bunun önünde de barı var.
ama ben sadece bara güvenemem:26::18:
canım, ne zamandır konuşuyoruz. sen benim nasıl düşündüğümü, yaşadığımı biliyorsun.
eşim tabi benim hayatıma karışır, ben de onunkine..
işten sonra bi yere gidecekse, kimle gidecekse mutlaka arar söyler, kimi zaman izin alır..
saygı karşılıklı, anlayış karşılıklı.
eşimin benden bi adım önde olmasını ben tercih ediyorum.
görücü usulu tanışıp evlendim. mantık temelli başladığın için mevzuya..
bekarken, evleneceğim adam bilgi bakımından, tahsil bakımından, inanç ve yaşayış bakımından
benden bir kademe ilerde olsun isterdim. hatta bunlara maddiyat da eklenebilir..
bunlar, beni teşvik etmesi ve ona karşı saygımı kendi haketmesi için..
kıskançlığa gelince, dediğim gibi eğer arkadaşlarla zaten erkek yok da, kızkıza gezmeye gidiyorsam
neredeyim, kimlerleyim, ne yapıyorum, ne zaman dönücem bilmek ister. hatta kendi götürüp almak ister..
bunda bi beis yok, çok rahatsız olmuyorum. çünkü rahatsız olacağım bi durum yok..
bebeğin altını elbette babası değiştirebilir.
elbette babası da yıkayabilir..
ama -(e)bilmek diyorum.. yani ihtiyaç olursa olur, niye olmasın.
lakin ben tercih etmiyorum.
yoksa babası da ayşeciği yıkar paklar..
canım, bi yanlış anlaşılma oldu sanıyorum..
çünkü bunun başı açıklıkla kapalılıkla alakası yok.
benim gözümde canlanan şu tablo.
bugünlerde akşam 8.30 civarı oluyor.
ben keyfi olarak saat 9da 10 dışarlarda tek başına bi kadının olmasını tercih etmem..
bana hoş gelmiyor yani. hele bu hanım tesettürlüyse, biraz daha garip oluyor.
düşün, sen örtülmüşsün, ama istanbul gibi bi yerde, hava kararmış, herkes işten okuldan dönmüş.
belki birilerin uyku vakti bile olmuş.. dışardasın.. bu, senin görünümünle çelişki yaratıyor..
sana yakışan gerektiği şekilde o saatte evinde olman.. ya da yalnız olmaman..
Nfk çok geçmiş olsun. Bir şey olmamıştır inşallah. Yaz için baston hafif puset almak istiyorum sizler hangi marka kullanıyorsunuz? Tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı? Çokta pahalı olsun istemiyorum sezonluk sonuçta.
Canım sanırım biraz geç gördüm.. kusura bakma.. ben 4 bardak sütten yaptım.. içine bir bardaktan biraz az şeker kattım... cahide 5 bardağa 1 bardak yapmış... bence denemelisin...
Pembiş yaparsan haberim olsun...
Kimsenin başına bir iş gelmeden istediği saatte gezebileceği bir dünya diliyorum :)))
Araba konusunda dertliyim ben bişi demiyim :) önceden de yazmıştım; arabamız kraft vr çok memnunum ama çok büyükkkkkk :/ baston pusetler de hiç ucuz değil. Bu durumda o eşiek ölüsü arabayı tatile götüreceğiz; hırs yaptım :)))
Çok geçmiş olsun yüz üstü düştüyse korkma kafasının tam üstüne düşse korkardık belki ama o zaman da keyifli olmazdıayşe yataktan düştü
uyandı, terlemişti, üstünü çıkardım. yatağın üstündeydi.
hemen yanındaki dolabın çekmecesini açtım..
sonra küüt diye bi ses.
yavrum yüzünün üstüne yere düşmüş.
o görüntü var ya, elim ayağım boşaldı..
başımı duvarlara vurasım geldi..
kaptım aldım kucağıma, ağladı ağladı. o ağladıkça ben de ağladım
az sakinledi, emzirdim, eline bi şeyler verdim.
alnı kızarık, korktum boynu falan zedelendi diye.
