Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

eee, herkesler nerede yahuuu?
boooorn

yettiiim bacımmmm
annemler dün gece hemencik gitti ama bugün de ancak fırsat bulabildim...
dün ablamla ümraniye çarşıda bir gezdik bir gezdik çok ihtiyacım varmış böyle bir kafa dağıtmaya 2 pardösü de aldım ohhh
ama birtanesi gelince içime sinmedi değiştirmek için sabahtan tekrar gidince de arabamızı çekmişler hem madden hem manen zarara girdik ama neyse çıkacağı varmış paranın diyelim...
sizlerde ne var ne yok okuyacağım şimdik bir çorba koyayım geliyorumm

Tecrübeli bir anne olarak bunu senden duymak güzel... Ama sabır istiyor, sabır istiyor, SABIR İSTİYOR!
Her aşamada sabır istiyor. 5 yaşındaki oğlum, 5 yaş unutmayın, 3 litre yeni aldığım sıvı deterjanı klozete boşaltmış. Neden yaptın diyorum, sırıtıyor. Bu çocuk deterjanı biliyor, deterjanın zararlı olduğunu biliyor, deterjanla oynamamıştı gerektiğini biliyor. Yine yapıyor, yine yapıyor. Boş şişeyi elime alınca sinirlendim ama ne yapsam da zaten o deterjan geri gelmez. Ona sabırla anlatmaya çalıştım, çamaşırlarının tamiz olmayacağını söyledim ama anladı mı bilmiyorum.
Sinirlenmek doğal, yorulmak doğal ama öfkeyi çocuğa yansıtmak doğal değil. Bağırmanın da bir çeşit şiddet olduğunu kabul edenler var. Bir de bağırdıkta arsızlaşıyorlar. Tecrübe ile sabit. Kendinize zaman ayırın. Bakıcı 1 saat daha kalsın, bir arkadaşınızla kahve için. Sinemaya gidin. Deşarj olun bir şekilde. Arya annesini negatif enerjisini boşaltmış bulsun.

Hayırlı olsun pardesüler:) güle güle giyin.

Allah kavuştursun
güzel günlerde giy pardösülerini..
yazlık mı aldın, sorması ayıp nerden ne kadara?
ben bu yaz ferace ve lacivert bi pardösüm var onunla idare ederim diye düşünüyorum.
sonbahar başında bi tane alıcam mevsimlik..

bacım, sizin 'abi' feyzayı kıskanıyor olmasın?:44:
yani 5 yaşın yapacağı bi yaramazlık değil bu.
yanlış olduğunu bile bile yapıyor.
bi de sen söyleyince gülüyor.. bi inat var sanki..

Allahım! Receb ve Şabanı bize mübarek kıl! Bizi Ramazan-ı Şerife ulaştır. Âmin

Receb-i Şerifi bitirdik. Bugün Şabanın 1'i Ramazan-ı Şerife Son 29 gün...

slm kıslar .nasılsınız? biz iyiyiz ayşe ila çok şükür. tek sorun sınava hazırlanırken hep emerek uyutmuştum kolay oluyodu . ama şimdi çarşıya gideyim bi türlü uyumuyo 1 haftadır çok zorlanıyorum. bu hafta alıştırcam artık emzirip sallayarak felan uytacagım. arkadaşım 9 aylıkken benim oğlan kendiliginden uyurdu diyo biz 1 yaşına geldik sayılır hiç daha kendiliginden uymuşlugu yok.

emzirerek uyutmak bi bakıma kolay oluyor.ama diğer yandan kötü.
kimseye bırakamıyorsun:100:
bizimkinde de var o huy, hastalık zamanında tekrar hortladı.
yine başladım güya eğitime, bugün iki kez uyudu, ikisinde de emerek
çok ağlıyor napıcam bilmiyorum

dilanaz nerelerdesin bacım?
pinkprinces, elif nasıl oldu?

tuğçe, barbarino, canderin, şekerportakalımm, tubaal, yatananne, caglaslı, naragacı veeeeee
elifnaz 1 hafta kaldı di mi doğuma?

