- 8 Ağustos 2011
- 11.722
- 8.884
- 448
üsküdarda bafra pidesi yapan bi yer var, çok ünlü. oraya gitmiştik, açıkçası ben pek beğenmedim. böyle şeyleri yerinde yemek lazım.. samsuna gidersem aklımda inşşPide yedik. Acayip doyduk, porsiyonlar ne kadar büyükmüş:)
O ramazan hazırlığından bana da lazım. Ramazana kadar evi temizleyip, biraz da ön hazırlık yapabilirsem süper olur.
afiyet balşeker olsun bacımmmEşim lys'de görevli ona gitti.Ben de kendilerine katmer poğaça yaptım.
amaaan, olduğu kadar canım.. hiç kendini zorlama..yahu bu dolap içleri beni mahvetti daha banyodan çıkamadım mutfak ve giriş dolaplarım duruyo oysa ben yarım memlekete gidiyorum umre yolcularını geçirmeye nasıl yetişecek bilmiyorum artık kalanı gelen kişi ile yapacağız yapacak bişey yok yetişemiyorum
Oo süper, afiyet olsun.Eşim lys'de görevli ona gitti.Ben de kendilerine katmer poğaça yaptım.
Olduğu kadar yaw, başlamak bitirmenin yarısıdır:)yahu bu dolap içleri beni mahvetti daha banyodan çıkamadım mutfak ve giriş dolaplarım duruyo oysa ben yarım memlekete gidiyorum umre yolcularını geçirmeye nasıl yetişecek bilmiyorum artık kalanı gelen kişi ile yapacağız yapacak bişey yok yetişemiyorum
Ne kadar erken düzenlesen o kadar iyi, ben hala oğlumunkileri düzenleyemedim. 1-2 yere yedek al canım. Her ihtimale karşı.ayşeciğin resimleri videoları.. telefonumun hafızası dolmuş
bilgisayarda da epey var. şimdi onları düzenleyip flasbelleğe atıyorum.
hatta bi kopya daha yapıcam, ne olur ne olmaz, garantiye alalım çok kıymetliler.
1 yaşına gelince güzel bi albüm yapmayı düşünüyorum.
doğumundan hatta hamileliğimden 1 yaşına kadar çekilmiş fotoğraflardan seçip tab ettiricem.
albüme koyup, sayfa sayfa bakıcaz inş
ve slaytlar da yapıp saklayacağım inşş
Barbunyayı iyi hatırlattın. Benim de almam lazım.üsküdarda bafra pidesi yapan bi yer var, çok ünlü. oraya gitmiştik, açıkçası ben pek beğenmedim. böyle şeyleri yerinde yemek lazım.. samsuna gidersem aklımda inşş
akçabat köftesini çok severim ben.. trabzon akçabatta bi akçabat köftesi yedim. ömrümde onun gibisini yememişim yani..
herkes balık yedi, ben köfte köfte köfteeeee
ramazan için benim çok hazırlığım olmuyor, ama sigara böreği sarıp atıcam buzluğa.
köfte yapıcam. zaten patates biber kızartmaları, menemen, köfte böyle çabuk ve kolay şeylerle geçer ramazan..
bi de barbunya atsaydım buzluğa iyi olacaktı..
afiyet balşeker olsun bacımmm
amaaan, olduğu kadar canım.. hiç kendini zorlama..
dünyaya temizlik yapmaya gelmedik sonuçta
pazarda ne var ne yok çok bilmiyorum.Barbunyayı iyi hatırlattın. Benim de almam lazım.
Ya birara bir buzluk böreği tarifi vardı. Ben de ondan atsam diyorum. Sigara böreğinden iride sarıp:44:
Bizimki de ilk oldu canım zor oldu baya ama uyudu yinede:) bayadır görüşmüyorduk sohbette sarınca oturduk valla.tşört hakkındaki yorumları ve de fotoğrafını bekliyoruz.
