Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

inan o beğenmediğin parti şapkalarıyla çocuklar çok eğlenecek..
ve kırık beyaz balonların rengini kimse farketmeyecek..

sen resmin bütününü gözünde canlandır..
bence herşey çok güzel olacak :

Süper anne...O kadar hazırlık yapıyorsun, onlar da öyle olsun.Hem inan kimse balon rengini fark etmez.Senin oğluşun doğum gününü ben bile iple çekiyorum.Fotoları bekliyoruz.

malzemeleri toparlayıp en kısa sürede yapıcam.
peki bu bisküvi hangi bisküvi, pötibör gibi mi?:44:

bi de benim kelepçeli kalıbım yok, alayım mı?

Eti burçak var ya dikdörtgen dikdörtgen işte ben onu kullanıyorum. Bisküvi reyonunda görürsün hemencecik :)
Kelepçeli benim de yok çünkü kullanamadım her aldığımı. Ben borcama yaptım yuvarlak olarak. Ama arkadaşım dikdörtgen borcama yapmıştı o da oldu. Yani boşver alma :)

bi de ricotta peynirini ben yapmasam da labneli yapsam tadı farklı mı oluyo?:44:

ay çok soru soruyom di mi?

Ricotta ne acaba bilmiyom ben hep labne ile yaptım şahsen :) ben bi de dondurulmuş böğürtlen aldım, yarısını çözdürüp, suyunu süzüp, tek tek fırına atmadan kremasının içine yerleştirdim. Mikemmel oldu herkes bayıldı. Tavsiye ederim bu arada sor sor bi daha sor :)))

İnşallah canım :)

Süper anne...O kadar hazırlık yapıyorsun, onlar da öyle olsun.Hem inan kimse balon rengini fark etmez.Senin oğluşun doğum gününü ben bile iple çekiyorum.Fotoları bekliyoruz.

Canım benim sensin süper :) valla bak iyice heyecan yapcam :) bu arada gören de doğum günü yarın sanır hahhaha

http://www.ecemintenceresi.com/italyan-mutfagi/ricotta-peyniri#axzz2VGDaDxxF

şuymuş. ama madem sen gibi bi mutfak üstadı bile labneyle yapıyo,
ben gibi 'tembel avrat pazarı'ndan alışveriş kapasitesindeki bi hatun tabiki de labneyle yapacağım

kalıba da ihtiyaç yok belliki.. bi limonlusunu deneyeyim.. en çok da limonlu cheesecake severim haaae

Son düzenleme:
Bu arada gerçekten doğum gününüz ne zaman?

29 haziran canım :)

Ay evet ben mutfak üstadı teveccühün canım. Kendine de haksızlık etme ben bir ara beyaz çikolatalı ve böğrtlenli de denemek istiyorum da şu doğum günü falan geçsin sonra

Bebekler için soğuk daha iyi sanırım. Bir de mikroplar sıcakta ürer diye okumuştum.
Bu arada 6. Hastalıkta zaten antibiyotik bir işe yaramıyor. Oyduysa da zaten artık sonuna gelmişsiniz:) inşallah.
Hastalanınca aile hekimine götürmüyorum. Bana güven veren bir doktor değil bizimki. Direk çocuk doktoruna gidiyoruz. Onlara bile kolay kolay güvenmem. Çok gereksiz antibiyotikler veriyorlar yavrularımıza. Bunun vebalini nasıl ödeyecekler acaba?

cok gecmis olsun bizim kizda okulda beta virusu kapmis erken farkettik hafif atlatiyoruz cok şükür
Geçmiş olsun canım. Beta ben de ilk defa duydum.
Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz bence, uyaran hemen gelmiş:)
Allah muhabbetinizi artırsın.

Âmin canım.
Bence de kişiden kişiye değişiyor. Ben de içten içten üstüme bakabileyim istiyorum ama mümkün olmuyor. Eşim de takılmıyor.

Arayıp çağırdın mı anneni? Bazen düşünemiyorlar yaw.
Sen yine de kızma anneye, koca kadınlar olduk hala annemize nazımız

Bu kabarcık da nazar boncuğu olsun

Ne güzel anlatmışsın
Ben hüç yapmadım, zor gibi.

Limonlu tatları komple severim

Öğleden sonra dr a gittik kızlar. Boğazına, kulağına, sırtıa baktı fakat çok ciddi bişi görmedi sanırım ki iki hafta önceki idrar yolu enf üstünde daha çok durdu. Tahlil istedi tekrar, şükürler olsun temiz çıktı. Grip için de peditus muydu ne onu verdi. Ateşini takip et yinede dedi. Birde arya ya Dr a giderken ağlamasın, oyalansın diye eline tutuşturduğum çubuk krakere kızdı:) nitekim kuzum hala hasta, şurubu verdinm fakat yarına ancak etkisini görür galiba. Bekliyoruz sabırla
ç
özlem cim saolcanım. Allah bebiklerimizi hastalıklardan korusun.

Bu arada pembişim başak burcuyum:) biraz mükemmeliyetçilik var yani:)

Beta virüsünü bende ilk defa duydum okuldan yazi gelmişti sinifta beta virusu tespit edilmis eger cocugunuz ateslenirse ve bogaz agrisindan şikayet ediyorsa beta testi yaptirin diye aslında belirtiler hafif sonra siddetleniyormus ama biz hemen dr gidip tedaviye erken baslayinca cok sukur hafif atlatiyoruz genelde 3 yas sonrasi cocuklarda özellikle okula gidenlerde görünen bir hastalık

gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin..

Arya yarın annesini şaşırtarak eski haline döner inşallah.Çubuk krakere bayılırım.Hımmmm çoktandır da yemiyorum.Ben de Aden'e birkaç kez bir iki tane balık kraker verdim, bayıldı.Çocuklar abur cubura doğuştan yatkın.Ama bence çubuk abur cubur değil.

Pembiş, sizin doğum gününe 24 gün kalmış.İlk doğum günü kutlayan siz olacaksınız topikte desene.Hep bir yaşına gelseler diyorduk, az kaldı.Bir sürü foto istiyoruz.

Aman bizimkinin yediğinden değil de işte ısırıp ısırıp atıyor. Maksatt annesine işkence:) ben onları toplarken de gülüyor halime. Annesi de tam bir abur cubur canavarı:)

arya, tekrar geçmiş olsun.. belliki ciddi bi şey değil.
inş en kısa sürede eski haline döner..
bu arada, ben hiç çubuk kraker vermedim. bisküvi veriyorum bazen ama çubuk tedirgin ediyor beni..

biz yarın nenedeyiz..
yarın oruç tutucam ya, benim kuduruk nefis bugünden başladı tepinmeye..

şimdiden miraç kandiliniz mübarek olsun..
Rabbim, içinde bulunduğumuz mübarek ay ve miraç gecesi hürmetine
birlik ve beraberliğimizi bozmasın, fine fesattan bizleri korusun, milletimize huzur, sükunet versin..
Allaha emanet olun..

asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler, slm ve dua ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…