Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Gazan mübarek olsun canım, günün mücadele ile geçmiş :)
Emzirme konusunda çok haklısın, hatta 2 değil bence istediği kadar emsin deseydin arkadaşlarına:) ya çocuğu neden böyle bir gıdadan mahrum edelim?.
Emzirme sütyeni değil de atleti rahat oluyor. Bazen gömleği sıyırınca, kilolardan oluşan löp löp görüntü yanlardan çıkıyor. Emzirme atleti o tarz pırtlamaları önlüyor. Ne ile rahatsan onu giyin. Ben birkaç kez eskiden giydiklerinden giydim, çok rahatsız etti.
Son söylediğinde %1500 haklısın, Allah'ın işini Allah'a bırakalım. İnsan haddi aşıyor bazen.

Canım benimkiler söylemesi ayıp biraz büyük olduğu için toparlayıcı hep sütyenlerim. Onları da yukarı sıyırmak ölüm!! Bi de oğluş sağolsun hep yayılarak emer. Öyle usturuplu değildir yani. E ben oramı buramı mı kapatayım emzirirken oğlumun bacağını falan mı toplayayım :)? Uyuz insanlar işte.

Ben dediğin gibi atlet giyiyorum zaten. Karnım belim çok üşüyor emzirirken. Sütyen deyince ben yanlış oldu tabi :) ya en nefret ettiğim şey birinin sorulmadığı halde bir konuda yorum yapması ki bu arkadaş sağolsun o modda. Ay neyse sizle konuşunca rahatladım :)

Günaydın canlarımmmmmm. Dün oğluma yine git gel yaparken gözümü bîr açtım ki ayakta sallama pozisyonunda, ayağımda oğlum, oturarak uyuya kalmışım her yerim tutuk :/ tatil gelsinnnnnn. Oğlumu babaanne ve dedesine satıp uyuyayım yada gezeyim yada ne istersem onu yapayım :)))

Güzel bir gün diliyorum herkese :)

canım dün dr daydik 21 hazirana attı tarihi ne kadar gec olursa okadar iyi olur çokta geciktirmeyelim senin kanaman fazla olur dedi.. hayirlisiyla bi atlatsam su dogumu haftaya anestezi icin tahliller yapilacak.. simdi benim bebis ikizler mi olacak yengeç mi?

Aryammm yemek yapmakla uğraşacağına şuraya bi günaydın de
Ahhh bacımmm sorma başıma gelenleri ne yemeği yemek umrumda mı yemek benim kızım bir kışı atlattı grip olmadı haziran ayında gribe yakalandı şaka gb.dün eve bi gittim burnu akıyor şaşırdım ama îhtimal vermedim tabi gribe. Sonra ateşi çıktı gözlerinden yaşlar geldi. Böyle işte. Sabaha kadar rahat uyumadı yavrum sızlanıp inleyip durdu. Bugün öğlen dr gideceğiz.

Aynı fikirdeyim sorulmadan konuşanlar hakkında. Aman boşver
Ben de çoğunlukla oturarak uyuyorum. Yatarak emzirince de yerlerde:/

günaydın hatunlar..

akşam çok geç yatmıştık, 7de alarm çalmaya başlayınca, farkettimki ölü gibiyim..
nasıl kalkıp kahvaltı hazırlayacağım diye düşünürken.
eşim bi öpücük kondurdu, sen yat, ben atıştırır giderim dedi..
canım beniiiiiimm, valla çok makbule geçti

biz de şimdi ayşecikle kahvaltımızı yaptık..
sizde ne var ne yok?
aryaaaaa, hala günaydın dememişsin geç kağıdı alman lazım bak şimdi

Ben de bulgur yaptım.
bulgur topiği

bacım, sen böyle uzun yazmazsın..
yazınca da ben çok mutlu oluyorum, keyif alıyorum okurken..

efe üstünü ıslatmış ya, yedek yok muydu bacım?
nasılsa hava 30 derece bi tshirt bi şort yetiyor.. ben çorap bile giydirimiyom

arkadaşlarına da selam olsun.. çok biliyorlar herşeyi..
ben de eşim evde yokken emzirme atletiyle takılıyorum.
o geleceği zaman mutlaka değiştiriyorum.
adam hassas, dengeyi tutturamıyorsun, hep anne modunda kalıyorsun diyo
anladımki o, onu rahatsız ediyor. başka türlü görmek istiyor..

