Gazan mübarek olsun canım, günün mücadele ile geçmiş :)Öncekikle topiğin bu akşamki performansına şaşırdım!! Haftaiçi sayfa ilerlemediği olmamıştı sanırım. Neyse sonraki günler kapatılır bu açık diyelim :)
Bugün arkadaşa ev görmeye gittik. Anam bir çeşitler yapmış ki şokşokşok. Tabi yememek olmazsonra eve gelince oğluşu alıp parka gideyim dedim. Hem bakıcı teyzenin evi de parka yakın ya onu da bırakmış oluruz diyerekten. Parka gidip bagajı bir açtımki oğluşun arabası eşimin arabada kalmış!!!! Sinir oldum. Neyse dedim bari salıncağa falan binsin. Neyseki teyzemiz sen bi 15-20dk yürü ben beklerim dedi. Böylece ev görmede yediklerimin %5 ini yaktım hahhaha. Sonra oğluşu salıncağa bindirdim biraz ve eve geldik. Akşam da eşim bi çıkalım dedi bi yerlerde çay içeriz. Oğluş arabada sıkılmasın diye eline su şişesi vermiştim. Gideceğimiz pastaneye varınca bir indikki bizimki kıyafetleri ile banyo yapmış!! Gerisin geri eve döndük. Sonracımaaaa bugğn sinir olduğum bişiler oldu. Arkadaşta otururken emzirme konusu açıldı. Beni resmen kınadılar 2 yaşına kadar emzireceğimi söyleyince. Ben de saçmalamayın yazık bi daha şansı olmayacak diyerek onları susturdum. Sonra bi tanesi tutturdu artık emzirme sütyeni giyme diye. Deli midir nedir tüm dersi benim sütyenim oldu sanırım. Neyse ona da dedim kusura bakma valla ötekilerle emziremiyorum. Sonra bu sefer henüz 2 yıllık evli bi arkadaşa ne zaman hamile kalması gerektiği ile ilgili yorumlar yaptılar, izne göre ay hesapladılar. Tabi ben yine dayanamayıp saçmalamayın böylr şeylerde Allah'ın dediği olur; bizim be haddimize zaman ayarlamak dedim. Bana tuhaf tuhaf baktılar. Yani sonuçta 20li yaşlarda hayatı yeni yaşayan tipler olsalar içim yanmaz; hepsi 38-40-45 dolaylarındalar. İşte benden haberler böyle :)
Pembiş sonuna kadar haklısın, Ne güzel sütün var niye esirgeyesin yavrundan bir daha gelmeyecek bugünler.
Hele şu doğurma tarihi planlamaları yok mu insanların, ben de sinir oluyorum! Ne cahillik.
Emzirme sütyeni takmak zorunda değilsin ama ,hangi sütyen olursa olsun yukarı sıyırdın mı oldu da bitti :)ben hiç onlardan kullanmıyorum çok çirkinler pöfff
Gazan mübarek olsun canım, günün mücadele ile geçmiş :)
Emzirme konusunda çok haklısın, hatta 2 değil bence istediği kadar emsin deseydin arkadaşlarına:) ya çocuğu neden böyle bir gıdadan mahrum edelim?.
Emzirme sütyeni değil de atleti rahat oluyor. Bazen gömleği sıyırınca, kilolardan oluşan löp löp görüntü yanlardan çıkıyor. Emzirme atleti o tarz pırtlamaları önlüyor. Ne ile rahatsan onu giyin. Ben birkaç kez eskiden giydiklerinden giydim, çok rahatsız etti.
Son söylediğinde %1500 haklısın, Allah'ın işini Allah'a bırakalım. İnsan haddi aşıyor bazen.
busmai, eşin geldi heralde hiç sesin çıkmıyo
elifnaz, doğum 17sinde di mi? iki hafta kaldı yaaaa
dilanaz, ozlemcr, caglaslı, tugçe, barbarino, gulumser, destiny, tubaal, şeker portakalımm.. nerdesin bacıııım?!
Ahhh bacımmm sorma başıma gelenleriAryammm yemek yapmakla uğraşacağına şuraya bi günaydın de
Aynı fikirdeyim sorulmadan konuşanlar hakkında. Aman boşverCanım benimkiler söylemesi ayıp biraz büyük olduğu için toparlayıcı hep sütyenlerim. Onları da yukarı sıyırmak ölüm!! Bi de oğluş sağolsun hep yayılarak emer. Öyle usturuplu değildir yani. E ben oramı buramı mı kapatayım emzirirken oğlumun bacağını falan mı toplayayım :)? Uyuz insanlar işte.
