oh ne güzel balkon sefası ,balkonun camlı mı canımgünaydınnn herkeseee. kizımla balkon keyfi yapıyoruz sabah sabah. eline elma soyup verdimm rendeleyip durubir türlü yutmuyo. bende kavaltıdan kalan çayın dibini bulmaya uğraşıyomm
galiba senin şaka yaptığını zannediyorgünaydın kızlar nasılsınız ? ben sabah sabah sinir oldum yaa iş yerinde geri zekalı bır kadın var ızınsız odama gırıp masa karıstırıp gazeteleir alıyor bugun sabahras geldim hoop dedim izin aldınmı diye ğişkin pişkin cevap verdi ve cıktı ay saclarını yolasım var bu 2 oldu 3 te o gorur gulunu odaya yaklastırtmayacagım kendisini . zaten sabah sahil agladı cok ondan gergindim birde bu kadın cıktı sacını basını yolasım var!!
"hazır alırız" benim eşimin de motto'su:)Gerçekten zor. Ne kadar çok iş halletmişsin, maşallah
Eşimin misafir konusundaki tavrı da benzer: hazır alırız. Sanki kendisi alıyor da hazırı.
Dışardan çok rahat gözüküyor. Hele çocuklu bayan için süper rahat. Giy çık
maşallah sana . her şeyii en ince ayrıntısına kadar planlıyosun. biz doğum günü olayını çekirdek aile olarak kutlayacagız. seneye inşallah geniş ailemizle kutlucaz.
Günaydın kızlar
Bu sabah çok zor uyandım yaaGaliba önceki günden yorgun olunca böyle oluyor,uykum açılsın diye bilgisayarı açtım,Kerem aşırı meme bağımlısı oldu nasıl bıraktırcam bilmiyorum ,hayır doğru dürüst sütüm olsa gam yemiycem boş memeyi çekiyor
oh ne güzel balkon sefası ,balkonun camlı mı canım
galiba senin şaka yaptığını zannediyor
"hazır alırız" benim eşimin de motto'su:)
hem misafir çağırıyoruz hem de hazır alıcaz saçmalığa bak:)
dün evden çıktım anneanneme ziyarete gittim, çıkarken kerem beni perişan etti ,yatak odasında uyuduğu için o uyurken kıyafetlerimi hazırlayamıyorum. o uyanınca da hazırlanmama izin vermiyor. keşke ferace giyseydim diye düşünmüştüm ben de:) ama neden hep siyahlar, ben siyah sevmem kiii
Bir de bana stres yapıyorsun Der, ona göre sorun yok. Ya insan tabii ki rahat edemiyor. Sonuçta misafir.Ay evet ya çok rahatttttt. Sinir etti beni. Ama çok bişi yapabilecek durumda da değilim valla içim de rahat değil
Ya ne insanlar var, saygısız. Sahil neden çok ağladı?günaydın kızlar nasılsınız ? ben sabah sabah sinir oldum yaa iş yerinde geri zekalı bır kadın var ızınsız odama gırıp masa karıstırıp gazeteleir alıyor bugun sabahras geldim hoop dedim izin aldınmı diye ğişkin pişkin cevap verdi ve cıktı ay saclarını yolasım var bu 2 oldu 3 te o gorur gulunu odaya yaklastırtmayacagım kendisini . zaten sabah sahil agladı cok ondan gergindim birde bu kadın cıktı sacını basını yolasım var!!
Allahım bu erkeklerin ekserisi misafir konusunda çok rahatlar:)Günaydın kızlar
Bu sabah çok zor uyandım yaaGaliba önceki günden yorgun olunca böyle oluyor,uykum açılsın diye bilgisayarı açtım,Kerem aşırı meme bağımlısı oldu nasıl bıraktırcam bilmiyorum ,hayır doğru dürüst sütüm olsa gam yemiycem boş memeyi çekiyor
dün evden çıktım anneanneme ziyarete gittim, çıkarken kerem beni perişan etti ,yatak odasında uyuduğu için o uyurken kıyafetlerimi hazırlayamıyorum. o uyanınca da hazırlanmama izin vermiyor. keşke ferace giyseydim diye düşünmüştüm ben de:) ama neden hep siyahlar, ben siyah sevmem kiii
Bir de bana stres yapıyorsun Der, ona göre sorun yok. Ya insan tabii ki rahat edemiyor. Sonuçta misafir.
Ya ne insanlar var, saygısız. Sahil neden çok ağladı?
