Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Canım büyük geçmiş olsun ve Allah yardımcınız olsun umarım tez zamanda iyi olurlar bu ara topikte baya hasta var Rabbim hepimize şifalar versin :2:
Vallahi okurken ben de oldum..Etkilenmemek de elde değil seni takdir etmemek de canım seni gördüm tanıdım maşallah güzel muhabbeti çok hoş bi hatunsun eşin daha ne istesin Allah huzurunuzu hiç eksik etmesin
Canım hadi gözünaydın yavaş yavaş oluşmaya başladı bişeyler nereden sipariş verdin süsleri burdan link veremezsen de özelden verebilirmisin merak ediyorum ben hala başlamadım ne konsept belli ne renk gerçi benimki taa temmuz sonu bebeler arasında 1 ay varmış bizimkilerin
Elifnazcım size de çok geçiş olsun güzeller güzeli kızın bi çabukta atlatsın inş..doğuma da az kaldı sen de dikkat et kendine...

Aryacım senden de alıntı yapmıştım ama ne oldu bilmiyorum inş tez zamanda eski sağlığına kavuşur fıstık kızın...

Pembiş, sizin doğum gününe 24 gün kalmış.İlk doğum günü kutlayan siz olacaksınız topikte desene.Hep bir yaşına gelseler diyorduk, az kaldı.Bir sürü foto istiyoruz.

ilk doğum günü bizimki 27 haziran......

Offf şu tatil bir gelse artık.Kendimi birkaç gündür çok yorgun hissediyorum.Üstüne bir de Aden bu gece sık uyandı.Bir de sabahları 06.30da kalkıyorum.Eve gelince de pek dinlenemiyorum.Yemek,Aden'in yemeği, evi toparla vs.Tatil olsa belki kızım uyudukça ben de uyurum diyorum.Dönem bitiyor ama benim de pilim bitti sanırım.

Çağırdım tabi ama bir sürü bahane. Gıcık işte :)

Çok ciddi bişi olmamasına sevindim. Minik çilek toparlar kendini en kısa zamanda inşallah :)

Seni gidi titiz başak seni :)

Pembiş, sizin doğum gününe 24 gün kalmış.İlk doğum günü kutlayan siz olacaksınız topikte desene.Hep bir yaşına gelseler diyorduk, az kaldı.Bir sürü foto istiyoruz.

İnşallah canım :)

Amin canım. Senin de kandilin mübarek, duaların ve orucun kabul olsun inşallah.

Partidğkkanım diye bir siteden bi de cansüs diye bir siteden sipariş verdim. Süsleme konusunda site çok zaten de burası bana uygun gelmişti

ilk doğum günü bizimki 27 haziran......

Aaa öyle mi?? Hadi bakalım ozaman önce senin deneyimlerini alırız :)

Günaydın sevgi pıtırcıklarıı....

Günaydın canikom :)

Duygularıma tercüman oldun resmen!! Uykusuzluk konusunda yorum bile yapmak istemiyorum çünkü sövesim geliyor kadere :) oğlumu babasınınbaşına çalıp kaçıcam bi gece evden; okadar yani....

Herkese günaydınnnnnnnnnn. Haftanın ortası geldi yaşasın!!! :) kandiliniz mübarek olsun. Allah'ım gönlümüzdekileri kabul edip hakkımızda hayırlı etsin inşallah.

Gunumuzz aydınn;kandılımız mubarek olsunn canlar..tatıl bıttı eskı modumuza gerı donduk bız..tatılımız guzel gectı oldukca;sadece aksam en gec 9 da odamıza donus yaptık uyku vaktı dolayısıyla...olsunn yok tu sıkıntı..otel eglencelerını kacırdık bırazcık sadece..hasta bebıs ve annelerımıze gecmıslr olsun..bızde dun kızamık asımızı olduk..hamdolsun bı sıkıntı olmadı..ebe bıkac gune atesı ve vucudunda dokuntu olabılır dedı..sızde oldumu bunlar?

Günaydın, Arya nasıl oldu?Sen bugün daha iyisin sanırım.Dün moralin bozuk gibiydi.
Günaydın tatlım.. Evet iyiyim. Moralimi yüksek tutuyorum. Sonuçta grip diye kendimi telkin ediyorum ne yapayım. E Vücudu böyle böyle güçlenecek değil mi?
Aynı şeyleri hissediyoruz:) topiğin en tembel öğretmeni de benim heralde. Notları bu akşam girmeyi düşünüyorum:)
Herkese günaydınnnnnnnnnn. Haftanın ortası geldi yaşasın!!! :) kandiliniz mübarek olsun. Allah'ım gönlümüzdekileri kabul edip hakkımızda hayırlı etsin inşallah.
Hepimizin kandili mübarek olsun.
Gunaudin canlarim kandilimIz mubarek olsn Rabbim bu guzel gunde tum dualarimizi kabul eylesin ins...
Dualarımız kabul olsun. Bebeklerimizle sağlıklı mutlu huzurlu günler yaşayalım inşallah..

Pembeee ben yeni girdim anlatmış mıydın bilmiyorum doğum gününü nasıl planlıyosun? Nerde ne zaman nasıl anlat anlat! Fikir ver bize şimdi de yaptıktan sonra da Ben açık havada yapmayı düşünüyorum başka da bi oturmuş planım yok. Bugün öğretmenlerimizin çoğu okulda yok grevdeler. Değişecek 657 dolayısıyla. Miraç kandilimiz mubarek olsun, Rabbim sonumuzu hayr etsin. Zalimlere, haksızlara fırsat vermesin. Konudan konuya potpori yaptım

dilanaz aryam geçmiş olsun hasta bebişlere
herkesin kandili mübarek olsun
susamlı çubuk verdim ben bi iki gün önce,güzel yedi
evde çıplak ayakla yürütüyorum
hastalık sonrası düzen biraz bozuluyo ama sonra eski haline dönecektir geçmiş olsun

süper tarihi belli olmuş

21'leri ikinci burca giriyo sanki:44: tam bir sene olcak yeniden doğum! kolaylıkla doğar büyür inş. 3.de ilki kadar heyecanlancak mıyız?!
merak edip baktım: Burç Hesaplama - HESAPLAMA.NET

Son düzenleme:
21'leri ikinci burca giriyo sanki:44: tam bir sene olcak yeniden doğum! kolaylıkla doğar büyür inş. 3.de ilki kadar heyecanlancak mıyız?!
merak edip baktım: Burç Hesaplama - HESAPLAMA.NET

sagol.. hepsinde ayri bir heyecan oluyor tabi yanliz bunda hamileligim çabuk gecti diğerleriyle ugrasmaktan hafta hesabi falan yapamadim

Arya ve pembiş offf offff neyse az kaldı.Tatilde de tam dinlenemeyeceğim biliyorum ama olsun yine de tatil gelsin istiyorum.Tatilllllllllll tatilllllllll.

kızlar hepinizin mirac kandili mübarek olsun.rabbim dualarınızı kabul etsin.
göğsüm hala ağrıyor ama biraz daha iyi oldu.inşallah bian önce gecer oğlumu ağız tadıyla emziririm.dün minnak bi bebek gördüm markette onu görünce oğlusum gözüme kocaman geldi.askere gönderecekmişim gibi
zaman nasıl geciyor anlamıyorum.oğlumdan önce zaman kavramı yoktu suan tutamıyorum zamanı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…