ilknurcum valla biz arabamız varken yazları hep kayseri-yalova arası mekik dokuyorduk...oğlum yokken bile otobüs yolcuğundan haz etmem.ayaklarımın ağrısı gecmezdi 1 haftaya...sahsi arac gibisi yok.suan bide cocuk var ki oğlum belediye otobüsünde bile durmuyor 20dk
arabayı sattık bizde bu yaz halimiz ne olacak bilmiyorum?ucakla gidicez ama burdan sabiha gökçen ordan yalova yine saatler sürecek..esim araba kiralarız dedi..sizde o fikri düşünebilirsiniz.uçak,otobüs bilet parası,ve cekilen sıkıntıyı düşününce araba kiralamak mantıklı.bide memleketten dönüste malum bagajı doldurur büyükler erzakla:) ucak hangisini alsın anacım?
otobüsle yolcuğulu düşünemiyorum.yahya ben ve 12 saat
seninki kısa mesafe ama Allah yardımcın olsun.kaynanangil gelse daha mantıklı olmazmı kıı
kız eşimin cumartesi pazarı yok izin bile vermiyorlar ben nasıl kullanayım 12 saat yollllllllllll tek başıma ha sen biliyorsan gel snei yalavoya atim oraya kadar ortak gideriz sonra ben eve giderim
valla bu ay 500 tl en az yol parası anneme sürekligidip geldiğim için erzakları almıyorum artık birde kaynanama gidicem ya içli köfteleri mantıları bulgurları o mu yesin
2 senedir gitmiyormuşumda laf ediyrolarmışdaaabirde eşim memleketini özlemiş memlekt batmayasıca
belediye otobüsünde öndkiere yandakilere hep bulaşıyor kız
Herkesin ilk anneler günü kutlu olsun
Zeynep Karakız gelmiş hoşgeldiniz kızlar
Biz de kahvaltıya annemlere davetliydik ordayız
Anneler günü hediyesi olarak bu sabah yarım saat geç kalktım eşim oğluma baktı:))))
Bana saçma geliyo bugün için hediye almaya zorlamak onun içinden gelirse ne ala..
Okudum cnm Allah şifa versin
Yok mu orda avm ??
Çok güzel bi mesajmış ya
Biz kendi nefsimize yapıyoruz ya da:))
Hayır düzenin bozulmaz
Gene aynı döngü devam eder
Ben zaten pko luyum adet düzeni denen bişey yok
Pembiş sen ne alemdesin regl açısından
sorma çok geziyorum nfk birrrrrrrrr ben 22222222222
kızzz kayseriyede uçakla gittik araba alcaz ama 12 saat kayseri eşimin izni yok eeee ben 12 saat çocukla nasıl araba kullanayım tek başıma gidip geleyim
uçak iyi şöförrrr götürüp getiriyor
güzel anneler hepinizin anneler günü kutlu olsun rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin hayırlı evlat ıolsunlar inşallah bugun daha çok öpesim geldi kızı
valla süper olurdu o yol nasıl keyifli olurdu...kız anacım ben sürmeyi biliyomda ehliyetim yok kaçak mı sürecem? o otobandan korkuyom .almancılar 180 üstü gittiği için...12 saat yol.ecoş ve seni düşünemiyom.70 km hızlayolculukta bebeğe bakan ekstra bir kişi sart..töbe tek cıkılmaz esinin izni olaymıs iyimiş..ne halt varsa bu memlekette.bizimkide öyle dio memleketi özledim.karadeniz erkeğinde bu meshur söz sanırm .yeşillik ve su istiyorlarsa piknik yeri cokk
.benim esimde artvin hopalı...
bi gidin bakalım cocukla bidaha hayatta yola cıkmaz esin
arabamız olmasa zaten gitmem .esim hopalı akrabaları orda gidelim gezelim dio ama arabasız gidilmez...zaten kaynanamgil 20 yıldır yalovadalar..annemgilde ben evlendikten sonra yalovadan bahce aldılar kayınbabamın vasıtasıyla... onlarda orda.yazları mekanımız orası...Artvin çok uzakkkkkkkkkkkkkkk
arabamız olmasa zaten gitmem .esim hopalı akrabaları orda gidelim gezelim dio ama arabasız gidilmez...zaten kaynanamgil 20 yıldır yalovadalar..annemgilde ben evlendikten sonra yalovadan bahce aldılar kayınbabamın vasıtasıyla... onlarda orda.yazları mekanımız orası...
