Kizlar bizim de cildimizde kucuk kirmizi benekler olusmustu bi kac gun bekledik ama gecmeyince doktora gittik terden dedi bide beyaz teni hassas fln dedi cok sukur hastalik cikmadi ama surekli eli oralara gidiyo sirt gogus kollar kaplandi verdigi jeli surup yatrdm biraz daha rahatlamis gibi..
Ben de suçiçeği diyecek sandımgeçmiş olsun. valla mesajını ilk okumaya başlayınca
neyneysenin kızı gibi su çiceği dedim ama hamdolsun değilmiş.
ama kaşınıyor heralde, kıyamamm
belki her gün banyo yaptırsan, rahatlar vücudu:26:
hani bi laf var ya..Feyza, kırklı bebek gibi sürekli emmek ve kucakta durmak istiyor. Benimse yapmam gereken bir sürü iş var
canım sanada gecmiş olsun sahilin cildide beya zbiraz terlese sıcak alsa isilik oluyor koca koca sivilceler cıkıyor ucları beyazlaşıyor. dpktorumuz antıbıyotıklı krem verdi cıkınca onu suruyorum gecıyor . cok hassas bır cıldımız var
anlıyorum seni..
çok küçük bebek, hasta olunca, elden de bi şey gelmiyor. çaresiz hissediyor insan kendini..
ama olacağı varmış, hasta olmadan büyür mü çocuk..
sabret güçlü ol canım.. geçecek..
geçmiş olsun. valla mesajını ilk okumaya başlayınca
neyneysenin kızı gibi su çiceği dedim ama hamdolsun değilmiş.
ama kaşınıyor heralde, kıyamamm
belki her gün banyo yaptırsan, rahatlar vücudu:26:
Geçmiş olsun, beyaz tenli bebişler hassas oluyor. İsilik benzeri bir şey sanırım. Üstünü hafif tut. Erkek bebekler sıcağı sevmez derler.
çok saolun kızlar ben de ilk su çiçeği olacak sandım çok da fikrim yok ilk bebek olunca ama salgın var zaten dedi annem ve kv öle olunca biz de bi götürelim dedik doktor da dedi ince giydir diye ben normalde çıtçıtlı kolsuz üzerine kısakollu tshirt giydiriyorum o da evde tek bi kat olsun dışarda 2 kat iyidir dedi teri alması açısından..
bu arada ilk adım ayakkabısı için fikir sordum ayakkabı yok patiğe devam dedi yumuşak olanlardana dedi şimdik yasir artık dışardada basmak istiyo yani yürümüyo henüz ama basmak istiyo sürekli ee dışarda da o yumuşaklarla mı basıcak onu anlamadım ??
çok saolun kızlar ben de ilk su çiçeği olacak sandım çok da fikrim yok ilk bebek olunca ama salgın var zaten dedi annem ve kv öle olunca biz de bi götürelim dedik doktor da dedi ince giydir diye ben normalde çıtçıtlı kolsuz üzerine kısakollu tshirt giydiriyorum o da evde tek bi kat olsun dışarda 2 kat iyidir dedi teri alması açısından..
bu arada ilk adım ayakkabısı için fikir sordum ayakkabı yok patiğe devam dedi yumuşak olanlardana dedi şimdik yasir artık dışardada basmak istiyo yani yürümüyo henüz ama basmak istiyo sürekli ee dışarda da o yumuşaklarla mı basıcak onu anlamadım ??
canım doktora sormadım ama dısardayken ilk adım ayakabısı giydiriyorum ben artık. evdede kısa corap gıydırıyorum o sekılde yurutuyorum. patikle zorlanıyordu yurumesı duzgun değildi. ama dediğim gibi doktoruma sormadan bu sekılde yapıyorum ama bebeklerın ılk zamanlarda ayagında bırsey olmadan yurumesı gerekıyormus dıye okumustum.
canım ben hep tek giydiriyorum. ya tshirt ya kısa yada sıfır kol çıtçıtlı badi.
ter mühim bi konu, terin ardından anlık bi üşüme yada rüzgar esti mi tamam, anında hasta olur.
o yüzden kontrol etmek gerek sık sık..
ayakkabı konusunda, hani doktora sormadım, okumadım da..
ama henüz kendi çabasıyla ayakta durmayı öğreniyorlar. çıplak ayak en iyisi, kontrol edebilirler.
dışarıda da giydirince ilk adım ayakkabısı giyriyorum ben.
o yumuşak patikler iyice ayağını dolandırır, sağa sola yamuluyor yürürken. :100:
ya bana da mantıklı gelmedi zaten yumuşakta daha perişan olur çocuk diye düşündüm ama sizlere de sorayım dedim ee ben alayım mı şimdik normal ayakkabılardan dışarda çocuk hep dikilmek istiyo biz zorla otutturuyoruz çorapla dolaştırıyorum ben şu sıra dışarda da ayakkabının içinde sanki bunalıyo gibi geliyo ben de tek kata geçtim dün itibari ile üst kıyafetlerinde de
Aynen canım ya:/ bizde de aşırı emme düşkünlüğü var. Ateş yok, huysuzluk devam.hani bi laf var ya..
