Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

benim eşim de başlarda biraz küçümsüyordu..
hani bebek bakmakta ne var gibi..
spora gittiğim dönemde bir saat ayşecikle evde kalıyordu. döndüğümde pili bitmiş oluyordu..

hele şimdi ayaklandı, her yeri geziyor, oyuncaklarının yüzüne bakmıyor ve en önemlisi küçük kazalar başladı ya..
artık eşim, çocuk bakmak tam zamanlı bi iş, bir kişi tamamen buna yoğunlaşmalı, valla çok zor, sürekli dikkat ve enerji gerektiriyor diyor..

kesinlikle neye "hayır" dersek oraya gidiyor veletler
ne yapsınlar,dünyada o kadar çok öğrenecekleri şey var ki!
kv ye bıraktım, bir dk bırakmıyorlar çocuğu; oraya çarpar buraya çarpar..o zaman da kerem bunalıyor. TV açtılar otursun izlesin diye Tv ye alışmamış hiç umrunda değil, "sen buna nasıl bakıyorsun" dediler bana ne yapayım her dakika peşinde koşamam Allah koruyor onu,evde ben nereye gidersem peşimden geliyor mutfağa mı geçtim ,"bismillah" der boyu yetişen çekmeceleri açmaya başlar, yatak odasına mı geçtim pıtır pıtır gelir "ya allah" der gardrop kapaklarını açar elini mi sıkıştırmadı eşyaları kafasına mı düşürmedi ,kesinlikle Allah koruyor..çok şükür dışarı çıkmayı seviyor ,kim dışarı giderse onun peşinden ağlıyor
hatırlıyor musunuz kızlar,ilk zamanlar herkes bize akıl veriyordu bebeğe nasıl bakacağımızı bilmeyiz diye;şimdi herkes bize soruyor huyunu ne yediğini nasıl uyuduğunu.. annelik çok güzel bir duygu, emek vermek daha da bağlıyor bizi yavrumuza

Son düzenleme:

aynen tatlım..biz evdeyiz ya canımız istediğinde dinlenebilirmişiz...önceden öyle diyodu.şimdi haftasonu cok yoruluyorum evde olmama rağmen diyo.neden acaba yavas yavas anlıyorlar bizi..enemmm ana olmak nası bişi ya.ayarlanmış robot gibiyiz.
yorulmak yok,uyku yok,yemek yok ama gülücük yüzümüzden eksik olmuyo..

aynısını biz de yaşıyoruz ya..

yeğenim 1,5 yaşında çok hareketli bi bebek. annemlere bırakınca 3 saatte pestilimiz çıkıyor.
annem, aman bu emanet çocuk dikkat edicez diyor..
inanın babam, annem, kardeşim, abim ,ben peşinden koşuyoruz her odada biri ilgileniyor..
yengem gelince de, kızım sen buna nasıl bakıyorsun, senin hakkın ödenmez. sen çocuğuna bak, ben bütün işlerini yaparım diyo

enemmm ana olmak nası bişi ya.ayarlanmış robot gibiyiz.
yorulmak yok,uyku yok,yemek yok ama gülücük yüzümüzden eksik olmuyo..

bu kadar az uyku, dinlenme ve kendine vakit ayıramamaya rağmen bu kadar mutlu olunabileceğini ben de bilmezdim.
hepsi ayşecikten.. hepsi annelikten..

Son düzenleme:
ayşecik, kahvaltıdan kalan kırıntıları mama sandalyesinden toplayıp yemekle meşgul

ayşecik, kahvaltıdan kalan kırıntıları mama sandalyesinden toplayıp yemekle meşgul

Eki Görüntüle 731652

oyy yerim ben onun kollarını...yaradana kurban...nfk senin kalbin niye bu kadar temiz? tam ayseciği görelim bak buda yahyanın hali diyordumki ayseciği koymussun.

