Beyza, Beril, Beren bu isimler nasıl kızlar sizce
Bizimki de öyle canım merak etme. En iyisi fazla heveslenmeyim bendeNerde o eski tatiller.. aryam bebekte bebege degisir bu durum elif iki dk yerinde duran cocuk olmadigi icin sagolsun ne havuz ne deniz ne guneslenmek joc birini yapamiyorum. burda bi suru bebek var cogu annesinin kucaginda kuzu gibi yada bebek arabasinda yatiyo oturuyo anneleride kafa dinliyo ben aglicam. birazdan hiperaktivten hallice yani.
Gunaydin canlar pembisim cok saol bnm icin ugrastn sana da zahmet oldu)
Fikirlerin cok hos ins resimleri de bekliyoruzzz olunca..
Bgn bnmde yemegim yok yapasimda yok tembellestim galiba
O hemşireye ben de katılıyorum. Zaten biz yer itibariyle ilçedeyiz burada özel hast falan yok. Devlet hastanesine çocuk dr götürüyorum ama ihtiyaç duyduğumda. Üstelik götürdüğüm bütün çocuk dr ları arasında en iyisi de bu şansa:) özellerden daha ilgili valla. Çorba tarifi bile veriyor, baya ayrıntılı ilgileniyor yani. Bizim kız onu görünce çok bağırıyor ama napalımCanım inşallah becerebilrsem ve foto çekebilirsek mutlaka :) genelde arkadaşlarımdan duyduğum şu ki o hengamede foto çekimleri sekteye uğruyormuşbakalım.
Bu arada normal bizim içtiğimiz sütleri sulandırıp veren arkadaşlar vardı ya onlar nasıl yapıyorlar?? Kaç yaşından sonra verebiliyoruz acaba?? Doktora da soracağım inşallah da hala bir dr bulamadık bizimki doğum iznine çıkınca :/ bi de sağlık ocağındaki hrmşire demişti ki hasta olunca dr a götürmeli; bir süre sonra ne gerek var okadar takibe zaten sağlık ocağında bakılıyo herşeye. O da aklımı kurcalıyo :/
O hemşireye ben de katılıyorum. Zaten biz yer itibariyle ilçedeyiz burada özel hast falan yok. Devlet hastanesine çocuk dr götürüyorum ama ihtiyaç duyduğumda. Üstelik götürdüğüm bütün çocuk dr ları arasında en iyisi de bu şansa:) özellerden daha ilgili valla. Çorba tarifi bile veriyor, baya ayrıntılı ilgileniyor yani. Bizim kız onu görünce çok bağırıyor ama napalımaklıma birşey takılırsa, birşeylerden şüphelenirsem, hasta olursa götürüyorum. Yoksa sağlık ocağı yetiyor bencede.
Arabada park halinde eşimi bekliyorum. Yan tarafta bir kafe var. Bir sürü genç insan hepsi mutlu mutlu oturuyor, kakara kikiri. Sevgililer birbiri ile susmadan konuşuyor(erkekler bilem). Sadece şöyle düşünüyorum: evli ve çocuklu olun da göreyim sizi :)))
yanlış hatırlamıyorsam arya vermişti keçi sütü. gayet güzel içmiştiBu arada normal bizim içtiğimiz sütleri sulandırıp veren arkadaşlar vardı ya onlar nasıl yapıyorlar?? Kaç yaşından sonra verebiliyoruz acaba?? Doktora da soracağım inşallah da hala bir dr bulamadık bizimki doğum iznine çıkınca :/ bi de sağlık ocağındaki hrmşire demişti ki hasta olunca dr a götürmeli; bir süre sonra ne gerek var okadar takibe zaten sağlık ocağında bakılıyo herşeye. O da aklımı kurcalıyo :/
Arabada park halinde eşimi bekliyorum. Yan tarafta bir kafe var. Bir sürü genç insan hepsi mutlu mutlu oturuyor, kakara kikiri. Sevgililer birbiri ile susmadan konuşuyor(erkekler bilem). Sadece şöyle düşünüyorum: evli ve çocuklu olun da göreyim sizi :)))
ben yerim onun nannane diyen dilleriniikızım bir iki gündür nanne nannanne diyo sürekli. anne diyo galiba :)
eşim gelecek diye kalktım giyindim..
saçımı yaptım, biraz da makyaj..
az önce telefon geldi, geç gelecekmiş haşmetmeap.
gelin bi de şimdi görün beni
Aynı şeyi ben her genci gördüğümde düşünüyorum, ne kinciymişiz biz kızzzz:))
Elifnaz beyza beril güzel, bereni sevmedim. Bi de berra, berre bu isimler çok güzel
kızım bir iki gündür nanne nannanne diyo sürekli. anne diyo galiba :)
yanlış hatırlamıyorsam arya vermişti keçi sütü. gayet güzel içmişti
biz sadece 1. ay kontrolunde gittik özel doktora, haricinde tüm takibi sağlık ocağı yaptı.
çocuğun bi hastalığı yoksa, özel takip ve uzmanlık gerektiren bi durumu yoksa özel doktora gitmek bence gereksiz
özel doktor da aile hekiminin yaptığı şeyleri yapıyor zira.
Allah iyiliğini versin..
ben öyleleri görünce gülümsüyorum, o zamanlarım aklıma geliyor çünkü.
ne mutlu onlara.. herkes yaşasın.. her şeyin zamanı var.. zaman değiştikçe insan da değişiyor, dönüşüyor.
inan şimdi sana o zamanları verseler istemezsin..
ben yerim onun nannane diyen dillerinii
bugün öğleden sonra topiğin performansını hiç beğenmedim
kın kın kınadım sizi
Nasıl yaptın saçını
Pembehipopotam ben bikaç aydır inek sütü veriyorum sulandırarak, herşeyine katıyorum nerdeyse çorbasına muhallebisine.. 9.aydan sonra verebilirmişiz
Selamlar kızlar,
Kızı uyuturken takılayım dedim. Su çiçeğinde 5. Günümüz. Artık kabuklandı çiçeklerimiz. Başında, sırtında ve yüzündeağırlıı olarak. Parka çıkamıyoruz, diğer çocuklara bulaşabilir diye. Sıkıldık evdedenebiir.
Yarın son sınavın var. Sonrasında yaşasın tatil diyebilmek isterdim ama 2 çocukla öyle bir dünya yokolsun, canları sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?