Kizlar napiyosunuz ben hummali bir temizlige basladim dolap iclerim bitsn snrada birinden yardim alip heryeri yaparim halilari da bgn yarin yikatmaya verip annemlere giderim ohh dondugumde ev miiss)
Gecmis olsm cnm simdi iyi olmana sevindim klima fln actiysaniz bazen banada dokunuyo oyle..siz simdik babannelerden sonrami tatile gidiceksiniz yoksa tatil orasi mi bnm kafam karisti her nasilsa cok iyi vakit gecirirsiniz ins...
Neyneyse temizlik yorucu ama bedenim yorulsada icim aciliyo sen de en kisa zmnda girisebilirsin insss
Ayy ne güzel anlattın valla çok özledim bendeeEee sormadın bacım,
Hayvanat bahçesi AOÇ kadar büyük değil ama çok hayvan var, diğeri "çakırlar korusu" ahşap asma köprülerde geziyosun, güzel. diğeri amisosun aşağısında kanal var kanoyla dolaşılıyor.. atlı spor tesisi var çok sayıda at var. bandırma gemisinin olduğu park var ,su kayağı yapılıyor, atakum sahili sadece denize girme yeri değil yürüyüş yolu var iskele ve çok güzel lüks cafeler var , gemi turu da yapılıyor ,avm lerimiz var çarşılarımız var :))pide yediniz mi meşhur samsun pidesi , yarın sabah yiycez biz :))
Canım bizim asıl tatil taaaaa ağustosta bayram sonrası. Bu piyangodan çıktı :)
Oğluş yerini yadırgadı ve beni mahvediyo(
Günaydın canım. Yine ikimiz açıyoruz topiği :) 5:30dan beri hamak sallıyorumsanırım nem ve sıcak da iyice bunalttı onu :/ evdeki herkes horul horul uyuyor!!! Orhan abiden batsın bu dünyayı armağan ediyorum kendime :) 2lere kadar nasıl gezdiniz misafirlikte kız?? Bizimki gece uykusuna hayatta dışarda yatmaz. En geç 10da evde olmalıyız.
Sanırım bugün ucuz bi park yatak bakıcam. Gece yataktan yere inmekten belim tutulmuş. Şimdi de ben eşîme nazlanıyımne çeker ya neyse. Tshirtünü vercem bugün ona bakalım beğenecek mi?? :)
Herkese iyi pazarlarrrr
geveze nfkdan herkese günaydııııın!bu gün de nfk olmayınca bu sayfalar gitmiyo. okucak bişii olmuyooo .
dün sigara böreği yaptım. bir yufkam var.nfk böreği kaşarlı denedin mi ,büyükçe sararsan sucuklu kaşarlı da güzel oluyor
canım emeğine sağlık. hamilelik bebek buna rağmen başarılısın.günaydıın arkadaşlar. yola çıkacaklara hayırlı yolculuklar.
bu arada benim de aöf sınav sonucu açıklandı 6 dersten geçtim bir dersten kaldım ve eşimle idaaya girmiştk kaybettim.
karakızın sonuç nasıl acep ?
helaaaal!Olsun ya ne güzel 5 dersi geçmişsin benim de 2 bütüm var haftaya
Yeni evli bi arkadaş var hepsini geçmiş, eşime söyleyince
Eşim de "olsun üzülme sen aslan gibi oğlan büyüttün 1-0 ilerdesin " diyor:)))
evet sanırım işin sırrı yağda..az yağlı beyaz peynirle yap canim patlamaz
yok kıııız, eküri olmayacaz mı?anasını satiim bırakcam anneme bi gün,buluşur giderük pazara,deli gibi sağa sola saldırırsam tanımamazlıktan gel emi
canım oto koltuğu koalanın hangı modeli olduğunu bılmıyom ama şuna çok benziyor.
