Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

16 kişi falan olcaz toplamda. O tariften 12 poğaça çıktı ama benim yüzümden

Valla 1 saat düdüklüde bıraksam nohut püresi olur :)

ooo süpper o zaman
sanıyorum geçen sene kimse tatil yapamamıştı. o yüzden bu seneki tatil ayrı bi ehemmiyet arzediyor

Kesinlikleeee!!!

öncesinde 2-3 günlük bi kaçamak yapıcaz ama bayramdan sonra ağustos ortası gibi karadeniz planımız var.
sanıyorum o zamana ayşecik yürür..

Bence yürümez; KOŞARRRRRRRR :)

Akşama ne yemek yapcaz ya? Siz ne yapıyorsunuz?

akşam bezelye ve pilav yaptıum bugun için işleyen biri olarak bir gun onceden hazırlıyorum eger cok yorgun değilsem. sabah sabahda biber dolması cekti canım eve gıtmeden gecıp alıcam . babam bizde kalıcak bu hafta annem istanbula gitti bugun komsumuz rahatsız onu doktora baktırtacak. babam sahile bakarken bende dolmayı yaparım dıyorum :)

ahahh.. biz aynı düşünüyoz kıııız!:13:

nohut pilava devam

şimdi bezelye zamanı. pilavla birlikte güzel olur. barbunya da aynı şekilde.
ya da jokerim; dolmaa. biber, kabak ya da patlıcan

baukşam yapmayı planlıyorum valla biberi hadi sende atla ucaga gel beraber yıyeylım :)

öncesinde 2-3 günlük bi kaçamak yapıcaz ama bayramdan sonra ağustos ortası gibi karadeniz planımız var.
sanıyorum o zamana ayşecik yürür..
Samsuna geliiiiiiinnn

" bebekle tatil" nasıl olur deneyimlerini bekliyoruz canım. Gerçi benimde aklım kesti artık hiiiiç öyle tatil gb olmayacak heralde

Canım şimdi bebekken neyse de ;her geçen yıl bizim tatilimiz zorlaşacak..çocuklar hep oyun parklarını kendi ilgilerini çeken yerleri isteyecek; bu halimizi mumla arayabiliriz :)

Gunaydin canlar pembisim cok saol bnm icin ugrastn sana da zahmet oldu )
Fikirlerin cok hos ins resimleri de bekliyoruzzz olunca..
Bgn bnmde yemegim yok yapasimda yok tembellestim galiba

" bebekle tatil" nasıl olur deneyimlerini bekliyoruz canım. Gerçi benimde aklım kesti artık hiiiiç öyle tatil gb olmayacak heralde

Nerde o eski tatiller.. aryam bebekte bebege degisir bu durum elif iki dk yerinde duran cocuk olmadigi icin sagolsun ne havuz ne deniz ne guneslenmek joc birini yapamiyorum. burda bi suru bebek var cogu annesinin kucaginda kuzu gibi yada bebek arabasinda yatiyo oturuyo anneleride kafa dinliyo ben aglicam. birazdan hiperaktivten hallice yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…