Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ne kıskandırıyosun kız , benim eşim de sınava gitcem diye sucuklu yumurta hazırladı yedik,ama mutfağı toplamadı :))
Bu arada keremde iltihap oldu sünnet yerinde, antibiyotikli kreme başladık
yok kııız, ne kıskandırması
arada bi sofradan bi şeyler taşır.. bugün yaptığı çok hoşuma gitti işte

sıcaklardan, nemli kaldığı için mi yara oldu acaba:26:
geçmiş olsun canım..

Çok gezdik valla şimdilik beyin meyin yiyecek halim yok :)
Bu arada eşim babalar gününde hediyem olmayacak mı diye söylenip duruyo :)
demek sinirin tavan yaptığı an kendimizi bi şekilde frenleyebilsek.. herşey daha kolay olacak
eşin anneler gününde bi şey almış mıydı sana, hatırlayamadım..
beklenti içinde, hediyesini görünce kimbilir ne sevinecek..

Merhabalar hanımlar,
Ben geldim. Akrabalarımı ziyaret ettim. Feyza da ilk defa anne tarafı tarafından tanındı. Oğlum da bol bol oynadı.
Sizler neler yaptınız?
Busmai sınavlar nasıl geçti?

Bluz almıştı canım bi de mektup yazmıştı işte. Yapabilirsem gizleyip pazar günü vereceğim ama baktım zor iş ozaman cmt verip kurtulurum :))

Ben zaten acaip unuturum tartışma konularını falan. Hatta aradan bi yıl falan geçsin haklı olduğum kavgada haksız olduğuma bile inanabilirim :) ama oğlumdan sonra iyice yoldan çıktım; akşamına unutuyorum :)))) ama zaten hadis de var yanlış hatırlamıyorsam; sinirlenince ayaktaysan otur, oturuyorsan uzan, hala sakinleşmediysen abdest al diye.... E ufaklıklar sağolsun insan sürekli değiştiriyor pozisyonunu :)

aryaa, sesin çıkmıyor. nasılsın bacım?

Evet ya nerde bu kız???

Merhabalar hanımlar,
Ben geldim. Akrabalarımı ziyaret ettim. Feyza da ilk defa anne tarafı tarafından tanındı. Oğlum da bol bol oynadı.
Sizler neler yaptınız?
Busmai sınavlar nasıl geçti?

Hoş geldinnnnn. Güzel geçmesne sevindm gezinizin :)

Dün oğluşuma tenteli simit aldık. Onu denizde hayal edemiyorum :)

Bebekle yola çıkan arkadaşlara birşey danışacağım. Ufaklığabirkaç tane hazır kavanoz maması alayım diyorum. Durduğumuz yerlerde bişi yediremem diye. Mantıklı mı??? Bi de öneriniz var mı 10 saatlik yola??

günaydın canım. eğer kavanoz mamalardan yiyorsa bence gayet mantıklı. benm okadare uzun yolla hıc cıkmadım ama 10 saat de de yemek yapman mumkun olmadıgına gore hazır mama en iyisi. ben sahsen kullanamazdım cunku kızım yemıyor bir kez deneik tukurdu sevmedi hiç. bunların yanında sıcak su da al yanına mutlaka arada süt yapıp verirsin.

Milupa ve hipp aldım bir kere denesin diye ve yemişti. Şimdi yanıma çorba alsam nasıl ısıtıcam?? O yüzden bikaç kavanoz alayım dedim. Ben emziriyorum o yüzden süt almıyım ayrıca diyorum. Valla ya uyur ve rahat bir yolculuk olur(ki bir kere uyudu bugüne dek arabada). Yada uyumaz ve o on saat fena olur :) görcez bakalım inşallah.

Patates kızartması da yapppppp. Bizim üçlü öyledir de :)

bacım link hata veriyo

hadi beşten geri sayıyoruz o zaman.:81:
beeeeeeeeeş!

Nazar boncuklu Kutu
Bu link çalışacak mı bakalım?? Tabi bizimki koyu mavi bu pembesi :) hiç olmadı nazar boncuklu kutu yazınca çıkıyo bakarsın

Ay evet ya hatta 4ten sayalım çünkü son gün karne günü :) oğluşu da okula götüreceğim; çok görmek isteyeni var :) ama bakalım tabi keyfi olursa

EN ÇOK UYUYUNCA SEVİYORSUN ONU

Sessizliğini sakinliğini,yaramazlık yapamayışını,sana karşı gelemeyişini, ağlayıp sızlanamayışını seviyorsun…

Gün içinde çok kez bağırıyor, kızıyor,görmezden geliyorsun onu. Sözlerine aldırmıyor, şakalarına gülmüyor,çok kereler gülümsemelerine karşılık vermiyorsun…

Asık bir suratla karnını doyuruyor,hızlı hareketlerle çekiştirerek üstünü çıkarıp giydiriyorsun.
Asla hata kabul etmiyorsun. Sıkça eleştiriyor, mütemadiyen konuşuyor, güya öğüt veriyorsun.
Ard arda sıraladığın yığınla sözü hemen anlasın, unutmasın istiyorsun.
Belki elinle değil ama, dilinle bakışlarınla,sözlerinle dövüyor, eziyet ediyorsun…

Gün boyu çekişmeler, mücadeleler.Yapma,etme,bırak,dokunma, dağıtma'lar…
Hiçbir yer bozulmasın, kirlenmesin, çekmeceler hep düzenli kalsın, yerler daima temiz olsun istiyorsun.

