- 8 Ağustos 2011
- 11.792
- 9.469
- 448
koşturma olasılıgı bile var canım artık sende onun arkasından kosturursun :)
tamam 1 saat fazla oldu ama 10 dk da az gibi..
bakalım, bir dahaki sefere deneyimimi yazarım
mantı mantı mantııı
hoşgeldiiiin
ben de ben de ben dee
gözünüz aydın, yakında çiftler dişleri 6 olur
kaç kişi düşünüyorsun ki? olmazsa ikiye bölersin piştikten sonra
yengem hamileyken yattı kalktı, bebeğim uslu olsun diye dua etti.
bana da ettirdi..
şimdi yeğenim 1,5 yaş civarında, hayatımda onun kadar hareketli bi bebe görmedim,
düz duvara tırmanıyo folik asiti fazla kaçmış bebenin
amaaan, eski tatillerin rahatlığı elbette olmaz.
ama evden uzaklaşmak, yeni bi yer, yemek derdi yok, biraz havuz biraz deniz, biraz da gezmek.. al sana çocuklu tatil
bence hiiiç bi mahsuru yok.. beklentinizi yüksek tutmayın ki hayal kırıklığı yaşamayın..
her türlü tatil candır, hayattır..
ooo süpper o zaman
sanıyorum geçen sene kimse tatil yapamamıştı. o yüzden bu seneki tatil ayrı bi ehemmiyet arzediyor
öncesinde 2-3 günlük bi kaçamak yapıcaz ama bayramdan sonra ağustos ortası gibi karadeniz planımız var.
sanıyorum o zamana ayşecik yürür..
yavrum sen matematikçisin, bence bunu başarabilirsin16 kişi falan olcaz toplamda. O tariften 12 poğaça çıktı ama benim yüzümden
Akşama ne yemek yapcaz ya? Siz ne yapıyorsunuz?
nohut pilava devamAkşama ne yemek yapcaz ya? Siz ne yapıyorsunuz?
ahahh.. biz aynı düşünüyoz kıııız!:13:akşam bezelye ve pilav yaptıum bugun için işleyen biri olarak bir gun onceden hazırlıyorum eger cok yorgun değilsem. sabah sabahda biber dolması cekti canım eve gıtmeden gecıp alıcam . babam bizde kalıcak bu hafta annem istanbula gitti bugun komsumuz rahatsız onu doktora baktırtacak. babam sahile bakarken bende dolmayı yaparım dıyorum :)
nohut pilava devam
şimdi bezelye zamanı. pilavla birlikte güzel olur. barbunya da aynı şekilde.
ya da jokerim; dolmaa. biber, kabak ya da patlıcan
he ya,, eşimden habersiz gider gelirim.baukşam yapmayı planlıyorum valla biberi hadi sende atla ucaga gel beraber yıyeylım :)
he ya,, eşimden habersiz gider gelirim.
ayşecikle bi binmediğimiz uçak kalmıştı zatiii
Samsuna geliiiiiiinnnöncesinde 2-3 günlük bi kaçamak yapıcaz ama bayramdan sonra ağustos ortası gibi karadeniz planımız var.
sanıyorum o zamana ayşecik yürür..
" bebekle tatil" nasıl olur deneyimlerini bekliyoruz canım. Gerçi benimde aklım kesti artık hiiiiç öyle tatil gb olmayacak heralde
menemen yap menemeeenBgn bnmde yemegim yok yapasimda yok tembellestim galiba
" bebekle tatil" nasıl olur deneyimlerini bekliyoruz canım. Gerçi benimde aklım kesti artık hiiiiç öyle tatil gb olmayacak heralde
Beyza, Beril, Beren bu isimler nasıl kızlar sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?