ya arkadaşlar, ayşeciğin alnındaki kızarıklık hala duruyor..
acaba moraracak mı?
bi şey mi sürmeli, ama ne? :26:
ya arkadaşlar, ayşeciğin alnındaki kızarıklık hala duruyor..
acaba moraracak mı?
bir zamanlar lasonil diye bir krem vardı müthiş bi kremdi ki şurdan biliyorum abim çok titizdi bu çocuk düştü kalktı morardı konularında yengemde böyle bi krem keşfetmişti çocuk düşüp falan bişey oldumu hemen o bölgeye sürerdi abim işten gelene kadar esamesi kalmazdı morartının ama sanırım şimdi bu krem yok artık üretilmiyo diye biliyorum
hapsu canmel, saolun kızlar ya..bir zamanlar lasonil diye bir krem vardı müthiş bi kremdi ki şurdan biliyorum abim çok titizdi bu çocuk düştü kalktı morardı konularında yengemde böyle bi krem keşfetmişti çocuk düşüp falan bişey oldumu hemen o bölgeye sürerdi abim işten gelene kadar esamesi kalmazdı morartının ama sanırım şimdi bu krem yok artık üretilmiyo diye biliyorum
hapsu canmel, saolun kızlar ya..
buz koymamıştım, sonradan kızarıklık belirginleşmeye başladı.
9.40 gibi düştü, tabi üzerinden 2 saat geçti.
şimdi lasonil sürdüm. prospektusunu da okudum.
inş morarmaz ya..
bi de akşam eşime açıklama yapmam gerek
Tam nasıl olduğunu soracaktım bende önce davrandılar. Tarif çekici geldi aslında olabilir ama evde mısır yok alabilirsenm onu yapayım.sağol şekermısır çorbası :) ay deli gibi canım çekiyor
Bende çok severim. Ama ona yetecek kadar domatesim yok galibamısır çorbası nasıl oluyorkine? (hapsu)
ben de domates çorbası istiyorum, ama yaz domateslerinden olacak
Soğuk birşeyler koymayı dene bakalım. İnşallah morarmaz.ya arkadaşlar, ayşeciğin alnındaki kızarıklık hala duruyor..
acaba moraracak mı?
Hımm.. İştah açıçı valla:)canım konserve mısırlardan alıyorsun 500 gr mlık llardan yarısından biraz fazlasını mıkserde pure yapıyosun. sonra tencereye biraz yag koyuyosun ince kıyılmıs soğanı biraz cevırıyorsun ustune bir corba kaşığı un koyum kavuruyorsun onun ustunede pure yaptıgın mısırları dokup biraz o sekılde pişiriyorsun ustune ben goz kararı koyuyorum ıkı bardak su 3 bardak da süt koyuyorsun kaynayınca eyırdıgın mısırları ekleyıp pişiririyorsun pişince bir tutam karabiber ve tabii tuz koyuyosun okadar inanılmaz lezzetli oluyor mısırı seviyorsanız deneyin :)
Samsunun mısır çorbasını biliyorum ama buralarda nerden bulayım sizin mısırları kız? Yeşil mercimek te iyi fikir sağol.Yeşil mercimek çorbası?
Hapsu mısır çorbası dedin de
Benim mısır çorbamı eşimin ailesinden kim yediyse öve öve bitiremedi:) mısır yarması deniyo burda; onu bir gece suda bekletip haşlıyoruz suyuyla beraberken üstüne normal yayla çorbası gibi yoğurt,un,yumurta çırpılmış karışımı ekliyoruz kaynayınca tereyağda yakılmış naneyi ve tuzu ekliyoruz. Bu kadar
inş morarmaz ya..
çok sağolun ya, iyiki varsınız.hiç dert etme tamamen geçmesede fark edilmez derece azalıcaktır çokkk gecmiş olsun
haklısın da,, eşim mızmız,ay canım ya ne açıklaması tamam yani düşünceni biliyorum da çocuk bu düşe kalka büyür.
cücükNfk ayşeyi al dışarı çık biraz. şu vicdan azabından kurtul. akşama bişeyi kalmaz inşallah merak etme. Cücüğünün de havası değişsin. atın üzerinizden şu düşme olayını. alınacak ders zaten alınmıştır. kendini yedin bitirdin kız.
Kızımı cücüğüm diye sevmeye başladım. Soğan cücüğü misali:)))
Süpermiş bayıldım tam da annemi anlatıyor:)BEN YATIYORUM...
