Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Hayır en tembel benim valla daha sözlüleri kafamda bile veremedim

Ay açık hava çok güzelllllllll. Biz evde yapıcaz inşallah. Bir ara geçmişten bulup yapıştırırım inşallah buraya

Arya ve pembiş offf offff neyse az kaldı.Tatilde de tam dinlenemeyeceğim biliyorum ama olsun yine de tatil gelsin istiyorum.Tatilllllllllll tatilllllllll.

Ay dinlenemesek bile tatil iyidir boşver. Ben de istiyorum tatil tatil tatilllllll :)

Canım ya insan ne çabuk unutuyor değil mi?? Valla al benden de okadar

gecmişi okuyordumda nfk cım inan bende taktir ediyorum seni..kayınvalidene tutumun,sabrın..hele esine verdiğin değer..en güzelini sen yapıyosun ,dinimizdede doğru olan o...ama gel görki bizi böyle yapan hayat bacı..benim yapabildiğim babamızın gelme saatine yakın oğlusumu atıyorum arabaya babamızın otobüsünü bekliyoruz.hoşgeldin hayatım diorum sohbet,dedikodu..bizi görünce yüzüne kan geliyo...hamileyken hergün dusa giriyordum nerdeyse..saclarım hergün fönlü kıyafetler cicili bicili:108:...suan dişlerimi fırcalayabildiğime dua ediyorum
seni takdir ediyorum hocam

Son düzenleme:
[/QUOTE]Canım ya insan ne çabuk unutuyor değil mi?? Valla al benden de okadar [/QUOTE]

aynen canım hiç sorma oğlumun küçüklük halini hatırlamıcam resimler olmasa..esime diorum o kadar küçükmüydüki diye

selamlar herkese...
benim votvotlar çok yoğun çok mızmız bu ara...onlarla fazlaca yoğunum...arada nete girince sosyal paylaşım sitesine bakıyorum bu ara malum gündem yoğun...
hasta bebişlere ve annelerine geçmiş olsun...kandiliniz mübarek olsun...

Canlar hepinizin Bu mübarek Miraç kandili mübarek olsun....Bebişlerimize rabbim sağlık sıhhat versin..

pazartesi kontrolüm vardı. 35+3 te... nst de sacılarım çıktı ve hissediyordum da o sancıları hatta kafamı kaldırıp baktım o anlarda değer yükseliyordu ordan tahmin ettim kesin doktor sancın var diyecek dedim . eşim de kızdı bana evham yapma diye .iddaya girdik :) sıramız geldi doktor sonuca baktı ..plstgc sancın var canım benim üstelik düzenli mızmız ama düzenli sancıalr bi alttan muayne edelim açıkklık başlamış olabilir dedi tabi biz şok ilk açıklık muaynem :26: o kadar korkutmuşlar ki bizi aman dayanamadm vs. diye. "hiç hoşuma gitmedi bu muayne. plstgc hazırlıklarını yap çantan vs. hazır olsun canım .yine rabbim bilir ama sen hazırlığını yap bana bu tosun fazla beklemicek gibi geliyor. rahim yumuşamış.birde bebeğin kafası yerleşmiş aşağı inmiş. açıklık yok ama rahim yumuşadıysa zaten artık 36. haftadasın açıklık da başlar" dedi. bizi aldı telaş.pazartesi tekrar çağırdı o gün kesin birşey söyleyecek. herşeyimiz hazır allahtan.
geceleri ara sıra aşırı sancıdan uyanıyorum. düzenli değil ama dayanılmaz sancılar. nsip bakalım. oğlumuz ne zaman teşrif ewdecek dünyamıza:) bu arada 2900 gr ve 50 cm olmuş kuzum ..
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Eşini otobüsten inerken karşılaman çok tatlıymış maşallah size

