- 8 Ağustos 2011
- 12.591
- 14.806
- 498
sabahın kör vakti ne çığırıyon kııız?!Ne uyuyonuz kalksanıza beeeeeee
Nfkkkkkkkk baktım lafın gerisine
evet, erkekler için cuk oturan bi sözİyi lafmış, ben de devamına baktım. O kısım da bizimkilere uyuyor
avatarımı göremiyor musun pembiiiiiiş?:82:Ben niye foto göremiyommmmmmm??????
Nfk foto harika, kalplerin de geri gelmiş.Benden de sana kucak dolusu kalp.
helal eniştemeeeEşim biraz erken oldu ama bana anneler günü hediyemi verdi.Atasaydan sonsuzluk simgeli bir kolye almış.Çok hoşuma gitti.Çok da mutlu oldum.
nerden de buldun başlığı?Nfkcım sadece senin kalbin gitmemiş.. Buraya bakabilirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/619942-kalplerle-ilgili.html
'şehirler arası gezenti'BU ARDA KIZLAR BEN 28 mayısta eşimle kayseriye gidiyorum 3ünde ankaraya uçucaz
ordan geri akşamına ecoşlaaaaa eşimleee otobüsle 4 saat zonguldak zonguldağa gidecez uçakta durmayan kız otobüste dururmu sizcee
cinler diyro gitmeee de evendik 2 sene oldu adımımı atmadım kayananama
kardeşinin nikahı hayırlı olsun.. Rabbim mes'ud etsinkızlar merhaba,
bayadır bakamıyorm inş herkes iyidir.
bu hafta annemlerdeydm, kızkardeşmin kınası oldu, yarın da nikahı var inş.
bi yandan babam hastanede, zor zamanlar geçiriyorz bu hafta cok rahatsızlandı o da
annem zavallı babamla mı ilgilnsin, evlilk hazırlıkları ile mi bilemiyo
babamın Allahın izni ile şifa bulması için 100 tane el-muhyi celle celaluhu çekebilecek olan var mı?
şimdiden Allah razı olsun. Allaha emanet olun
güne babacığımın " düyanın en küçük annesinin gözlerinden öperim " mesajıyla başlamak harikaydı. bu votvotlarda büyüyecekte hep en küçük kalacaklar demekki
sabahın kör vakti ne çığırıyon kııız?!
kalktık iştee
günaydın..
dünden ıslak kekimi yaptım arkadaşa gidicem diye ama eşimin işi çıktı. benim iş de yattı
tek başına taksiye de bıdı bıdı ediyor maşmetmeap
neyse bugün evdeyim gibi görünüyor.
ama bi avm yapabilirim belki bacımla
Allahım ne günlere kaldık.. ne kadar sevmiyorsam avm leri o kadar mecbur kalıyorum.
pazar pazar onlarca alternatif varken :100:
ay sabah sabah bunalttınız diyeceksiniz.. kalkayım da kahvaltıyı hazırlayayım
bu arada kalplerim geri gelmiş.. incilerim dökülmüştü sankiii
güne babacığımın " düyanın en küçük annesinin gözlerinden öperim " mesajıyla başlamak harikaydı. bu votvotlarda büyüyecekte hep en küçük kalacaklar demekki
kalkıyorum kahvaltıyı hazırlayayım..
taze patates var, bi de kızartma yapayım
sabahın köründe ne pis boğazsın diyeceeeeğniz, ama napim hayat bunlarla güzel
eveeeet, hepimizin günü kutlu olsun..Gezme planının iptali çok sinir bozucu yani bunalmakta haklısın. Ama hiç değilse avmleriniz var; bix burda napalım?!?! :)
Arkadaşlar hepimizin anneler günü kutlu olsun. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın.
ahahh!Hakkın canikom; gittin bfitlerde verdin kiloları sana herşey mübah :) biz de kahvaltıya gideceğiz inşallah açıkbüfe!!!! :)
eveeeet, hepimizin günü kutlu olsun..
evlatlarımızı ayıpsız kusursuz yaratan ve bize nasip eden Rabbime sonsuz ve nihayetsiz şükürler olsun..
