gözünüz aydıııın, kimbilir nasıl sevindin
tabiki salı pazarından :82:ayyy cok guzelmıs bunlar....nerden aldın?
sağ ol canım ya evet hayatımda hıc diş görmemişim gibi sevindim resmen :)
tabiki salı pazarından :82:
belime yakın uzunluktaki saçlarımı kesmiştim biliyosunuz
haftasonu kuaföre gittim, iyice düzelttirdim. şimdi şöyle oldu.
Eki Görüntüle 721498
çok rahat valla, ne kolaylıkmış..
ama eşim hiiç memnun olmadı
güle güle kullan canım saçlarını da ayşeciğin cicilerini de gerçekten çok güzel görünüyorlar..Bu arada kolsuz demişsin şimdik atletsiz direk tek kolsuz çıtçıtlı badi dime ben pişirdim o zmn çocugu yaa bu gece ferahlatayım yavrucagı...
Busmai ve zeynep sünnetleriniz hayırlı olsun darısı başımıza inş...Busmai ben de adet olunca şok oldu bir de o kadar annemlerde kaldım dönceğim gün olunca eşim hiç hoşlanmadı bu durumdan
Ben de sabahtan beri hevesle sizle paylaşmak istiyorum resimleri ama hepsi makina ile çekildiği için mi yüklenmiyor acep telle çektiklerim hemen yükleniyordu önceden
saol canımcıımmgüle güle kullan canım saçlarını da ayşeciğin cicilerini de gerçekten çok güzel görünüyorlar..Bu arada kolsuz demişsin şimdik atletsiz direk tek kolsuz çıtçıtlı badi dime ben pişirdim o zmn çocugu yaa bu gece ferahlatayım yavrucagı...
Busmai ve zeynep sünnetleriniz hayırlı olsun darısı başımıza inş...Busmai ben de adet olunca şok oldu bir de o kadar annemlerde kaldım dönceğim gün olunca eşim hiç hoşlanmadı bu durumdan
Ben de sabahtan beri hevesle sizle paylaşmak istiyorum resimleri ama hepsi makina ile çekildiği için mi yüklenmiyor acep telle çektiklerim hemen yükleniyordu önceden
busmai samsunda, o söylesin ne giydiriyorkızlar bu arada memleketleri merak ettim belki daha önce konuşulmuştur ama... ne giydiriyosunuz gündüz gece? ben gece uzun kol çıtçıtlı badi gidiriyorum çok terliyo sürekli. o kadar da sıcak olmuyo üstelik. bu arada ben samsunluyum :)
bi de gerçeğini görsen..gözümün önüne geldi cok güldüm
sürünmüyor mu, ya da tutunup kalkma çabası yok mu?benim bebeğim emeklemiyo. çokta hareketli. sürekli tut ellerimden yürüt beni istiyo. benim de halim kalmıyo artık. keşke emekliyo olsaydı. yürüteçe de koyamıyorum artık boyu uzayınca devrilcek gibi oluyo.. bu ara çok yoruluyorummmm...
Ayyy bence bi mola şart adet molası gelince daha heyecan geliyo hayata , hasretlik giriyo araya:))bu ne yaaagüle güle kullan canım saçlarını da ayşeciğin cicilerini de gerçekten çok güzel görünüyorlar..Bu arada kolsuz demişsin şimdik atletsiz direk tek kolsuz çıtçıtlı badi dime ben pişirdim o zmn çocugu yaa bu gece ferahlatayım yavrucagı...
Kesinlikle katılıyorum[video=youtube;g9lxZ8rM1Es]http://www.youtube.com/watch?v=g9lxZ8rM1Es[/video]
ne varsa eskilerde var.
2013 yapım filmi 2. kere izleyemiyorum.
bu filmlerin repliklerini ezbere biliyorum, yine de izliyorum aynı keyifle, ilk kez gibi
Yaşasınnnn :) hayırlı olsungünaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl? sahil in sonunda dişleri cıkmaya başladı ayni anda alt iki dişi cıktı hafta sonu :) bir yaşına dışsız girmeyeceğiz
Nohutu ben de seviyorum eşim sevmiyo ne gıcık bi durummmmBacımmmmmmm pasta süperrrrrrrrrrr :) doğum günü pastasınıda bunlara yaptır eğer tadı da güzelse
Allah'ımmmmmmmmmmmmmm. Şu totonun görüntüsüne dayanamıyorum :)!!!
Tamam canım :) ben adet olmadan önce hep yaşarım şahsen. Bu arada bu çocuktan sonra ben ki bişi unutmayan insan feciiiiiiiiii unutkan oldum
Nohuta bayılırım ama uyuz kocam sevmediği için pişirmiyorum
Geçen arkadaşlar konuşuyordu ve dedikletine göre bu sene zaten çocukların %70i rapor almış gitmemiş. Bî de raporda el kası uygun değil falan gibi bişi varmış yani kalem tutamaz falan diye. İlerde de sorun çıkmaz diye düşünüyorum (eğer psikolojisi müsait değil raporu olsa bile) çünkü koskoca bir nesil öyle bir rapor almış olacak
Ay özlüyorum buraya yazmayı ve burayı okumayı. Okula geç kalıcam bu yüzden :) hadi çok yazışın ben ara ara okurum :) öptümmmmm
Ben de samsunda olaraktannn kısa kol çıtçıtlı badi ve kapriyle yatırıyorum tabi çorapsızkızlar bu arada memleketleri merak ettim belki daha önce konuşulmuştur ama... ne giydiriyosunuz gündüz gece? ben gece uzun kol çıtçıtlı badi gidiriyorum çok terliyo sürekli. o kadar da sıcak olmuyo üstelik. bu arada ben samsunluyum :)
soldaki tam burberry caktirma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?