- 8 Ağustos 2011
- 11.790
- 9.454
- 448
alengirli bi şey değil ama fön çektim, kenarlardan tutam saç alıp arkada toparladım firketeyle, taç taktım üstüne]Nasıl yaptın saçını
geçmiş olsun, artık iyileşme sürecine girmiş belliki.. biraz da ha sabırSelamlar kızlar,
Kızı uyuturken takılayım dedim. Su çiçeğinde 5. Günümüz. Artık kabuklandı çiçeklerimiz. Başında, sırtında ve yüzündeağırlıı olarak. Parka çıkamıyoruz, diğer çocuklara bulaşabilir diye. Sıkıldık evdedenebiir.
Yarın son sınavın var. Sonrasında yaşasın tatil diyebilmek isterdim ama 2 çocukla öyle bir dünya yokolsun, canları sağolsun
he ya, bu herifler çok odun oluyo evlendikten sonraValla biz mi kinciyiz bizim adamlar mı böyle hissetmemize sebep bilemicimmmm
senin tatil zamanın gelmiş bacım, gelmiş de geçiyorBen şu ara hiçbir saatteki performanstan memnun değilim
Pişdik mi oldu da mor aldınız? Mor olan pişik için, mavi de pişdik önleyici. Pişiği yoksa ömrü kullanma bence, çinko oranı yüksek.Evdeki mavidesitin bitince mor olanından aldık daha iyi diye. Almaz olaydık. Oğlumun popişini yıkamama rağmen çok fena oldugidip mavisinden aldım bugün. İnşallah iyileşir :/
Evet, sınav işi beni de geriyor:18: hele bir de son olması..Ay olsun; sınav olmasın da ne olursa olsun :)
Sağolasın canımalengirli bi şey değil ama fön çektim, kenarlardan tutam saç alıp arkada toparladım firketeyle, taç taktım üstüne]
geçmiş olsun, artık iyileşme sürecine girmiş belliki.. biraz da ha sabır
inş yarınki sınavın güzel geçer, ne derler: Allah zihin açıklığı versin
Hahah senden gördü tabiayşecik, saç fırçasıyla saçlarını tarıyor
Allahkolaylık versinbiz yarın neneye gidiyoz.
ama çok da keyifli değilim cünkü; annemin mutfağını temizleyeceğiz :100:
ahahh, armut dibine düştü diyosun yaniiHahah senden gördü tabi
he ya, bu herifler çok odun oluyo evlendikten sonra
senin tatil zamanın gelmiş bacım, gelmiş de geçiyor
ayşecik, saç fırçasıyla saçlarını tarıyor
biz yarın neneye gidiyoz.
ama çok da keyifli değilim cünkü; annemin mutfağını temizleyeceğiz :100:
Pişdik mi oldu da mor aldınız? Mor olan pişik için, mavi de pişdik önleyici. Pişiği yoksa ömrü kullanma bence, çinko oranı yüksek.
Bu arada pişdik = pişikotomatik tamamlama zımbırtısı
İnek sütü verebilirsin artık. Sütü soğuk severlermiş, ben öyle okumuştum. Ramazandan önce alıştırmak istiyorum ben, nasipte oruç tutacağım için gündüzleri takviye olur.
Evet, sınav işi beni de geriyor:18: hele bir de son olması..
Sağolasın canım
Hahah senden gördü tabi
Allahkolaylık versin
gel tatil geeeelGeldi de geçiyor diyorum size :)
her banyodan sonra saçını tarıyorum.Brn onun fırça tutan ellerini ısırırımmmm :)
he yaa, gel beraber eğenekWuhuuuu çok eğlenceli :)
ah yavrum benim..Canım pişik oldu o yüzden mor aldık. Ama önceden pişik olduğunda, önleyici olduğunu bilmeden mavi almıştık ve iyi gelmişti. Popişi görsen böyle kırmızılık arttı pütür pütür beyaz sivilcemsi bişiler((
tamam işleri de, bazıları hakikaten bunu hakediyor.Ay nefret ediyorum öyle tiplerdennnnnnn. Oysaki işlerini yapıyorlar :/
gel tatil geeeel
temmuz topiği seni bekleeer
her banyodan sonra saçını tarıyorum.
bugün de öyle yaptım eline verdim. baktım o da tarıyo
he yaa, gel beraber eğenek
ah yavrum benim..
bol bol yıka annesi, açıkta bırak da hava alsın iyi olsun..
tamam işleri de, bazıları hakikaten bunu hakediyor.
bazen sırf o muamele yüzünden alacağım varsa da sinirlenip bırakıp çıkıyorum mağazadan. çok rahatsızlık verici
tamam işleri de, bazıları hakikaten bunu hakediyor.
bazen sırf o muamele yüzünden alacağım varsa da sinirlenip bırakıp çıkıyorum mağazadan. çok rahatsızlık verici
tek başına eğlenilir mi yaaSen kendin eğlen ben kalabalık etmiyim :))))
işte bazısı sanki hırsızmışsın gibi takip ediyor.Ben acik acik soyluyorum cunku bende cok sinir oluyorum muhakkak onlarinda isi ama inanilmaz nefes ensede takipte olunca cok sinir oluyorum cogu zaman bende cikarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?