valla erkek anneleri bu kadar erkenden başlarsa kaynanalığa..
biz de kız anneleri olarak gardımızı alırız..
bak şimdiden başladı dünür kavgaları..
evet, önüm arkam sağım solum ayşeee:76:
ayşeciğin iki ismi var sonuçta, ikisini birden kullanıyoruz. bi babam sadece ayşe diyor..
ben teyzesinin ismini koymadım, hz aişenin ismini kodum, ona benzesin istedim..
hayırdır, yine ne yaptı senin sabıkalı? yol üstü yine tartışmayın ama, son günlerde gerilim bitmiyor.
nedir bu, tam da herşey yoluna girdi, tatil başlıyor..
oto koltuğu alanlar, 9-18 mi 9-36 mı aldınız?
Ya oğlum bugün resmen kafayı yedi. Uyumuyor yemiyor bağırıp çağırıyor. Benim de valiz ve ev toplamam lazım doğal olarak. Bi ton laf sayıyo. Bu çocuk niye böyle oldu modlarında. Al dedim on dakka kapı önüne inin. Çok istiyosan sen in diyo bana. Tatil geldi de valla hiçbişi anlamadım. Onu boğasım var acaip yani. Oğlum da ayrı bişi; şuan hamakta yüzüstüne yakın yan yatıyo!! Bi de bugün sürekli göğsümü ısırdı. Kızınca da ağlıyo. Deli gibi canım acıyo hala
9-18 aldık canım biz. Bizimki bu uzama ve kilo ile giderse inşallah en fazla 3 yaşına kadar biner ama oldun artık ikinciye deriz. Tabi ikinci olursa...
bi yere gidecek oldun mu sanki özellikle cozutuyor bu bebekler?
tam iş, hazırlık üstü.. Allah kolaylık versin..
hadi efe anlayışla karşılanır da senin koca bebeğin senin deyiminle yaptığı 'uyuzluk' neyin nesiii?
bi şeyin tribini mi atıyor acaba?:44: yoksa bu kadar anlayışsızlık ve hoşgörüsüzlük?
oto koltuğunda bana da 9-18 yakın geliyor. zaten 4 yaşından sonra o koltuğa oturacakların ısanmam..
bi yere gidecek oldun mu sanki özellikle cozutuyor bu bebekler?
tam iş, hazırlık üstü.. Allah kolaylık versin..
hadi efe anlayışla karşılanır da senin koca bebeğin senin deyiminle yaptığı 'uyuzluk' neyin nesiii?
bi şeyin tribini mi atıyor acaba?:44: yoksa bu kadar anlayışsızlık ve hoşgörüsüzlük?
oto koltuğunda bana da 9-18 yakın geliyor. zaten 4 yaşından sonra o koltuğa oturacakların ısanmam..
Yolculuk Öncesi Uyuz Erkek Sendromu hahaha bir haftadır sırt ve bel ağrısı çekiyor. İlaç da çok işe yaramadı sanırım o yüzden ona da gelenler geldi. Bi de oğlak burcu işte bencil oluyolar
Ne ilk olcaz ne de sonvalla erkek anneleri bu kadar erkenden başlarsa kaynanalığa..
biz de kız anneleri olarak gardımızı alırız..
bak şimdiden başladı dünür kavgaları..
YÖUES tıp diline yeni bir terim kazandırdın pembiş:)
Kumaş mama sandalyesi güzel bir icat evet ama ilmini çözünce sıyrılıp çıkmaya çalışıyor, çıkamasa dadikkat et
Bel ağrısına Diclomec ağrı kesici birebir
pembiş, geçmiş olsun o zaman..
var bu adamda bi şey diyordum, varmış hakikaten. üşüttü mü yoksa kronik bi şey mi?
dicloron ve voltaren etkili. :128:
zeynepi cok severim ama kizimin sinifinda bile 3 tane var son zamanlarda cok konuldu:26:
zehra listemizde var hemde on sıralardaanlamı cok güzel sadece soylenisi kaba mı tereddutte kaldim
Betül esim ayşe betul istiyor (basbakanimizin en sevdigi isimmis) Betül guzel bir isim arkadasimin adı aslında iyi kizdir kararsizim:26:
Kızlarrrrr size byebye diyemedim dün :) kaçta yola çıkarız bilmiyorum ben şimdiden hoşçakalın diyim sizeöptümmmmmmm
Bu arada güünaydııınn:))))
canımın içiiiiii, hayırlı yolculuklar. kazasız belasız gidin dönün inşşKızlarrrrr size byebye diyemedim dün :) kaçta yola çıkarız bilmiyorum ben şimdiden hoşçakalın diyim sizeöptümmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?