evet canım yumuşak ,deri zaten ,güzel oturdu ayağına rahat yürüdüCok sik busmai resimdeki halin aynisini biz de bgn avmde yasadik) tabani yumusak mi peki ayakkabinin
ay çok hoşşş:) yürüdü demek maşallah:)ayakkabıları da cok seker güle güle gıysın
kıs nfk,gözün çıkmasın emi,kıs sen bana nıspet olsun dıye mı zırt pırt o salı pazarlarına gıdıyon be,,
oyyy ölüyom salın benı pazarlara,almayın oralardan,allahım sana geliyorum
evet canım yumuşak ,deri zaten ,güzel oturdu ayağına rahat yürüdü
yürüdü canım valla patır patır koşuyo peşimden nereye gidersem,wc ye bırakmıyo
Bnmki de inat ediyo yuruyen merdivenlere dogru gidecek cok korkuyorum ani hamleleri var artik ne kadar da buyuduler ya masallah pasalara
selam kızlar,sonunda oto koltuğu aldım bugun,kraft chıcco belkı de uygun bulursam römer recaro dıye yola çıktım ama,önce e bebeğe gittim,römerin bir iki modeli indirimdeydi.ceylini oturttum ıcıne ama çocuk kambur durdu resmen.ağlamaya başladı,nerdeyse römeri alacaktım ceylın ı oturtana kadar,sonra canım sıkıldı,bulamıcam galıba dıye,sonra joker mağazasına gırdım ben hala römer recaro Kraft falan ararken,satıcı çocuk bana koala dıye bır marka gösterdi.anlatıı,koltuga ceylın ı oturttum hıc sesı çıkmadı,öyle kambur da durmadı.fiyatı da uygun 450 ye aldım.koala recaro yu türkiyeye getiren firmanın ürünüymüş,ece r 44 sertifikası var.eğer benım gıbı oto koltuğu bulma konusunda sıkıntı duyan varsa paylaşıyorum arkadaşlar.isofixliydi aldığım urun.hem ısofixle hemde arkadan bir kemerle arabanın kendı koltuğuna bağlandı.taş gibi sağlam.kafa kısmı koruması ve yan darbe korumaları da güzel.fakat tek kafama takılan tam yatış pozisyonunda değil.acaba uzun yolda rahat edebılır mı uyurken,uyurken kucağıma mı alayım.canım ona sıkıldı eve gelınce.ama römerin falan yatış pozisyonu daha dik.bu mu yanı yatma pozisyonu dedıklerı,çocuk rahat edebılecekmi uyurken.
ben efeden büyük bi atak bekliyorum..Bu arada geriden gelen oğlum efe cmt günü komanda gibi sürünmeye başladı ileri doğru(gerçi bence bu sürünmenin adı komando değil kuyudan çıkan kız var ya halka filminde onun ilerleyişi olmalı :) ). Bugün de oturmaya başladı. Birkaç gündür de yatağın üstünden geri geri gidip yere ayağı değince accık durup elini bırakıyor ve hop geriye düşüyor. Ama kollarından tutunca ayaktayken hiç ilerleyesi yok. Anca dursun gülsün ve konuşsun öyleyken :)
he yaa, tamamen 'duygusal'benimki iyice yürüyor artık paytak paytak:) ara sıra düşüyor ama çok hevesli bu konuda,annemin elinden tutup deli gibi koşuyordu avm'de; bebek arabasına oturtunca nasıl bağırıyor, inmek istiyor;çok güldük
şekil-a :)
Eki Görüntüle 733866
valla adamın t-shirt e ihtiyacı vardı ,az t-shirt ü olduğu için çok sık makine çalıştırmam gerekiyordu, ondan aldım tamamen duygusal:)