ben eğer üşenmezsem başka odaya gidip emziriyorum
aynı odada emzirirken de görmeyeceği şekilde yan dönüyorum.
ki görüntüm aklında çok da o şekilde kalmasın..
hani göğüslerim ayşecik için mam-maa ama, eşim için başka

iki sene emzirmeye niye takmış o hanımlar anlamadım. zati bu çok genel bi şey.
göğüslerinin şeklinin bozulacağından korkuyorlarsa, çocuk doğurur doğurmaz oluyor o
hele bi anne olsunlar da görürsün onları. 2 değil 3 emzirmek isterler

tarih belli olunca heyecanı da çok başka oluyo yaa
Rabbim sağlık ve kolaylıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin..

burcuna gelirseeee, sanırım 'yengecimsi ikizler' olacak.
böyle tam sınırda doğmuş kişiler iki burcun özelliğini de taşıyorlar.. net olarak biri ya da diğeri diyemiyorsun yani..

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım. Salgın var herhalde, bizimki hasta seninki hasta:/

canım benim, çok geçmiş olsun..
koca kışı hastalıksız atlattık diye sevinirken, baharda yazda hasta olunca canı sıkılıyor insanın.
ama olacağı varmış.. bakalım doktor ne diyecek..
inş hafif atlatır.. ateş falan olmasın daa

ayşecik anneden sonra yeni bi kelime daha edindi..

at-taa
at-taa

eşim annesi yetmiyordu bi de kızı çıktı diye düşünüyordur eminim

Geçmiş olsun canım. Salgın var herhalde, bizimki hasta seninki hasta:/
Saolun kızlar. Başkasına akıl vermek kolay da insanın başına gelince ne yapacağını şaşırıyor. Burnunu aspiratörle çekmeyi beceremedim ilk defa kullanıyorum.

Saolun kızlar. Başkasına akıl vermek kolay da insanın başına gelince ne yapacağını şaşırıyor. Burnunu aspiratörle çekmeyi beceremedim ilk defa kullanıyorum.
ayşecik hasta olunca ben de becerememiştim aspiratör kullanmayı.
zaten delleniyordu, savaşıyorduk.

biraz sıkıntı çekeceksin ama, inş bebeğin iyi olacak..

Canim belli oldu tarih he cok heyecan verici Rabbim saglikla almayi nasip etsin ins dualarimiz seninle...

Oyy cok uzuldum canim cok gecmis olsn ins acil sifa bulur kuzucuk

Görseniz sanki dünyanın en büyük felaketi geldi sanki başıma duygularımı çok yoğun yaşıyorum ben ya. Bu da çok kötü, mutlu olunca da benden mutlusu yoktur, üzgün olunca da benden saha dertlisi yoktur. Azcık güçlü olmam lazım aslında. Ne fena dimi? Neyse geçer inşallah.

Borncum saol tatlımm

Son düzenleme:
Kizlar bizim de cildimizde kucuk kirmizi benekler olusmustu bi kac gun bekledik ama gecmeyince doktora gittik terden dedi bide beyaz teni hassas fln dedi cok sukur hastalik cikmadi ama surekli eli oralara gidiyo sirt gogus kollar kaplandi verdigi jeli surup yatrdm biraz daha rahatlamis gibi..

ayşecik anneden sonra yeni bi kelime daha edindi..

at-taa
at-taa

eşim annesi yetmiyordu bi de kızı çıktı diye düşünüyordur eminim
Annesinin kızı
Ben kullanmıyorum aspiratör. Serum fizyolojik sakınca yerçekimiyle iniyorlar nasılsa. Aspiratör olarak otribebe almıştım ki kullanması da rahat ama sevmedim.

Anne olduğun için ekstra yoğun yaşarsın duygularını.. Ben daha beter durumda olan bebiş ve çocukları düşünerek kendimi sakinleştiriyorum. Hastanelerin çocuk onkoloji servislerini düşün, Allah oradaki yavruların ailelerine sabır versin. Hepimizin yavrusunun da şifa versin.

anlıyorum seni..
çok küçük bebek, hasta olunca, elden de bi şey gelmiyor. çaresiz hissediyor insan kendini..

ama olacağı varmış, hasta olmadan büyür mü çocuk..
sabret güçlü ol canım.. geçecek..

geçmiş olsun. valla mesajını ilk okumaya başlayınca
neyneysenin kızı gibi su çiceği dedim ama hamdolsun değilmiş.
ama kaşınıyor heralde, kıyamamm

belki her gün banyo yaptırsan, rahatlar vücudu:26:

Geçmiş olsun, beyaz tenli bebişler hassas oluyor. İsilik benzeri bir şey sanırım. Üstünü hafif tut. Erkek bebekler sıcağı sevmez derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…