Allahım bu erkeklerin ekserisi misafir konusunda çok rahatlar:)
Aslında renkli ferace de var sanırım. Elbise gibi duruyor onlar. Fas'ta kadınların giydiği bir şey var fercace benzeri. Rengarenk ve çok zarif duruyordu. Diktirilebilir de bence öyle şeyler.
Yatak odasından kızımı çıkarma sebeplerimden biri de odada rahat hareket edemememdisizde de aynı durum sanırım.
evet ben de duygusal açıdan doyursun bari diyerek bu zamana kadar bırakmadım emzirmeyi :/Takığımdır biraz çok az :)
Biz arkadaşlarla kutlıcaz. Belki kuzenim gelir ankaradan...
Hoşuna gidiyoki çekiyo. Boşver sütüne takılma bence.
Bir de bana stres yapıyorsun Der, ona göre sorun yok. Ya insan tabii ki rahat edemiyor. Sonuçta misafir.
Ya ne insanlar var, saygısız. Sahil neden çok ağladı?
Allahım bu erkeklerin ekserisi misafir konusunda çok rahatlar:)
Aslında renkli ferace de var sanırım. Elbise gibi duruyor onlar. Fas'ta kadınların giydiği bir şey var fercace benzeri. Rengarenk ve çok zarif duruyordu. Diktirilebilir de bence öyle şeyler.
Yatak odasından kızımı çıkarma sebeplerimden biri de odada rahat hareket edemememdisizde de aynı durum sanırım.
Kızlarrrr günaydınnnnnnnnnnnnn :)
Bugün okulda yazılı kağıtlarımı toparlamayı düşünüyorum inşallah. Hepsi bir aradadır umarım :)
Bu arada dün söylemeyi unuttum. İnternette doğum günü afişleri var ya 30x100 boyutunda onu 6liraya yaptırdım. Ki internette 30 lira. Öğrencimle tasarımını yaptık. Çok da güzel oldu valla. O yüzdennnnnnnn aklınızda bulunsun :)
Hadi görüşürüz ara ara inşallah
Aryammmmm nasıl oldun kuşummmmm???
Günaydın kızlar
günaydın kızlar bebeği parmak ucunda basan varmı ipek parmak ucunda basıyor ne kadar düz bastırmaya ugrassamda tekrar o şekilde yürümeye çalışıyo acaba bi ortapedistde göstersemmi?
gönüller bir olsunnnEvet ya zamanlamamız uymuyor :/ ama gönüller bir olsun :)
Canikom bu en uygunuydu desem?? 4 yere sordum. Öncelikle hepsi iki türlü çalışıyor. Ya 40-50 tane tab edilmiş poz yada cdde tüm pozlar. 40-50 poz olayı bana saçma geldi çünkü ben bir tane kendimize çıkartırım vitrine koymaya bir de gelenlere birer tane. Gerisi cdde olabilir yani. Neysr işte ilk sorduğum yer 40-50 poz 100lira, cd çekimi 200 dedi. İkincisi poz başına 5lira(ki bu 40 poz 200lira demek), cd çekimi 250 lira dedi. Üçüncüsü de buna yakın bir fiyattı unuttum. Dördüncüsü 50 poz 125 lira, cd çekimi 2 saati bulursa 100 lira dedi. Orası istanbul ya rekabet çok seçenek çok. Burası bolu olduğu için seçeneklerin belli ve çoğu tok satıcı. Öğrencilerimden profosyonel makina kullanan var mı bilmiyorum ama zaten istemem evime girsin herhangi biri. Yani sevdiklerimden biri olsa neyse :) küçük yerin dedikodusu da kötü. O yüzdennnnnnnnn bulunduğumuz yerdeki en ucuz adama gidicez :))
(
günaydın kızlar nasılsınız ? ben sabah sabah sinir oldum yaa iş yerinde geri zekalı bır kadın var ızınsız odama gırıp masa karıstırıp gazeteleir alıyor bugun sabahras geldim hoop dedim izin aldınmı diye ğişkin pişkin cevap verdi ve cıktı ay saclarını yolasım var bu 2 oldu 3 te o gorur gulunu odaya yaklastırtmayacagım kendisini . zaten sabah sahil agladı cok ondan gergindim birde bu kadın cıktı sacını basını yolasım var!!
kim söylemişti, doktoru 1 yaş civarında anneye düşkünlük artar diye..:44:işe gitmek için hazırlanayım diye babasına verdım ılla kı benı ıstıyordu canım. yaa artık benı bırakmak ıstemıyor evden zor cıkıyorum
günaydın kızlar bebeği parmak ucunda basan varmı ipek parmak ucunda basıyor ne kadar düz bastırmaya ugrassamda tekrar o şekilde yürümeye çalışıyo acaba bi ortapedistde göstersemmi?
