Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

gsbaran 2 çocuklu demiş, hemen üzerime alındım
Valla gezin bol bol, 2. Olunca tek çocuklu dönem kadar gezemeteceksiniz. Öncelikle bu genel bilgiden sonra, tatil için nereye gideceğiniz önemli. Çocuk ne yiyecek, nerde yatacak vs konuları halledildikten sonra hiçbir sorun yok. Çocukla dağ bayır gezenler de var. Ben hayran oluyorum o cesarete AMA Ben o kadarina cesaret edemedim.

Günaydın kızlarr....

Sağol canım. İnşallah bizimki de geçer de kurtuluruz bu illetten.

Demeeeee! Peki otel, apart, yazlık sence hangisi rahat olur?
Valla okulların kapanmasına 1 ay kaldı ama zor dayanıyorum. O kadar tatil yapasım var ki. Gelin görün ki kızla dışarı çıkmak bile işgenceyken tatilden nasıl tat alacağım bilmiyorum. Çocukla alışveriş bile yapamıyoruuuuum(( arabasında mayışmış gezen , sesî çıkmayan çocuklara hayran hayran bakıyorum. Ben ne mi yapıyorum? Kucakımda kızı zapdetmeye çalışıyorum, saga sola uzanmasın, saçımı, küpemi çekmesin vs diye. Bir yandan da bıkmadan ümitle yine yanıma aldığım arabayı taşıyorum, yetmezmiş gb:) gecenlerde ikiz annesi bile acıdı halime. Allah kolaylık versin, hep böyle mi diyor:)

Ay daha kimsecikler uğramamış. Ben çalıp ben söylüyorum arkadaş. Hunimi getirinn!!! Pembiş nerde kaldın? Nfk gelir birazdan...

hepinize gü-nay-dıııın!
ayşecik dahil çekirdek ailemiz saat 7 itibariyle güne başladı.. kahvaltımızı yaptık..
akşama kv nin yaptığı etli biber dolması var. yanına ne yapiciiimi düşüniciiiim
e hadi.. okumaya mı geldiniiiz buraya? eller klavyelere

kışın yapamadığımız ufak tatili gerçekleştirelim diyor eşim.
kızılcahamama gidelim.. oooo, çok sevindim..
sonra ekledi.. ''hep birlikte''
anladınız siz onu

nöbetleşe bakarız çocuğa, az rahatımızdan fedakarlık yaparız ama çekirdek aile gitcem ben bu tatile
bayramdan sonra karadenize öyle gidicez, bu da böyle olsun diye düşünüyor. ama is-te-mi-yo-ruuum!

Son düzenleme:
Günaydin kızlar benimde bugun dr kontrolum var.. dun ge celik ve terligimi aldim bir iki eksik kaldi. carsiya ciktigimda kendime mi alayim oğlana mi alayim kiza mi, bebeğe mi alayim şaşırdım muhakkak bir sey eksik kaliyor
tatilllll biz gidemeyiz buyuk ihtimal bebegin usluluguna da bagli tabi..

senin işin zor bacım..
ben bile kısıtlı zamanda kendi ihtiyacım için çıkıyorum, bi de bakıyorum yine çocuk mağazasındayım
evvelki doğumlardan vardır gerekli şeyler, bence sipariş ver, annen kardeşin baksın.
bu saatten sonra çarşı gezme senn :100:

canim biz tatile cikarsak eger yanima birini almak zorundayım ya annemi ya kardesimi.. ama sizde boyle bir zorluk olmaz tek cocuk ikiniz idare edersiniz zaten

canim biz tatile cikarsak eger yanima birini almak zorundayım ya annemi ya kardesimi.. ama sizde boyle bir zorluk olmaz tek cocuk ikiniz idare edersiniz zaten
elbette senin durumunda mecburi oluyor bu.
ama bizimkinin niyeti başka..

herkese günaydınlar

elifnaz nasılsın doğum ne zamandı senin ?

Günaydın kızlarrrrrr :)
Bakıcı teyzemize sabahtan izin verdik bugün. Öyle olunca ve kocacım bişiye karışmayınca anca şimdi bakabiliyorum :/ o da bi yandan hamak sallıyor, nini söylüyorum :) mecburrrrrrr

Yerim ben o cadıyı. Bak tatilde bir sürü çocuk olcak ve onun da dikkati dağılacak. Ayrıxa olmadı onların saçını başını çekecek :))) biz antalya voyage sorguna gidiceğiz inşallah ama taaaaaa bayram sonrası. Okullar kapanınca da izin alıp bir hafta kaçalım istiyoruz ama bakalım. Siz de gidin. Olmadı şöyle düşünki hiç yemek yapmayacaksın, temizlik yapmayacaksın bir hafta boyunca

Çok beğendimmmm. Güle güle kullan şekerim :)

Ay daha kimsecikler uğramamış. Ben çalıp ben söylüyorum arkadaş. Hunimi getirinn!!! Pembiş nerde kaldın? Nfk gelir birazdan...

Nfkdan sonra geldim; geç kağıdı alıcam :)

Canım anlıyorum :/ umarım herşey senin gönlüne göre gelişir. Olmadı siz de telefonlara ve kapılara cevap vermeyin ve süpriz yapın kızılcahamamdayız diye ;D

Canım yaaaaaa. Geçen sene de bu zamanlar aynı telaşlar içindeydik. Büyüdüklerinde senin için herşey güzel olacak ama bir süre baya sıkıntılı olacak. Ama belki de up uslu bir bebek olur inşallahhhhhhhhhhhh :)

pembiş
pembiş
pembiş
pembiş

Geldimmmmmmmm :)

ayşecik, kavuna bayıldı.. şapur şupur yiyo:125:

Afiyet bal olsun. Ben dün kayısı aldım ama tadınabilem bakamadım ki ona baktırayım. Kavun ve karpuza henüz cesaret edemedim :/

Bu arada tatil günümü bolbol ütü yaparak geçireceğim nasıl???? Haftasonu misafir vs derken yıkama asma îşi aksadı malum :/ öğleden sonra da banka vs işleri var. Okul olsa daha mi iyiydi ne :)

aynen canim cabuk yoruluyorum zaten hafta sonu annemlerdeydik ordan aldim alacaklarimi da ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…