Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Cok sik busmai resimdeki halin aynisini biz de bgn avmde yasadik ) tabani yumusak mi peki ayakkabinin
evet canım yumuşak ,deri zaten ,güzel oturdu ayağına rahat yürüdü

yürüdü canım valla patır patır koşuyo peşimden nereye gidersem,wc ye bırakmıyo

evet canım yumuşak ,deri zaten ,güzel oturdu ayağına rahat yürüdü

yürüdü canım valla patır patır koşuyo peşimden nereye gidersem,wc ye bırakmıyo

Bnmki de inat ediyo yuruyen merdivenlere dogru gidecek cok korkuyorum ani hamleleri var artik ne kadar da buyuduler ya masallah pasalara

Günaydın kızlarrrrrrrrrrr. Ne kaynatmışınız be gece gece :)

Bugün bitince okulu bitti sayıyorum :) koca bir yıl nasıl geçti anlamadım. Oğluşum üç aylıktı çalışmaya başladığımda şimdi yaşına girecek. Zaman geçiyor ve doğan büyüyor Allah'ım hep güzel günler göstersin bize ve ailelerimize. Oğluş veya kızçelerimizin mutlu günlerinde yanlarında olmayı nasip etsin inşallahhhhhh. Duygusala bağlamadan çıkıyorum bu konudan :)

Kızlar size kafama dün takılan bir soruyu sormak istiyorum. Doğum gününde içecek meselesi. Şimdi menü çay menüsü olunca nedense ben çay veririrm büyüklere, küçüklere ise meyve suyu diye düşünmüştüm. Ama dün bi dank ettiki bu çok yorucu olabilir. Ayrıca salon küçük ve birçok çocuk olduğu için bir takım kazalr da olabilir gibi geldi. Sonuçta bu salon okulumdan 26 hatunu ağırladığım bir salon ama kimse ortalıkta koşmuyordu :) size de bir danışayım dedim. Dışarda yapıldığında hep meyve suyu verilir ama bu evde ya bilemedim. Acaba büyüklere kola fanta küçüklere meyve suyu mu olsa?? Ama bu çakal küçükler kola da ister :) yorumlarınızı bekliyorum :)

Busmaicim sen kesinlikle bir cadısın :) sırf adamın boynu bükük kalsın diye bunu yaptın ya pravooo :))))) Keremin ayağının fotosunu çekiyor musunuz?? Biz bol bol çekiyoruz da. Hatta yaz geldi şimdi hep çorapsız ya zor tutuyorum kendimi ve bazen tutmayıp ısırıyorum :)

Bu arada fotoğrafçı tutacağız inşallah. O 100 lira olan fotoğrafçı öğrenci velimiz çıktı amaaaaa bu iş anlamında özen fakat maddi anlamda pazarlık yapmamak demek :) olsun oğluşuma feda olsun. Sanırım ilk yaşı diye çok özendim; 2. yaşını görürsek inşallah bu kadar coşmıcam :) görmemişin çocuğu olmuşşşşşşşş :)

Kısırımı ısladım. Balkondan çamaşırları toplayıp evi süpürmeliyim. Malum kocamın misafir süprizi var. Bi de okula gitmeden oğluşun yıkanma işi var. Biraz geç kalmayı planlıyorum sonuçta yoklama yok bişi yok. Hadi size iyi günlerrrrrr :)

koala da guzel marka canim gule gule kullanin.. yatma pozisyonu hepsinde ayni ne yazıkki. .

gü-nay-dııın temmuz topiği ahalisi!

bugün itibariyle ayşecik tam 11 aylık..
yaşına bir ay kaldı.. zaman sen nasıl bi şeysin?..

elifnaz, sabahın 6 bucuğunda mesaj yazmışsın..
inan başka bi şey geldi aklıma, yoksa doğuma mı gidiyor dedim..
performansından dolayı seni kutluyorum..
birilerine örnek olsun..

