Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın kızlar
Bu sabah çok zor uyandım yaa Galiba önceki günden yorgun olunca böyle oluyor,uykum açılsın diye bilgisayarı açtım,Kerem aşırı meme bağımlısı oldu nasıl bıraktırcam bilmiyorum ,hayır doğru dürüst sütüm olsa gam yemiycem boş memeyi çekiyor
günaydınnn herkeseee. kizımla balkon keyfi yapıyoruz sabah sabah. eline elma soyup verdimm rendeleyip duru bir türlü yutmuyo. bende kavaltıdan kalan çayın dibini bulmaya uğraşıyomm
oh ne güzel balkon sefası ,balkonun camlı mı canım
galiba senin şaka yaptığını zannediyor
"hazır alırız" benim eşimin de motto'su:)
hem misafir çağırıyoruz hem de hazır alıcaz saçmalığa bak:)
dün evden çıktım anneanneme ziyarete gittim, çıkarken kerem beni perişan etti ,yatak odasında uyuduğu için o uyurken kıyafetlerimi hazırlayamıyorum. o uyanınca da hazırlanmama izin vermiyor. keşke ferace giyseydim diye düşünmüştüm ben de:) ama neden hep siyahlar, ben siyah sevmem kiii

maşallah sana . her şeyii en ince ayrıntısına kadar planlıyosun. biz doğum günü olayını çekirdek aile olarak kutlayacagız. seneye inşallah geniş ailemizle kutlucaz.

Takığımdır biraz çok az :)

Biz arkadaşlarla kutlıcaz. Belki kuzenim gelir ankaradan...

Hoşuna gidiyoki çekiyo. Boşver sütüne takılma bence.

Ay evet ya çok rahatttttt. Sinir etti beni. Ama çok bişi yapabilecek durumda da değilim valla içim de rahat değil
Bir de bana stres yapıyorsun Der, ona göre sorun yok. Ya insan tabii ki rahat edemiyor. Sonuçta misafir.

Ya ne insanlar var, saygısız. Sahil neden çok ağladı?

Allahım bu erkeklerin ekserisi misafir konusunda çok rahatlar:)
Aslında renkli ferace de var sanırım. Elbise gibi duruyor onlar. Fas'ta kadınların giydiği bir şey var fercace benzeri. Rengarenk ve çok zarif duruyordu. Diktirilebilir de bence öyle şeyler.
Yatak odasından kızımı çıkarma sebeplerimden biri de odada rahat hareket edemememdi sizde de aynı durum sanırım.

işe gitmek için hazırlanayım diye babasına verdım ılla kı benı ıstıyordu canım. yaa artık benı bırakmak ıstemıyor evden zor cıkıyorum

Takığımdır biraz çok az :)

Biz arkadaşlarla kutlıcaz. Belki kuzenim gelir ankaradan...

Hoşuna gidiyoki çekiyo. Boşver sütüne takılma bence.
evet ben de duygusal açıdan doyursun bari diyerek bu zamana kadar bırakmadım emzirmeyi :/

evet ama maalesef çıkaracak oda yok bi oda var küçük,orası ütü çamaşır odam, oraya mı geçirsem bilmiyorum
bu arada mesaj klasörünü boşalttt
rengarenk ferace de sevmem, tek renk olabilir, ama diktirmek de ölüm gibi

Bizim doğum günümüz de 28 haziranda biz de hazırlıklara devam ediyoruz.Nasıl bir tasarım oldu sakıncası yoksa paylaşabilir misin?

Cnm lacivert krem beyaz ve aklina gelebilecek her rek ferace var bu iki gun cok gezdgmden her rengini gordm umraniye ve fatihte ama nettede bulabilirsn

günaydın kızlar bebeği parmak ucunda basan varmı ipek parmak ucunda basıyor ne kadar düz bastırmaya ugrassamda tekrar o şekilde yürümeye çalışıyo acaba bi ortapedistde göstersemmi?

günaydın kızlar bebeği parmak ucunda basan varmı ipek parmak ucunda basıyor ne kadar düz bastırmaya ugrassamda tekrar o şekilde yürümeye çalışıyo acaba bi ortapedistde göstersemmi?

canım ya bence hemn panık olma ama içinin rahat olmaıs içinde bence bir ortebedistde götürün en kotusu paranız bosa gıdecek ama içiniz rahat olacak. yada llah korusun bır sorun varsa bulunur ve erken tedavısı olur

günaydın hatunlar..
nasılsınız bakalım?

