Bu arada günün büyük haberini vermeyi unuttum: 5. dişimiz çıktı. Üsttekîleri 3ledik yani :) kısa zamnda 4leriz umarım çünkü çok komik görünecek böyle :))))
Demek dogm günü fikirlerini tekrar yayınlayamazsın hıh
Dişiniz hayırlı olsn biz çok geriden geldiğimiz için henüz 2deyiz ama buna da şükür çok yakın bi zamana kadar hiç yoktu
İi geceler kizlar suan size bodrumda otel odasindan yaziyorum elif ayaklarimda uyudu tatildeyiz biz. denizi kumu havuzu cok seven ben azcik dumura ugradim desem yeridir cocukla zormus. Olsun cok sukur bunada hastalik vs yok ya. babamiz bizi getirdi kendi gitti annem ben elif tatil yapiyoruz bizimki buranin maskotu oldu herkese laf yetistiriyor bende eliften arta kalan zamanlarda havuza girip gunesleniyorum.
Biz de tatilimizin 1 haftasında bodrumda olacağız inş bu yaz..sabırsızlıkla bekliyorum gerçi çocukla elbet zordur ama alternatif oldugu için ben sürekli eşime sepetlemeyi düşünüyorum
umarım tatiliniz çook güzel geçer keyfini çıkar
Tatil tatil taaaaatillll!!!İi geceler kizlar suan size bodrumda otel odasindan yaziyorum elif ayaklarimda uyudu tatildeyiz biz. denizi kumu havuzu cok seven ben azcik dumura ugradim desem yeridir cocukla zormus. Olsun cok sukur bunada hastalik vs yok ya. babamiz bizi getirdi kendi gitti annem ben elif tatil yapiyoruz bizimki buranin maskotu oldu herkese laf yetistiriyor bende eliften arta kalan zamanlarda havuza girip gunesleniyorum.
" bebekle tatil" nasıl olur deneyimlerini bekliyoruz canım. Gerçi benimde aklım kesti artık hiiiiç öyle tatil gb olmayacak heraldeSagol canim guzel geciyor tatile hasret kalmisiz bodrumun havasini cok seviyorum nem yok aksamlari serin akdeniz gibi bunaltmiyor insani elif ykkken esimle gelmistik bi cift arkadasimiz vardi gezmedigimiz yeri k
almamisti bodrumun tabi oyle cok eglenceli simdi esim yok annemle otelden cikmoyoruz ama olsun elif ne isterse o oluyo onu mutlu etmek icin ugrasiyoruz sizede iyi tatiller bol bol dinlenirsin insallah
Demek dogm günü fikirlerini tekrar yayınlayamazsın hıh
Dişiniz hayırlı olsn biz çok geriden geldiğimiz için henüz 2deyiz ama buna da şükür çok yakın bi zamana kadar hiç yoktu
İi geceler kizlar suan size bodrumda otel odasindan yaziyorum elif ayaklarimda uyudu tatildeyiz biz. denizi kumu havuzu cok seven ben azcik dumura ugradim desem yeridir cocukla zormus. Olsun cok sukur bunada hastalik vs yok ya. babamiz bizi getirdi kendi gitti annem ben elif tatil yapiyoruz bizimki buranin maskotu oldu herkese laf yetistiriyor bende eliften arta kalan zamanlarda havuza girip gunesleniyorum.
günaydınlar herkeseeee.....
Sabahın 5 inde nasıl bir işkencedir bu ya((( bir daha çocuk düşünürsem hamileyken bol bol dua edicem gec kalkan bi çocuk olsun diye.
Günüm bitince açtım bilgisayarı ve dedim ki hemencecik oğlum uyurken çılgın doğum günü fikirlerimi paylaşayım :) sonra da foto eklemeye çalışacağım inşallahhhhhhh (becerebilirsem)
Evin giriş kapısına afiş yaptırıcam "doğum gnüme hoşgeldiniz" diye ve balonla malonla süsleyeceğim.
Koridorda bolbol balon ve popom (foto ekleyebilirsem göreceksiniz ama olmadı yazın googlea görün :) ) yapacağım.
oğlumun 25-30 tane fotosunu bir kartonun üzerine 1 oluşturacak şekilde yapıştırıp etrafını yine süsleyeceğim (yine foto ekleyebilirsem görülecek :) )
Evin bir duvarını "Efenin 1. yaş günü hatırası" yazarak süsleyeceğim ve millet gelir gelmez foto çekeceğim. eğer duvar olmazsa fon perdelerimi birleştirip onların üzerine bu konsepti hazırlayacağım :)
salonun tavanına uçlarına rafya bağlanmış bir sürü balonu saçıma sürüp elektriklendirip yapıştıracağım :) bu arada balonların hepsi mavi beyaz olacak tabiki çünkü bu yılki doğum günü temamız o :)
cupcake yapacağım ve bunları mavi beyaz kağıtlara koyup üzerine batırmak için 1 şeklinde fon kağıdından süs yapacağım
sandalyeleri mavi beyaz tüllerle hafifçe süsleyeceğim (düğün sandlyesi gib olmayacak :))
misafirlere hediye olarak minik saksılarda minik çiçekler vereceğim ve onlara da cupcakeler için yaptığım süsten batıracağım. gelen veletlere ise şeker ve çikolata dolu hediye paketleri hazırlayacağım
yabancılarda çok moda olmaya başlayan bişi varmış nette rastladım ve çok hoşuma gitti adı smashcake minik bi pasta yapıyosun doğum gnü veledine ve önüne koyuyorsun o pastaya şapışıren sen de foto çekiyosun hatıra oluyo :) bunu yapacağım inşallah ve üzerinde sadece bir bez ile mavi beyaz bir papyon olmasını planlıyorum :) dolayısı ile papyon bulmalı yada diktirmeliyim....
