- 8 Ağustos 2011
- 11.775
- 9.304
- 448
Doğum günü süslerimizin ikinci postası geldi. Beyaz balonlar kırık beyaz çıktı. Ben gibi takığa yapılır mı bu????? Ama umursayamayacak kadar yorgunum :) parti şapkaları da dandik göründü gözüme ya neyse zaten veletler takacak yada belki takmayacak :) ah ah istanbulda olaydımmmmmmm eminönüne gideydimnmmmm talan edeydimmmmm :) tabi oralara hiç gitmemiş bir insanın haykırışları bunlar
Süper anne...O kadar hazırlık yapıyorsun, onlar da öyle olsun.Hem inan kimse balon rengini fark etmez.Senin oğluşun doğum gününü ben bile iple çekiyorum.Fotoları bekliyoruz.Doğum günü süslerimizin ikinci postası geldi. Beyaz balonlar kırık beyaz çıktı. Ben gibi takığa yapılır mı bu????? Ama umursayamayacak kadar yorgunum :) parti şapkaları da dandik göründü gözüme ya neyse zaten veletler takacak yada belki takmayacak :) ah ah istanbulda olaydımmmmmmm eminönüne gideydimnmmmm talan edeydimmmmm :) tabi oralara hiç gitmemiş bir insanın haykırışları bunlar
malzemeleri toparlayıp en kısa sürede yapıcam.
peki bu bisküvi hangi bisküvi, pötibör gibi mi?:44:
bi de benim kelepçeli kalıbım yok, alayım mı?
bi de ricotta peynirini ben yapmasam da labneli yapsam tadı farklı mı oluyo?:44:
ay çok soru soruyom di mi?
inan o beğenmediğin parti şapkalarıyla çocuklar çok eğlenecek..
ve kırık beyaz balonların rengini kimse farketmeyecek..
sen resmin bütününü gözünde canlandır..
bence herşey çok güzel olacak :
Süper anne...O kadar hazırlık yapıyorsun, onlar da öyle olsun.Hem inan kimse balon rengini fark etmez.Senin oğluşun doğum gününü ben bile iple çekiyorum.Fotoları bekliyoruz.
Geçmiş olsun canım.Bir de beta virüsü mü var?Rota virüsü aşısı yaptırdık da bu farklı bir şey mi?cok gecmis olsun bizim kizda okulda beta virusu kapmis erken farkettik hafif atlatiyoruz cok şükür
Bu arada gerçekten doğum gününüz ne zaman?Canım benim sensin süper :) valla bak iyice heyecan yapcam :) bu arada gören de doğum günü yarın sanır hahhaha
aaaaa, verin benim bebeğimin takviminiiiiii:84::84::84:Aaaaaa, bebişlerimizin ayını gösteren takvimlerimiz gitmiş!
Eti burçak var ya dikdörtgen dikdörtgen işte ben onu kullanıyorum. Bisküvi reyonunda görürsün hemencecik :)
Kelepçeli benim de yok çünkü kullanamadım her aldığımı. Ben borcama yaptım yuvarlak olarak. Ama arkadaşım dikdörtgen borcama yapmıştı o da oldu. Yani boşver alma :)
Ricotta ne acaba bilmiyom ben hep labne ile yaptım şahsen :) ben bi de dondurulmuş böğürtlen aldım, yarısını çözdürüp, suyunu süzüp, tek tek fırına atmadan kremasının içine yerleştirdim. Mikemmel oldu herkes bayıldı. Tavsiye ederimbu arada sor sor bi daha sor :)))
Bu arada gerçekten doğum gününüz ne zaman?
Ricotta Peyniri - Ecemin Tenceresi - Resimli Pratik ve Kolay Yemek TarifleriEcemin Tenceresi
şuymuş. ama madem sen gibi bi mutfak üstadı bile labneyle yapıyo,
ben gibi 'tembel avrat pazarı'ndan alışveriş kapasitesindeki bi hatun tabiki de labneyle yapacağım
kalıba da ihtiyaç yok belliki.. bi limonlusunu deneyeyim.. en çok da limonlu cheesecake severim haaae
teşekkürler canım.ilk ateşlenince aile hekimliğinin karşısında oturuyorum.
yakın diye oraya götürdüm.dr.antibiyotik verdi ama hiç bir değişiklik olmadı.
sonrada devamlı gittiğimiz çocuk dr.na götürdük.oda iğne ve
daha farklı ilaçlar verdi.şuan iyi çok şükür.bu arada ne zaman kızımı veya oğlumu aile
hekimine götürsem iyi bi sonuç alamıyorum.sonrasında mutlaka çocuk dr.na gidiyoruz.
dr.kapısında kuyruk oluşmuştu.hep bebekti hastalar.sıcaklar bebekleri çok etkiliyor....