Tezgahın üzerinde bir boya kalemine, mutfak masasının üzerinde bir çift küçük ve kirli çoraba tahammülün yok senin. Duvara çizilmiş masum bir resim,pencerede,sehpada el izlerine, saklanmış çikolatayı ararken kırdığı tabağa tahammülün yok…

Bir gün temiz,düzenli ama yalnız bir eve sahip olacağını unutuyor, onun büyürken ellerinden nasıl kayıp gittiğini farketmiyorsun…

Yatma vaktine kadar harp ediyorsun onunla. En son başından gitsin, uğraştırmadan uyusun istiyorsun.

Uyuyor ya en nihayet… İşte o zaman bir sızı düşüyor,bütün bir günün pişmanlığı oturuyor içine. “Yapmasaydım,etmeseydim,kızıp bağırmasaydım,eyvah! ne çok kırdım kalbini”… Gidip başını okşuyor, yanağına bir öpücük konduruyorsun…

Nasılda masum şimdi,nasılda tatlı…”Yarın” diyorsun,”yarın başka olacak.daha çok ilgileneceğim, daha çok oynayacağım onunla.” “Gözlerinin içine bakarak,gülümseyerek konuşacağım” tıpkı psikoloji kitaplarında anlatıldığı gibi davranacağım…

Sabah oluyor nihayet.Her zamanki gibi erken kalkıyor.Geceden kalan vicdan azabı sabaha sirayet ediyor.Tüm planladıklarını uygulama yolunda hareket ediyorsun.Ama bu en çok iki saat sürüyor.Yine unutuyor aynılaşıyorsun…

Farkettin mi sen onu en çok uyuyunca seviyorsun…

canım termosun yok mu?
yoksa da al. böylelikle yanında hep sıcak suyun olur, ya da çorba..

şimdi gördüm canım, evet güzelmiş nazar boncuklu kutu...
nazar değmesin sizeee.. drajeli fotosunu da yüklersin bizeee

tamam 4 ten geri sayalım.
döööööööööööört!

Son düzenleme:
Az önce haber aldım. Bir öğrencim annesini kaybetmiş banyoda düşüp kafasını vurmuş kadıncaz. Gencecik insan. Allah rahmet eylesin. Çok kötü oldum.
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<span style="font-family: Comic Sans MS"><strong><font color="#009966"><font color="#DAA520">aryaa</font>, sesin çıkmıyor. nasılsın bacım? </font></strong></span>
<br>
<br>
<br>
Geldim kızlar... O kadar canım sıkkın ki. Benim çocukta bir sıkıntı var galiba gribi henüz tam geçmedi üstelik. Size de sorayım benimki sürekli sürekli hareket halinde hiç durmuyor ya hiç. Böyle söyleyince kulağa normal geliyor ama hiç normal değil. Kucağı istemiyor, sürekli biryerleri karıştırmak biryerlere gitmek... İstediği olmayınca da gözlerden yaşlar gelerek ağlıyor. Haftasonum o kadar kötü geçti ki anlatamam. Kızdım ona sürekli bağırdım. Babası da aynen.. Tabi sonra vicdan azabı... Peki dinliyor mu? Tabiki hayır.. Ama benim sinirlerim altüst oldu. Hiperaktiflik var kesin. Dr a mı gitsek diye bile ddüşünüyorum. Zaten yemekler ayrı bi işkence. Sürekli ağlayan, hiç yetinde durmayan, yemek yemeyen bir çocuk... Yıprandım valla hayattan koptum ya!

canım dikkat bozuklugu var mı ? yanı hiperaktivite de dikkat bozukluğu var. yerinde durmaması karıstırmak istemesi normal keşvetmeye calısıyor sahil de oyle 24 saat yurumek herseyı eline almak istiyor vemeyınce aglıyor tabıı kı ama hemen elıne ılgısıne ceken baska bırsey verıyoruz . bırde eger ılk basta agladıgı ıcın ne ıstedıgını yaptıysanız onu alıskanlık edınmıstır. sakın olun bağırma cozum değil bazen bende sınır oluup ses tonumu yukseltıyorum ve sızın gıbı vıjadan azabı cekıyorum. onerım su onun boyuna gelerekgozunun ıcıne bakarak kesın bır sekılde hayır degın. aglarsada bırakın aglasın dikkatını baska bırseye verin o zaman susar.

Şu okul bir bitsin özel olarak ilgileneceğim inşallah. Ama üzülüyorum bu haline. Doğdu doğalı ayaklandıktan sonra 10 dk kucağımda oturmamıştır

Hayırlı olsun simitiniz.
Sevdiği türlerden al, kavanoz mamalarını. Mümkünse gitmeden bir dene:) kapağını açınca yüzünü buruşturabilir ve yemeyebilir. Bir de yemeği dert etme derim, nasılsa emiyor. Allah'ın izniyle doyar. Oyalayıcı şeyler: kraker, elma dilimleri, kurabiye gibi sevdiği şeyler alabilirsin yanına. Bunlar doymak için değil, çocuk sıkılmasın diye eline vereceğin şeyler. Oyuncak vs zaten alırsın. Telefona sevdiği müzikleri yükleyebilirsib. Bir de uyku saatine denk getirebilirsen yolculuğun bir kısmı en azından, rahat geçer.
Biz haftasonunda 5 saatlik bir mesafeye gittik. Yukarıda yazdığım gibi şeylerle gittik işte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…