havadan mı nemden mi bilmiyorum.
sabahları çok yorgun kalkıyorum, dayak yemiş gibi yatağa yapışıyorum adeta
bugün baş ağrısı da eşlik ediyor buna.. yatıp da dinlenememek sinir bozucu.

gönüller bir olsunnn
bu fotoğrafçılar da alem
şimdi insanlar vesikalık haricinde fotoğrafçıda fotoğraf çektirmiyor.
fotoğraf tab ettirmiyor ya, onlar da böyle yollarını buluyor..
kendilerince haklılar ama işte.. neyse..

o gıcık kadına ayrıca gıcık oldum. saygısızlık bi yere kadar da terbiyesizlik yapması..
özrü kabahatindne büyük. ilk fırsatta haddini bildir münasebetsize..

işe gitmek için hazırlanayım diye babasına verdım ılla kı benı ıstıyordu canım. yaa artık benı bırakmak ıstemıyor evden zor cıkıyorum
kim söylemişti, doktoru 1 yaş civarında anneye düşkünlük artar diye..:44:
sanırım bu dönem başladı. mutfakta yemek yapıyorum dün akşam.
ayşecik salonda babasıyla durmuyor. kapalı mutfak kapısının önünde kedi gibi beni bekliyor yaa

yürüteç kullandıysanız onun etkisi olabilir:44:

evet canımya feci oldu su sıra yanı soylemesı ayıp tuvalete dahi bırakmıyor ya babasınada asık ama anı var benı ıstedımı bıtıyor dunya yansa benden baskasına gıtmıyor bugun sabahda ınadı tutu işte buyudukce sabahları ayrılmaıs zorlasıyor.

Bu dönemde ayrılma korkusu yaşıyorlar. Evden çıkarken gizli çıkma eğer öyle yapıyorsan.. Ağlasa da senin çıktığını görsün. İşe gittiğini ve akşam geleceğini söyle. Anlıyorlar artık bizi. Ağlasa da zamanla kabullenir. Önemli olan sana güvenmesi. Seni gündüz göremediği için akşamları fazla yapışabilir. Ana kuzusu canım, özlüyordur.

Rengarenk derken gökkuşağı gibi değil. Eşimin Fas'tan bir arkadaşının eşi giymişti öyle bir elbise. Çok açık bir yeşil renk ama çok şıktı, ben bayılmıştım.
Eğer mümkünse boşalt bence, yatak odasını kullanamamak da kötü.
Boşalttım

Küçük prens

Neyneyse ilk oy senden tskler fikrin icin banada o daha yakin geldi ilk ama sonra kararsiz kalsim bir de snn yemekle ilgili bahsettgn kitabi kaydettm saniyodm bulamiyorum tekrar ismini soyleyebilirmisin

9 veya 11 ay civarında oluyor o diye okumuştum ,anne ya da baba farketmez ebeveynlerinin onu bırakması korkusu varmış
kimden ilgi görüyorsa onu istiyordur
Cnm lacivert krem beyaz ve aklina gelebilecek her rek ferace var bu iki gun cok gezdgmden her rengini gordm umraniye ve fatihte ama nettede bulabilirsn
hımm bilmiyordum bakayım sağol canım
bu arada oyum "küçük prens" e öbürü pala remzi gibi geldi

Günün totosu da bizden

Oyy mincirasim geldi totoyuuu
Pala remziye de cok guldm direk sogudum konseptten :))

Neyneyse ilk oy senden tskler fikrin icin banada o daha yakin geldi ilk ama sonra kararsiz kalsim bir de snn yemekle ilgili bahsettgn kitabi kaydettm saniyodm bulamiyorum tekrar ismini soyleyebilirmisin

bencede küçük prens. yalnız o fiyatlar ne oyle sen durup yapsan daha ucuza kurtarırsın valla

merhaba kızlar okuyamıyorum ama hepinizi öpüyoruz hala buzdolabıyla uğraşıyorum

ecrin nisa iyice ellerini bırakıp ayakta duruyor ordan oraya gidiyor dışarda ne yapar ilmem evde resmen yürüyoruz artık tek başına tutunmadan ayağada kalkıyor

kızımın hiç çıtççıtlı badisi kıyafeti kalamış gidim alayım

Baby2Go 8871 Carrier Çift Yönlü Bebek Arabası GittiGidiyor'da 81593339

eski arabasıydı çok memnunduk ve yine buldum bugun sipariş verdim inşallah hemen gelir yoksa eşim hiç biryere götrmüyorr

doğum gününde ne elbise alsam acaba pastası ne olsa

düşüne düşüne bir hal oldum

babamız doğum gününde resim çektirmeye götrcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…