Ben dediğin gibi atlet giyiyorum zaten. Karnım belim çok üşüyor emzirirken. Sütyen deyince ben yanlış oldu tabi :) ya en nefret ettiğim şey birinin sorulmadığı halde bir konuda yorum yapması ki bu arkadaş sağolsun o modda. Ay neyse sizle konuşunca rahatladım :)
Günaydın canlarımmmmmm. Dün oğluma yine git gel yaparken gözümü bîr açtım ki ayakta sallama pozisyonunda, ayağımda oğlum, oturarak uyuya kalmışımher yerim tutuk :/ tatil gelsinnnnnn. Oğlumu babaanne ve dedesine satıp uyuyayım yada gezeyim yada ne istersem onu yapayım :)))
Güzel bir gün diliyorum herkese :)
bulgur topiğiBen de bulgur yaptım.
bacım, sen böyle uzun yazmazsın..Öncekikle topiğin bu akşamki performansına şaşırdım!! Haftaiçi sayfa ilerlemediği olmamıştı sanırım. Neyse sonraki günler kapatılır bu açık diyelim :)
Bugün arkadaşa ev görmeye gittik. Anam bir çeşitler yapmış ki şokşokşok. Tabi yememek olmazsonra eve gelince oğluşu alıp parka gideyim dedim. Hem bakıcı teyzenin evi de parka yakın ya onu da bırakmış oluruz diyerekten. Parka gidip bagajı bir açtımki oğluşun arabası eşimin arabada kalmış!!!! Sinir oldum. Neyse dedim bari salıncağa falan binsin. Neyseki teyzemiz sen bi 15-20dk yürü ben beklerim dedi. Böylece ev görmede yediklerimin %5 ini yaktım hahhaha. Sonra oğluşu salıncağa bindirdim biraz ve eve geldik. Akşam da eşim bi çıkalım dedi bi yerlerde çay içeriz. Oğluş arabada sıkılmasın diye eline su şişesi vermiştim. Gideceğimiz pastaneye varınca bir indikki bizimki kıyafetleri ile banyo yapmış!! Gerisin geri eve döndük. Sonracımaaaa bugğn sinir olduğum bişiler oldu. Arkadaşta otururken emzirme konusu açıldı. Beni resmen kınadılar 2 yaşına kadar emzireceğimi söyleyince. Ben de saçmalamayın yazık bi daha şansı olmayacak diyerek onları susturdum. Sonra bi tanesi tutturdu artık emzirme sütyeni giyme diye. Deli midir nedir tüm dersi benim sütyenim oldu sanırım. Neyse ona da dedim kusura bakma valla ötekilerle emziremiyorum. Sonra bu sefer henüz 2 yıllık evli bi arkadaşa ne zaman hamile kalması gerektiği ile ilgili yorumlar yaptılar, izne göre ay hesapladılar. Tabi ben yine dayanamayıp saçmalamayın böylr şeylerde Allah'ın dediği olur; bizim be haddimize zaman ayarlamak dedim. Bana tuhaf tuhaf baktılar. Yani sonuçta 20li yaşlarda hayatı yeni yaşayan tipler olsalar içim yanmaz; hepsi 38-40-45 dolaylarındalar. İşte benden haberler böyle :)
tarih belli olunca heyecanı da çok başka oluyo yaacanım dün dr daydik 21 hazirana attı tarihi ne kadar gec olursa okadar iyi olur çokta geciktirmeyelim senin kanaman fazla olur dedi.. hayirlisiyla bi atlatsam su dogumu haftaya anestezi icin tahliller yapilacak.. simdi benim bebis ikizler mi olacak yengeç mi?
Geçmiş olsun canım. Salgın var herhalde, bizimki hasta seninki hasta:/Ahhh bacımmm sorma başıma gelenlerine yemeği yemek umrumda mı yemek benim kızım bir kışı atlattı grip olmadı haziran ayında gribe yakalandı şaka gb.dün eve bi gittim burnu akıyor şaşırdım ama îhtimal vermedim tabi gribe. Sonra ateşi çıktı gözlerinden yaşlar geldi. Böyle işte. Sabaha kadar rahat uyumadı yavrum sızlanıp inleyip durdu. Bugün öğlen dr gideceğiz.
Ahhh bacımmm sorma başıma gelenlerine yemeği yemek umrumda mı yemek benim kızım bir kışı atlattı grip olmadı haziran ayında gribe yakalandı şaka gb.dün eve bi gittim burnu akıyor şaşırdım ama îhtimal vermedim tabi gribe. Sonra ateşi çıktı gözlerinden yaşlar geldi. Böyle işte. Sabaha kadar rahat uyumadı yavrum sızlanıp inleyip durdu. Bugün öğlen dr gideceğiz.
