Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Teşekkùr ederim tatlım.İyi ki sen varsın.

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
nfk, borntobemother+, DilaNaz+, humakus, ozlemcr+, PembeHipopotam+

humakus, torpağım..
ola devamsız, nerdesin, neydirsin?

Merhaba pembehipopotam,
Oğlun için bugün de oturmaya başladı demişsin. Sen de biliyorsundur desteksiz oturma eğer prematüre doğum yoksa 9. Aya kadar tamamlanması gerekir eğer oğlun yeni oturmaya başladıysa bi doktor olarak pediatrik nörologa gitmeni öneririm.
Sevgiler...

humakus, torpağım..
ola devamsız, nerdesin, neydirsin?
Ben okuldayım, ara ara girip okuyorum.Bir taraftan okuldaki muhabbete bir taraftan da topikteki muhabbete katılıyorum.

humakus, torpağım..
ola devamsız, nerdesin, neydirsin?[/COLOR][/B][/FONT][/QUOTE]
Hafızana hayranım nfk süpersin valla
Senin topraklarda mecburi hizmet yapmaya devam ediyorum. Pembehipopotama bişey demek için yazdım umarım kızmaz ve yanlış anlaşılmam. Selamlar...

Hafızana hayranım nfk süpersin valla
Senin topraklarda mecburi hizmet yapmaya devam ediyorum. Pembehipopotama bişey demek için yazdım umarım kızmaz ve yanlış anlaşılmam. Selamlar...

kolay gelsin..
pembişin oturmaya başladı dediği, yatar pozisyonda veya sürürken kendi kalkıp oturmaya başladı dır.

Günaydın herkesee

Benimki de hemen müzikte totoyu sallıyo hiç affetmez :))
Hoşgeldin tatlımmmm özledik seni ve melisayı
İzninin bitmesine üzüldüm , adımlarına sevindim
Visco yazdım galiba vicco olcaktı, evet bebek ayakkabıları hep ondan di mi, internette de kızlara çok güzel modelleri var
:))
elifnaz, sabahın 6 bucuğunda mesaj yazmışsın..
inan başka bi şey geldi aklıma, yoksa doğuma mı gidiyor dedim..
performansından dolayı seni kutluyorum..
birilerine örnek olsun..
Kapaaaaaaaaaakkkk !
gü-nay-dııın temmuz topiği ahalisi!

bugün itibariyle ayşecik tam 11 aylık..
yaşına bir ay kaldı.. zaman sen nasıl bi şeysin?..

Bence de çay işi işkence, kola fanta yeter ya da büyüüük bir semaver :))
Yok canım çekmiyordum ayaklarını yaa çok haklısın her yaşında çekelim ayaklarını sonra tablo yapabiliriz çerçeveletip ne tatlı olur :) tabi 15 yaşındaki kıllı ayakları koymayız :))

geldiiiimmm:) okuldayım kız. derste yok zati. laklaktan vakit bulamadım
napıyonuzzz?

ara ara uğrayıp bana karşılık verenler dışında bugün sakin.
bi topiğin delisi olarak ben çalıp oynuyom..

ayşecik uyuyor, ev dağınık, akşam ne yapıcam diye düşünüyorum..
ben napıcam bu patlıcanlardan yahuu, bi akıl verin

yavruuumm, kıyamam eşlik edeyim bende sana akşama ben tavuk haşlayıp pilav yapcam canım çekti. bide salata

islim kebebı, güveçte etli patlıcan yemeği, karnıyarık, imam bayıldı bunları yapabilirsin aklıma gelenler bunlar şekerim

teşekkür ederim canım
herşey yolunda gidecektir inşallah bu kadar özendin herşey güzel olacak merak etme
gene sütümü sağmaya devam edeceğim de işte erken çıkıp kızımı erken görme günlerim bitiyot maalesef ona üzülüyorum:26:
aman sanki düğün yapıyoruz valla bende arkadaşımdan duydum öyle fiyat vermişler kıza
bende şöyle bir şey düşünüyorum ama havalar sıcak olacağı için kalabalık olarak eve tıkılmayalım dedim
yakacık tarafından piknik yapılabilecek yerler var (nfk sen bilirsin)
oraya hem piknik tarzı hemde doğum günü kutlarız diye düşündüm ama olur mu ki:44:

Kızlarrr söylemeyi unuttum: a101 e havuz gelmiş. Ben de uğrayıp el pompası alıcam doğum günü balonları için

bende gördüm onu eşimede söyledim bugün bir tane havuz birde ayak pompası alacağız
duşakabinin içine havuzu koysam onun içine su doldurup melisa yı orda yıkasam olurmu acaba(havuz içine kaydırmaz koysak)???

Ee ben bez sormustm.tatilnicin

sadece huggies de var herhalde bende sadece onu biliyorum

merhaba kızlar maaşallah bebekler büyüdü yürüdü konuşmaya başlıyacak kırk binkere maaşallah hepsine

bizim bu akşamki menüde taze fasülye pilav ve cacık var birde dünden kalan bir tabaklık barbunya

patlıcanların içinde islim kebabı olabilir ama islim kebabı yaparak patlıcanları bitiremezsin
çabuk bitsin patlıcanlar istiyorsan karnıyarık yapmak lazım

bir file limonum var, limonata yapmak istiyorum.
limonata tarifi piliiiiis

Canım ilgine teşekkür ederim. Oğluşum oturuyor da yerde yatarken oturur pozisyona yeni geçti demek istemiştim :)

Ben okuldayım, ara ara girip okuyorum.Bir taraftan okuldaki muhabbete bir taraftan da topikteki muhabbete katılıyorum.

Aynı bennnn :)

kolay gelsin..
pembişin oturmaya başladı dediği, yatar pozisyonda veya sürürken kendi kalkıp oturmaya başladı dır.

Leb demeden leblebici seniiiii :)
Bi de senin ezberine; insanları aklında tutuşuna hayranımmmmmmm :)

Foto çok hoşşşşş :)

Çek çek ayakları :) 15 yaşında kıllı ayakkk öghhhhhh

Sanırım meyvesuyu vercem

Ee ben bez sormustm.tatilnicin

Benim arkadaş bana littleswimmer vermişti. 14+ kg ama olsun zaten öylesine giydiricem. Birçok kişi cıbıl cıbıl sokuyo :)

Karnıyarıkkkkkkkk yada imam bayıldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…