Son düzenleme:
ben efeden büyük bi atak bekliyorum..
öyle ayakta hareketsiz durduğuna bakmayın çocuğumun, göreceksiniz..
kendisini, korku filmindeki 'o şeye' benzeten annesini de utandıracak..

he yaa, tamamen 'duygusal'
güzel günlerde giysin ayakkabısını, ben onun koşturan poğaca ayacıklarını yerim, yeriiiiim :76:

hayırlı olsun canım. iyi yaptın yola çıkmadan önce hallettin bu işi..
ben de bakıyorum. koalanın hangi modeli canım senin aldığın, bi de kaç kg?

kıs nfk,gözün çıkmasın emi,kıs sen bana nıspet olsun dıye mı zırt pırt o salı pazarlarına gıdıyon be,,
oyyy ölüyom salın benı pazarlara,almayın oralardan,allahım sana geliyorum
kıııız, bi gün beraber gidek yaa
bırak kızçeni annene, ben de kv ye, orada buluşur, pazarın altını üstüne getiririiiiiiiiiiiz

ay bu kız beni deli ediyor.
bütün gün ''ayşşşe anne'' diyoo
korkuyorum, kendimi kaybedicem, ısırcam bi yerini yaa

elifnaz, sabahın 6 bucuğunda mesaj yazmışsın..
inan başka bi şey geldi aklıma, yoksa doğuma mı gidiyor dedim..
performansından dolayı seni kutluyorum..
birilerine örnek olsun..

7:30 kız erkenci bizim oğlan annemde bu hafta yanımda biraz rahatım cok şükür

herkese merhaba kızlar
müdür geç gelecekmiş hemen bende bu fırsat diyip sizlere bir merhaba diyeyim dedim

kısaca okuyabildiklerimden özet geçeceğim unuttuğum okuyamadığım varsa şimdiden affola:26:

pempiş canım hadi gözünaydın okullar kapanıyor bugün son gün sayılır demişsin
bundan sonra seni çok güzel günler bekliyor bol bol dinlen diycem ama bu minikler bize izin vermezki
olsun yanında olmak bile çok güzeldir eminim bol bol vakit geçirin tabi yeni dönem başlangıcı zor olacak senin için insan tatile
alışıyor birde sizinki 3 ay yani bizim 2 haftalık tatil göz açıp kapayıncaya geçiyor inşallah çok güzel bir tatil geçirirsiniz
doğum gnü hazırlıkların tam gaz devam ediyormuş maşallah sana valla bu enerjiyi nerden buluyorsun kız helal
doğum günü resimlerini merakla bekliyor olacağım herşeyin çok güzel olacağı şimdiden belli menü içecek konusunda bende çay sevmeyenlerdenim
ama diş buğdayında bizde çay dağıttık hatta bri sürü de kola meyve suyu vs almıştık değişik isteyen olur diye ama çay olunca kimse
meyve suyu içmedi

busmai yaa keremi gördüm maşallah ne kadar güzel görünüyor arkadan
maşallah yürümeyede başlamış azıcık zaten bu çocuk arabaları var ama yanımızda taşımak için var sanırım bizimkide sevmiyor çok fazla arabada kalmayı
ayakkabınıza bayıldım valla zaten nerdeyse tüm ilk adım ayakkabıları visco sanırım ama aldığın modelde çok şıkmış güle güle giysin keremcik
bu arada eşinede hediye almışsın ama tamamen duygusal olmuş tebrik ederim seni

born canım yasir paşamız nasıllar sende doğum günü için hazırlıklara araştırmalara başlamışsın bende prens temasından yanayım şık olur
dışarda yapmayı planlıyorum demissin ya nasıl bir yer planlıyorsun ki bende dışarda yapmak isterim ama öyle yer nerde bulcam anadolu yakasında
yani şöyle parti evi gibi değilde (onlar 1,5 milyar para istiyorlarmış) daha uygun fiyatlı bir yer aradım ama yok bakalım bizimkide evde olacak sanırım
zaten ramazandan önce mi yapsak diye bir planımız var ama henüz kesinleşmedi:44:

karakız ecoşa bak sen yaa tükürüyor demek
arabadada şanssızlık yaşamışsın geri iade et bencede

elifnaz canım aayyyy doğuma çok az kalmış annende yanına gelmiş ohh son günlerin tadını çıkar valla rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
isim konusunda karar kılabildiniz mi?

