Günaydın tatlım.. Evet iyiyim. Moralimi yüksek tutuyorum. Sonuçta grip diye kendimi telkin ediyorum ne yapayım. E Vücudu böyle böyle güçlenecek değil mi?
Aynı şeyleri hissediyoruz:) topiğin en tembel öğretmeni de benim heralde. Notları bu akşam girmeyi düşünüyorum:)
Hepimizin kandili mübarek olsun.
Dualarımız kabul olsun. Bebeklerimizle sağlıklı mutlu huzurlu günler yaşayalım inşallah..
Pembeee ben yeni girdim anlatmış mıydın bilmiyorum doğum gününü nasıl planlıyosun? Nerde ne zaman nasıl anlat anlat! Fikir ver bize şimdi de yaptıktan sonra daBen açık havada yapmayı düşünüyorum başka da bi oturmuş planım yok. Bugün öğretmenlerimizin çoğu okulda yok grevdeler. Değişecek 657 dolayısıyla. Miraç kandilimiz mubarek olsun, Rabbim sonumuzu hayr etsin. Zalimlere, haksızlara fırsat vermesin. Konudan konuya potpori yaptım
Arya ve pembiş offf offff neyse az kaldı.Tatilde de tam dinlenemeyeceğim biliyorum ama olsun yine de tatil gelsin istiyorum.Tatilllllllllll tatilllllllll.
kızlar hepinizin mirac kandili mübarek olsun.rabbim dualarınızı kabul etsin.
göğsüm hala ağrıyor ama biraz daha iyi oldu.inşallah bian önce gecer oğlumu ağız tadıyla emziririm.dün minnak bi bebek gördüm markette onu görünce oğlusum gözüme kocaman geldi.askere gönderecekmişim gibi
zaman nasıl geciyor anlamıyorum.oğlumdan önce zaman kavramı yoktu suan tutamıyorum zamanı...
gecmişi okuyordumda nfk cım inan bende taktir ediyorum seni..kayınvalidene tutumun,sabrın..hele esine verdiğin değer..en güzelini sen yapıyosun ,dinimizdede doğru olan o.hatta akraba evliliği olmaması daha iyi der ilmihal kitapları..eşler birbirine daha çekici gelsin diye..ama gel görki bizi böyle yapan hayat bacı..benim yapabildiğim babamızın gelme saatine yakın oğlusumu atıyorum arabaya babamızın otobüsünü bekliyoruz.hoşgeldin hayatım diorum sohbet,dedikodu..bizi görünce yüzüne kan geliyo...hamileyken hergün dusa giriyordum nerdeyse..saclarım hergün fönlü kıyafetler cicili bicili:108:...suan dişlerimi fırcalayabildiğime dua ediyorum
seni takdir ediyorum hocam
Eşini otobüsten inerken karşılaman çok tatlıymış maşallah size
Akraba evliliğinin dinimizde önerilmemesinin sebebi ; yeni ailelerle kaynaşmak, tamamen içe kapalı bir aile yapısına bürünmemek, akraba evliliğinden doğan kalıtsal hastalıklara zemin hazırlamamaktır.
Çekici olmakla ilgisi yok, o zaten göreceli bir kavram.
Önceleri ayları o kadar takip etmezdim.Şimdi kaç aylık oldu diye zaman üzerinde yakın takipteyim.Haftaları bile neredeyse.kızlar hepinizin mirac kandili mübarek olsun.rabbim dualarınızı kabul etsin.
göğsüm hala ağrıyor ama biraz daha iyi oldu.inşallah bian önce gecer oğlumu ağız tadıyla emziririm.dün minnak bi bebek gördüm markette onu görünce oğlusum gözüme kocaman geldi.askere gönderecekmişim gibi
zaman nasıl geciyor anlamıyorum.oğlumdan önce zaman kavramı yoktu suan tutamıyorum zamanı...
Canlar hepinizin Bu mübarek Miraç kandili mübarek olsun....Bebişlerimize rabbim sağlık sıhhat versin..
pazartesi kontrolüm vardı. 35+3 te... nst de sacılarım çıktı ve hissediyordum da o sancıları hatta kafamı kaldırıp baktım o anlarda değer yükseliyordu ordan tahmin ettim kesin doktor sancın var diyecek dedim . eşim de kızdı bana evham yapma diye .iddaya girdik :) sıramız geldi doktor sonuca baktı ..plstgc sancın var canım benim üstelik düzenli mızmız ama düzenli sancıalr bi alttan muayne edelim açıkklık başlamış olabilir dedi tabi biz şokilk açıklık muaynem :26: o kadar korkutmuşlar ki bizi aman dayanamadm vs. diye. "hiç hoşuma gitmedi bu muayne. plstgc hazırlıklarını yap çantan vs. hazır olsun canım .yine rabbim bilir ama sen hazırlığını yap bana bu tosun fazla beklemicek gibi geliyor. rahim yumuşamış.birde bebeğin kafası yerleşmiş aşağı inmiş. açıklık yok ama rahim yumuşadıysa zaten artık 36. haftadasın açıklık da başlar" dedi. bizi aldı telaş.pazartesi tekrar çağırdı o gün kesin birşey söyleyecek. herşeyimiz hazır allahtan.
geceleri ara sıra aşırı sancıdan uyanıyorum. düzenli değil ama dayanılmaz sancılar. nsip bakalım. oğlumuz ne zaman teşrif ewdecek dünyamıza:) bu arada 2900 gr ve 50 cm olmuş kuzum ..
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Geçmiş olsun canım.Ben sırf bu yüzden bu yıl pek tatil düşünmüyorum.Günü birlik veya bir iki günlük olabilir.Aslında kendimi bebeğim var diye kısıtlamak istemiyorum ama...:26::26::Tatile gidecek arkadaslara tavsiyeler biz yandik siz yanmayin elif 7 gundur ishal tatilin son gunu kusma ile basladi yollarda ziyan olduk. ayni sekilde bizde hastalandik siddetli kusma o gece acild gittik serum yedik
elif in agir degil ishali gunde iki kere falan yapiyor kesme anne sutu alsaydi diyorum ishal alinca anne sutunun degerini anladim doktor reflor ve aptamil hn verdi onu kullanioruz ve muz patates havuc haslama tarzi yemekler. yani diyecegim su ki kesinlikle yemeklere cok dikkat edin secici davranin bebeginize otelde bebek bufesi onceliginiz olsun her seyi yedirmeyin ozellikle sut urunleri tavuk balik et tarzi cok dikkat edin ve havuza sokmayin denize girsinler havuzlar mikrop yuvasi biz elifi hic havuza senize sokmadik yemeklerden oldu hepsi
Yemesi daha kolay olur canım.Bak ölçüleri azaltarak yapacakmışsın işte.Boşver bence güzel olacak.Doğum günü için sipariş ettiğim cupcake kalıpları bir geldi hap kadar. Yani bildiğin muffin kağıdı. 1-2 liralık şeye verdiğim paraya mı yanayım aradığımı bulamamaya mı bilmemneyse artık ben de ebatları küçülterek yapacağım. bakalım daha neler olacak :/ başım tuttu valla.
Bugün arya yok, nfk yok, born yok, elifnaz yok, dilanaz yok...
Nerdesiniz bakalım?
Doğum günü için sipariş ettiğim cupcake kalıpları bir geldi hap kadar. Yani bildiğin muffin kağıdı. 1-2 liralık şeye verdiğim paraya mı yanayım aradığımı bulamamaya mı bilmemneyse artık ben de ebatları küçülterek yapacağım. bakalım daha neler olacak :/ başım tuttu valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?