Kizlar bugun girmeden edemedim hepinizin anneler gununu kutluyorum son yazilarimda baya ezmistim kocami ama hediye almislar oglusumla bana coook opuyorum sizleriii
fırında soslu kanat yapıcam, yanına bulgur pilavı ve salata.
kv akşama bizde yemekte zira
bizim de yolculuk bayrama mersine. ilk önerim istanbuldan uçakla adanaya , ordan araba kiralarız tatil boyunca olmuştu. eşim çok pahalıya gelir arabayla direk gidelim yol arkadaşı buluruz demişti...biz alıştırma olsun diye benim ikizlerle çok sesli 2 saatlik iki İstanbul yolculuğu yapınca eşimin aklına bir fikir gelmiş."biz uçakla adanaya gidelim ordan araba kiralarız c diyor
son sözü erkekler söyler dedim ve anlaştıkşimdi bikaçsene böyle yaparız biraz büyüsünler diyor...başka bir alternatif düşünemiyoruz bile...
deniz güneş kum2 yılın acısını çıkaralım sonu güzel zorlu bir yol olacak...uçak yolculuklarında bebeğine sakin yolculuk için doktor önerisi olan varmı? ben bu ay soracam bakalım ne diyecek...yolculuk tramvasındansa hafif bir sakinleştiriciyi tercih ediyorum bakalım...
deniz güneş kum2 yılın acısını çıkaralım sonu güzel zorlu bir yol olacak...uçak yolculuklarında bebeğine sakin yolculuk için doktor önerisi olan varmı? ben bu ay soracam bakalım ne diyecek...yolculuk tramvasındansa hafif bir sakinleştiriciyi tercih ediyorum bakalım...
canım owwwwww almancılar 180 yapıyormuşbende 120 140 dan aşağı gitmem hemşerimmmvalla süper olurdu o yol nasıl keyifli olurdu...kız anacım ben sürmeyi biliyomda ehliyetim yok kaçak mı sürecem? o otobandan korkuyom .almancılar 180 üstü gittiği için...12 saat yol.ecoş ve seni düşünemiyom.70 km hızlayolculukta bebeğe bakan ekstra bir kişi sart..töbe tek cıkılmaz esinin izni olaymıs iyimiş..ne halt varsa bu memlekette.bizimkide öyle dio memleketi özledim.karadeniz erkeğinde bu meshur söz sanırm .yeşillik ve su istiyorlarsa piknik yeri cokk
.benim esimde artvin hopalı...
bi gidin bakalım cocukla bidaha hayatta yola cıkmaz esin
Ha sen hep yalnız mı yolculuk edicen??????? Valla Allah kolaylık versin. Kayseride ailen mi var?? Ben olsam önce onlardan birini istanbula getirtir 2-3 gün ağırlar ve sonrasında kendime uçak arkadaşı yapardım :) biz de antalyaya gidicez inşallah okullar kapanınca. Eşim uçakla gidelim diyor ama bana arabamızla gitmek daha rahat olacakmış gibi geliyor bilmiyorum
Lor tatlısı denemiştim bi gün , hiç güzel olmadı..Çok salakça bir sebepten ötürü sinirim bozuk. Baştan söylüyorum dalga geçmeyinbir süredir farklı tarifler deneyip duruyordum ev görmeye gelen olur, bebek tebriğine gelen olur, günüm olur vs diye. Çok güzel bir lorlu kek yapmıştım ve tarifi de basitti. Tutmuştu da tarif ki nette bir sürü saçma sapan tarif dolaşıyor biliyorsunuz. Neyse işte bu cuma günüm var ve ben o keki yapcam diye haftalardır kafamda menü kurdum derkennnnnnn sen kalk tarifi kaydetmeden bilgisayara telefonda temizlik yap ve o tarifi de sil günden birkaç gün önce yapılacak salaklık mı?!?!? Eşim başka birşey yap diyo ama yok ben taktımmmmmm. Sizin yaptığınız bir lor peynirli kek tarifi var mı tutacağı garanti????? Netten baktım bi ton tarif var ve ben hangisini yapmıştım hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?