verdim bile kız, babalar gününde boynu bükük dolaşsın
hayırlı olsun canım. iyi yaptın yola çıkmadan önce hallettin bu işi..selam kızlar,sonunda oto koltuğu aldım bugun,kraft chıcco belkı de uygun bulursam römer recaro dıye yola çıktım ama,önce e bebeğe gittim,römerin bir iki modeli indirimdeydi.ceylini oturttum ıcıne ama çocuk kambur durdu resmen.ağlamaya başladı,nerdeyse römeri alacaktım ceylın ı oturtana kadar,sonra canım sıkıldı,bulamıcam galıba dıye,sonra joker mağazasına gırdım ben hala römer recaro Kraft falan ararken,satıcı çocuk bana koala dıye bır marka gösterdi.anlatıı,koltuga ceylın ı oturttum hıc sesı çıkmadı,öyle kambur da durmadı.fiyatı da uygun 450 ye aldım.koala recaro yu türkiyeye getiren firmanın ürünüymüş,ece r 44 sertifikası var.eğer benım gıbı oto koltuğu bulma konusunda sıkıntı duyan varsa paylaşıyorum arkadaşlar.isofixliydi aldığım urun.hem ısofixle hemde arkadan bir kemerle arabanın kendı koltuğuna bağlandı.taş gibi sağlam.kafa kısmı koruması ve yan darbe korumaları da güzel.fakat tek kafama takılan tam yatış pozisyonunda değil.acaba uzun yolda rahat edebılır mı uyurken,uyurken kucağıma mı alayım.canım ona sıkıldı eve gelınce.ama römerin falan yatış pozisyonu daha dik.bu mu yanı yatma pozisyonu dedıklerı,çocuk rahat edebılecekmi uyurken.
kıııız, bi gün beraber gidek yaakıs nfk,gözün çıkmasın emi,kıs sen bana nıspet olsun dıye mı zırt pırt o salı pazarlarına gıdıyon be,,
oyyy ölüyom salın benı pazarlara,almayın oralardan,allahım sana geliyorum
elifnaz, sabahın 6 bucuğunda mesaj yazmışsın..
inan başka bi şey geldi aklıma, yoksa doğuma mı gidiyor dedim..
performansından dolayı seni kutluyorum..
birilerine örnek olsun..
önümüzdeki pazartesi di mi doğum?7:30 kız erkenci bizim oğlan annemde bu hafta yanımda biraz rahatım cok şükür
günaydınn kıslarr. maşallah bebeler yürüme ataklarına geçmiş. bizdee 3-5 adım atıyoruz desteksiz ayakta biraz durabiliyoruz. inşallah yaşına kadar yürüyecek ayşetabii o zamn işler daha da zorlaşacak. sağolsun kp deyip duru kızım yürürse işin zor deyo. altlı üstlü oturmanın dez avantajı. ağlasın neden ağladı yarın yürür düşer neden düştü
ay bi de kzım müzik duysun oynuyo kolları havaya kaldırıyo ayaklarınla esniyo
günaydınn kıslarr. maşallah bebeler yürüme ataklarına geçmiş. bizdee 3-5 adım atıyoruz desteksiz ayakta biraz durabiliyoruz. inşallah yaşına kadar yürüyecek ayşetabii o zamn işler daha da zorlaşacak. sağolsun kp deyip duru kızım yürürse işin zor deyo. altlı üstlü oturmanın dez avantajı. ağlasın neden ağladı yarın yürür düşer neden düştü
Hayırlı olsun.Darısı bir yaşınıza olsun.gü-nay-dııın temmuz topiği ahalisi!
bugün itibariyle ayşecik tam 11 aylık..
yaşına bir ay kaldı.. zaman sen nasıl bi şeysin?..
Buradan nasıl yapıyorduk?Hatırlayamadım.:26::26:
ben efeden büyük bi atak bekliyorum..