Geçmiş olsun canım. Beta ben de ilk defa duydum.cok gecmis olsun bizim kizda okulda beta virusu kapmis erken farkettik hafif atlatiyoruz cok şükür
Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz bence, uyaran hemen gelmiş:)aman bacım, buradaki sıcağa özenilir mi?
eşek geberten sıcağı.. yazın kavuruyor resmen..
nem çok yüksek, bi terliyorsun, yapış yapış :120:
eşim böyle şeylere önem veriyor. zaten onun için giyinmekten süslenmekten ben de keyif alıyorum.
olumlu geri dönüş olunca daha çok hoşuma gidiyor. yapmayınca da kendi ağzıyla söylüyor istiyor..
hatta geçenlerde bundan sebep biraz tatsızdı.. ben de biraz trip attım.. iyice kötü oldu.
sonraki gün bi mübarek zata ziyarete gittik.
hoca nasılsın iyi misinden sonra direkt şöyle dedi..
'evde huzur çok önemlidir, küçük şeylerden birbirinizi kırmayın..
kimi erkek böyle şeylere hassastır, evde hanımı güler yüzlü olsun.. kapıyı gülümseyerek açsın,
onu en güzel haliyle karşılasın ister.. eşin seni nasıl istiyorsa sen öyle davran kızım..
zaten karı-kocayla ilgili bi hadis okudum.
karşılaştığında ilk öpene 70 sevap, sonra öpene 20 sevap var.
yine bir hadiste diyorki, hanım 5 vakit namazını kılar, orucunu tutar, iffetini muhafaza eder
ve kocası ondan razı olursa ölürse cennete girer dedi.. '
evden çıktık birbirimize baktık
yani adam hali pür mealimizi gözümüze baktı, okudu.
öğüdünü verdi eve gönderdi..
Âmin canım.bu gibi mevzular da kişiden kişiye değişiyor.
kimi erkek önemser. benimki gibi.. kimisi için de sorun değildir.
anne olunca omuzdaki yük bin misli artıyor.
çalışan anneler için bu daha da fazla..
bu gibi şeyler haliyle sonraki mevzular oluyor..
Rabbim huzurumuzu mutluluğumuzu bozmasın..
Gitmicem sanırımananne izmirde. Eşimin işleri dolayısı ile beni tek başına gönderme ihtimali varki onu da ben istemiyor gibiyim şimdilik :) anneme de kızgınım zaten işi gücü yokken yanıma gelmediği için!! İlerde kızım olursa o da bana böyle cadılık yapar mı acep :)??
Fırındalar şuan bakalım :) borcamda çok güzel olmuştu. Umarım muffin kaplarında da güzel olur çünkü servisi çok daha kolaykoca dilim alıp yemiyo insanlar sinir oluyorum!!
Bu arada umduğunu değil bulduğunu beğensine bayıldım :)
teşekkürler canım.ilk ateşlenince aile hekimliğinin karşısında oturuyorum.
yakın diye oraya götürdüm.dr.antibiyotik verdi ama hiç bir değişiklik olmadı.
sonrada devamlı gittiğimiz çocuk dr.na götürdük.oda iğne ve
daha farklı ilaçlar verdi.şuan iyi çok şükür.bu arada ne zaman kızımı veya oğlumu aile
hekimine götürsem iyi bi sonuç alamıyorum.sonrasında mutlaka çocuk dr.na gidiyoruz.
dr.kapısında kuyruk oluşmuştu.hep bebekti hastalar.sıcaklar bebekleri çok etkiliyor....
