Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydıın arkadaşlar. yola çıkacaklara hayırlı yolculuklar.

bu arada benim de aöf sınav sonucu açıklandı 6 dersten geçtim bir dersten kaldım ve eşimle idaaya girmiştk kaybettim.
karakızın sonuç nasıl acep ?

Olsun ya ne güzel 5 dersi geçmişsin benim de 2 bütüm var haftaya
Yeni evli bi arkadaş var hepsini geçmiş, eşime söyleyince
Eşim de "olsun üzülme sen aslan gibi oğlan büyüttün 1-0 ilerdesin " diyor:)))

az yağlı beyaz peynirle yap canim patlamaz

eşin çok güzel destek vermiş inşallah haftaya sınavın güzel geçer .bebeklerle zor oluyo ama olsun yinede okumak güzel l. benim eşim ben sana demiştim diyoooo 1 dersim kalsada sınıfı atladım ama canımı sıkıan eşimin haklı çıkması. artık 1 yıll yeter ona bu gıcıkk şeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...

bu gün de nfk olmayınca bu sayfalar gitmiyo. okucak bişii olmuyooo .

anasını satiim bırakcam anneme bi gün,buluşur giderük pazara,deli gibi sağa sola saldırırsam tanımamazlıktan gel emi

canım oto koltuğu koalanın hangı modeli olduğunu bılmıyom ama şuna çok benziyor.

Koala Innova Oto koltuğu 9-36 kg (9 ay-12 yaş) GittiGidiyor'da 69575145
isofixli benim aldığım,9-36 kg.tavsiye ederim şiddetle,ben jokerden 450 ye aldım ama,eve gelip aynı modeli internetten araştırsaydım daha uyguna alabılırdım.sen öyle de yapabılırsın.ama mutlaka çocuğu ıcıne oturtup deneyerek al

Selamlar kızlar,
Biz geldik. Yolculuk güzeldi. Samsun'da gezilecek çok fazla yer yoktu. Amissos tepesine gittik. Bafraya gitmeyi düşündük ama uzak geldi. Merkezde pide yedik biz de. Gezmek güzeldi:) yer mühim değil

Selamlar kızlar,
Biz geldik. Yolculuk güzeldi. Samsun'da gezilecek çok fazla yer yoktu. Amissos tepesine gittik. Bafraya gitmeyi düşündük ama uzak geldi. Merkezde pide yedik biz de. Gezmek güzeldi:) yer mühim değil

Samsuna çamur atma şimdi, siz gezecek yerleri bilememişsiniz..

Kizlar napiyosunuz ben hummali bir temizlige basladim dolap iclerim bitsn snrada birinden yardim alip heryeri yaparim halilari da bgn yarin yikatmaya verip annemlere giderim ohh dondugumde ev miiss )

Kızlarrrrrrrr biz antalyaya vardık çok şükür. Yolculuk çok kolay değildi valla. Oğluş bir ara ne kucakta ne koltuğunda durdu. Sonracıma bir ara ben üşüttüm mü naptım kustum ilk defa :/ neyse şimdi herşey yolunda. Babaanne ve dede ile hasret gideriyor oğluş :)

Aferin sayfalar ilerlemesin ki arada okuduğumda zorluk çekmiyim :)

İyi yolculuklar diyenlere teşekkürler. Öptüm canlarrrr

Samsuna çamur atma şimdi, siz gezecek yerleri bilememişsiniz..

E canım seninle önceden haberleşmeliydik. Sadece amissos'a gittik. Atakuma denize girmeyiz diye gitmedik. Diğer 2 yeri de bilmiyorum. Hayvanat bahçesinden çocuklar hoşlanırdı belki, büyük bir yer miydi?

Kizlar napiyosunuz ben hummali bir temizlige basladim dolap iclerim bitsn snrada birinden yardim alip heryeri yaparim halilari da bgn yarin yikatmaya verip annemlere giderim ohh dondugumde ev miiss )
Allah kolaylık versin. Ben de büyük temizlik yapmalıyımm
Geçmiş olsun canım, yolculuğu atlatmışsınız.
Güzel vakit geçirirsiniz inşallah.

Gecmis olsm cnm simdi iyi olmana sevindim klima fln actiysaniz bazen banada dokunuyo oyle..siz simdik babannelerden sonrami tatile gidiceksiniz yoksa tatil orasi mi bnm kafam karisti her nasilsa cok iyi vakit gecirirsiniz ins...
Neyneyse temizlik yorucu ama bedenim yorulsada icim aciliyo sen de en kisa zmnda girisebilirsin insss

İnşallah canım ya, aklımda durdukça geriyor beni zaten.

Eee sormadın bacım,
Hayvanat bahçesi AOÇ kadar büyük değil ama çok hayvan var, diğeri "çakırlar korusu" ahşap asma köprülerde geziyosun, güzel. diğeri amisosun aşağısında kanal var kanoyla dolaşılıyor.. atlı spor tesisi var çok sayıda at var. bandırma gemisinin olduğu park var ,su kayağı yapılıyor, atakum sahili sadece denize girme yeri değil yürüyüş yolu var iskele ve çok güzel lüks cafeler var , gemi turu da yapılıyor ,avm lerimiz var çarşılarımız var :))pide yediniz mi meşhur samsun pidesi , yarın sabah yiycez biz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…