Akraba evliliğinin dinimizde önerilmemesinin sebebi ; yeni ailelerle kaynaşmak, tamamen içe kapalı bir aile yapısına bürünmemek, akraba evliliğinden doğan kalıtsal hastalıklara zemin hazırlamamaktır.
Çekici olmakla ilgisi yok, o zaten göreceli bir kavram.

hımm haklısın canım.bende sağlık acısından diye biliyordum ama imam gazalinin ihya-u ulumiddin kitabından okumustum şaşırmıştım..o sebeple öyle dedim yanlış bilgi olduysa kusura bakılmasın

Önceleri ayları o kadar takip etmezdim.Şimdi kaç aylık oldu diye zaman üzerinde yakın takipteyim.Haftaları bile neredeyse.

Canım benim 32 ve 30 haftalık doğum yapmış arkadaşlarım var maşallah tosun gibi çocukları şimdi. E seninki de çok şükür 36 haftalık olmuş. İçini ferah tut. Allah bir avazda kurtarsın ve size bağışlasın :)

Doğum günü için sipariş ettiğim cupcake kalıpları bir geldi hap kadar. Yani bildiğin muffin kağıdı. 1-2 liralık şeye verdiğim paraya mı yanayım aradığımı bulamamaya mı bilmem neyse artık ben de ebatları küçülterek yapacağım. bakalım daha neler olacak :/ başım tuttu valla.

Bu arada akraba evliliği ile ilgili madem ilmihal kitapları öyle diyor neden karşı çıkılınca "dinimizde var birşey deme" çemkirmesi ile karşılaşıyoruz??? Benim yakın iki akrabam evlendi de ordan sinirim var. Bana hiç etik gelmiyor gerisini bilemicem.

Tatile gidecek arkadaslara tavsiyeler biz yandik siz yanmayin elif 7 gundur ishal tatilin son gunu kusma ile basladi yollarda ziyan olduk. ayni sekilde bizde hastalandik siddetli kusma o gece acild gittik serum yedik
elif in agir degil ishali gunde iki kere falan yapiyor kesme anne sutu alsaydi diyorum ishal alinca anne sutunun degerini anladim doktor reflor ve aptamil hn verdi onu kullanioruz ve muz patates havuc haslama tarzi yemekler. yani diyecegim su ki kesinlikle yemeklere cok dikkat edin secici davranin bebeginize otelde bebek bufesi onceliginiz olsun her seyi yedirmeyin ozellikle sut urunleri tavuk balik et tarzi cok dikkat edin ve havuza sokmayin denize girsinler havuzlar mikrop yuvasi biz elifi hic havuza senize sokmadik yemeklerden oldu hepsi

Geçmiş olsun canım.Ben sırf bu yüzden bu yıl pek tatil düşünmüyorum.Günü birlik veya bir iki günlük olabilir.Aslında kendimi bebeğim var diye kısıtlamak istemiyorum ama...:26::26::

Son düzenleme:
Yemesi daha kolay olur canım.Bak ölçüleri azaltarak yapacakmışsın işte.Boşver bence güzel olacak.

Karşı komşum bağlarında yetiştirdikleri çilekten getirdi.Biz bugüne kadar çilek yemiyormuşuz.Orjinal çilek yani.Ama Adiş'im yiyemedi.Herkese bir bağ bahçe şart.

hayırlı geceler.oğlanı yatırdım bi bakayım dedim.

bizimkinin burnu tıkalı yatarken buhar makinasını açıyoruz rahatlatıyor.

iyiki almışız.bu aralar sıcaklar arttı içecelk olarak neler veriyorsunuz?

ben biberonla ayran veriyorum.birde kuşburnu pekmezini sulandırıyorum.

onu içmeye bayılıyor...

pembem ne çok stres yaptın yaş gününü.

önemli olan kutlamak canım.ilk yaşgününü hatırlamıyorlar bile.

hatta kalabalıktan ,alkıştan korkup ağlıyabiliyorlar.

sıkma canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…