- 2 Kasım 2011
- 692
- 0
- 316
Kizlar rota asisini ben yaptirdim. dr deyince hic dusunmedim bile yaptirip yaptirmamayi.esime de danismadim bile. sorsam kesin gereksiz diyecek bir yigin arastiracak. Onlar ne kadar cok sevselerde bizim gibi dusunemezler.
Canim 2-4.ay yada 3-5.ayda yapilabiliyormus ben ilkini 2.ayda yaptirdim. kizim 3 aylik.
ben gece ve gündüz kombiyi düşük ayarda yakıyorum ve kızımı kat kat giydiriyorum malum yozgat pek soğuk ..Günaydın anneler biz 2 gündür geceleri yakıyoruz kaloriferi baya soğudu zaten bizim bıdık üstünü çok açıyo habire örtüyorum. Size bişey sormak istiyorum FİSHER PRİCE YAĞMUR ORMANI DÖNENCE almayı düşünüyorum aranızda alan var mı? Tavisye edermisiniz?
Günaydın anneler biz 2 gündür geceleri yakıyoruz kaloriferi baya soğudu zaten bizim bıdık üstünü çok açıyo habire örtüyorum. Size bişey sormak istiyorum FİSHER PRİCE YAĞMUR ORMANI DÖNENCE almayı düşünüyorum aranızda alan var mı? Tavisye edermisiniz?
Korkulacak bir yan etkisi olduğunu duymadım ben ne olabilirmişki cnm aşıdan sonra??eşimin ne dediği açıkçası çok umrumda olmaz yada bi şekilde ikna ederim ama kendim ikna olamadım.yan etkisinden çok korkuyorum.senin bebekde herhangi bir yan etki oldumu?
canım benim bahsettiğin yagmur ormanının taşıma kapasıtesı 9 kılo . ben bahçelievlerdeki çocuk dünyasına gittim bütün markalarınkıne baktım ve en sonunda taşıma kapasıtesı 18 kg olan ve sandalyeye dönüşen başka bir seçenek aldımGünaydın anneler biz 2 gündür geceleri yakıyoruz kaloriferi baya soğudu zaten bizim bıdık üstünü çok açıyo habire örtüyorum. Size bişey sormak istiyorum FİSHER PRİCE YAĞMUR ORMANI DÖNENCE almayı düşünüyorum aranızda alan var mı? Tavisye edermisiniz?
Korkulacak bir yan etkisi olduğunu duymadım ben ne olabilirmişki cnm aşıdan sonra??
canım benim bahsettiğin yagmur ormanının taşıma kapasıtesı 9 kılo . ben bahçelievlerdeki çocuk dünyasına gittim bütün markalarınkıne baktım ve en sonunda taşıma kapasıtesı 18 kg olan ve sandalyeye dönüşen başka bir seçenek aldım
canım benim bahsettiğin yagmur ormanının taşıma kapasıtesı 9 kılo . ben bahçelievlerdeki çocuk dünyasına gittim bütün markalarınkıne baktım ve en sonunda taşıma kapasıtesı 18 kg olan ve sandalyeye dönüşen başka bir seçenek aldım
eşimin ne dediği açıkçası çok umrumda olmaz yada bi şekilde ikna ederim ama kendim ikna olamadım.yan etkisinden çok korkuyorum.senin bebekde herhangi bir yan etki oldumu?
canım biraz araştırdm da ishal ateş gibi yan etkileri varmış.Hatta aşıdan sonra bebeği 1 ay boyunca ishali atlatamadığını falan yazmış aşı yaptırdığına pişman olmuş.
Chicco Tatlı Rüyalar Müzikli Dönence (3 Fonsiyonlu) var bende de takip ediyor, seviyor bizim ufaklık .. yenibebe.com - Herşeyimiz Bebeğimiz - Anne Bebek Ürünleri Mama Puset Güvenlik bu linkten de bakabilirsin , başka modeller de var
ben gece ve gündüz kombiyi düşük ayarda yakıyorum ve kızımı kat kat giydiriyorum malum yozgat pek soğuk ..
oyun halısı bende alıcam canım ama bu modelden almam ben Playgro Mutlu Çiftlik Işık Ve Sesli Oyun Halısı bunu düşünüyorum kenarı katlananlardan yani yuvarlanıp başka yerlere gitmesin diye
Ben o malt içeceklerden içmedim ama gecenlerde bende sütüm azalıyor gibi hissettim. Ve arkadasımın verdiği bir tarifi uyguladım iyi geldiğini düşünüyorum. Dene istersen.