Allahım, tüm isteyenlere hayırlısıyla bu duyguyu nasip etsin.. evlatlarımızı bize bağışlasın.. aminn
programın iptal olmasındaki tek olumlu şey, yaptığım nefis ıslak kekin bize kalmasıdır
inan bu keki hep yapıcam, yaptıkça da seni anıcam.. ay gel öpüceeeem
ahahh!
afiyet bal şeker olsun bacım, öperim efemin gözlerinden
Kocacım bana beğendiğim bir ayakkabı vardı onu almış. Bi de bir mektup yazmış oğlumun ağzından sonunda "babamı da üzme" olan :)
Allah kolaylık versin canım. Bu kadar ard Arda olmasa iyi olurdu ama yapacak bir şey yok herhalde.BU ARDA KIZLAR BEN 28 mayısta eşimle kayseriye gidiyorum 3ünde ankaraya uçucaz
ordan geri akşamına ecoşlaaaaa eşimleee otobüsle 4 saat zonguldak zonguldağa gidecez uçakta durmayan kız otobüste dururmu sizcee
cinler diyro gitmeee de evendik 2 sene oldu adımımı atmadım kayananama
Benim doktora hiç gidesim yok. Bunalma derken nasıl bir bunalma :) yani zaten bu kadar yoğunluktan bunalım geliyor ama herhalde ilaç alacak kadar değildir. Ya bir de o şekilde adet gelse de bozuk düzen geliyor diye duymuştum. Kendisi doğal yoldan gelse daha iyi sanırım değil mi?Sayfa hiç ilerlememiş aa oldu mu şimdi
Ben bugün eşimin şehir dışından gelen arkadaşı ve eşi 1 saat mesafedeyken haber verince ışık hızıyla evi topladım ki ev perişandı özellikle misafirin kalacağı küçük oda. Kışlıkları keremin eskilerini hep çıkarıyordum dolaptan bi nevi bahar temizliği
Amann nasıl giriştim bi de evi süpürdüm çok yoruldum ama topladım nitekim eve gelmediler biz dışarı çıktık yemeğe gittik sonra yola devam ettiler
Pembehipopotam şimdi biz doğumgününe heves ediyoruz ya bebişlere
Onlar bişey anlamayacaklar, sanki o yüzden biraz hevesim kaçıyo sen ne düşünüyosun bu konuda mavisinden beyazından
Niye tek olsun canım ben gene gelirim inş
Ama yokluğuna alışamadık buralar ıssız kaldı:)
Görümcen için de hayırlı olur umarım
Ben doktora gittim sordum. emzirdiğim için olabilirmiş
Çok bunalırsan progesteron alıp adetini getirebilirsin dedi zararı yokmuş
Şu an bunalmadım ya da bana öyle geliyo ama biraz daha bekleyip içebilirim ; emziriyorum diye ağırdan alıyorum
Çok ince bir mesajgüne babacığımın " düyanın en küçük annesinin gözlerinden öperim " mesajıyla başlamak harikaydı. bu votvotlarda büyüyecekte hep en küçük kalacaklar demekki
Planlar yatmış. Bence pazar günü avm fikri çok içaçıcı değil. Kalabalık oluyor bir de..sabahın kör vakti ne çığırıyon kııız?!
kalktık iştee
günaydın..
dünden ıslak kekimi yaptım arkadaşa gidicem diye ama eşimin işi çıktı. benim iş de yattı
tek başına taksiye de bıdı bıdı ediyor maşmetmeap
neyse bugün evdeyim gibi görünüyor.
ama bi avm yapabilirim belki bacımla
Allahım ne günlere kaldık.. ne kadar sevmiyorsam avm leri o kadar mecbur kalıyorum.
pazar pazar onlarca alternatif varken :100:
ay sabah sabah bunalttınız diyeceksiniz.. kalkayım da kahvaltıyı hazırlayayım
bu arada kalplerim geri gelmiş.. incilerim dökülmüştü sankiii
Süperkalkıyorum kahvaltıyı hazırlayayım..
taze patates var, bi de kızartma yapayım
sabahın köründe ne pis boğazsın diyeceeeeğniz, ama napim hayat bunlarla güzel
Âmin canımGezme planının iptali çok sinir bozucu yani bunalmakta haklısın. Ama hiç değilse avmleriniz var; bix burda napalım?!?! :)
Arkadaşlar hepimizin anneler günü kutlu olsun. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Aynı fikirdeyim:106::109:
işte bakın..
hediye falan hikayee...
şu herifler baban kadar olup içten bu kutlama mesajı çekemediler, ona kızıyom işte
Hehe kendini de düşünmüşMuck muck benden de :)
Az önce tartıldım da asabım bozuldu. Bu hafta hiç parka çıkamadım yürüyüşe oğluş nezle diye ve sonuç: 1 kilo almışım( neyse bugün son kez yiyim de yarın yine diyete devam. Kocacım bana beğendiğim bir ayakkabı vardı onu almış. Bi de bir mektup yazmış oğlumun ağzından sonunda "babamı da üzme" olan :)
En azından unutmadı
ooh, gönlüne sağlık, kesesine bereket
eşim de az önce çıktı, kapıda diyorki..