Koala Innova Oto koltuğu 9-36 kg (9 ay-12 yaş) GittiGidiyor'da 69575145
isofixli benim aldığım,9-36 kg.tavsiye ederim şiddetle,ben jokerden 450 ye aldım ama,eve gelip aynı modeli internetten araştırsaydım daha uyguna alabılırdım.sen öyle de yapabılırsın.ama mutlaka çocuğu ıcıne oturtup deneyerek al
yemek-alışveriş-gezmekSelamlar kızlar,
Biz geldik. Yolculuk güzeldi. Samsun'da gezilecek çok fazla yer yoktu. Amissos tepesine gittik. Bafraya gitmeyi düşündük ama uzak geldi. Merkezde pide yedik biz de. Gezmek güzeldi:) yer mühim değil
geçmiş olsun canım, klima mı çarptı acaba?:44:Kızlarrrrrrrr biz antalyaya vardık çok şükür. Yolculuk çok kolay değildi valla. Oğluş bir ara ne kucakta ne koltuğunda durdu. Sonracıma bir ara ben üşüttüm mü naptım kustum ilk defa :/ neyse şimdi herşey yolunda. Babaanne ve dede ile hasret gideriyor oğluş :)
haiiiin haticeAryaya kahvaltısını yaptırdım, birazdanda şişme havuzunu doldurup iyice yoracağım onu. Veee sonrasında uzun bir uyku hem ona hem bana. Çok mu hainim ne:)))))
gözünüz aydıııııınDün itibarıyla bizim kızın üst dişleri yeni patlamış durumda:)
Bacım denk gelmedi ya. Samsun'da internet çok yavaştı. Yazmayı bırak okuyamadım. Daha önce Samsun'a gelmiş olanlar da bu kadar öneride bulunmadı.Eee sormadın bacım,
Hayvanat bahçesi AOÇ kadar büyük değil ama çok hayvan var, diğeri "çakırlar korusu" ahşap asma köprülerde geziyosun, güzel. diğeri amisosun aşağısında kanal var kanoyla dolaşılıyor.. atlı spor tesisi var çok sayıda at var. bandırma gemisinin olduğu park var ,su kayağı yapılıyor, atakum sahili sadece denize girme yeri değil yürüyüş yolu var iskele ve çok güzel lüks cafeler var , gemi turu da yapılıyor ,avm lerimiz var çarşılarımız var :))pide yediniz mi meşhur samsun pidesi , yarın sabah yiycez biz :))
Allah yardımcın olsuncanım. İlk gün yadırgar. Efe beyi bugün yüzdürün müzdürün yorun uyusun paşa paşa:)Canım bizim asıl tatil taaaaa ağustosta bayram sonrası. Bu piyangodan çıktı :)
Oğluş yerini yadırgadı ve beni mahvediyo(
Günaydın canım.Günaydınnn... Herkese iyi pazarlarr...
Kalktık yine biz 6 da
Kv ve kp'ye nazlan:) ver çoc uğvu kaç: pGünaydın canım. Yine ikimiz açıyoruz topiği :) 5:30dan beri hamak sallıyorumsanırım nem ve sıcak da iyice bunalttı onu :/ evdeki herkes horul horul uyuyor!!! Orhan abiden batsın bu dünyayı armağan ediyorum kendime :) 2lere kadar nasıl gezdiniz misafirlikte kız?? Bizimki gece uykusuna hayatta dışarda yatmaz. En geç 10da evde olmalıyız.
Sanırım bugün ucuz bi park yatak bakıcam. Gece yataktan yere inmekten belim tutulmuş. Şimdi de ben eşîme nazlanıyımne çeker ya neyse. Tshirtünü vercem bugün ona bakalım beğenecek mi?? :)
Herkese iyi pazarlarrrr
Hayırlı olsun.Dün itibarıyla bizim kızın üst dişleri yeni patlamış durumda:)
Günaydın:)geveze nfkdan herkese günaydııııın!
canımcım, haftasonu olduğu için topik sakin oluyor.. bugün de öyle olur..
ama iyiki varsınız, uykumdan kalktım topiğe koştum, sonra kahvaltı hazırlayacağım bakın
dün sigara böreği yaptım. bir yufkam var.
şimdi onu da kaşarlı sucuklu gözleme yapiciiiim
canım emeğine sağlık. hamilelik bebek buna rağmen başarılısın.
eşin de mızıldasın dursun, anneysen zaten şampiyonsun
karakız da sanırım bir dersten kalmıştı, belki de iki şuan tam hatırlamıyorum :44:
helaaaal!
evet sanırım işin sırrı yağda..
annemler lorla yapıyor ama onunda tadı olmuyor beeeah :100:
buzlukta tam yağlı peynirim var, o bitsin az yağlı alıp epey sigara böreği sarıcam.
ramazana hazırlık
yok kıııız, eküri olmayacaz mı?
uyarım ben, beraber saldırırız
ben de internetten araştırıyorum ama avmye gidip de dediğin gibi deneyeceğim. çok teşekkürler bacımm
yemek-alışveriş-gezmek
dünyada şunlar olmasa yaşadığmızın ne anlamı var?!
hoşgeldiniz canımmm
geçmiş olsun canım, klima mı çarptı acaba?:44:
dikkatli kullanmak lazım, efeyi de etkilemesin.. belki de uzun yol mideni rahatsız etti. nane limon çok iyi geliyor
gözünüz aydın, dedeler neneler de bi sevsin oğluşunu
haiiiin hatice
gözünüz aydıııııın
Dün okuldan bir arkadaşa gittim.İki yıllık evli, çocuğu yok.Evi ne kadar düzenliydi.İmrendim valla.Gerçi biz geleceğiz diye yeni temizlemiş.Perdeleri yıkamış, fayansları, mutfak dolaplarını silmiş.Bana da öyle bir temizlik şart.Kaç vakittir kadın çağıracagım ona bile üşeniyorum.Dolap içlerinden çok muzdaribim ama bu çocuk evdeyken yapamam:'(
biz de yazın Adana'ya gideceğiz kısa bir süreliğine.O nemde çocuk nasıl uyur diye şimdiden düşünmeye başladım.Antalya daha nemli.Allah yardımcın olsun.Günaydın canım. Yine ikimiz açıyoruz topiği :) 5:30dan beri hamak sallıyorumsanırım nem ve sıcak da iyice bunalttı onu :/ evdeki herkes horul horul uyuyor!!! Orhan abiden batsın bu dünyayı armağan ediyorum kendime :) 2lere kadar nasıl gezdiniz misafirlikte kız?? Bizimki gece uykusuna hayatta dışarda yatmaz. En geç 10da evde olmalıyız.