5 tane kuru inciri 1 lt suda 8 dk kaynat. 8 dk sonunda 1 havucu dilimle içine at 2 dk daha kaynat. Öğleden önce ve sonra 1 er bardak iç. Şifa olsun inşallah
Bizde fisher price mutlu düşler dönence var. Oğlum seviyor gözlerini ayırmıyor, onlarla konuşuyor. Hem müzikli hem oyuncaklı hemde gece tavana ışıklar veriyor şekilli bence güzel bir ürün cnm
sütünün artması için vitamalt kullanan varmı arkadaşlar işe yaradımı? bugün sipariş vericem netten bide onu denim bakalım :18:
canım nasılsın ? ayy paşanın duzenı bozulmuseve donhalıne doner ınsallah senin için zor bıt durum benım kız ıkı gun duzenini bozdu ben cok kotu oldum uykusuz uykusuz ıse gelmek zor ınsanda sabır kalmıyor valla
aynı seylerı yasıyoruz canım yaa aynı durumdayım
pazartesı mı ne basladı oglum 1,5 saatte bı uyanıo yarım saat salllıyorum yarım saat ole gecıo yanı saat bası kalkıo
eskıden kurulmus saat gıbı 2-4-6 kalkar tekrar 9-11 uyurdu sımdı hersey alt ust oldu tabı benım sınırlerımdeeee
senınkı ne kadarlık aca ba bı dönemdenmı gecıyoruz
canım benımkıne zeytın yagı ıı gelıo sen verdınmı
msj tesadufen okudum. dogal kaucuk emzik denedinizmi? ben anca dogal kaucuk emzikle kandirdiminsallah begenir sizde bana dua edersiniz (banada alisveris merkezindeki bir bayan tavsiye etmisti 2 aydir dua ediyorum)
rota aşısını ben kesin yaptırıcam kızlar çünkü bizim hastanede yatma maceramız oldu malesef 6 gün kaldık kızım enfeksiyon kaptı ateşlendi o yüzden...
okadar zorduki o 6 gün ömrümüzden resmen ömür gitti kızımın küçücük elleri hatta ayağı mahvoldı serumdan ya hatırlamak dahi, istemiyorum o yüzden önlemini alayım diye yaptırıcam bu aşıyı ..
ya benden size tavsiye başımdan geçtiği için bence önleminizi alın eğer maddi durumunuz varsa .. çocuk hastalanınca ah vah demek yeterli olmuyo malesef bebekte annede psikolojik olarak çöküyo resmen .. bide bu ishal hastalığı kilo kaybedicek belki emmeyi tamamen bırakıcak ... şimdi 1 damla anne sütü için yapmadığımız şey yok öyle değilmi rezene çayları , yok incirler, yok malt içecekleri vs vs ... hatta sütümüz gelmez gideriz kaç tlye pompa alırız ...
şahsen benim içtiğim humanaların parasıyla süt pompasını toplasam (maddi olarak ) kaç rota aşısı eder :)
o yüzden hiiiç değmez diyorum ..
bide ya olmazsa gözüyle bakmakta bana çok saçma geliyo demekki diğer aşılarda paralı olsa çoğu yaptımıcak allah devletimizden razı olsun
bilgi için teşekkürler..msj tesadufen okudum. dogal kaucuk emzik denedinizmi? ben anca dogal kaucuk emzikle kandirdiminsallah begenir sizde bana dua edersiniz (banada alisveris merkezindeki bir bayan tavsiye etmisti 2 aydir dua ediyorum)
annelik böyle bi şeymiş..Aynı canım benim oğlanda bi öhö yapsa çıkacak ondan öyle ses geldikçe kendi kendime öhööö yaptığımı farkettim yaa! Annelik bu olsa gerek...
topraksu anlaşılan bu forumda insanlar sadece tanıdıklarının söylediklerini dikkate alıyor. yani biri bi fikir sunmuşmu kimsenin umrunda değil.bi nevi chat odası gibi olmuş tanıdıklarla sohbet gerisi angaryadiğer konudada bebeğin dönmesi ile ilgili bi soru yazdım tınlayan bile yok. neyse sorun değil bizde bi daha uğramayız
benim kızım takip etmeye bayılııyor.80 günlük felanız işte 3 aylık diyelim bebeğim başını bayağı dik tutuyor ama şu sağa sola dönme meselesini anlamıyorum benmkinde öle bişey yok
birde kızımm diyorum şu bu yok bakmıyor
ama babasını giderken arkasından şu bu takip ediyor
eller, burun yüz.. bunlar vücudun en uç noktaları olduğu için soğuk olmaları normal..
Bizde geceleri doğalgazı yakmaya başladık.. evin içi soğuk oluyor kızım üşümesin diye yakmaya başladık.. kundak yapıyorum üzerine de penye battaniyesini örtüyorum bazende başına şapkasını takıyorum.. ama yanakları genelde soğuk onun içi ne yapacağımı bilemedim.. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?