ben bu minik dötle napıcaaaaam?
Eki Görüntüle 707632
he ya, sevgi pıtırcığı olalımm..(rabiiiiiiş)!!
sen okulda değil misin? hala hamak sallıyon ?
bugün mü geliyordu kardeşin?
bu günler 'kınama günlerin' sanırım, herkes nasibini alıyo
Eki Görüntüle 707632
Eki Görüntüle 707632
Eki Görüntüle 707632
cıkmak için o büktüğü sol dizini ve ayacığını ısır ,sonra ordan dötüne gec ve tamamını ye
dötsüz kalsın
Isırcaan, ısırcaan, ısırcaaaaaan!!!
Isır annesiiiiiiiii. Isır sonra öp sonra yine ısır yine öp :)
ay annesi valla yerim ben o dötü teyzesi olaraktan :)
bol bol ısıracaksın çünkü ilerde yaptırmayacaklar
Günaydın:)Aman bu eşlerin zaten varlığı bir dert yokluğu yara :) (para için yazılmış bir şarkı olsa da eşlere uyarlayabiliriz)
Canımcım partinin teması mavi beyaz olacak inşallah bakalım. Eğer herşey yolunda giderse foto da eklerim bakarsınız. Malum haziran sonu ya bizim doğum günü fikir olur belkim size. Aklımda birrrrrrr sürü fikir var.
Az önce kardişim geldi. Ben hamak sallıyorum. Çok sık giremem belki ama zatenburaya da haftasonu rehaveti çökecek :)
Herkese günaydınnnnnnnnnnn. Yaşasın haftanın son günü :)
Hahah ben ilk kareye bittim. Öğretmen olmayan herkes öğretmenleri o şekilde düşünüyor bence
Güzel bir paylaşım ama ben kendi adıma 2 düzeltme yapayım :)Eki Görüntüle 707592
EŞLE; içilen kahve : HUZUR'dur..!
Köpüklere GÜVEN karışır, dudağının kenarına hafif bir TEBESSÜM kondurur..!
ANNEYLE içilen; hadi bir sohbet ederken kahve içelim : GÜÇ'tür..!
Köpüğünde ANNE ŞEFKATİ vardır, TELVESİNDE hayatın
yorgunluğu..!
BABA ile içilen kahve : SEVGİ dir..!
Az şekerli, HEP BENİMLE OL'dur telvesi..!
BEKLEMEDİĞİN bir anda gelen kahve : BAŞKA'dır..! Isıtıverir içini..!
YORGUNKEN içilen kahve : HAFİFLETİR, yorgunluğunu alır..!
DOSTLARLA içilen kahve : NEŞE'dir..!
Kahkahalar KÖPÜKLER üzerinde yüzer..!
TEK BAŞINA balkonda içilen kahve : YANLIZLIK'tır;
ACIDIR TADI. Köpüğüde, telveside GÖZYAŞI kokar..!
O yüzden; yalnız içmeye GÖNLÜM elvermedi..!
İstedim ki : KAHKAHALARIMIZ; birlikte köpükler üzerinde yüzsün..!
AFİYET OLSUN
İlahi :))Sevgi yumağı olalımmmmmmm :)
Bu arada hamak başındayken hemen kkya giriyorum. Bağımlı oldummmmm :) hiç girmeyenleri kınıyorum
Cevaplar gelmiş zatenben bu minik dötle napıcaaaaam?
Eki Görüntüle 707632
Erkekler genelde ağırdır. Ben de oğlumun önüne cep telefonu koyarım ona ulaşmaya çalışırdı. Kıza bir şey yapmıyoz sanki atlı kovalıyor gibi emekliye zatenYok canım sabahım boş bugün :)
Ben bu topiğin kınamacıbaşı olcam
Isır annesiiiiiiiii. Isır sonra öp sonra yine ısır yine öp :) benim oğlum dötünü kaldırıp böyle hareketler yapmıyo anca yuvarlanıyo.... Bugün dayısı onu emekletmeye çalışıyo önüne gözlüğünü koyarak ama bizimki bakıp bakıp söyleniyo :)
Ya ben gerçek hayatı bırak öyle şeyleri bir dizi veya sinemada izlesem yine gözlerim doluyor. Anne olmadan böyle değildim. Artık çocuk görmeye dayanamıyorum. Allahım ne büyük bir duygu yoğunluğu.Bugün okulumuzda anneler günü programı var. Ağlamamak için kendimi zor tutucam. Şimdi anlıyorum neden bütün anneler ağlak. Ühüüüü
Güzel bir paylaşım ama ben kendi adıma 2 düzeltme yapayım :)
Eşleri içilen kahve sinirdir:) kahveyi ben hazırlarm, içeri ben götürürüm, bir de ya iPad ya da bilgisayar başında olduğundan sık sık hatırlatmam gerekir. Pek bir keyfi kalmaz yani, huzur mu ne huzuru
Annemle kahve içmek de mümkün değil. Ya kız merdivene tırmanır ya oğlan kızı sıkıştırır. Evde çay bile içeriyoruz aynı anda. Ama bir çözüm bulduk. Çayı termosa koyup parka gidiyoruz. Oğlan oynuyor, kızı salıncağa koyuyorum. Sıcak bir çay içiyorum
Dostlarda içilen kahveye kesinlikle katılıyorum.
Bir de ben yalnız başına balkonda içilen kahveyi de çok severim. O dinginlik dinlendiriyor beni.
