amiiiiin
kız öpüyom seni yanaklarından..
hem şurda iki yaşına ne kaldı
meyveye vur bari kendini, karpuza kavuna:125:
bulgur pilavına bayılırıııııım
cacuk da serin serin,, ohhh misss!
yumurta getiren dedesi, benim babam.. hepsi sağolsunlar
''bu adam benim babamm!''
Fatih Kisaparmak - Bu Adam Benim Babam - YouTube
ahahh
bizimki bildiğin yiyor, ne bulursaaa
kv deydi geçen. kanepenin yanında uzanmış yatıyormuş, ağzının kenarında siyah bi şey varmış.
yanına gitmişki, koltuk altından toz bulmuş, onu yemiş
hepimize şekeriiiiim
Ses 1, 2
Okuyorum canım ama yazamadım. Feyza hafta sonunu ateşli geçirdi. Hala ateşi var. Melûl melûl bakıyor. Kucakta çoğu zaman. Bugün hastaneye götürmeliyim.
Sen nasılsın?
kızlar günaydın..hepiniz iyisinizdir inşallah..1-2 gündür pek iyi olduğum söylenemez.nolur bi akıl verin.oğlumun altta 1 dişi var.ne ara ısırdığını bile hatırlamıyorum ama 2 gündür göğsüm cok ağrıyor.meme ucunda yara yok.oğlumun alt dişinin denk geldiği yerde,yani meme ucunda değilde biraz altta toplu iğne bası kadar bir yer resmen oyulmus.cukurluk var içi iltihap gibi ve oğlum emdikçe canım o kadar yanıyorki anlatamam.sanki yaraya çomak sokuluyo gibine kullanayımda bu gecsin.emerken canım yanıyo,normalde yürürken bile ağrıyo.nolur bi akıl verin.doktora gitmem gerekirmi
Ben burdayım.Dün elektrik yoktu yazamadım.Birkaç gündür e-okul işleri ile uğraşıyordum.Şükürler olsun bitti. Ben geçmişi okumaya gidiyorum.
Polo'da da kendi tişörtünü tasarla diye bir kampanya var ama güvenemedim.:26:Buradan alacağım.Eşimle gideriz sanırım.Sürpriz olmayacak ama ne yapalım.
Slm kızlar evet eşim geldi nfk
Bana çok güzel bi kolye almış turkuaz mavisi taşı var, en sevdiğim renk:) bi de çikolata tabi
Hepimizin ortak noktası bebeklerimiz evet, hepimiz vatana millete hayırlı evlat yetiştirmek istiyoruz. O yüzden ortak paydamız da bütünlük olmalı, halk birbirini kucaklamalı yoksa bunu kimse yapamaz ne yönetim ne de güvenlik güçleri. Dış devletleri , pusuda bekleyenleri kendimize güldürmeyelim, kaosla çalkalanan yerler gibi olmayalım oyuna gelmeyelim sakin olalım. Allah vatanımızı parçalanmaktan korusun.
heleee, enişteme bakın... ne de bilirmiş hanımına yakışanıSlm kızlar evet eşim geldi nfk
Bana çok güzel bi kolye almış turkuaz mavisi taşı var, en sevdiğim renk:) bi de çikolata tabi
Hepimizin ortak noktası bebeklerimiz evet, hepimiz vatana millete hayırlı evlat yetiştirmek istiyoruz. O yüzden ortak paydamız da bütünlük olmalı, halk birbirini kucaklamalı yoksa bunu kimse yapamaz ne yönetim ne de güvenlik güçleri. Dış devletleri , pusuda bekleyenleri kendimize güldürmeyelim, kaosla çalkalanan yerler gibi olmayalım oyuna gelmeyelim sakin olalım. Allah vatanımızı parçalanmaktan korusun.
oooh, afiyet bal şeker olsun...Nfk bu arada bnde bulgur yaptim bugun
Dunya bulgur gunu bugun)
Hele biz Adanalïlar için bulgur olmazsa olmaz...İçli köfte, sarımsaklı köfte yani fellah köftesi, kısır, çiğköfte,mercimekli köfte, domatesli köfte, patatesli köfte, bulgur pilavı, domatesli pilav...Bulgur olmasa ne yermişiz acaba?Ben de pirinçten daha çok severim.Busmaicim gule gule kullan
Neyneyse ins bi an once iyi olur yavrun
Dtk bence de kesin git bizi de haberdar et
Nfk bu arada bnde bulgur yaptim bugun
Dunya bulgur gunu bugun)
Gözünaydın canım.Eşim düşünceliymiş gerçekten de.Güle güle kullan.Seni düşünmesi çok hoş.Çocuktan sonra insan böyle şeyleri daha da önemsiyor.Ben eşim çocuktan sonra değişir diye çok korkuyordum.Allah'tan tam tersi oldu.Daha da bağlandık.Beni önemsediğini daha iyi fark etmeye başladım.Slm kızlar evet eşim geldi nfk
Rastgele...soru: bebiklerin el tırnaklarını yuvarlak mı kesiyorsunuz?
Yuvarlak kesiyorum ben. Aslında düz kesmem lazım bîliyorum da bizimkinin tırnakları buna pek müsait değil. Düz kesecek olsam kenar kısımları bışta kalıp kırılıyor o yüzden mecburen yuvarlak.soru: bebiklerin el tırnaklarını yuvarlak mı kesiyorsunuz?