nfk yerim ben o ayşee anne diyen dilleri maşallah ona
biri salı pazarı mı dedi
bende haftaya salı öğleden sonra iş yerinden izin alarak salı pazarına gitmeyi planlıyorum bakalım bir aksilik olmazsa eğer

bizden haberler;

melisa hanım artık ayakta dengede çok uzun süre duruyor ama adım atmaya korkuyor
dün akşam iki adım attı seviçten havalara uçtuk ama devamı yok tabi neyse zamanı vardır bekliyoruz
gerçi biraz daha zorlaşacak yürüyünce şimdi bile peşinde zor yakalıyrouz
ben her zamanki gibi çalışıyorum ama süt iznim bu ay sonu bitiyor ona üzülüyorum
offf zaman çok çabuk geçti gerçekten bebeklerimiz büyüdü maşallah
bizde bugün tam 11 aylık olmuşuz

herkesi tek tek öpüyorum kendinize çok iyi bakın

günaydınn kıslarr. maşallah bebeler yürüme ataklarına geçmiş. bizdee 3-5 adım atıyoruz desteksiz ayakta biraz durabiliyoruz. inşallah yaşına kadar yürüyecek ayşe tabii o zamn işler daha da zorlaşacak. sağolsun kp deyip duru kızım yürürse işin zor deyo. altlı üstlü oturmanın dez avantajı. ağlasın neden ağladı yarın yürür düşer neden düştü
ay bi de kzım müzik duysun oynuyo kolları havaya kaldırıyo ayaklarınla esniyo

maşallah ayşeyeee
ayşecik de oynuyo, elleriyle bi hareketler. ayaktaysa dediğin gibi sallanmalar..
dün nenesi diyo ki, çocuğu da kendiniz gibi oynak ettiniz
artık teyzesiyle anasıyla düğünlere gider halaybaşı

Son düzenleme:

Maşallah.Olsun yine de yürüsünler istiyorum.
gü-nay-dııın temmuz topiği ahalisi!

bugün itibariyle ayşecik tam 11 aylık..
yaşına bir ay kaldı.. zaman sen nasıl bi şeysin?..
Hayırlı olsun.Darısı bir yaşınıza olsun.

ben efeden büyük bi atak bekliyorum..
öyle ayakta hareketsiz durduğuna bakmayın çocuğumun, göreceksiniz..
kendisini, korku filmindeki 'o şeye' benzeten annesini de utandıracak..

Onu değil canımmmmm o şekilde sürünen tüm bebekleri hahahhaha ama benzemiyo mu o sürünme hareketi????
Atağı senin gibi bakıcı teyze de bekliyo. Bakalım :) bu arada dünden beri bi de öpücük atıyo. Yicem bitiricem o olacak :)

ay bu kız beni deli ediyor.
bütün gün ''ayşşşe anne'' diyoo
korkuyorum, kendimi kaybedicem, ısırcam bi yerini yaa

10a kadar say ve sakin ol :)

Canımmm ne iyi olmuş müdürün geç gelmesi. Özlemişim yazılarını :)

Valla bu çay ve içecek olayı çok mühim. Karar vermesi de zor. Bakalım.

Albüm yaparım inşallah görürsünüz tabi herşey yolunda giderse

1,5 milyar ne ya yuh yani. Sanraın napıyolar. Evde yapın yazık valla... Yada turizm otelcilik tarzı yerlerin küçük bi salonlaı olabiliyor; öyle bir yer de bakabilirsiniz bence.

Süt izninin bitmesine üzüldüm. Ama bak maşallah ne kadar zaman anne sütü aldı daha ne :)??

Hakkaten sinir bir durum tahmin edebiliyorum :/

Ay yerim ben onun ritm duygusunu :)

Oh valla süper olur. Muhteşem üçlü olursunuz :)

Kızlarrr söylemeyi unuttum: a101 e havuz gelmiş. Ben de uğrayıp el pompası alıcam doğum günü balonları için

Buradan nasıl yapıyorduk?Hatırlayamadım.:26::26:

canım şu linke tıkla
Lilypie - Baby and Kids Birthday tickers

kızının doğum tarihini yaz, devam et.
yeni sayfada full size ticker a tıkla.
yeni açılan ekrandan seçimleri yaparak devam et.
en son kodlar sayfası çıkıyor.
for websites satırında image url tıkla, çıkan linki kopyalayıp kk profilindeki çizelge kısmına yapıştır..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…