Aryaya kahvaltısını yaptırdım, birazdanda şişme havuzunu doldurup iyice yoracağım onu. Veee sonrasında uzun bir uyku hem ona hem bana. Çok mu hainim ne:)))))
Dün itibarıyla bizim kızın üst dişleri yeni patlamış durumda:)
geveze nfkdan herkese günaydııııın!
canımcım, haftasonu olduğu için topik sakin oluyor.. bugün de öyle olur..
ama iyiki varsınız, uykumdan kalktım topiğe koştum, sonra kahvaltı hazırlayacağım bakın
dün sigara böreği yaptım. bir yufkam var.
şimdi onu da kaşarlı sucuklu gözleme yapiciiiim
canım emeğine sağlık. hamilelik bebek buna rağmen başarılısın.
eşin de mızıldasın dursun, anneysen zaten şampiyonsun
karakız da sanırım bir dersten kalmıştı, belki de iki şuan tam hatırlamıyorum :44:
helaaaal!
evet sanırım işin sırrı yağda..
annemler lorla yapıyor ama onunda tadı olmuyor beeeah :100:
buzlukta tam yağlı peynirim var, o bitsin az yağlı alıp epey sigara böreği sarıcam.
ramazana hazırlık
yok kıııız, eküri olmayacaz mı?
uyarım ben, beraber saldırırız
ben de internetten araştırıyorum ama avmye gidip de dediğin gibi deneyeceğim. çok teşekkürler bacımm
yemek-alışveriş-gezmek
dünyada şunlar olmasa yaşadığmızın ne anlamı var?!
hoşgeldiniz canımmm
geçmiş olsun canım, klima mı çarptı acaba?:44:
dikkatli kullanmak lazım, efeyi de etkilemesin.. belki de uzun yol mideni rahatsız etti. nane limon çok iyi geliyor
gözünüz aydın, dedeler neneler de bi sevsin oğluşunu
haiiiin hatice
gözünüz aydıııııın
Bacım denk gelmedi ya. Samsun'da internet çok yavaştı. Yazmayı bırak okuyamadım. Daha önce Samsun'a gelmiş olanlar da bu kadar öneride bulunmadı.
Pide yedik. Acayip doyduk, porsiyonlar ne kadar büyükmüş:)
Allah yardımcın olsuncanım. İlk gün yadırgar. Efe beyi bugün yüzdürün müzdürün yorun uyusun paşa paşa:)
Günaydın canım.
Kv ve kp'ye nazlan:) ver çoc uğvu kaç: p
Hayırlı olsun.
Günaydın:)
O ramazan hazırlığından bana da lazım. Ramazana kadar evi temizleyip, biraz da ön hazırlık yapabilirsem süper olur.
Dün okuldan bir arkadaşa gittim.İki yıllık evli, çocuğu yok.Evi ne kadar düzenliydi.İmrendim valla.Gerçi biz geleceğiz diye yeni temizlemiş.Perdeleri yıkamış, fayansları, mutfak dolaplarını silmiş.Bana da öyle bir temizlik şart.Kaç vakittir kadın çağıracagım ona bile üşeniyorum.
biz de yazın Adana'ya gideceğiz kısa bir süreliğine.O nemde çocuk nasıl uyur diye şimdiden düşünmeye başladım.Antalya daha nemli.Allah yardımcın olsun.
Eşim lys'de görevli ona gitti.Ben de kendilerine katmer poğaça yaptım.
yahu bu dolap içleri beni mahvetti daha banyodan çıkamadım mutfak ve giriş dolaplarım duruyo oysa ben yarım memlekete gidiyorum umre yolcularını geçirmeye nasıl yetişecek bilmiyorum artık kalanı gelen kişi ile yapacağız yapacak bişey yok yetişemiyorum
günaydın kızlar eşimin kuzeni eşi ve çocuklarıyla ,güzel denize nazır bi restoranda pidemizi yedik geldik
dolap içleri deme ağlayasım geliyor
hepsi karman çorman ,bugün keremi babasıyla dışarı yollayıp yapsam mı diyorum ama en iyisi ben de gideyim kapıyı çekip
canım sen umreye gidecek misin kararsızdın en son?