Oğluşum hasta olsa hiç aile hekimine gitmem valla. Tamam o da dr ama çocuk doktoru sonuöta oturmuş çalışmış, tusu geçmiş vsvs
Gidin bakalım gidin!! :)
Canım kolay cheesecake diye bişi yok :) ama güzel tarif var
Limonlu Cheesecake - Ecemin Tenceresi - Resimli Pratik ve Kolay Yemek TarifleriEcemin Tenceresi
Ben sıcağı severim valla. Yapışsam da no problem :) yanlış memelekette yaşıyorum :)
Anam hoca herbişiyi çözmüş maşallah :) valla ben kolay kolay trip atmam ama atacağım tutarsa da değil hoca hiç kimse durduramaz beni :) Efe hariç hahaha
Bu kabarcık da nazar boncuğu olsunDoğum günü süslerimizin ikinci postası geldi. Beyaz balonlar kırık beyaz çıktı. Ben gibi takığa yapılır mı bu????? Ama umursayamayacak kadar yorgunum :) parti şapkaları da dandik göründü gözüme ya neyse zaten veletler takacak yada belki takmayacak :) ah ah istanbulda olaydımmmmmmm eminönüne gideydimnmmmm talan edeydimmmmm :) tabi oralara hiç gitmemiş bir insanın haykırışları bunlar
Ne güzel anlatmışsınEti burçak var ya dikdörtgen dikdörtgen işte ben onu kullanıyorum. Bisküvi reyonunda görürsün hemencecik :)
Kelepçeli benim de yok çünkü kullanamadım her aldığımı. Ben borcama yaptım yuvarlak olarak. Ama arkadaşım dikdörtgen borcama yapmıştı o da oldu. Yani boşver alma :)
Ricotta ne acaba bilmiyom ben hep labne ile yaptım şahsen :) ben bi de dondurulmuş böğürtlen aldım, yarısını çözdürüp, suyunu süzüp, tek tek fırına atmadan kremasının içine yerleştirdim. Mikemmel oldu herkes bayıldı. Tavsiye ederimbu arada sor sor bi daha sor :)))
İnşallah canım :)
Limonlu tatları komple severim
Ricotta Peyniri - Ecemin Tenceresi - Resimli Pratik ve Kolay Yemek TarifleriEcemin Tenceresi
şuymuş. ama madem sen gibi bi mutfak üstadı bile labneyle yapıyo,
ben gibi 'tembel avrat pazarı'ndan alışveriş kapasitesindeki bi hatun tabiki de labneyle yapacağım
kalıba da ihtiyaç yok belliki.. bi limonlusunu deneyeyim.. en çok da limonlu cheesecake severim haaae
Öğleden sonra dr a gittik kızlar. Boğazına, kulağına, sırtıa baktı fakat çok ciddi bişi görmedi sanırım ki iki hafta önceki idrar yolu enf üstünde daha çok durdu. Tahlil istedi tekrar, şükürler olsun temiz çıktı. Grip için de peditus muydu ne onu verdi. Ateşini takip et yinede dedi. Birde arya ya Dr a giderken ağlamasın, oyalansın diye eline tutuşturduğum çubuk krakere kızdı:) nitekim kuzum hala hasta, şurubu verdinm fakat yarına ancak etkisini görür galiba. Bekliyoruz sabırla
ç
özlem cim saolcanım. Allah bebiklerimizi hastalıklardan korusun.
Bu arada pembişim başak burcuyum:) biraz mükemmeliyetçilik var yani:)
Arya yarın annesini şaşırtarak eski haline döner inşallah.Çubuk krakere bayılırım.Hımmmm çoktandır da yemiyorum.Öğleden sonra dr a gittik kızlar. Boğazına, kulağına, sırtıa baktı fakat çok ciddi bişi görmedi sanırım ki iki hafta önceki idrar yolu enf üstünde daha çok durdu. Tahlil istedi tekrar, şükürler olsun temiz çıktı. Grip için de peditus muydu ne onu verdi. Ateşini takip et yinede dedi. Birde arya ya Dr a giderken ağlamasın, oyalansın diye eline tutuşturduğum çubuk krakere kızdı:) nitekim kuzum hala hasta, şurubu verdinm fakat yarına ancak etkisini görür galiba. Bekliyoruz sabırla
ç
özlem cim saolcanım. Allah bebiklerimizi hastalıklardan korusun.
Bu arada pembişim başak burcuyum:) biraz mükemmeliyetçilik var yani:)
Aminnn hamişim. Senin duaların kabul olur şimdi :)gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin..
Aman bizimkinin yediğinden değil de işte ısırıp ısırıp atıyor. Maksatt annesine işkence:) ben onları toplarken de gülüyor halime. Annesi de tam bir abur cubur canavarı:)Arya yarın annesini şaşırtarak eski haline döner inşallah.Çubuk krakere bayılırım.Hımmmm çoktandır da yemiyorum.Ben de Aden'e birkaç kez bir iki tane balık kraker verdim, bayıldı.Çocuklar abur cubura doğuştan yatkın.Ama bence çubuk abur cubur değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?