Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bu arada günün büyük haberini vermeyi unuttum: 5. dişimiz çıktı. Üsttekîleri 3ledik yani :) kısa zamnda 4leriz umarım çünkü çok komik görünecek böyle :))))

Demek dogm günü fikirlerini tekrar yayınlayamazsın hıh
Dişiniz hayırlı olsn biz çok geriden geldiğimiz için henüz 2deyiz ama buna da şükür çok yakın bi zamana kadar hiç yoktu

İi geceler kizlar suan size bodrumda otel odasindan yaziyorum elif ayaklarimda uyudu tatildeyiz biz. denizi kumu havuzu cok seven ben azcik dumura ugradim desem yeridir cocukla zormus. Olsun cok sukur bunada hastalik vs yok ya. babamiz bizi getirdi kendi gitti annem ben elif tatil yapiyoruz bizimki buranin maskotu oldu herkese laf yetistiriyor bende eliften arta kalan zamanlarda havuza girip gunesleniyorum.

Biz de tatilimizin 1 haftasında bodrumda olacağız inş bu yaz..sabırsızlıkla bekliyorum gerçi çocukla elbet zordur ama alternatif oldugu için ben sürekli eşime sepetlemeyi düşünüyorum
umarım tatiliniz çook güzel geçer keyfini çıkar

Sagol canim guzel geciyor tatile hasret kalmisiz bodrumun havasini cok seviyorum nem yok aksamlari serin akdeniz gibi bunaltmiyor insani elif ykkken esimle gelmistik bi cift arkadasimiz vardi gezmedigimiz yeri k
almamisti bodrumun tabi oyle cok eglenceli simdi esim yok annemle otelden cikmoyoruz ama olsun elif ne isterse o oluyo onu mutlu etmek icin ugrasiyoruz sizede iyi tatiller bol bol dinlenirsin insallah

günaydınlar herkeseeee.....

Sabahın 5 inde nasıl bir işkencedir bu ya((( bir daha çocuk düşünürsem hamileyken bol bol dua edicem gec kalkan bi çocuk olsun diye.​

Tatil tatil taaaaatillll!!!

" bebekle tatil" nasıl olur deneyimlerini bekliyoruz canım. Gerçi benimde aklım kesti artık hiiiiç öyle tatil gb olmayacak heralde

Demek dogm günü fikirlerini tekrar yayınlayamazsın hıh
Dişiniz hayırlı olsn biz çok geriden geldiğimiz için henüz 2deyiz ama buna da şükür çok yakın bi zamana kadar hiç yoktu

Canımmmm bulabilsem sayfayı alıntı yapacaktım. Telefondan girdiğim için foto yükleyemiyorum (

Ben zaten ufaklıklarla tatilin otel odası tatili olacağını düşünüyorum :/ yine de arada deniz ve havuz olacak ve ne pişirsem derdi yok

Sabahın 5 inde nasıl bir işkencedir bu ya((( bir daha çocuk düşünürsem hamileyken bol bol dua edicem gec kalkan bi çocuk olsun diye.​

Günaydın canımmmmmm. Al benden de okadar.

Güzel br gün olsun inşallahhhhhh :)

1 şeklinde foto yerleştirmek :)

Senin için geçmişten bulup çıkardım cicim :)

günaydın hatunlar!
nasılsınız bakalım?..

bugün yemek derdim yok. ve günlerden salı..
ne güzel bi bileşim di mi?

güzel bi gün diliyorum hepinize

Kız bunda okadar saat pişirilir mi?!?!? Bence 10dk dene bakalım nolcak.
tamam 1 saat fazla oldu ama 10 dk da az gibi..
bakalım, bir dahaki sefere deneyimimi yazarım

kızlar yarın gece inşallah kayserideyim bişi istiyormusunuz kayseriden zonguldaktan
mantı mantı mantııı

hoşgeldiiiin

Ya kızlar yaaaa ben tatile gitmek istiyorummmmmm
ben de ben de ben dee

Bu arada günün büyük haberini vermeyi unuttum: 5. dişimiz çıktı. Üsttekîleri 3ledik yani :) kısa zamnda 4leriz umarım çünkü çok komik görünecek böyle :))))
gözünüz aydın, yakında çiftler dişleri 6 olur

kaç kişi düşünüyorsun ki? olmazsa ikiye bölersin piştikten sonra

yengem hamileyken yattı kalktı, bebeğim uslu olsun diye dua etti.
bana da ettirdi..
şimdi yeğenim 1,5 yaş civarında, hayatımda onun kadar hareketli bi bebe görmedim,
düz duvara tırmanıyo folik asiti fazla kaçmış bebenin

" bebekle tatil" nasıl olur deneyimlerini bekliyoruz canım. Gerçi benimde aklım kesti artık hiiiiç öyle tatil gb olmayacak heralde
amaaan, eski tatillerin rahatlığı elbette olmaz.
ama evden uzaklaşmak, yeni bi yer, yemek derdi yok, biraz havuz biraz deniz, biraz da gezmek.. al sana çocuklu tatil
bence hiiiç bi mahsuru yok.. beklentinizi yüksek tutmayın ki hayal kırıklığı yaşamayın..
her türlü tatil candır, hayattır..

günaydın kızlar naıslsınız?

tatilden mi bahsedildi? ayy 12 temmuzu sabırsızlıkla bekliyorum. arkadaslarla çocuklu bir şekilde belekteyiz :) sahil yururmu o zamana bilemiyorum ama yorucu ve çok güzel bir tatil olacagı kesin :)

tatilden mi bahsedildi? ayy 12 temmuzu sabırsızlıkla bekliyorum. arkadaslarla çocuklu bir şekilde belekteyiz :) sahil yururmu o zamana bilemiyorum ama yorucu ve çok güzel bir tatil olacagı kesin :)
oooh, sizin planlar bile kesinleşmiş ne güzel..
ne olursa olsun, tatilin lafı bile iyi geliyor insana

oooh, sizin planlar bile kesinleşmiş ne güzel..
ne olursa olsun, tatilin lafı bile iyi geliyor insana

canım uzun sure once belli oldu eşim müzisyen diye bir kaç ay onceden tarih belli oluyor ki o tarihlerde iş almasınlar. ee erken tarih belli olunca erken rezervasyonla daha ucuza tatil yapabılıyoruz :) evet tatil kelimesi cok iyi geliyor gecen sene hamılelık yuzunden gidememıstık. bu sene tadını cıkartacayım inşallah

ooo süpper o zaman
sanıyorum geçen sene kimse tatil yapamamıştı. o yüzden bu seneki tatil ayrı bi ehemmiyet arzediyor

öncesinde 2-3 günlük bi kaçamak yapıcaz ama bayramdan sonra ağustos ortası gibi karadeniz planımız var.
sanıyorum o zamana ayşecik yürür..

öncesinde 2-3 günlük bi kaçamak yapıcaz ama bayramdan sonra ağustos ortası gibi karadeniz planımız var.
sanıyorum o zamana ayşecik yürür..

koşturma olasılıgı bile var canım artık sende onun arkasından kosturursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…