Canım büyük geçmiş olsun ve Allah yardımcınız olsun umarım tez zamanda iyi olurlar bu ara topikte baya hasta var Rabbim hepimize şifalar versin :2:merhabalar.
bir haftadır ev halkının hastalığı ile uğraşmktan yorgun ve bitap düştüm.
önce kzım güneşte okulun bahçesinde oynamış.güneş çarpması sonucu
rahatsızlandı.bir hafta okula gidemedi serum takındı.sonra oğlum hasta oldu.
kendisi doğduğun beri en ağır hastalığını geçirdi.su çiçeğini bile hafif atlatmıştık.
5 gündür ateşi düşmedi. alttan bir dişi daha çıkıyor. dün yine dr.a götürdük iğne verdi 5 tane bugün iyi biraz
sadce burnu tıkalı.son bir haftadır eşim ve ben uyku nedir unuttuk .
Vallahi okurken ben deaman bacım, buradaki sıcağa özenilir mi?
eşek geberten sıcağı.. yazın kavuruyor resmen..
nem çok yüksek, bi terliyorsun, yapış yapış :120:
eşim böyle şeylere önem veriyor. zaten onun için giyinmekten süslenmekten ben de keyif alıyorum.
olumlu geri dönüş olunca daha çok hoşuma gidiyor. yapmayınca da kendi ağzıyla söylüyor istiyor..
hatta geçenlerde bundan sebep biraz tatsızdı.. ben de biraz trip attım.. iyice kötü oldu.
sonraki gün bi mübarek zata ziyarete gittik.
hoca nasılsın iyi misinden sonra direkt şöyle dedi..
'evde huzur çok önemlidir, küçük şeylerden birbirinizi kırmayın..
kimi erkek böyle şeylere hassastır, evde hanımı güler yüzlü olsun.. kapıyı gülümseyerek açsın,
onu en güzel haliyle karşılasın ister.. eşin seni nasıl istiyorsa sen öyle davran kızım..
zaten karı-kocayla ilgili bi hadis okudum.
karşılaştığında ilk öpene 70 sevap, sonra öpene 20 sevap var.
yine bir hadiste diyorki, hanım 5 vakit namazını kılar, orucunu tutar, iffetini muhafaza eder
ve kocası ondan razı olursa ölürse cennete girer dedi.. '
evden çıktık birbirimize baktık
yani adam hali pür mealimizi gözümüze baktı, okudu.
öğüdünü verdi eve gönderdi..
Canım hadi gözünaydın yavaş yavaş oluşmaya başladı bişeyler nereden sipariş verdin süsleri burdan link veremezsen de özelden verebilirmisin merak ediyorum ben hala başlamadım ne konsept belli ne renk gerçi benimki taa temmuz sonu bebeler arasında 1 ay varmış bizimkilerinDoğum günü süslerimizin ikinci postası geldi. Beyaz balonlar kırık beyaz çıktı. Ben gibi takığa yapılır mı bu????? Ama umursayamayacak kadar yorgunum :) parti şapkaları da dandik göründü gözüme ya neyse zaten veletler takacak yada belki takmayacak :) ah ah istanbulda olaydımmmmmmm eminönüne gideydimnmmmm talan edeydimmmmm :) tabi oralara hiç gitmemiş bir insanın haykırışları bunlar
Elifnazcım size de çok geçiş olsun güzeller güzeli kızın bi çabukta atlatsın inş..doğuma da az kaldı sen de dikkat et kendine...Beta virüsünü bende ilk defa duydum okuldan yazi gelmişti sinifta beta virusu tespit edilmis eger cocugunuz ateslenirse ve bogaz agrisindan şikayet ediyorsa beta testi yaptirin diye aslında belirtiler hafif sonra siddetleniyormus ama biz hemen dr gidip tedaviye erken baslayinca cok sukur hafif atlatiyoruz genelde 3 yas sonrasi cocuklarda özellikle okula gidenlerde görünen bir hastalık
Pembiş, sizin doğum gününe 24 gün kalmış.İlk doğum günü kutlayan siz olacaksınız topikte desene.Hep bir yaşına gelseler diyorduk, az kaldı.Bir sürü foto istiyoruz.
Herkese günaydın.ilk doğum günü bizimki 27 haziran......
Günaydın, Arya nasıl oldu?Sen bugün daha iyisin sanırım.Dün moralin bozuk gibiydi.Günaydın sevgi pıtırcıklarıı....
Bebekler için soğuk daha iyi sanırım. Bir de mikroplar sıcakta ürer diye okumuştum.
Bu arada 6. Hastalıkta zaten antibiyotik bir işe yaramıyor. Oyduysa da zaten artık sonuna gelmişsiniz:) inşallah.