öyle ayakta hareketsiz durduğuna bakmayın çocuğumun, göreceksiniz..
kendisini, korku filmindeki 'o şeye' benzeten annesini de utandıracak..
ay bu kız beni deli ediyor.
bütün gün ''ayşşşe anne'' diyoo
korkuyorum, kendimi kaybedicem, ısırcam bi yerini yaa
herkese merhaba kızlar
müdür geç gelecekmiş hemen bende bu fırsat diyip sizlere bir merhaba diyeyim dedim
kısaca okuyabildiklerimden özet geçeceğim unuttuğum okuyamadığım varsa şimdiden affola:26:
pempiş canım hadi gözünaydın okullar kapanıyor bugün son gün sayılır demişsin
bundan sonra seni çok güzel günler bekliyor bol bol dinlen diycem ama bu minikler bize izin vermezki
olsun yanında olmak bile çok güzeldir eminim bol bol vakit geçirin tabi yeni dönem başlangıcı zor olacak senin için insan tatile
alışıyor birde sizinki 3 ay yani bizim 2 haftalık tatil göz açıp kapayıncaya geçiyor inşallah çok güzel bir tatil geçirirsiniz
doğum gnü hazırlıkların tam gaz devam ediyormuş maşallah sana valla bu enerjiyi nerden buluyorsun kız helal
doğum günü resimlerini merakla bekliyor olacağım herşeyin çok güzel olacağı şimdiden belli menü içecek konusunda bende çay sevmeyenlerdenim
ama diş buğdayında bizde çay dağıttık hatta bri sürü de kola meyve suyu vs almıştık değişik isteyen olur diye ama çay olunca kimse
meyve suyu içmedi
busmai yaa keremi gördüm maşallah ne kadar güzel görünüyor arkadan
maşallah yürümeyede başlamış azıcık zaten bu çocuk arabaları var ama yanımızda taşımak için var sanırım bizimkide sevmiyor çok fazla arabada kalmayı
ayakkabınıza bayıldım valla zaten nerdeyse tüm ilk adım ayakkabıları visco sanırım ama aldığın modelde çok şıkmış güle güle giysin keremcik
bu arada eşinede hediye almışsın ama tamamen duygusal olmuş tebrik ederim seni
born canım yasir paşamız nasıllar sende doğum günü için hazırlıklara araştırmalara başlamışsın bende prens temasından yanayım şık olur
dışarda yapmayı planlıyorum demissin ya nasıl bir yer planlıyorsun ki bende dışarda yapmak isterim ama öyle yer nerde bulcam anadolu yakasında
yani şöyle parti evi gibi değilde (onlar 1,5 milyar para istiyorlarmış) daha uygun fiyatlı bir yer aradım ama yok bakalım bizimkide evde olacak sanırım
zaten ramazandan önce mi yapsak diye bir planımız var ama henüz kesinleşmedi:44:
karakız ecoşa bak sen yaa tükürüyor demek
arabadada şanssızlık yaşamışsın geri iade et bencede
elifnaz canım aayyyy doğuma çok az kalmış annende yanına gelmiş ohh son günlerin tadını çıkar valla rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
isim konusunda karar kılabildiniz mi?
nfk yerim ben o ayşee anne diyen dilleri maşallah ona
biri salı pazarı mı dedi
bende haftaya salı öğleden sonra iş yerinden izin alarak salı pazarına gitmeyi planlıyorum bakalım bir aksilik olmazsa eğer
bizden haberler;
melisa hanım artık ayakta dengede çok uzun süre duruyor ama adım atmaya korkuyor
dün akşam iki adım attı seviçten havalara uçtuk ama devamı yok tabi neyse zamanı vardır bekliyoruz
gerçi biraz daha zorlaşacak yürüyünce şimdi bile peşinde zor yakalıyrouz
ben her zamanki gibi çalışıyorum ama süt iznim bu ay sonu bitiyor ona üzülüyorum
offf zaman çok çabuk geçti gerçekten bebeklerimiz büyüdü maşallah
bizde bugün tam 11 aylık olmuşuz
herkesi tek tek öpüyorum kendinize çok iyi bakın
maşallah ayşeyeee
ayşecik de oynuyo, elleriyle bi hareketler. ayaktaysa dediğin gibi sallanmalar..
dün nenesi diyo ki, çocuğu da kendiniz gibi oynak ettiniz
artık teyzesiyle anasıyla düğünlere gider halaybaşı
Buradan nasıl yapıyorduk?Hatırlayamadım.:26::26:
Oh valla süper olur. Muhteşem üçlü olursunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?