Gözünaydın canım.Eşim düşünceliymiş gerçekten de.Güle güle kullan.Seni düşünmesi çok hoş.Çocuktan sonra insan böyle şeyleri daha da önemsiyor.Ben eşim çocuktan sonra değişir diye çok korkuyordum.Allah'tan tam tersi oldu.Daha da bağlandık.Beni önemsediğini daha iyi fark etmeye başladım.
Canım, geçmiş olsun. Hametan krem önerildiğini okudum dün. Bir de sütünü nazikçe sağarak verebilirsin. Dr Kadir Tuğcu'nun yorumu öyleydi. Anneoluncaanladim forumlarından bakabilirsin.kızlar günaydın..hepiniz iyisinizdir inşallah..1-2 gündür pek iyi olduğum söylenemez.nolur bi akıl verin.oğlumun altta 1 dişi var.ne ara ısırdığını bile hatırlamıyorum ama 2 gündür göğsüm cok ağrıyor.meme ucunda yara yok.oğlumun alt dişinin denk geldiği yerde,yani meme ucunda değilde biraz altta toplu iğne bası kadar bir yer resmen oyulmus.cukurluk var içi iltihap gibi ve oğlum emdikçe canım o kadar yanıyorki anlatamam.sanki yaraya çomak sokuluyo gibine kullanayımda bu gecsin.emerken canım yanıyo,normalde yürürken bile ağrıyo.nolur bi akıl verin.doktora gitmem gerekirmi
Teşekkür ederim canım. Öğleden sonra ateşi yoktu yavrumun, gece de yükselmez inşallah.2 yaşa bişi kalmaı tbi
Karpuz kavuna vurmayı ben de isterim kendimi ama çikilataya vurasım varrrrrrr :/
Canım geçmişler olsun. Haberdar et bizi dr dönüşü.
Ah canım kıyamam. Eğer dişi ise acıtan acaba oraya yarabandı mı yapıştırsan?? Sonuçta artık ne kavramasını ne emmesini etkilemez hem canın acımaz. Bi de bence bi de görsün :/
Ne kadan güzellllll. Daha benim okumadığım yazılı var
Aaaa burda poloda görmedim. Sonuçta iyidir ya polo kötü bişi yapmazlar diye düşünüyorum. Biz geçen hafta bi alışveriş yaptık şöyle kallavisinden kocama ve onu hediye olarak sayacağımızı söyledik. Bu süpriz olcak inşallah :)
Ayyy turkuazı ben de çok severim. Güle güle iyi günlerde kullan. Diğer dediklerine de aminnn diyorum.
Teşekkürler canım.Busmaicim gule gule kullan
Neyneyse ins bi an once iyi olur yavrun
Dtk bence de kesin git bizi de haberdar et
Nfk bu arada bnde bulgur yaptim bugun
Dunya bulgur gunu bugun)
Hele biz Adanalïlar için bulgur olmazsa olmaz...İçli köfte, sarımsaklı köfte yani fellah köftesi, kısır, çiğköfte,mercimekli köfte, domatesli köfte, patatesli köfte, bulgur pilavı, domatesli pilav...Bulgur olmasa ne yermişiz acaba?Ben de pirinçten daha çok severim.
Analı kızlı ile benim favorilerimden topalağı unutmuşum.
Pembişim not işi bitince insan kuş gibi hafifliyor.Çalışmaya başlarken hep nasıl yetiştireceğim diyordum.İlk bitiren bendim not işlerini.Şimdi son 2 hafta hatta 9 gün.
soru: bebiklerin el tırnaklarını yuvarlak mı kesiyorsunuz?
kızlar eczaneye gidip kafama göre merhem almaktansa ebeye bi göstereyim dedim.ebeye önce anlattım,krem sürersen iyi gelir dedi.bi bakın isterseniz dedim actım tam o sırada yaranın ordan sarı su cıktı 1-2 damla aktı,enfeksiyon kapmıs doktorumuz görsün mutlaka dedi.doktor baktı dedi cok iltihaplı bi durum görmedim dedi şimdilik madecassol verdi yara için,bide sarı su akarsa diye antibiyotikli krem verdi.sarı su gelirse sütü sağacakmısım cocuğa vermicekmişim...
tek diş bu kadarı nasıl yaptı anlamıyorum.resmen cukur olmuş.
ağlaya ağlaya emziriyorum.anne olunca böyle oluyo demekki
Teşekkür ederim canım. Öğleden sonra ateşi yoktu yavrumun, gece de yükselmez inşallah.
Teşekkürler canım.
Ben de bulgur yaptım.
evet canım ben yuvarlak kesiyorumsoru: bebiklerin el tırnaklarını yuvarlak mı kesiyorsunuz?
kızlar eczaneye gidip kafama göre merhem almaktansa ebeye bi göstereyim dedim.ebeye önce anlattım,krem sürersen iyi gelir dedi.bi bakın isterseniz dedim actım tam o sırada yaranın ordan sarı su cıktı 1-2 damla aktı,enfeksiyon kapmıs doktorumuz görsün mutlaka dedi.doktor baktı dedi cok iltihaplı bi durum görmedim dedi şimdilik madecassol verdi yara için,bide sarı su akarsa diye antibiyotikli krem verdi.sarı su gelirse sütü sağacakmısım cocuğa vermicekmişim...
tek diş bu kadarı nasıl yaptı anlamıyorum.resmen cukur olmuş.
ağlaya ağlaya emziriyorum.anne olunca böyle oluyo demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?