üf aynen yaa kadın çağırmaya bile üşeniyorum,ben evden çıksam ve heryeri ak pak etse geldiğimde mis gibi eve konsam iyi olurdu
yatak mı alcaksın yerde yatın siz de
ben tatile rahat gittim geldim ya, bebekle daha iyi nasıl olur ki zaten;
gerçi biz otelde kalmadık kardeşimin evinde kaldık ev rahatlığı başka..
ayşeciğin resimleri videoları.. telefonumun hafızası dolmuş
hatta bi kopya daha yapıcam, ne olur ne olmaz, garantiye alalım çok kıymetliler.
doğumundan hatta hamileliğimden 1 yaşına kadar çekilmiş fotoğraflardan seçip tab ettiricem.
dün ayşeciğe renkli ahşap bloklar aldım.
linkteki 37 parça olan. Neva Toys - OYUNCAKLAR
hatipoğlu hipermarketten, 20 tl ye.
malzemesi de tamamen doğal, bu bazlı boyayla boyanmış, sertifikalı test edilmiş bi oyuncak.. tavsiye edilir :128:
deterjan olarak dalan roxy kullanıyorum. çok memnunum, tamamen bitkisel yağlardan mamul.
çoğu markette bulunmuyor. geçen bi yerde gördüm 800gr ı 5 liraya aldım.
dün hatipoğlunda 3,25 tl idihiiiiç fıtratımda yoktur stokçuluk, ama hepsini alasım geldi:111:
bir paket daha aldım.
pazarda ne var ne yok çok bilmiyorum.
ama vakti geçmeden barbunya almak lazım.
aslında birkaç yemeklik mantı yapabilsem ne güzel olacak.
anneme gittiğim bi gün yapıcam, ayşeciğe bakarlar ben de hallederim
aynı şekilde zeytinyağlı sarma da yaparım..
Pembiş kimseden medet umma valla herkes sevmesine var , bakmasına yok :)
Bence yatak alma belki alışır sallamadan uyumaya, her işte bi hayır var. Bir de şiltesini baş tarafından hafif hafif titreşimle sallarsan yukarı aşağı ; onla da uyur annem hep öyle yapıyor
Helal olsun canım sana.pazarda ne var ne yok çok bilmiyorum.
ama vakti geçmeden barbunya almak lazım.
aslında birkaç yemeklik mantı yapabilsem ne güzel olacak.
anneme gittiğim bi gün yapıcam, ayşeciğe bakarlar ben de hallederim
aynı şekilde zeytinyağlı sarma da yaparım..
Sıkma canını ya olabildiği kadar eğlen. Biz de bugün berbat bir akşam geçirdik. Düğüne gittik, oğlum bütün yaramazlık ve şımarıklığını sergiledi. Şimdi sinirli ve yorgunum.Çok doğru diyosun canım.
Oğluş yer yatağında yatıyo bir yanı dolaba yapışık diğer yanı bizim yatağa. Sallama imkanı sıfır yani. Sallamadan uyur mu diye denedim dün ama olmadı. Eve gidince uyku eğitimine giriyim diyorum. Çok büyük rahatlık olur valla.
Akşam çıkıp 1,5 saat yürüdük. Çok iyi geldi. Boluda kaldırımlar ve yollar bakımda olduğu için park harici hiçbir yerde yürüyemiyorduk. Oğluş sıkılmadı arabalara bakmaktan. Oysaki alışveriş merkezinde herkesin çocuğu uyurken veya sakin dururken bizimki çılgınlar gibiydi :)
Yarın bir denize gitme çalışmamız olacak inşallah bakalım :)
İyi geceler herkeseee :)
Helal olsun canım sana.
Ben mantı ve sarma : zor :)
Sıkma canını ya olabildiği kadar eğlen. Biz de bugün berbat bir akşam geçirdik. Düğüne gittik, oğlum bütün yaramazlık ve şımarıklığını sergiledi. Şimdi sinirli ve yorgunum.