Hastalanınca aile hekimine götürmüyorum. Bana güven veren bir doktor değil bizimki. Direk çocuk doktoruna gidiyoruz. Onlara bile kolay kolay güvenmem. Çok gereksiz antibiyotikler veriyorlar yavrularımıza. Bunun vebalini nasıl ödeyecekler acaba?
Geçmiş olsun canım. Beta ben de ilk defa duydum.
Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz bence, uyaran hemen gelmiş:)
Allah muhabbetinizi artırsın.
Âmin canım.
Bence de kişiden kişiye değişiyor. Ben de içten içten üstüme bakabileyim istiyorum ama mümkün olmuyor. Eşim de takılmıyor.
Arayıp çağırdın mı anneni? Bazen düşünemiyorlar yaw.
Sen yine de kızma anneye, koca kadınlar olduk hala annemize nazımız
Bu kabarcık da nazar boncuğu olsun
Ne güzel anlatmışsın
Ben hüç yapmadım, zor gibi.
Limonlu tatları komple severim
Öğleden sonra dr a gittik kızlar. Boğazına, kulağına, sırtıa baktı fakat çok ciddi bişi görmedi sanırım ki iki hafta önceki idrar yolu enf üstünde daha çok durdu. Tahlil istedi tekrar, şükürler olsun temiz çıktı. Grip için de peditus muydu ne onu verdi. Ateşini takip et yinede dedi. Birde arya ya Dr a giderken ağlamasın, oyalansın diye eline tutuşturduğum çubuk krakere kızdı:) nitekim kuzum hala hasta, şurubu verdinm fakat yarına ancak etkisini görür galiba. Bekliyoruz sabırla
ç
özlem cim saolcanım. Allah bebiklerimizi hastalıklardan korusun.
Bu arada pembişim başak burcuyum:) biraz mükemmeliyetçilik var yani:)
Pembiş, sizin doğum gününe 24 gün kalmış.İlk doğum günü kutlayan siz olacaksınız topikte desene.Hep bir yaşına gelseler diyorduk, az kaldı.Bir sürü foto istiyoruz.
arya, tekrar geçmiş olsun.. belliki ciddi bi şey değil.
inş en kısa sürede eski haline döner..
bu arada, ben hiç çubuk kraker vermedim. bisküvi veriyorum bazen ama çubuk tedirgin ediyor beni..
biz yarın nenedeyiz..
yarın oruç tutucam ya, benim kuduruk nefis bugünden başladı tepinmeye..
şimdiden miraç kandiliniz mübarek olsun..
Rabbim, içinde bulunduğumuz mübarek ay ve miraç gecesi hürmetine
birlik ve beraberliğimizi bozmasın, fine fesattan bizleri korusun, milletimize huzur, sükunet versin..
Allaha emanet olun..
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler, slm ve dua ile..
Canım büyük geçmiş olsun ve Allah yardımcınız olsun umarım tez zamanda iyi olurlar bu ara topikte baya hasta var Rabbim hepimize şifalar versin :2:
Vallahi okurken ben deoldum..Etkilenmemek de elde değil seni takdir etmemek de canım seni gördüm tanıdım maşallah güzel muhabbeti çok hoş bi hatunsun eşin daha ne istesin Allah huzurunuzu hiç eksik etmesin
Canım hadi gözünaydın yavaş yavaş oluşmaya başladı bişeyler nereden sipariş verdin süsleri burdan link veremezsen de özelden verebilirmisin merak ediyorum ben hala başlamadım ne konsept belli ne renk gerçi benimki taa temmuz sonu bebeler arasında 1 ay varmış bizimkilerin
Elifnazcım size de çok geçiş olsun güzeller güzeli kızın bi çabukta atlatsın inş..doğuma da az kaldı sen de dikkat et kendine...
Aryacım senden de alıntı yapmıştım ama ne oldu bilmiyorum inş tez zamanda eski sağlığına kavuşur fıstık kızın...
ilk doğum günü bizimki 27 haziran......
Günaydın sevgi pıtırcıklarıı....
Offf şu tatil bir gelse artık.Kendimi birkaç gündür çok yorgun hissediyorum.Üstüne bir de Aden bu gece sık uyandı.Bir de sabahları 06.30da kalkıyorum.Eve gelince de pek dinlenemiyorum.Yemek,Aden'in yemeği, evi toparla vs.Tatil olsa belki kızım uyudukça ben de uyurum diyorum.Dönem bitiyor ama benim de pilim bitti sanırım.
