cnm kumpırı nasıl yapıyosun tam anlatımrısın aksam yemegı ıcın yapabılırımKumpir yapıyoruz patatesi haşla tereyağla sütle çırpıcıda ez, tavuk göğsünü karıştır üstüne kaşarla fırına ver
Ya da tavuk sote?
Hayır canım zorunluluktan değil , aklı ermeden aradan çıksın istedim ve tabi yaz gelmeden.
İyi ki yaptırdık çünkü anlamıyor yarasını unutmuş durumda. Aklı erseydi hep mızmızlanacaktı aklı yarasında olacaktı korkacaktı..
cnm kumpırı nasıl yapıyosun tam anlatımrısın aksam yemegı ıcın yapabılırım
kızlar siz içinde şeker veya tuz olan yiyecek içecek veriyo musunuz bebişlere? mesela kendiniz için yaptığınız yemeklerden felan yediriyo musunuz?
bisde odgum yapıp bu tur topıklere gecermıyız acabaaaaaaaaaa:44::44:
maasalalh sızlereeeeeeeeeee
Bu ne ya şimdi ben kınıyorum
Bu ne yaa... Valla kıskandırmak gb olmasın akşam 9 dan 5 bucuğa kadar deliksiz uyudum :) kızın mamasını da akşam babası verdi:))) ohhh özlemişşm valla.yalnız şöyle bir sıkıntı var "insanın uyudukça uyuyası geliyor"
herkese günaydınnn
he yaa, ne yardım etti ne yardım ettiiİyi eğlencelerrrrrrsöyle Ayşeciğe ortalıklarda emekleyeceğine size yardım etsin :)
aleyküm selaaam..slmm arkadaşlarr
ben de mantılara boğulmak istiyoruuuumannem beni mantıya boğduuuecoşda hımm hammm nasıl yiyor
yemekleri hep az tuzlu yapıyoruz zaten.kızlar siz içinde şeker veya tuz olan yiyecek içecek veriyo musunuz bebişlere? mesela kendiniz için yaptığınız yemeklerden felan yediriyo musunuz?
innnşallahbisde odgum yapıp bu tur topıklere gecermıyız acabaaaaaaaaaa:44::44:
maasalalh sızlereeeeeeeeeee
aman şeytan kulağına kurşun..Bu ne yaa... Valla kıskandırmak gb olmasın akşam 9 dan 5 bucuğa kadar deliksiz uyudum :) kızın mamasını da akşam babası verdi:))) ohhh özlemişşm valla.yalnız şöyle bir sıkıntı var "insanın uyudukça uyuyası geliyor"
herkese günaydınnn
sen annesin şekerimmAğlamak istiyorummmmmmmmmm. Benn hiç uyumadım gece. Uyuz oğlum yarım saatte bazen bir saatte kalktı durdu. Odalar arası git gel ile ömrüm geçti. Batsın bu dünyaaaaaaaaaaa :) derken sabahın köründe kalkıp sırıtarak konuşuyor ve ben tüm yorgunluğumu unutuyorum onun o gülen yüzünü görünce :)
Tembel bizim topic :)
Sen de bi alemsinBusmai cim tarif güzelmiş sağol şekerimama dün için geç kaldın:) tavuk sore ve makarna yaptım.
Ne oldu ki canim ben anlamdm
pembiş iyileşti mi efenin pişiği?
neyneyse feyzacık nasıl oldu?
Kız allah seni kahretmesin. Öğlen 3 te gidip yapıyorum yemeği, çünkü biz akşam yemeğini 4 gb yiyoruz okuldan gidince yaniSen de bi alemsinGeçende de ne çorbası yapayım dedin ,gittin sonra cevap yazdık "geç kaldınız çoktan yaptım" dedinSoruyu yazıyosun sonra uğramıyosun:)) :) kimse bişey yazmamış saatlerce ondan dedim :)
Ne yazık ki hiç tat yokayşeciğe bütün meyvelerden verdim
erik, malta eriği, kayısı, şeftali, çilek, kiraz ama nasıl bi hormon dayıyorlarsa hiçbiririn tadı yok, ot gibiler..
kavun ve karpuzu da çok güzel yiyor, Allahtan onların tadları yerinde
Ellerinize sağlık, mis olmuştur mis. Benim de bir temizlik yapmam lazım ama ne zamangünaydın hatunlar, bugün nasılsınız bakalım?..
dün epey yorucu geçti, koca mutfak temizle temizle çok yorulduk, ama sonuç misss
işe yaramayan kullanılmayan şeyleri heeep attım,
raflar için yeni örtüler, erzaklar için yeni kavanozlar aldım..
ayşecik de nenesini peşinden koşturdu durdu
ayşecik bir iki saniye ayakta durabiliyordu.
oyun yapmaya başladık. ellerinden tutup kaldırıyorum. 1-2-3 diye sayıp bırakıyorum.
öylece duruyor düşüyordu, bi daha kaldırıp yapıyordum tekrar tekrar. onun da çok hoşuna gidiyor
ama dün kendi rekorumuzu kırdık: 7 saniye
bi geçmişe bakayım beeeen:126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?