çok kötü düştü cünkü ama şuan oyuncaklarıyla oynuyor.
keyifli.. ağrısı olsa ağlardı, di mi?
hiç yapmadığım şey, yatakta bırakmak, nasıl gözümden kaçtı 2 saniyede herşey oluverdi..
ne kadar aptalım ya,, aman, töbeler töbesi bi daha yatakta bırakmam çocuğumu.
aman siz de bırakmayın nolur..
Bu söylediğin tepkiler bölgeden bölgeye değişiklik gösterir mesela antalyadayken tesettürlü bayana "aa gündelikçiler bugün mü geliyordu" denir , başka yerde açık bayan namussuz muamelesi görür. Bunlar uç örnekler; genel olarak her iki tarafta da hem namuslu hem namussuz kadın mevcut halk bunun farkında ve tavırlarına göre not veriyor merak etme.Canım aynen tarife göre yapıyosun, sonra hazır çikolata sosları var ya poşette ondan tarifine göre hazırlayıp üstüne döküyosun. Böylece masum bir kek artık bir pasta oluyor :)))))
Canım nfkcım bir tek konuda sana hak veremeyeceğim. O da tesettürlü bayanın dışarda durması olayı. İnan gecenin bir vakti dışarı çıksalk sen sağ salim evine dönersin ama bana çok şey olablir. Çünk malesef bu ülkede açıksan herşeyi hakediyorsun ama kapalıysan "bacımsın"
Eşler arasındaki denge herkeste farklı olacak tabi. Ben her zaman karı kocanın yanyana olmasından yanayım. İkisi de bir adım önde olmamalı. Aynı evi paylaşan insanlar ise ( eşler olur, anne baba çocuk olur, ev arkadaşları olur) birbirlerine mutlaka nereye gittiklerini ve kimle gittiklerini haber vermelidirler. Hatta telefonları eşlerinde( yada evdeki diğer kişilerde) olmalıdır. Dünyanın bin bir türlü hali var çünkü. Ulaşılması gerekebilir, başına kötü bişi gelir vsvs. Belki çok müge anlı izlerdim bir aralar o yüzden böyle konuşuyorum ama düşüncem bu :) ne eşimde ne bende kıskançlık katiyrn yoktur ve hiç sevmem kıskanç insanları ama mutlaka mekan değiştirsem bile mesaj atarım. Okula geç kalcam buraya yazmaktannnnnnnnn :)
canım yazında ki bir çok noktaya hak veriyorum ama bir noktaya yorum yapmadan duramayacağım, o benim önümde erken ne demek istedin tam anlamıs değlim ama eger senden daha fazla haklara sahip anlamında yazdıysan bence hiç doğru değil bu noktada feminist yanım feci hareketlenir bir kadın bir erkekten daha geri değildir asla!!! ikili ilişkilerde kadın yada erkek iki tarafta birbirine anlayış göstermeli. o senin hayatına karışıyorsa sende onun hayatına karısabılırsın ki bence herkeisn kendine ait ( tabikki sınırları olan ) hayatları da olmalı. ben arkadaşlarımla dışarıya çıkacaksam eşime tabiki söylerim yanımda kimlerin olacagını gıdeceğimiz yeride ama bunu izin almak için değil sadece nerde ve kimlerle oldugumu bilsin diye yaparım. kısknclık konusunda eşimde kıskanc eger arkadaslarımın arasında tanımadıgı bir erkek ismi gecerse ( böyle durumlarda yanı kızlı erkeklı olacaksak eşimde benimle gelir ama müzisyen oldugundan herzaman benimle beraber dışarı cıkamaz ) kim olduğunu araştırır :)
Haklısın ama mecbur güveniyorum çünkü çıldırıyor kemeri bağlayınca :)))
Nfk çok geçmiş olsun. Bir şey olmamıştır inşallah. Yaz için baston hafif puset almak istiyorum sizler hangi marka kullanıyorsunuz? Tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı? Çokta pahalı olsun istemiyorum sezonluk sonuçta.
http://www.akakce.com/bebek-arabasi/en-ucuz-kraft-spot-fiyati,739294.htmlEvet baston pusetler çok pahalı ucuzları da oyuncak bebek arabası gibi.