Merhaba ecrin...Niye yazmıyorsun artık?[/QUO
topragımm gunaydınnn..gecen hafat tatıldeydımm pazartesınden berı de gecmısı okuyorum ara ara anca bıttı valla:)bu arada togragımmıssınn bulgur muhabbetı olmuss..bende tarsusluyum..soyledıklerının hepsıne bayılırım:)sarımsaklı kofteeeeee...
Günaydın tatlım.. Evet iyiyim. Moralimi yüksek tutuyorum. Sonuçta grip diye kendimi telkin ediyorum ne yapayım. E Vücudu böyle böyle güçlenecek değil mi?Günaydın, Arya nasıl oldu?Sen bugün daha iyisin sanırım.Dün moralin bozuk gibiydi.
Aynı şeyleri hissediyoruz:) topiğin en tembel öğretmeni de benim heralde. Notları bu akşam girmeyi düşünüyorum:)Offf şu tatil bir gelse artık.Kendimi birkaç gündür çok yorgun hissediyorum.Üstüne bir de Aden bu gece sık uyandı.Bir de sabahları 06.30da kalkıyorum.Eve gelince de pek dinlenemiyorum.Yemek,Aden'in yemeği, evi toparla vs.Tatil olsa belki kızım uyudukça ben de uyurum diyorum.Dönem bitiyor ama benim de pilim bitti sanırım.
Hepimizin kandili mübarek olsun.Herkese günaydınnnnnnnnnn. Haftanın ortası geldi yaşasın!!! :) kandiliniz mübarek olsun. Allah'ım gönlümüzdekileri kabul edip hakkımızda hayırlı etsin inşallah.
Dualarımız kabul olsun. Bebeklerimizle sağlıklı mutlu huzurlu günler yaşayalım inşallah..Gunaudin canlarim kandilimIz mubarek olsn Rabbim bu guzel gunde tum dualarimizi kabul eylesin ins...
susamlı çubuk verdim ben bi iki gün önce,güzel yediArya yarın annesini şaşırtarak eski haline döner inşallah.Çubuk krakere bayılırım.Hımmmm çoktandır da yemiyorum.Ben de Aden'e birkaç kez bir iki tane balık kraker verdim, bayıldı.Çocuklar abur cubura doğuştan yatkın.Ama bence çubuk abur cubur değil.
evde çıplak ayakla yürütüyorumcanım doktora sormadım ama dısardayken ilk adım ayakabısı giydiriyorum ben artık. evdede kısa corap gıydırıyorum o sekılde yurutuyorum. patikle zorlanıyordu yurumesı duzgun değildi. ama dediğim gibi doktoruma sormadan bu sekılde yapıyorum ama bebeklerın ılk zamanlarda ayagında bırsey olmadan yurumesı gerekıyormus dıye okumustum.
hastalık sonrası düzen biraz bozuluyo ama sonra eski haline dönecektir geçmiş olsunhani bi laf var ya..
'cocuğun hastalığını gam etmiyorum, huyu değişiyor' diye.. hakikaten öyle..
ayşecik çok güzel yatağında uyuyordu.
hastalanınca emerek uyumaya geri döndü..
şimdi hala yatağa yatırınca mızıldıyor, bazen yine emerek uyuyor:100:
canım dün dr daydik 21 hazirana attı tarihi ne kadar gec olursa okadar iyi olur çokta geciktirmeyelim senin kanaman fazla olur dedi.. hayirlisiyla bi atlatsam su dogumu haftaya anestezi icin tahliller yapilacak.. simdi benim bebis ikizler mi olacak yengeç mi?
canım dün dr daydik 21 hazirana attı tarihi ne kadar gec olursa okadar iyi olur çokta geciktirmeyelim senin kanaman fazla olur dedi.. hayirlisiyla bi atlatsam su dogumu haftaya anestezi icin tahliller yapilacak.. simdi benim bebis ikizler mi olacak yengeç mi?
21'leri ikinci burca giriyo sanki:44: tam bir sene olcak yeniden doğum! kolaylıkla doğar büyür inş. 3.de ilki kadar heyecanlancak mıyız?!
merak edip baktım: Burç Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Anammmm Tarsusulusun demek.Ayyy sana sarılmak istiyorum,hemşerim benim.Merhaba ecrin...Niye yazmıyorsun artık?[/QUO
topragımm gunaydınnn..gecen hafat tatıldeydımm pazartesınden berı de gecmısı okuyorum ara ara anca bıttı valla:)bu arada togragımmıssınn bulgur muhabbetı olmuss..bende tarsusluyum..soyledıklerının hepsıne bayılırım:)sarımsaklı kofteeeeee...Valla sana kanım çok kaynamıştı zaten. Tarsus'ta teyzemler var, oraya gider geliriz.Bu arada tatilinin iyi geçmesine çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?