Geçmiş olsun canım. Salgın var herhalde, bizimki hasta seninki hasta:/
Saolun kızlar. Başkasına akıl vermek kolay da insanın başına gelince ne yapacağını şaşırıyor. Burnunu aspiratörle çekmeyi beceremedimcanım benim, çok geçmiş olsun..koca kışı hastalıksız atlattık diye sevinirken, baharda yazda hasta olunca canı sıkılıyor insanın.ama olacağı varmış.. bakalım doktor ne diyecek..inş hafif atlatır.. ateş falan olmasın daa
ayşecik hasta olunca ben de becerememiştim aspiratör kullanmayı.Saolun kızlar. Başkasına akıl vermek kolay da insanın başına gelince ne yapacağını şaşırıyor. Burnunu aspiratörle çekmeyi beceremedimilk defa kullanıyorum.
ayşecik hasta olunca ben de becerememiştim aspiratör kullanmayı.
zaten delleniyordu, savaşıyorduk.
biraz sıkıntı çekeceksin ama, inş bebeğin iyi olacak..
Canim belli oldu tarih he cok heyecan verici Rabbim saglikla almayi nasip etsin ins dualarimiz seninle...canım dün dr daydik 21 hazirana attı tarihi ne kadar gec olursa okadar iyi olur çokta geciktirmeyelim senin kanaman fazla olur dedi.. hayirlisiyla bi atlatsam su dogumu haftaya anestezi icin tahliller yapilacak.. simdi benim bebis ikizler mi olacak yengeç mi?
Ahhh bacımmm sorma başıma gelenlerine yemeği yemek umrumda mı yemek benim kızım bir kışı atlattı grip olmadı haziran ayında gribe yakalandı şaka gb.dün eve bi gittim burnu akıyor şaşırdım ama îhtimal vermedim tabi gribe. Sonra ateşi çıktı gözlerinden yaşlar geldi. Böyle işte. Sabaha kadar rahat uyumadı yavrum sızlanıp inleyip durdu. Bugün öğlen dr gideceğiz.
Annesinin kızıayşecik anneden sonra yeni bi kelime daha edindi..
at-taa
at-taa
eşim annesi yetmiyordu bi de kızı çıktı diye düşünüyordur eminim
Ben kullanmıyorum aspiratör. Serum fizyolojik sakınca yerçekimiyle iniyorlar nasılsa. Aspiratör olarak otribebe almıştım ki kullanması da rahat ama sevmedim.Saolun kızlar. Başkasına akıl vermek kolay da insanın başına gelince ne yapacağını şaşırıyor. Burnunu aspiratörle çekmeyi beceremedimilk defa kullanıyorum.
Anne olduğun için ekstra yoğun yaşarsın duygularını.. Ben daha beter durumda olan bebiş ve çocukları düşünerek kendimi sakinleştiriyorum. Hastanelerin çocuk onkoloji servislerini düşün, Allah oradaki yavruların ailelerine sabır versin. Hepimizin yavrusunun da şifa versin.Görseniz sanki dünyanın en büyük felaketi geldi sanki başımaduygularımı çok yoğun yaşıyorum ben ya. Bu da çok kötü, mutlu olunca da benden mutlusu yoktur, üzgün olunca da benden saha dertlisi yoktur. Azcık güçlü olmam lazım aslında. Ne fena dimi? Neyse geçer inşallah.
Borncum saol tatlımm
P:2:
İnşallah bacım inşallah
anlıyorum seni..Görseniz sanki dünyanın en büyük felaketi geldi sanki başımaduygularımı çok yoğun yaşıyorum ben ya. Bu da çok kötü, mutlu olunca da benden mutlusu yoktur, üzgün olunca da benden saha dertlisi yoktur. Azcık güçlü olmam lazım aslında. Ne fena dimi? Neyse geçer inşallah.
geçmiş olsun. valla mesajını ilk okumaya başlayıncaKizlar bizim de cildimizde kucuk kirmizi benekler olusmustu bi kac gun bekledik ama gecmeyince doktora gittik terden dedi bide beyaz teni hassas fln dedi cok sukur hastalik cikmadi ama surekli eli oralara gidiyo sirt gogus kollar kaplandi verdigi jeli surup yatrdm biraz daha rahatlamis gibi..
Geçmiş olsun, beyaz tenli bebişler hassas oluyor. İsilik benzeri bir şey sanırım. Üstünü hafif tut. Erkek bebekler sıcağı sevmez derler.Kizlar bizim de cildimizde kucuk kirmizi benekler olusmustu bi kac gun bekledik ama gecmeyince doktora gittik terden dedi bide beyaz teni hassas fln dedi cok sukur hastalik cikmadi ama surekli eli oralara gidiyo sirt gogus kollar kaplandi verdigi jeli surup yatrdm biraz daha rahatlamis gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?