Eee sormadın bacım,
Hayvanat bahçesi AOÇ kadar büyük değil ama çok hayvan var, diğeri "çakırlar korusu" ahşap asma köprülerde geziyosun, güzel. diğeri amisosun aşağısında kanal var kanoyla dolaşılıyor.. atlı spor tesisi var çok sayıda at var. bandırma gemisinin olduğu park var ,su kayağı yapılıyor, atakum sahili sadece denize girme yeri değil yürüyüş yolu var iskele ve çok güzel lüks cafeler var , gemi turu da yapılıyor ,avm lerimiz var çarşılarımız var :))pide yediniz mi meşhur samsun pidesi , yarın sabah yiycez biz :))
selammm ben geldim nasılsınız bakalım
Kız sormaaa,2 saat falan uyur normalde öğleden önce, bende banyo yaptırdımki garantiye alalım işi, bende rahat rahat uyuyum diye. Çocuk 45 dk sonra kalktıben duşumu alıp tam uykuya dalacaktımki uyandı sıpa. Geziyorum uykusuz uykusuz
Sen nerdeydin canım? Ben dün askılı ve şortla çıkardım. Tedirgin oldum gerçi esiyor gibiydi biraz ama çok sıcaktı hava. Bişi olmadı çok şükür. Ama benim kızı pek kale alma, sıcağı hiç sevmez, bazen benden ince giyindiği oluyor yani.
Bebişler annelerinin uyuma planlarını anlayıphemen harekete geçiyorlar.Biz de ne zaman iyi uyusun diye banyo yaptırsak uyumuyor.
Ben Nevşehir'deyim canım.Dün ilk kez tişört giydirdim.Burası da sürekli esiyor.Yavaş yavaş yazlıklara geçsem diyorum.Neticede burada büyüyecek alışsın.
Biz albüm yaptık.Bir yaşına kadar olanları koyacağız.Her üç ayda çıkarttırdık.Şimdi 25 fotoluk yer kaldı.Doğum gününden önce 25 foto çıkartacağız.Doğum günü fotoları ile yeni bir albüme geçeceğiz.ayşeciğin resimleri videoları.. telefonumun hafızası dolmuş
mantı açmak da ne var yaa, lafından ürkülüyor, ama işin kendisi zor değil..Asıl hamarat burada!! Kızımmmm ne mantı açması yaaaaaaa?!?!? :)))
Düğün de cins bir düğündü zaten.. Fazla durmadık. O kadar kısa sürede oğlumdaki şımarık tavırlar ekstra sinir bozucu oldu.Canım ya hay Allah; düğünden de bişi anlamamışsındır :/ zaten sanırım bir süre düğün dernek bize dar yani. Neyseki çabuk büyüyecekler dimi?? (Sen bir tane büyürtüğün için daha iyi bilirsin)
Günaydın kızlarrrrrrrrr. Oğluşumun gece bir kere kalktığını sevinçle bildirmeyi bir borç bilirim :) sabahın köründe hortlasak da bu bana umut olduyeni haftamız güzel geçsin inşallahhhhhhh. Görüşmek üzereeee :)
Oh mis. İnşallah çok beklenezsin.Günaydın güzel bayanlar...:92::92::92:
Bugün kuaföre gideceğim.Dip boyası yaptırıp saçımı kestirmeyi planlıyorum.Umarım çok sıra beklemem.
Günaydın canım.günaydın kuzular..
nasılsınız bakalım?..
bugün benim iş günüm. ev temizlenecek, 3-4 posta çamaşır yıkanacak,
ardiye haline gelen küçük oda düzenlenecek..
yarın arkadaşım geliyor, mönüde belli olan tek şey ıslak kek(pembiş sağolsun)
kemikli birkaç parça et var, onları bugün haşlayacağım. eşim bayram eder akşamc
El uğraştırıyor diyelim.mantı açmak da ne var yaa, lafından ürkülüyor, ama işin kendisi zor değil..
yani ben bile yaptığıma göre
hamileyken bile yapıp atıyordum, sürekli hazır yemek dolapta. hem kendimize hem misafire
bi taneyle de zor yafuuutemizlik iki bebeyle zor:)
zeynep beren ve ayşe beren güzel tamlama oluyor.kızlar biz isim olarak beren'e karar verdik esim onune ayşe yada zeynep koyalim dedi onu düşünürken dün ruyamda beyza ile feyza ismini gördüm beren'in önüne beyza koysam olurmu yada tek isimmi koyayım feyza koyamam daha yeni kuzenim kızına koydu :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?