Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

sen iyisini bilirsin bacım..
o arada sen ne yapıodun diyeceği için benim esim,onu baz alarak fikir verdim.
ben o düşürdüğümde kendimden nefret ettim.beceriksizim,salak kafam diye.ama bişey olmaz.sen ayseciği düşünme.melekler korumustur onu..yinede kızarıklığı tamamen yok olursa hiçbişey deme.bu vicdan azabının üstüne koca dırdırı cekilmezki

Nfk hemen annemi arayıp yazıyı okudum gülmekten gözünden yaş gelmiş:)
Bu arada biz dün akşam biraz konuştuk, bu sabah da tam olarak barıştık ama her iki taraf da yine kendini haklı görmeye devam ediyor "bi daha yapmayalım" diyerek uzlaştık :)) işte bizim tarzımız normallerden farkımız
Eşime kredi kartının limitini doldurdum sinirim biraz geçti dedim
İyi bari dedi zaten limitim yarıdaymış istanbuldaki harcamalardan dolayı , ona sevindi.
Çok çene çaldım bugün işime döneyim belki öğleden sonra annem bi arkadaşına gidecekmiş ona takılırım
Herkese kolay gelsin

aman iyi olmus busmicim.ağzınızın tadı bozulmasın inşallah.bol bol seytan catlattınız bu sabah o zaman

hava bugün güzel..oğlumun corbasını içirip parka götüreyim bari biraz.sallanalım kayalım havamız değişsin..bu havada yapılacak en güzel şey...görüşürüz güzel anneler ve bebişleri

konuşmuşlar barışmışlar..

kadın: kredi kartı limitini sinirim geçsin diyerekten doldurdum
adam: iyi bari, sevindim

Son düzenleme:
nfk çok geçmiş olsun. allah koruyor onları. bende duru yu birkaç kez düşürdüm.çok korkmuşrum. o kadar hızlı hareket ediyorlarki ...
ben bu alt değiştirme ve yıkama işine hiç eşimi karıştımıyorum. kız çocuk olduğu için günah olduğunu düşünüyorum. eşime de öğrettim. olurda rastlarsa bakma günah diye... ne yapayım...

Ben çalışıyorum kızıma annem bakıyor o beş nokta emniyet kemerini annem 3 gün uğraşsa bağlayamaz :)

Haklısın :)

Ay ne terbiyesizler var....
Valla ikimizin parası ortak para ama snin felsefe daha güzel

AkşamA zeytinyağlı dolma ve bişi çorbası var. Ama ne çorbası?

Dolmadan sonrasını okuyamadım :)

ya arkadaşlar, ayşeciğin alnındaki kızarıklık hala duruyor..
acaba moraracak mı?
bi şey mi sürmeli, ama ne? :26:

Canım ciltleri hassas ya olabilir. Yakın eczane varsa sor ne yapayım diye...

Çok lezzetli görünüyooooooo :)

Eşlere açıklama yapma kısmı en siniri ayarlıcan artık bişiler.

Aynennnnnnnn :)

rabiş, UI olmuş :26:

UI ne???

hava bugün güzel..oğlumun corbasını içirip parka götüreyim bari biraz.sallanalım kayalım havamız değişsin..bu havada yapılacak en güzel şey...görüşürüz güzel anneler ve bebişleri

Çıkın çıkın gezin valla. Ne yaptınız dilekcim taşındınız mı bu arada?

Kelebek biye ceza almış ki ya? Kesin süt reçeli yüzünden banladılar kızı. Aaa bu kadar da hamarat olunmazki dediler çekemediler:)))
Şaka bi tarafa etliye sütlüye de karışmaz kî sebeb ne acaba?

evet bunlar basit şeyler gibi görünsede çok önemli çocuğun ilerdeki edep haya mahremiyet duygularını iyi bilmesini sağlayacak davranışlar.inş dikkat edebilirim şimdi yapmaya çalışıyorum başkalarını yanında altını değiştirmemeye giydirmemeye çalışıyorum.kız çocuğu olduğu için babasından bile sakınıyorum en azından altını değiştirirken görmemesi lazım.

"dandini dandini dastana danalar girmiş bostana kov bostancı danayı yemesin benim oğlumu...ay bu kızımmış...yemesin benim kızımı" diye düzeltilen bir ninni:) çok şükür sağlıkla bu günleri gösteren rabbime...

bu arada bebişler gündüz kaç uyku yapıyor benimkiler 3 tane....süreler kısa tabi 45-60 dakika ne zaman sayı azalıp süre uzayacak

bu arada ayşeciğe geçmiş olsun...evet düşe kalka büyüyorlarmış.ne zor ilk annelik tecrübeleri...rabbimin korumasıyla hepsi geçiyor...
tüm bebeleri öpüyorum annelere selamlar...

Nfk geçmiş olsun canım.Aden artık o kadar sık düşüyor ki alıştık.Bugün baktım ki bacağı morarmış.Kim bilir hangi düştüğünde oldu.:26:

Bu arada kızımı uyuttum ama 10 dakikada bir uyanıyor.Okulda bir şey anlatırken önemsiz bir ayrıntı olarak Aden'in uyuması geçmişti, 1 saat uyudu diye.Tabi arkadaşlar oraya takıldı.Nazar mı oldu yaaa kızıma.Yatırıyorum ağlayarak uyNıyor.

Biz kızımızı babasıyla birlikte yıkıyoruz.Tek yıkayamam ki.Babasınïn baktığı günler babası altını da değiştiriyor.Bir de annem veya kv.Aslında bu konuda hassasım ama elim mahkum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…