günaydın hatunlar..
nasılsınız bakalım?
havadan mı nemden mi bilmiyorum.
sabahları çok yorgun kalkıyorum, dayak yemiş gibi yatağa yapışıyorum adeta
bugün baş ağrısı da eşlik ediyor buna.. yatıp da dinlenememek sinir bozucu.
gönüller bir olsunnn
bu fotoğrafçılar da alem
şimdi insanlar vesikalık haricinde fotoğrafçıda fotoğraf çektirmiyor.
fotoğraf tab ettirmiyor ya, onlar da böyle yollarını buluyor..
kendilerince haklılar ama işte.. neyse..
o gıcık kadına ayrıca gıcık oldum. saygısızlık bi yere kadar da terbiyesizlik yapması..
özrü kabahatindne büyük. ilk fırsatta haddini bildir münasebetsize..
kim söylemişti, doktoru 1 yaş civarında anneye düşkünlük artar diye..:44:
sanırım bu dönem başladı. mutfakta yemek yapıyorum dün akşam.
ayşecik salonda babasıyla durmuyor. kapalı mutfak kapısının önünde kedi gibi beni bekliyor yaa
Bu dönemde ayrılma korkusu yaşıyorlar. Evden çıkarken gizli çıkma eğer öyle yapıyorsan.. Ağlasa da senin çıktığını görsün. İşe gittiğini ve akşam geleceğini söyle. Anlıyorlar artık bizi. Ağlasa da zamanla kabullenir. Önemli olan sana güvenmesi. Seni gündüz göremediği için akşamları fazla yapışabilir. Ana kuzusu canım, özlüyordur.işe gitmek için hazırlanayım diye babasına verdım ılla kı benı ıstıyordu canım. yaa artık benı bırakmak ıstemıyor evden zor cıkıyorum
Rengarenk derken gökkuşağı gibi değil. Eşimin Fas'tan bir arkadaşının eşi giymişti öyle bir elbise. Çok açık bir yeşil renk ama çok şıktı, ben bayılmıştım.evet ben de duygusal açıdan doyursun bari diyerek bu zamana kadar bırakmadım emzirmeyi :/
evet ama maalesef çıkaracak oda yokbi oda var küçük,orası ütü çamaşır odam, oraya mı geçirsem bilmiyorum
bu arada mesaj klasörünü boşalttt
rengarenk ferace de sevmem, tek renk olabilir, ama diktirmek de ölüm gibi
Küçük prensKüçük Adam partiavm.com doğum günü süsleri ve parti malzemeleri Merkezi
Küçük Prens partiavm.com doğum günü süsleri ve parti malzemeleri Merkezi
Oylamaya sunuyorum hangi konsept sizce ikisi de cok guzel ama karar veremedim bi turlu ://
9 veya 11 ay civarında oluyor o diye okumuştum ,anne ya da baba farketmez ebeveynlerinin onu bırakması korkusu varmışgünaydın hatunlar..
nasılsınız bakalım?
havadan mı nemden mi bilmiyorum.
sabahları çok yorgun kalkıyorum, dayak yemiş gibi yatağa yapışıyorum adeta
bugün baş ağrısı da eşlik ediyor buna.. yatıp da dinlenememek sinir bozucu.
kim söylemişti, doktoru 1 yaş civarında anneye düşkünlük artar diye..:44:
sanırım bu dönem başladı. mutfakta yemek yapıyorum dün akşam.
ayşecik salonda babasıyla durmuyor. kapalı mutfak kapısının önünde kedi gibi beni bekliyor yaa
hımm bilmiyordum bakayım sağol canımCnm lacivert krem beyaz ve aklina gelebilecek her rek ferace var bu iki gun cok gezdgmden her rengini gordm umraniye ve fatihte ama nettede bulabilirsn
9 veya 11 ay civarında oluyor o diye okumuştum ,anne ya da baba farketmez ebeveynlerinin onu bırakması korkusu varmış
kimden ilgi görüyorsa onu istiyordur
hımm bilmiyordum bakayım sağol canım
bu arada oyum "küçük prens" eöbürü pala remzi gibi geldi
Günün totosu da bizden
Eki Görüntüle 732480
Neyneyse ilk oy senden tskler fikrin icin banada o daha yakin geldi ilk ama sonra kararsiz kalsim bir de snn yemekle ilgili bahsettgn kitabi kaydettm saniyodm bulamiyorum tekrar ismini soyleyebilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?