacağım esefle :)
Ben de ucretsiz izindeyim 2 yil kullanicam seneye eylulde baslicam nasipse ama bnde takdir ediyorm ben bu halde bile zorlaniyorm
Selam :) ne var ne yok?
ya demek 2 yıl kullanıcaksın. ben 1 yıl aldım izni. ama şimdi düşünüyorum acaba 2 yıl mı alsaydım diye. mesela eylülde yeniden alabilirmiyim? sen hepsini birden mi aldın? parça parça alınıyo muydu ya?
ya demek 2 yıl kullanıcaksın. ben 1 yıl aldım izni. ama şimdi düşünüyorum acaba 2 yıl mı alsaydım diye. mesela eylülde yeniden alabilirmiyim? sen hepsini birden mi aldın? parça parça alınıyo muydu ya?
Ne var ne yok hatunlar..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?