Ben bebişten beri hala regl olmadımyoğurtlu havuç mezesi yaptım yiyom:125:
1 şubat- 3 mart- 14 nisan- ? mayısta regl olcam ben
bu bahar yorgunluğu keyifsizlikle geciken adetten dolayı ben daha çooook yerim kardeş
ahahh!
nfk: canım kahve yaptım..
eşi: eline sağlık. şöyle koy, alırım şimdi.
fincan masada. 2 dk geçer, adam hala pc ekranına bakıyordur..
nfk: canım, kahven soğudu.. içsene..
eşi: tamam tamam şimdi içicem..
2 dk daha geçer..
nfk: niye içmiyorsun? birlikte içelim diye yaptık yaniiii, bak buz kesti kahven
eşi: ben zaten soğuk seviyorum
Çok çekici görünüyorlar, eline sağlık.
Ben bu pilavı ilk defa duydum. Pirinçli salataları severim. Malzemeleri alıp deneyesim var.
Dişini z hayırlı olsun canım.
Anammmm nfknın misafiri gelince ve buraya giremeyince nasıl ilerlemiyor sayfalar dimi?? :)
Hayırlı olsun dişiniz :)
Bir dahaki poğaça yapımımda dediğin gibi tepside mayalatıcam inşallah daha kolay
Gsbaran Allah sabır versin o anneyeimtihanı çok ağırmış umarım mükafatı da büyük olur.
Nfk döktürmüşsün
Kelebek sen olmasan napardık mutfak uzmanımız
Born 2 yıl izin alarak çok doğru yapmışsın anne-bebek iletişimi için en önemli ilk 2 yıl zaten biliyoruz artık. Congrats dude :))
Pembiş liseler de bi gıcık olur ki Allah yardmcn olsun
Tugce dişiniz hayırlı olsun
Neyneyse kızın kaç yaşındaydı
Kızlar oğlum dişlerini gıcırdatıyor bilerek yapıyor gündüz, uyurken değil. çok sinir gırç gırç acaba dişleri mi kaşınıyor
Eşyaları parmağıyla işaret etmeye başladı ve babası işe giderken çok ağlıyor resmen bi baba fanatiği oldu çıktı :)) adamı banyoda bile bırakmıyor çıksın diye banyo kapısının önünde ağlıyor
kızlarr hayırlı olsun dilekleriniz için teşekkr ederim...bugünleride gördük çok şükürgünaydın hatunlar
şuan itibariyle istanbulda hava bulutlu ama 1-2 saate dayanamaz güneş gösterir yüzünü..
belki bugün elifnaz da gösterir gül cemalini
unutmadan bugün biber dolması var mönüde..
tuğçe, beklenen diş görünmüş, gözünüz gözünüz aydın
busmai, canım de ayşecik üst dişleri çıkarken çok gıcırdatıyordu.
o gıcırdattıkça bana bi şeyler oluyordu, gırç gırç
ama dişleri tam çıkınca gıcırdatmayı bıraktı.
dişleriyle dişlerini kaşıyor tıfıllar
bugün misafirim yok, buradayım..
bakalım neler olicik
regl olmamak çok kötü ya..Ben bebişten beri hala regl olmadım
ve bu durumun beni olumsuz etkilediğini düşünüyorum.
Ramazan bitene kadar da olmazsam bu sene full ramazan tutabilirim, 2 ay borcu olan biri için iyi fikir olabilir
he yaaa, al birini vur ötekine
Hep aynı model değil mi
afiyet olsun..Nfk kahve icin teşekkürler valla okulda hemen tenefuste yapıp ictim.Zaten burda gördüğüm ne kadar mama tarifi varsa bir hevesle hemen hemen deniyorum :)
Bugun sabah tartildim 3 kılo almısimhiç iyi olmadı,sutum azaldı diye stress yapıp boğaza yüklendim fena oldu,ama distenmis yahu tutturamadim 5. Dişimizde çıktı,üst sagda.
Bu arada yazamadim oğlumun kasının ustu acildi gecen hafta hemde yanımda oldu,tutamadım bile,eve gidince resmini koyacam.Ev resmen kale gibi ama olunca oluyor iste.
Canım dişiniz hayırlı olsun. Bebişin kaşı için de üzüldümGünaydın hanımlar...:)
Nfk kahve icin teşekkürler valla okulda hemen tenefuste yapıp ictim.Zaten burda gördüğüm ne kadar mama tarifi varsa bir hevesle hemen hemen deniyorum :)
Bugun sabah tartildim 3 kılo almısimhiç iyi olmadı,sutum azaldı diye stress yapıp boğaza yüklendim fena oldu,ama distenmis yahu tutturamadim 5. Dişimizde çıktı,üst sagda.
Bu arada yazamadim oğlumun kasının ustu acildi gecen hafta hemde yanımda oldu,tutamadım bile,eve gidince resmini koyacam.Ev resmen kale gibi ama olunca oluyor iste.
Pembissss fikirlerini bekliyorum,bende ilk dogum gunü cok guzel olsun istiyorum,oğlum icin degil kendim icin :) doğumum ve sonrası kaos gibiydi,bundan dolayı.
regl olmamak çok kötü ya..
karnım davul gibi şişti, gergin.. ne zaman hasta oldum.. rahatladım valla
sanırım topikte senin gibi hasta olmayanlar var.. dediğin gibi birkaç ay daha olmazsan ramazanı tutarsın..
geçen sene lohusaydım. hiiiçbişey anlamadım ramazandan.. oruç tutmayınca hissedemiyorsun yani..
hala iki gün borcum var geçen seneden..güya bu hafta tutacaktım. günler uzadı ya, çok üşeniyom
he yaaa, al birini vur ötekine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?