Akşam annemle babam, televizyon seyrediyorlardı.
Annem, "Geç oldu," dedi, "zaten yorgunum, ben yatıyorum."
Annem kalktı, mutfağa gitti.Çerez-meyve tabaklarını çalkaladı kaldırdı.
Sabaha hazır olsun diye çaydanlığı doldurdu, demliğe çay koydu.
Şekerliğe baktı, dibinde az kalmış, üstüne ekledi.
Kahvaltı için buzluktan ekmek çıkardı, akşam yemeği için çözülsün diye de eti aşağıya koydu.
Kahvaltı masasını hazırlamak için masanın üstündekileri topladı.
Telefonu şarja koydu, telefon defterini kapatıp yerine koydu.
Çamaşır makinesinden ıslak çamaşırları çıkarıp astı ve makineyi tekrar doldurdu.
Banyodaki çöp sepetini boşalttı.Islak bir havluyu kurusun diye duş perdesinin borusuna astı.
Bir gömlek ütüledi, kopuk düğmesini dikti. Çiçekleri suladı.Esneyerek gerindi ve yatak odasının yolunu tuttu.
Çalışma masasının yanından geçerken durdu, öğretmene tezkere yazdı,
okul gezisi için para sayıp ayırdı, eğildi, sandalyenin altına girmiş ders kitabini aldı, masanın üstüne koydu.
Kek tarifleri defterini çıkardı, arkadaşına söz verdiği tarifi bir kâğıda yazdı, çantasına koydu.
Bakkaldan alınacakları not etti, notu da çantasına koydu.
Sonra gitti, 3'ü 1 arada temizleme losyonuyla yüzünü yıkadı, dişlerini fırçaladı.
Gece kremini ve kırışık önleyici nemlendiricisini sürdü.Tırnaklarına baktı, törpüledi.
İçeriden "sen yatmaya gitmemiş miydin?" diye seslenen babama "şimdi gidiyorum" deyip köpeğin su kabini doldurdu.
Kapıları pencereleri kontrol etti, holdeki lambayı yaktı.
Kardeşimin odasına gitti, oğlan uyumuş, lambasını söndürdü, bilgisayarını kapattı,
gömleğini astı, yerdeki kirli çorapları toplayıp sepete attı.
Bana geldi, "haydi yat artik, biraz da yarın çalışırsın" dedi.
Kendi odasına gitti, saati kurdu, ertesi gün giyeceklerini hazırladı.6 maddelik acil işler listesine 3 madde daha ekledi.
Kendi kendine iyi geceler diledi, hayallerinin gerçekleştiğini gözünün önüne getirdi...
İste o sırada babam televizyonu kapattı, ortaya öylece bir "ben yatıyorum" dedi ve gitti yattı.
Sizce, bu işte bir gariplik yok mu?
Biz kadınların neden daha uzun yaşadığını merak etmiyor musunuz?
Çünkü bizim yapımız uzun çekişli... Ve işimizi bitirmeden öyle çabuk çabuk ölemeyiz!!
Canım aslında trabzonun bu, eşimin ailesi samsunda uzun yıllardır ve hiç yememişler ; ilk bende yediler. İstersen ben sana gönderirim :)Tam nasıl olduğunu soracaktım bende önce davrandılar. Tarif çekici geldi aslında olabilir ama evde mısır yok alabilirsenm onu yapayım.sağol şeker
Bende çok severim. Ama ona yetecek kadar domatesim yok galiba
Soğuk birşeyler koymayı dene bakalım. İnşallah morarmaz.
Hımm.. İştah açıçı valla:)
Samsunun mısır çorbasını biliyorum ama buralarda nerden bulayım sizin mısırları kız? Yeşil mercimek te iyi fikir sağol.
inş morarmaz ya..
rabiş, UI olmuş :26:
Lasonil bizde var eşimin ayağı burkulmuştu onun için vermişti eczacı, morarmayı da dağıtıyor
Süpermiş bayıldım tam da annemi anlatıyor:)
Canım aslında trabzonun bu, eşimin ailesi samsunda uzun yıllardır ve hiç yememişler ; ilk bende yediler. İstersen ben sana gönderirim :)
Eşine ,ayşeciği imama emanet ettiği günü hatırlatırsın.hatta sadece "uydum imama" dersin o anlar :))
lasonil in bu durumunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu valla zira ayaklarım mos mor :)
Neden mosmor ? Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?