Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kimsenin başına bir iş gelmeden istediği saatte gezebileceği bir dünya diliyorum :)))

Araba konusunda dertliyim ben bişi demiyim :) önceden de yazmıştım; arabamız kraft vr çok memnunum ama çok büyükkkkkk :/ baston pusetler de hiç ucuz değil. Bu durumda o eşiek ölüsü arabayı tatile götüreceğiz; hırs yaptım :)))

Canikom yaparsam mutlaka haber veririm şu cuma günkü günü atlatayım elimde denemek istediğim bir cheesecakeimsi tarif var bakalım ve içinde bu reçel kullanılıyor :)

Evet baston pusetler çok pahalı ucuzları da oyuncak bebek arabası gibi.

Çok geçmiş olsun yüz üstü düştüyse korkma kafasının tam üstüne düşse korkardık belki ama o zaman da keyifli olmazdı
Bu söylediğin tepkiler bölgeden bölgeye değişiklik gösterir mesela antalyadayken tesettürlü bayana "aa gündelikçiler bugün mü geliyordu" denir , başka yerde açık bayan namussuz muamelesi görür. Bunlar uç örnekler; genel olarak her iki tarafta da hem namuslu hem namussuz kadın mevcut halk bunun farkında ve tavırlarına göre not veriyor merak etme.
Akşam sokaklar ıssız olur ve işi gücü olan evinde dinlenmekte olduğu için vakit boş gezenlerin vaktidir; onlar da kapalı veya açık bacı macı gözetmeden bayan cinsine sarkar takip eder laf atar en kötü göz hapsine alırlar..

Erkek önde derken her devlette bir lider olduğu gibi aile devletinde de lider erkek olmalı fakat bu kadını ezmek değil tamamen koruma amaçlıdır. Çünkü her zaman en zor görev yöneticinindir. Maddiyat ve ailesini korumada fiziksel olarak dayanıklılığı ve tehlike karşısında soğukkanlılığı başarılı olan erkekgiller familyasına ait kocamız evi; biz kadınlar da duygusal zeka yüksekliği sayesinde kocamızı yönetiriz. Belgesel tadında açıkladım :))

Chicco Lite way kullanıyorum memnunum
Hafif ve sürüşü çok rahat
İstanbulda deli danalar gibi gezdik bana mısın demedi maşallah
Kolay açılıp kapanıyor ve bagaja sığıyor, yağmurluğu da polar kılıfı da var ama barı yok emniyet kemeri sağlam

Son düzenleme:
Evet baston pusetler çok pahalı ucuzları da oyuncak bebek arabası gibi.

Aynennnn.

Yok kız antalyada olmuyodur öyle bişi. Yani ben hiç karşılaşmadım :) belgesel tadında anlatımın da süper ama yine de bana uymaz :) sonuçta ben de para kazanıyorum ve eşimden çooook daha soğukkanlıyım :)

Meraba canlar.. Bugün nasılsınız bakem?
Biz hala diş çıkarmaya ve huysuzluğa devam... Dün sağlık ocağına gittik. 2 haftada 300 gr vermiş. Zayıfladı kuşum tek huysuzluğu geçsede önemli değil gerisi.

Canım benim ya üzülme annesi allahım koruyor onları. Hiç kendini de suçlama. Hepimiz yaşıyoruz bi anlık boşluğumuza geliyor fakat vicdan azabı dayanılmaz. Birşeyi yoktur olsa durmaz merak etme. Geçmiş olsun bi daha da olmasın inşallah.

70-80 tl civarı var maskot baston puset die onlar için dedim oyuncak gibi. Ben oyuncak bebeklerimi gezdiriodum onlara benzer arabalarla. 150-200 tl arası normal dediğin gibi. Çok astronomik rakamlar olmasın yeter.

Ben kendim şahsen bizzat Antalyada bu olaya şahit oldum desem:)

Bence sen bu kadar becerikli olduğun için eşin de hiçbir işe el atmıyor , kendini yıpratıyorsun değmez kıymet de bilmiyorsa
Eşim çalışmamı istemiyor şimdilik ben de istemiyorum oğlum kreşe başlarsa 3 yaşında düşünüyorum ama eve en ufak para katmam o para benim kocamınki de benim:)
Neydi o bi laf vardı biz küçükken söylerdik
"Senin paran benim param, benim param benim param" :)

ahah süpper yaa

ya arkadaşlar, ayşeciğin alnındaki kızarıklık hala duruyor..
acaba moraracak mı?
bi şey mi sürmeli, ama ne? :26:

mısır çorbası nasıl oluyorkine? (hapsu)
ben de domates çorbası istiyorum, ama yaz domateslerinden olacak

canım konserve mısırlardan alıyorsun 500 gr mlık llardan yarısından biraz fazlasını mıkserde pure yapıyosun. sonra tencereye biraz yag koyuyosun ince kıyılmıs soğanı biraz cevırıyorsun ustune bir corba kaşığı un koyum kavuruyorsun onun ustunede pure yaptıgın mısırları dokup biraz o sekılde pişiriyorsun ustune ben goz kararı koyuyorum ıkı bardak su 3 bardak da süt koyuyorsun kaynayınca eyırdıgın mısırları ekleyıp pişiririyorsun pişince bir tutam karabiber ve tabii tuz koyuyosun okadar inanılmaz lezzetli oluyor mısırı seviyorsanız deneyin :)

AkşamA zeytinyağlı dolma ve bişi çorbası var. Ama ne çorbası?

Yeşil mercimek çorbası?

Hapsu mısır çorbası dedin de
Benim mısır çorbamı eşimin ailesinden kim yediyse öve öve bitiremedi:) mısır yarması deniyo burda; onu bir gece suda bekletip haşlıyoruz suyuyla beraberken üstüne normal yayla çorbası gibi yoğurt,un,yumurta çırpılmış karışımı ekliyoruz kaynayınca tereyağda yakılmış naneyi ve tuzu ekliyoruz. Bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…