''kızım, annecim anneler günün kutlu olsun'' dedin mi?
Bence temiz havaya çıkar. Hastalık durumlarında üzerini güzelecek giydirip dışarı çıkarmak iyi oluyor. Hem sen de bunalmamış olursun.eşim giderken, kız hala öksürüyor, bugün dışarı çıkmayın dedi..
yani bol çamaşır, ütü ve temizlik günü mü bugün?
kesinlikle ben de aynı fikirdeyim..Planlar yatmış. Bence pazar günü avm fikri çok içaçıcı değil. Kalabalık oluyor bir de..
Bence temiz havaya çıkar. Hastalık durumlarında üzerini güzelecek giydirip dışarı çıkarmak iyi oluyor. Hem sen de bunalmamış olursun.
Biz dün bir arkadaşa bebek görmeye gittik. Bu 3. Çocuğu.. Diğer küçüklere de hediye alalım diye bir avm'ye uğradık ama nasıl bir kalabalık vardı. Ben kucağımda bebiş ile zor geçiyordum insanların arasından. Bugün de aynıdır. Boşver bence.kesinlikle ben de aynı fikirdeyim..
bugün bi de anneler günü, tıklım tıkıştır avm. zaten alışveriş yapmayacaksam da niye gidimkiiii
Okudum cnm Allah şifa versinkızlar merhaba,
bayadır bakamıyorm inş herkes iyidir.
bu hafta annemlerdeydm, kızkardeşmin kınası oldu, yarın da nikahı var inş.
bi yandan babam hastanede, zor zamanlar geçiriyorz bu hafta cok rahatsızlandı o da
annem zavallı babamla mı ilgilnsin, evlilk hazırlıkları ile mi bilemiyo
babamın Allahın izni ile şifa bulması için 100 tane el-muhyi celle celaluhu çekebilecek olan var mı?
şimdiden Allah razı olsun. Allaha emanet olun
Yok mu orda avm ??Gezme planının iptali çok sinir bozucu yani bunalmakta haklısın. Ama hiç değilse avmleriniz var; bix burda napalım?!?! :)
Çok güzel bi mesajmış yagüne babacığımın " düyanın en küçük annesinin gözlerinden öperim " mesajıyla başlamak harikaydı. bu votvotlarda büyüyecekte hep en küçük kalacaklar demekki
Biz kendi nefsimize yapıyoruz ya da:))Birşey anlamayacaklar ama foto ve videolarla ilerde yaptıklarımıza bakacaklar ve hoşlarına gidecekayrıca hiç olmadı bize eğlence olur :) afişler, balonlar, balon ucundan sarkan rafyalar, süsler, iyiki doğdun yazısı, masa örtüsü, cupcake çubukları,pasta yani olabilecek herşeyi mavi beyaz yapcam inşallah :))) bugün bilgisayara oturdum aslında foto falan ekliyim ve yazayım doğum günü ile ilgili düşündüklerimi diyr ama kk şifremi unutmuşum. Uzun uzun uğraşacak da halim yoktu :/ zaten sonrasında oğlum, kocam ve kardeşim mızıttı :) bu hafta günüm var cuma günü; atlatayım hayırlısı ile koycam buraya kafamdakileri .
Ne uyuyonuz kalksanıza beeeeeee
Hayır düzenin bozulmazAllah kolaylık versin canım. Bu kadar ard Arda olmasa iyi olurdu ama yapacak bir şey yok herhalde.
Benim doktora hiç gidesim yok. Bunalma derken nasıl bir bunalma :) yani zaten bu kadar yoğunluktan bunalım geliyor ama herhalde ilaç alacak kadar değildir. Ya bir de o şekilde adet gelse de bozuk düzen geliyor diye duymuştum. Kendisi doğal yoldan gelse daha iyi sanırım değil mi?
Çok ince bir mesaj
Planlar yatmış. Bence pazar günü avm fikri çok içaçıcı değil. Kalabalık oluyor bir de..
Süper
Âmin canım
Aynı fikirdeyim
Hehe kendini de düşünmüş
En azından unutmadı
Bence temiz havaya çıkar. Hastalık durumlarında üzerini güzelecek giydirip dışarı çıkarmak iyi oluyor. Hem sen de bunalmamış olursun.
Durmadan gezen kişiye "leyleği havada mı gördün?" derler canım..Bende bir türlü evine gidemediğin için sana öyle dedim.. Git git akraba ziyareti iyidir...
Sevgi böcüğü bi kızın var işte ne güzel :)
Ben arabanız var ama kayseri uzun yol diye uçakla gittiniz sandım da o yüzden öyle dedim canım. Macera olur bi deneyin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?