şimdik ben de çıkıyorum, çorbamı yapayım..
çıkıyorum çıkmasına daaaaa, ben giderim ardıma pembiş gelir..
bana seslendin kendin yoksun der

çok teşekkür ederim çok beğendim inş güle güle giyerim :))
nfkcım biri tuğba venn biri de kayra fiyatlar inanılmaz pahalı herşey 350 400 arası ama ben indirimlilerden aldım kıyamadım o kadar paraya biri 120 diğeri 175 lira en uygunları bunlar şu anda çok çok pahalı ama hazır çocuga bakan varken ben de gezdim durdum gezerken de kendime hakim olamadım ama tesettür giyim çok kazık aşırı bu ne yahuu 400 lira yazıyo indirim fln da yok peşinde yüzde 10 belki ben de yaz başı bi ferace almıştım ama feraceyi heryerde kullanmıyorum diye bu ikisi de çok hoşuma gitti ince kumaşları tiril tiril biri düğünlük diğeri günlük kullanım...

daha önce ben emzirdikten sonra sallayarak uyutuyodum. zor oluyodu 30 dk. aşagı uyumazdı. tekrar bi uyku düzeni oluşturmam lazım acilennn yoksaa halim külll

aynen iyice cozuttular..
güya tesettür giyim satıyorlar, kime satıyorsun muhafazakarlara..
ama bi etiket koyuyor, yarım milyar.. kendiyle çelişiyorlar..
bi de abuk sabuk şeyler.. tesettürle alakası yok. renkler modeller almış başını gidiyor, mahsus yapıyorlar bence

çok gıcık oluyorum. alınca sezon sonundan almak gerekiyor..
sen yine iyi almışsın.. tuba venn de kaliteli ürün satıyor ama işte çok pahalı..
ben feraceye çok alıştım. şık bi ayakkabı çantayla şık oluyosun, babet ve şalla spor.

ben evlerimizin okul olmadığını düşünüyorum be bebeler evde özgür olmalı...eğitimleri 18 aydan önce başlamıyor zaten..benim tek becerebildiğim çekmeceleri çekmelerini engellemek o da parmakları sıkışmasın diye...onun dışında heryerde geziyorlar banyo hariç...salona kapatırsam sıkılıp tepemde geziyorlar zaten:) bebek düşünürken bile dünyaya gelsin kudusun pislesin dağıtsın demiştim...bu hazırlıkla bugün bunları yapıyorlar ve beni hiç rahatsız etmiyor...rabbim bana onları verdi ya her yaramazlıkta aklıma bunu getiriyorum..arkadaşlarım soruyor yaramazlık yapıyorlarmı diye...onlar yaramazlık yapmak için dünyaya geldi diyorum...uzun bir süre beklentiye girmemek lazım stres olmamak için.onlar ağlıyorsa var bir rahatsızlıkları ve ancak böyle ifade edebiliyorlar...evet kolay değil kendimize yapıyoruz en büyük kötülüğü...çok masumlar bağır çağır onlarda sadece tramva yaratır ve kısır döngüye girer....hep güzel söz bence...40 kere söyleyince olurmuş...evet hepimiz bebelerimizi çok seviyoruz....çok yoruluyoruz....yardım istemek ve çoooook sabır gerek..işimiz çok zor ama bebelerde bizim atsan atılmaz satsan satılmaz

]dilanaz nerelerdesin bacım

buralardayım bacım.

ara ,ara size bakıyorum ama yazamıyorum.mahmut kerim pc açık görürse kendisi

illa tuşlara vuracak.izin vermediğimizde yaygarayı koparıyor.bütün dolap çekmecelerini itina ile

boşaltıyor.yatak odasının,ablasının.mutfağın en hareketli ve en sabır isteyen zamanları.

bu aralar hayır deyince şöyle bi kalıyor onra bakışları ile izin istiyor.

birde yeni uyuma stilimiz var.başını omuzuma koyuyor bende ninni söylüyorum öylece uyuyor.

bizden bu şimdilik. kadar....

Son düzenleme:

çok haklısın para kolay kazanılmıyor.ben geçen indirimden 130 aldım.indirimleri takip etmeye çalışıyorum.

testtürü adı modern testtür olalı iyice tuhaflaştı fiyatlarda modellerde....

kzıolar evime kavuştum derken bi girdik içeri leş gibi birşey kokuyor eşim çıkarken şalteri kapatmış buzluktaki tavukkk iğren.ççççççç :26:

napcam ilmiyorum çamaşırsuyu karbonatla 3 defa sildim birde üstüne kahve koydum çay tabaklarına off off

bacım, sizin 'abi' feyzayı kıskanıyor olmasın?:44:
yani 5 yaşın yapacağı bi yaramazlık değil bu.
yanlış olduğunu bile bile yapıyor.
bi de sen söyleyince gülüyor.. bi inat var sanki..
Tabiki de kıskanıyor:) buna benzer yaşından beklenmeyecek yaramazlıklar yapıyor. Dengelemek için elimden geleni yapıyorum. Artık kıskanması da doğası gereği canım.
Ya ben de ferace giymek istiyorum ama ben kiloluyum ya yakışır mı emin olamıyorum

Geçmiş olsun. O kökü yüzünden dolap değiştirmek zorunda kalanları duymuştum
Bir de dolap temizliğinde çamaşır suyunu çok çok iyi durulaman gerekir. Neticede gıda giriyor içine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…