Evet baston pusetler çok pahalı ucuzları da oyuncak bebek arabası gibi.
Çok geçmiş olsun yüz üstü düştüyse korkma kafasının tam üstüne düşse korkardık belki ama o zaman da keyifli olmazdı
Bu söylediğin tepkiler bölgeden bölgeye değişiklik gösterir mesela antalyadayken tesettürlü bayana "aa gündelikçiler bugün mü geliyordu" denir , başka yerde açık bayan namussuz muamelesi görür. Bunlar uç örnekler; genel olarak her iki tarafta da hem namuslu hem namussuz kadın mevcut halk bunun farkında ve tavırlarına göre not veriyor merak etme.
Akşam sokaklar ıssız olur ve işi gücü olan evinde dinlenmekte olduğu için vakit boş gezenlerin vaktidir; onlar da kapalı veya açık bacı macı gözetmeden bayan cinsine sarkar takip eder laf atar en kötü göz hapsine alırlar..
Erkek önde derken her devlette bir lider olduğu gibi aile devletinde de lider erkek olmalı fakat bu kadını ezmek değil tamamen koruma amaçlıdır. Çünkü her zaman en zor görev yöneticinindir. Maddiyat ve ailesini korumada fiziksel olarak dayanıklılığı ve tehlike karşısında soğukkanlılığı başarılı olan erkekgiller familyasına ait kocamız evi; biz kadınlar da duygusal zeka yüksekliği sayesinde kocamızı yönetiriz. Belgesel tadında açıkladım :))
Bence çıldırsın dursun. Alışmadı gerekiyor. Allah korusun farkında olmadan kayar mayar...
Canım benim yaayşe yataktan düştü
uyandı, terlemişti, üstünü çıkardım. yatağın üstündeydi.
hemen yanındaki dolabın çekmecesini açtım..
sonra küüt diye bi ses.
yavrum yüzünün üstüne yere düşmüş.
o görüntü var ya, elim ayağım boşaldı..
başımı duvarlara vurasım geldi..
kaptım aldım kucağıma, ağladı ağladı. o ağladıkça ben de ağladım
az sakinledi, emzirdim, eline bi şeyler verdim.
alnı kızarık, korktum boynu falan zedelendi diye.
çok kötü düştü cünkü ama şuan oyuncaklarıyla oynuyor.
keyifli.. ağrısı olsa ağlardı, di mi?
hiç yapmadığım şey, yatakta bırakmak, nasıl gözümden kaçtı 2 saniyede herşey oluverdi..
ne kadar aptalım ya,, aman, töbeler töbesi bi daha yatakta bırakmam çocuğumu.
aman siz de bırakmayın nolur..
bizimki 220 tl idi yanlış hatırlamıyorsam
eşim 170 ya da 180 aldı nakitte.
eve öyle çocuk oyuncağı gibi bi şey değil, gayet sağlam.
yani 200 lira civarı bi şey bulabilirsen bence fazla değil, sonuçta bi araba alıyorsun
Aynennnn.
Yok kız antalyada olmuyodur öyle bişi. Yani ben hiç karşılaşmadım :) belgesel tadında anlatımın da süper ama yine de bana uymaz :) sonuçta ben de para kazanıyorum ve eşimden çooook daha soğukkanlıyım :)
Maddiyat ve ailesini korumada fiziksel olarak dayanıklılığı ve tehlike karşısında soğukkanlılığı başarılı olan erkekgiller familyasına ait kocamız evi; biz kadınlar da duygusal zeka yüksekliği sayesinde kocamızı yönetiriz. Belgesel tadında açıkladım :))
AkşamA zeytinyağlı dolma ve bişi çorbası var. Ama ne çorbası?
mısır çorbası nasıl oluyorkine? (hapsu)mısır çorbası :) ay deli gibi canım çekiyor
mısır çorbası nasıl oluyorkine? (hapsu)
ben de domates çorbası istiyorum, ama yaz domateslerinden olacak
AkşamA zeytinyağlı dolma ve bişi çorbası var. Ama ne çorbası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?