Eklentiler

• $Fotoğraf1581.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 77
Hepiniz sağolun kızlar... Allah hepinizden razı olsun. Bazen öyle tükeniyorum ki, arya da böyle olunca ne sabrım kalıyor, ne vicdanım rahat veriyor... Ama hep tükendiğim anlarda yardımcı oldunuz paralel örnekler verdiniz, yalnız olmadığımı bilmek aynı süreçleri yaşadığımızı bilmek ne kadar güç veriyor anlatamam. Arya nın halini görenler şaşkınlıkla bakıyor bende anormal birşeyler var demekki diye düşünmeye başladım o yüzden. Ama arya hep böyleydi. 3 aylıkkende hareketli şimdide... NFK cım o restoranda bahsettiğin bebeği al bizimkine vur yani. Aynen... Rezil ediyor heryerde însanı. Mutlu edemîyorsun bir türlü. Doğru kolik olmasının etkisi de olabilir. Ben sadece onca uğraşa rağmen hala mutlu bir " arya " görmeyince üzülüyorum aslında. Ama saolun geçti şimdi sizle konuşunca. Öğle paydosunda da daha iyi gördüm cücüğü:)

tabi canım ya takma kafana.sadece cocuklardan tükenmiyoruz birde bencil kocalarımız var.ve herkesinki aynı ben bunu burda öğrendim onun için ne kendini eksik gör nede yavrunu üzüp vicdan azabı cek.etrafta işte biz 4-5 taneyi nasıl büyüttük bide kaynana vardı basımızda,evimizde cıncık gibiydi,cocuklarda usluydu falan diyenler oluyor.takmıyorum.evimde dağılıyor,yemek yapamadığım zamanlarda oluyor.cünkü cocuğumun pesinde koşuyorum gerisi tırı vırı
sende takma.gecen parkta bir kadın vardı oğlu 5 yasında.birde kızım var 1 yasında dedi.ee o nerde dedim evde uyuyo dedi..
bırakıp parka gelio kadın düşün.uyanınca oyuncaklarıyla oynar ağlamaz diyo.1 yasıma daha girdim.ben wcye gidemiyorum

oyy yerim ben onun kollarını...yaradana kurban...nfk senin kalbin niye bu kadar temiz? tam ayseciği görelim bak buda yahyanın hali diyordumki ayseciği koymussun.
çok tatlıııııı

Eki Görüntüle 731652
fıstık fıstık!

ara sıra hepimize geliyorlar soldan soldan,çok normal:)

yuh kadına bak bu ne sorumsuzluk yaaaa

ara sıra hepimize geliyorlar soldan soldan,çok normal:)
ay valla çok doğru tabir..
arada bana da geliyorlar soldan soldan :111:

gel kız alnından öpcem seniiii
manyaq

ay valla çok doğru tabir..
arada bana da geliyorlar soldan soldan :111:

gel kız alnından öpcem seniiii

manyaq

öp anam öp..doğumdan sonra bilirkişiler beynimizi yedi.şimdide kadınlık öğretecekler.benim adım hıdır elimden gelen budur.beğenmeyen küçük oğluna almasın

hemde ne manyak öyle 10 tane bebeye bakarsın..

o minik döt, beni delen eden..

bezinin cırt cırtlarını açıp atıyor, bi de bakıyorum kolidorda çıplak minik bi döt..
ardından bağırıyorum.. daha hızlı kaçıyo

o minik döt, beni delen eden..

bezinin cırt cırtlarını açıp atıyor, bi de bakıyorum kolidorda çıplak minik bi döt..
ardından bağırıyorum.. daha hızlı kaçıyo

sanki yakalayamayacağız..bide bizimki bekliyo pusuya yatıyo,beni görünce 5.vitese takıp ucuyo

kızlar sohbetinize doyum olmuyor vallahi..keşke hep bugünkü kadar durabilsem.toti uyanmaya basladı.bebişleri ve sizi kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…