günaydıın arkadaşlar. yola çıkacaklara hayırlı yolculuklar.
bu arada benim de aöf sınav sonucu açıklandı 6 dersten geçtim bir dersten kaldım ve eşimle idaaya girmiştk kaybettim.
karakızın sonuç nasıl acep ?
günaydın canıııım
ayşecikle uyandık, babamız hala yatıyor. kahvaltı hazırlayacağım.
yufka aldım, ya gözleme ya sigara böreği.
ama sigara böreğinde lor sevmiyorum, beyaz peynir koyunca da patlayıp çatlıyor
bakalım netcez? bugün evde yokuz, hepizine güzel bi gün diliyoruzzzzz
canımın içiiiiii, hayırlı yolculuklar. kazasız belasız gidin dönün inşş
Kızlarrrrr size byebye diyemedim dün :) kaçta yola çıkarız bilmiyorum ben şimdiden hoşçakalın diyim sizeöptümmmmmmm
Olsun ya ne güzel 5 dersi geçmişsin benim de 2 bütüm var haftaya
Yeni evli bi arkadaş var hepsini geçmiş, eşime söyleyince
Eşim de "olsun üzülme sen aslan gibi oğlan büyüttün 1-0 ilerdesin " diyor:)))
ben efeden büyük bi atak bekliyorum..
öyle ayakta hareketsiz durduğuna bakmayın çocuğumun, göreceksiniz..
kendisini, korku filmindeki 'o şeye' benzeten annesini de utandıracak..
he yaa, tamamen 'duygusal'
güzel günlerde giysin ayakkabısını, ben onun koşturan poğaca ayacıklarını yerim, yeriiiiim :76:
hayırlı olsun canım. iyi yaptın yola çıkmadan önce hallettin bu işi..
ben de bakıyorum. koalanın hangi modeli canım senin aldığın, bi de kaç kg?
kıııız, bi gün beraber gidek yaa
bırak kızçeni annene, ben de kv ye, orada buluşur, pazarın altını üstüne getiririiiiiiiiiiiz
Selamlar kızlar,
Biz geldik. Yolculuk güzeldi. Samsun'da gezilecek çok fazla yer yoktu. Amissos tepesine gittik. Bafraya gitmeyi düşündük ama uzak geldi. Merkezde pide yedik biz de. Gezmek güzeldi:) yer mühim değil
selammm ben geldim nasılsınız bakalım
selammm ben geldim nasılsınız bakalım
Samsuna çamur atma şimdi, siz gezecek yerleri bilememişsiniz..
E canım seninle önceden haberleşmeliydik. Sadece amissos'a gittik. Atakuma denize girmeyiz diye gitmedik. Diğer 2 yeri de bilmiyorum. Hayvanat bahçesinden çocuklar hoşlanırdı belki, büyük bir yer miydi?
Allah kolaylık versin. Ben de büyük temizlik yapmalıyımmKizlar napiyosunuz ben hummali bir temizlige basladim dolap iclerim bitsn snrada birinden yardim alip heryeri yaparim halilari da bgn yarin yikatmaya verip annemlere giderim ohh dondugumde ev miiss)
Geçmiş olsun canım, yolculuğu atlatmışsınız.Kızlarrrrrrrr biz antalyaya vardık çok şükür. Yolculuk çok kolay değildi valla. Oğluş bir ara ne kucakta ne koltuğunda durdu. Sonracıma bir ara ben üşüttüm mü naptım kustum ilk defa :/ neyse şimdi herşey yolunda. Babaanne ve dede ile hasret gideriyor oğluş :)
Aferin sayfalar ilerlemesin ki arada okuduğumda zorluk çekmiyim :)
İyi yolculuklar diyenlere teşekkürler. Öptüm canlarrrr
Kızlarrrrrrrr biz antalyaya vardık çok şükür. Yolculuk çok kolay değildi valla. Oğluş bir ara ne kucakta ne koltuğunda durdu. Sonracıma bir ara ben üşüttüm mü naptım kustum ilk defa :/ neyse şimdi herşey yolunda. Babaanne ve dede ile hasret gideriyor oğluş :)
Aferin sayfalar ilerlemesin ki arada okuduğumda zorluk çekmiyim :)
İyi yolculuklar diyenlere teşekkürler. Öptüm canlarrrr
İnşallah canım ya, aklımda durdukça geriyor beni zaten.Gecmis olsm cnm simdi iyi olmana sevindim klima fln actiysaniz bazen banada dokunuyo oyle..siz simdik babannelerden sonrami tatile gidiceksiniz yoksa tatil orasi mi bnm kafam karisti her nasilsa cok iyi vakit gecirirsiniz ins...
Neyneyse temizlik yorucu ama bedenim yorulsada icim aciliyo sen de en kisa zmnda girisebilirsin insss
E canım seninle önceden haberleşmeliydik. Sadece amissos'a gittik. Atakuma denize girmeyiz diye gitmedik. Diğer 2 yeri de bilmiyorum. Hayvanat bahçesinden çocuklar hoşlanırdı belki, büyük bir yer miydi?
Allah kolaylık versin. Ben de büyük temizlik yapmalıyımm
Geçmiş olsun canım, yolculuğu atlatmışsınız.
Güzel vakit geçirirsiniz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?