Herkese iyi pazarlarrrr
Anammmm, bu saate ne kadar iyi uyanık kalabilmişsin.Biz de bu saatte misafirlikten geldik. Akşama kadar gezdik gezdik, sonra misafirlik... Çok yoruldum, mahvoldum valla. Sabahta kız geç kalksa da uyusam biraz. Kimse yok ama herkese iyi gecelerr...
dolap içleri deme ağlayasım geliyoryahu bu dolap içleri beni mahvetti daha banyodan çıkamadım mutfak ve giriş dolaplarım duruyo oysa ben yarım memlekete gidiyorum umre yolcularını geçirmeye nasıl yetişecek bilmiyorum artık kalanı gelen kişi ile yapacağız yapacak bişey yok yetişemiyorum
üf aynen yaa kadın çağırmaya bile üşeniyorum,ben evden çıksam ve heryeri ak pak etse geldiğimde mis gibi eve konsam iyi olurduDün okuldan bir arkadaşa gittim.İki yıllık evli, çocuğu yok.Evi ne kadar düzenliydi.İmrendim valla.Gerçi biz geleceğiz diye yeni temizlemiş.Perdeleri yıkamış, fayansları, mutfak dolaplarını silmiş.Bana da öyle bir temizlik şart.Kaç vakittir kadın çağıracagım ona bile üşeniyorum.
.
yatak mı alcaksın yerde yatın siz deGünaydın canım. Yine ikimiz açıyoruz topiği :) 5:30dan beri hamak sallıyorumsanırım nem ve sıcak da iyice bunalttı onu :/ evdeki herkes horul horul uyuyor!!! Orhan abiden batsın bu dünyayı armağan ediyorum kendime :) 2lere kadar nasıl gezdiniz misafirlikte kız?? Bizimki gece uykusuna hayatta dışarda yatmaz. En geç 10da evde olmalıyız.
Herkese iyi pazarlarrrr
Ayy ne güzel anlattın valla çok özledim bendee( güzel şehir,samsun gibisi var mı yahu?
Ulaşmanıza sevindim. Tatile gidenlerden hiç rahat rahat gittim geldim diyen olmadı. Nasıl yapcaz bu işi bilmiyorum valla. İlk gün yerini yadırgaması normal, yarına alışır canım. Zor kısmını hallettiniz, şimdi güzel güzel tatilin tadını çıkarın oğluşla:)
Kız sormaaa,2 saat falan uyur normalde öğleden önce, bende banyo yaptırdımki garantiye alalım işi, bende rahat rahat uyuyum diye. Çocuk 45 dk sonra kalktıhaiiiin hatice
gözünüz aydıııııın
Sen nerdeydin canım? Ben dün askılı ve şortla çıkardım. Tedirgin oldum gerçi esiyor gibiydi biraz ama çok sıcaktı hava. Bişi olmadı çok şükür. Ama benim kızı pek kale alma, sıcağı hiç sevmez, bazen benden ince giyindiği oluyor yani.Anammmm, bu saate ne kadar iyi uyanık kalabilmişsin.
Bu arada Arya'ya kısa kollu giydirmeye başladın mı?Kayseri'nin havası ile burası yakın ya.Ben kendim ancak birkaç gündür kısa kollu giydiğim için Aden'e cesaret edemiyorum.Dün arkadaşlar bir haftadır giydirdiklerini söylediler.Tabi onların çocukları 2-3 yaşlarında.
ben tatile rahat gittim geldim ya, bebekle daha iyi nasıl olur ki zaten;
gerçi biz otelde kalmadık kardeşimin evinde kaldık ev rahatlığı başka..
Kız sormaaa,2 saat falan uyur normalde öğleden önce, bende banyo yaptırdımki garantiye alalım işi, bende rahat rahat uyuyum diye. Çocuk 45 dk sonra kalktıben duşumu alıp tam uykuya dalacaktımki uyandı sıpa. Geziyorum uykusuz uykusuz
Sen nerdeydin canım? Ben dün askılı ve şortla çıkardım. Tedirgin oldum gerçi esiyor gibiydi biraz ama çok sıcaktı hava. Bişi olmadı çok şükür. Ama benim kızı pek kale alma, sıcağı hiç sevmez, bazen benden ince giyindiği oluyor yani.
Bende ev rahatlığı olsundiye apart düşünüyorum. Bakalım netcez. Korka korka tatile gifiyoruz böyle tatil mi olur yavvvfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?