'cocuğun hastalığını gam etmiyorum, huyu değişiyor' diye.. hakikaten öyle..
ayşecik çok güzel yatağında uyuyordu.
hastalanınca emerek uyumaya geri döndü..
şimdi hala yatağa yatırınca mızıldıyor, bazen yine emerek uyuyor:100:
Suçiçeğini ilk ben de bilemedim. Annem tahmin etti. Yüzde, sırtta ve bez bölgesinde yoğun kabarıklıklar oluyor. Ama ilk ortaya çıktığında sanki sinek ısırdığı gibi..çok saolun kızlar ben de ilk su çiçeği olacak sandım çok da fikrim yok ilk bebek olunca ama salgın var zaten dedi annem ve kv öle olunca biz de bi götürelim dedik doktor da dedi ince giydir diye ben normalde çıtçıtlı kolsuz üzerine kısakollu tshirt giydiriyorum o da evde tek bi kat olsun dışarda 2 kat iyidir dedi teri alması açısından..
Kızlara seçenek çok:)haftasonu floya girdik.
o kadar çok bebek ayakkabısı ve sandalet var ki..
hele de kız bebekler için ne çeşitler ne çeşitler
Kızlara seçenek çok:)
Oğlumda işimiz kolaydı, ayağı büyüdükçe spor ayakkabı aldık kışlık, yazın da terlik sandalet:) 1 sene böyle geçebiliyordu. Kızlara bu çeşitle 2 çiftle kurtaramayız herhalde
günaydın hatunlar..
akşam çok geç yatmıştık, 7de alarm çalmaya başlayınca, farkettimki ölü gibiyim..
nasıl kalkıp kahvaltı hazırlayacağım diye düşünürken.
eşim bi öpücük kondurdu, sen yat, ben atıştırır giderim dedi..
canım beniiiiiimm, valla çok makbule geçti
biz de şimdi ayşecikle kahvaltımızı yaptık..
sizde ne var ne yok?
aryaaaaa, hala günaydın dememişsin geç kağıdı alman lazım bak şimdi
bulgur topiği
bacım, sen böyle uzun yazmazsın..
yazınca da ben çok mutlu oluyorum, keyif alıyorum okurken..
efe üstünü ıslatmış ya, yedek yok muydu bacım?
nasılsa hava 30 derece bi tshirt bi şort yetiyor.. ben çorap bile giydirimiyom
arkadaşlarına da selam olsun.. çok biliyorlar herşeyi..
ben de eşim evde yokken emzirme atletiyle takılıyorum.
o geleceği zaman mutlaka değiştiriyorum.
adam hassas, dengeyi tutturamıyorsun, hep anne modunda kalıyorsun diyo
anladımki o, onu rahatsız ediyor. başka türlü görmek istiyor..
ben eğer üşenmezsem başka odaya gidip emziriyorum
aynı odada emzirirken de görmeyeceği şekilde yan dönüyorum.
ki görüntüm aklında çok da o şekilde kalmasın..
hani göğüslerim ayşecik için mam-maa ama, eşim için başka
iki sene emzirmeye niye takmış o hanımlar anlamadım. zati bu çok genel bi şey.
göğüslerinin şeklinin bozulacağından korkuyorlarsa, çocuk doğurur doğurmaz oluyor o
hele bi anne olsunlar da görürsün onları. 2 değil 3 emzirmek isterler
tarih belli olunca heyecanı da çok başka oluyo yaa
Rabbim sağlık ve kolaylıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin..
burcuna gelirseeee, sanırım 'yengecimsi ikizler' olacak.
böyle tam sınırda doğmuş kişiler iki burcun özelliğini de taşıyorlar.. net olarak biri ya da diğeri diyemiyorsun yani..
artık akşamüstü sahile gidiyoruz.
eşim balık tutuyor..
biz ayşecikle yürüyüş yapıyoruz, parkta eğleniyoruz..
balık tutamayan babamızla dalga geçiyoruz :86:
Oh ne şanslısınızyok anam, armut dibine düştüyseeeeeee:111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?