WANTED yada ARANIYOR yazısı hazırlayacağım yine bastıracağım afiş olarak. altında oğluşumun tercihen kovboy şapkalı fotosu olacak ve "erken büyümek gibi büyük bir suç işlediği için" yazacak :) bunu apartman girişine asmak istiyorum ama eşim abartma çok ayıp diyobakicizzzzz
doğum günü için oğluşa şapka tabiki bir de "birtaneciğimiz Efe 1 yaşında" şeklinde 30cm e 1 metre bi afiş olacak inşallah. nette gördüm ama burda bi baskı merkezi daha ucuza yapıyor oraya yaptıracağım inşallahhhhhh.
fikirlerim bunlar. bir de nette kavanoza pamuk şekeri şeklinde bir fikir gördüm çok güzel. Tabi onlar mavi beyaz yapabilmişler gıda boyası ile ama burda nerdeeee yaptıracağım onu. Ama sizler kız bebeklerinize direkt pembesinden yapabilirsiniz
Ha bi de pastamız 1 şeklinde şeker hamurundan olacak üzerinde de yine şeker hamurundan balonlar olacak. ama asta mavi balon beyaz mı olsun yoksa tam tersi mi karar veremedim :S
Smashcake olayı :)
Eki Görüntüle 714783
bu da masa süsü
Eki Görüntüle 714784
cupcakeler ve süsleri
Eki Görüntüle 714785
pompomlar
Eki Görüntüle 714786
bizimkinde arda yazmayacak tabi
Eki Görüntüle 714787
bahsettiğim pamuk şeker kavanozları
Eki Görüntüle 714788
wanted :)
Eki Görüntüle 714789
1 şeklinde foto yerleştirmek :)
tamam 1 saat fazla oldu ama 10 dk da az gibi..Kız bunda okadar saat pişirilir mi?!?!? Bence 10dk dene bakalım nolcak.
mantı mantı mantıııkızlar yarın gece inşallah kayserideyim bişi istiyormusunuz kayseriden zonguldaktan
hoşgeldiiiinslmm arkadaslar
ben de ben de ben deeYa kızlar yaaaa ben tatile gitmek istiyorummmmmm
gözünüz aydın, yakında çiftler dişleri 6 olurBu arada günün büyük haberini vermeyi unuttum: 5. dişimiz çıktı. Üsttekîleri 3ledik yani :) kısa zamnda 4leriz umarım çünkü çok komik görünecek böyle :))))
kaç kişi düşünüyorsun ki? olmazsa ikiye bölersin piştikten sonraHa bi de nfkcım nkoliğin poğaçasını yaptım. Güzel oldu. Ama üşengeçlikten poğaçaları kafam kadar yaptım yani az çıktı :)))) doğum günü menüsüne eklerim diyodum vazgeçtim. Çünkü anladım ki ben poğaça yemeye bayılıyorum yapmaya değil
yengem hamileyken yattı kalktı, bebeğim uslu olsun diye dua etti.günaydınlar herkeseeee.....
Sabahın 5 inde nasıl bir işkencedir bu ya((( bir daha çocuk düşünürsem hamileyken bol bol dua edicem gec kalkan bi çocuk olsun diye.
amaaan, eski tatillerin rahatlığı elbette olmaz." bebekle tatil" nasıl olur deneyimlerini bekliyoruz canım. Gerçi benimde aklım kesti artık hiiiiç öyle tatil gb olmayacak heralde
oooh, sizin planlar bile kesinleşmiş ne güzel..tatilden mi bahsedildi? ayy 12 temmuzu sabırsızlıkla bekliyorum. arkadaslarla çocuklu bir şekilde belekteyiz :) sahil yururmu o zamana bilemiyorum ama yorucu ve çok güzel bir tatil olacagı kesin :)
oooh, sizin planlar bile kesinleşmiş ne güzel..
ne olursa olsun, tatilin lafı bile iyi geliyor insana
ooo süpper o zamancanım uzun sure once belli oldu eşim müzisyen diye bir kaç ay onceden tarih belli oluyor ki o tarihlerde iş almasınlar. ee erken tarih belli olunca erken rezervasyonla daha ucuza tatil yapabılıyoruz :) evet tatil kelimesi cok iyi geliyor gecen sene hamılelık yuzunden gidememıstık. bu sene tadını cıkartacayım inşallah
ooo süpper o zaman
sanıyorum geçen sene kimse tatil yapamamıştı. o yüzden bu seneki tatil ayrı bi ehemmiyet arzediyor
öncesinde 2-3 günlük bi kaçamak yapıcaz ama bayramdan sonra ağustos ortası gibi karadeniz planımız var.
sanıyorum o zamana ayşecik yürür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?