- 8 Ağustos 2011
- 12.591
- 14.807
- 498
yarın recebin 1iKötüymüş canımoğlumda 4-5 aylıkken olmuştum. Şimdi kızım 10 aylık hala yok kendileri
Bir de psikolojik olarak da etkiliyor. Ben kendimi fazla gergin hissediyorum
Sen borcu azaltmışsın. 2 günü üçaylarda tutarsın. Başladı sanırım değil mi?
Geçen yıl ramazan logusalık depresyonu, kv lüzumsuzluğu, eşimin de anlayışsızlığı ile geçti. Hatırladıkça sinir basıyor
Ankara parçalı bulutlu:) aslında şu anneler günü indirimlerinden yararlanmak istiyorum. Tava vs almam lazım ama canım istemiyor dışarı çıkmayıhava açtı, güneş yüzünü gösteriyor..
ayşecik mamasını yesin, attaaaa gidicez biz kızımlaa
Bir de Feyza vardaha cumadan haftasonu rehaveti çökmüş topiğe.
neyneyse ve ben ve ayşecikten başka kimsecikler yooooğ
Hadi hayırlı olur inşallah 3 aylarımız.yarın recebin 1i
amaaan, kötü şeyleri hatırlama. geçti gitti..
inş bu sene herşey çoook güzel olacak
kızın yanında iyi ya,, her şey vız gelir tırıs gider :82:
bak benim kv nin 'karnabaharları' bitti, 'semiz otu' almaya başladı bana..
ben semizotunu napıcam yaaa?!:86:
afedersin, bi de feyzaAnkara parçalı bulutlu:) aslında şu anneler günü indirimlerinden yararlanmak istiyorum. Tava vs almam lazım ama canım istemiyor dışarı çıkmayı
Bir de Feyza varkucakta uyumaya devam ediyor
Semizotunu da demet yap pazar günü kv'ye verirsinne kadar çılgın bir anneler günü olurdu
Şaka bir yana salatasını sevmiyor musun? Tam diyet besinidir.
öyle gerçekten..Islak keki ben de yaptım kesinlikle harika.Hatta bir gece bekleyince süperrrrr oluyor.Yumurtayı mırın kırın ederek yiyen Aden yumurtanın üzerine keki hiç itiraz etmeden yedi.
Günaydın hanımlar...:)
Nfk kahve icin teşekkürler valla okulda hemen tenefuste yapıp ictim.Zaten burda gördüğüm ne kadar mama tarifi varsa bir hevesle hemen hemen deniyorum :)
Bugun sabah tartildim 3 kılo almısimhiç iyi olmadı,sutum azaldı diye stress yapıp boğaza yüklendim fena oldu,ama distenmis yahu tutturamadim 5. Dişimizde çıktı,üst sagda.
Bu arada yazamadim oğlumun kasının ustu acildi gecen hafta hemde yanımda oldu,tutamadım bile,eve gidince resmini koyacam.Ev resmen kale gibi ama olunca oluyor iste.
Pembissss fikirlerini bekliyorum,bende ilk dogum gunü cok guzel olsun istiyorum,oğlum icin degil kendim icin :) doğumum ve sonrası kaos gibiydi,bundan dolayı.
yarın recebin 1i
amaaan, kötü şeyleri hatırlama. geçti gitti..
inş bu sene herşey çoook güzel olacak
kızın yanında iyi ya,, kv dahil, her şey vız gelir tırıs gider :82:
bak benim kv nin 'karnabaharları' bitti, 'semiz otu' almaya başladı bana..
ben semizotunu napıcam yaaa?!:86:
Hadi hayırlı olur inşallah 3 aylarımız.
Evet unutalım gitsin o günleri
Semizotunu da demet yap pazar günü kv'ye verirsinne kadar çılgın bir anneler günü olurdu
Şaka bir yana salatasını sevmiyor musun? Tam diyet besinidir.
şaka bi yana babannesi ayşeciğe şunu almış..
'herkes beni sever, ben en çok annemi' yazıyo
Eki Görüntüle 707944
Islak keki ben de yaptım kesinlikle harika.Hatta bir gece bekleyince süperrrrr oluyor.Yumurtayı mırın kırın ederek yiyen Aden yumurtanın üzerine keki hiç itiraz etmeden yedi.
e hani?
biz ayşecikle parka gittik, markete uğradık alışveriş yaptık..
gezdik geldik..
bi tek pembiş yazmış
al işte bi tane daha :113::113::113:bnde bi incelik beklemiyorum lafi oldugunda sen bnm annem degilsinki yasirin annesisin dedi kalakaldim
yok canım feribotla gitmiyoruz direk otobandan bas gaza baba bas gazaa diyoruzzz :) utanmadan bu sefer otobüsle gitseniz olmaz mı dedi ya giderayak benim keyfimi kaçırmaya çalışıyor ama yemezler dedim tabiiki olur muavine derim ki pardon bi sn tutarmısınız bebeği mememi açıcam çocugu emziricem de Allaaah kızılca kıyamet koptu tabi ama haketti ben nasıl gideyim otobüsle o kadar eşyayla bi de benimki gibi bi çocukla hee 5 yaşında olur zaten ona minnet etmem ama şuncacık çocukla...ya benimki çok ilginç bi herif bazen tüm gün seni alır istediğin yere götürür gezdirir gık demez bazen de böyle hey Allah'ım !!aman, uyusun uykusunu alsın da keyifli gidin..
ben de sabah erken çıkacaksınız sanıyorum, nasıl gidiyorsunuz, feribotla mı?
aaa evet fark ettim nedenkine :44::44:kk, rütbemde görünen 4 kalpten 2sini almış
canım ben de almayacağım inanki bak..zaten onların istediği de bu pes ettirmek vazgeçirmek ama benden pes hiç uğraşamıcam haziranda üzgünümal işte bi tane daha :113::113::113:
onun annesi değilsin ama o evin annesisin..
onlar bizim 'babamız değil' ama babalar gününde bizden hediye alıyorlar
ikiz annesi olmak oturduğun yerde eğilip kalkarken kafanla önünde yatan kızını, kollarınla sırtındaki oğlunu eğlendirmek demekmiş:)çok şükür kollarıma sağlıkla veren rabbime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?