Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Pide yedik. Acayip doyduk, porsiyonlar ne kadar büyükmüş:)

O ramazan hazırlığından bana da lazım. Ramazana kadar evi temizleyip, biraz da ön hazırlık yapabilirsem süper olur.
üsküdarda bafra pidesi yapan bi yer var, çok ünlü. oraya gitmiştik, açıkçası ben pek beğenmedim. böyle şeyleri yerinde yemek lazım.. samsuna gidersem aklımda inşş
akçabat köftesini çok severim ben.. trabzon akçabatta bi akçabat köftesi yedim. ömrümde onun gibisini yememişim yani..
herkes balık yedi, ben köfte köfte köfteeeee

ramazan için benim çok hazırlığım olmuyor, ama sigara böreği sarıp atıcam buzluğa.
köfte yapıcam. zaten patates biber kızartmaları, menemen, köfte böyle çabuk ve kolay şeylerle geçer ramazan..
bi de barbunya atsaydım buzluğa iyi olacaktı..

Eşim lys'de görevli ona gitti.Ben de kendilerine katmer poğaça yaptım.
afiyet balşeker olsun bacımmm

amaaan, olduğu kadar canım.. hiç kendini zorlama..
dünyaya temizlik yapmaya gelmedik sonuçta

Son düzenleme:
Oo süper, afiyet olsun.
Olduğu kadar yaw, başlamak bitirmenin yarısıdır:)
Ne kadar erken düzenlesen o kadar iyi, ben hala oğlumunkileri düzenleyemedim. 1-2 yere yedek al canım. Her ihtimale karşı.

Barbunyayı iyi hatırlattın. Benim de almam lazım.
Ya birara bir buzluk böreği tarifi vardı. Ben de ondan atsam diyorum. Sigara böreğinden iride sarıp:44:

Barbunyayı iyi hatırlattın. Benim de almam lazım.
Ya birara bir buzluk böreği tarifi vardı. Ben de ondan atsam diyorum. Sigara böreğinden iride sarıp:44:
pazarda ne var ne yok çok bilmiyorum.
ama vakti geçmeden barbunya almak lazım.

aslında birkaç yemeklik mantı yapabilsem ne güzel olacak.
anneme gittiğim bi gün yapıcam, ayşeciğe bakarlar ben de hallederim
aynı şekilde zeytinyağlı sarma da yaparım..

Son düzenleme:
Bizimki de ilk oldu canım zor oldu baya ama uyudu yinede:) bayadır görüşmüyorduk sohbette sarınca oturduk valla.tşört hakkındaki yorumları ve de fotoğrafını bekliyoruz.

Tshirtü çok beğendi kocacım. İlk başta ruhsuz ruhsuz beğendi gibi geldi bana ama tabi sabahın 6sıydı meğer afyonu patlamamış yazık :) neyse giyip durdu bugün :) foto çekeydim iyiydi :/ artık boluya dönünce. Zaten burda bilgisayar yok :/

Aryaya kahvaltısını yaptırdım, birazdanda şişme havuzunu doldurup iyice yoracağım onu. Veee sonrasında uzun bir uyku hem ona hem bana. Çok mu hainim ne:)))))

Değilsin canikom ama sanırım bu hayal suya düştü :/

Dün itibarıyla bizim kızın üst dişleri yeni patlamış durumda:)

Hayırlı olsunnn :)

Gözlemeeeeeeeee :)

Klima mı çarptı noldu anlamadım. Haytımda ilk defa böyle bişi yaşadım. Umarım son olur :/

Daha denize gidemedik bugün babalar günü ve kp in doğum günü etkinliği ile geçti. Şimdi uyuyor paşacık ama eğer vakitli uyanırsa akşam denizine gidebiliriz belki.

Ya hiç sorma naz niyaz olayını. Herkes dağılmış durumda. Durup durup bakıcı aldığı parayı acaip hakediyo diyolar sonuç olarak bana kimsenin faydası yok sanırım

Evet nem olayı çok fena iki tarafta da. Ama millet nasıl yaşıyo yahu?? Yani düşün burda da temmuzda doğan çocuklar yok mu?? Yazık onları napıyolar bilmem....?

Katmerrrrrrrr :)

Bana herşeyi de ama dolap içi deme canikom. Yani içine baksan dolap demezsin benim dolapların :) doğum günü faslı bitince girişicem ben de inşallah.

Afiyet olsun canım.

Park yatağın en ucuzu 150 lira burda. E yatağı falan derken 250 yi buluruz sanırım. Sorun şu ki o yerde yatıyo ama gece kalktığımda emzirip yatağına koyduğumda azıcık sallıyodum onu bizim evde burda yapamıyorum onu (yer yatağını sallayam bi teknoloji oluşturmalı hahah). Ama sanırım bir hafta böyle idare edicez bi de hamağa da isyan ediyo sanırım yer dar diyen vallahi tatillerde çocuklar huy değiştirir ya ondan olcaz sanırım :/

Çok güzel fikir canım :)

Dalan roxy ile ilgili şöyle bir anım var. Gittim koca standa baktım hep elle yıkaması vardı. Derken aşağıda matiği okudum ve atladım derken eve geldim bi baktım ki dalin almışım!!! Kafa bi dünya tabi :) neyse o bitince dalan roxy aldım hakkaten güzel. İyiki istiflemişin

Asıl hamarat burada!! Kızımmmm ne mantı açması yaaaaaaa?!?!? :)))

Pembiş kimseden medet umma valla herkes sevmesine var , bakmasına yok :)
Bence yatak alma belki alışır sallamadan uyumaya, her işte bi hayır var. Bir de şiltesini baş tarafından hafif hafif titreşimle sallarsan yukarı aşağı ; onla da uyur annem hep öyle yapıyor

Çok doğru diyosun canım.

Oğluş yer yatağında yatıyo bir yanı dolaba yapışık diğer yanı bizim yatağa. Sallama imkanı sıfır yani. Sallamadan uyur mu diye denedim dün ama olmadı. Eve gidince uyku eğitimine giriyim diyorum. Çok büyük rahatlık olur valla.

Akşam çıkıp 1,5 saat yürüdük. Çok iyi geldi. Boluda kaldırımlar ve yollar bakımda olduğu için park harici hiçbir yerde yürüyemiyorduk. Oğluş sıkılmadı arabalara bakmaktan. Oysaki alışveriş merkezinde herkesin çocuğu uyurken veya sakin dururken bizimki çılgınlar gibiydi :)

Yarın bir denize gitme çalışmamız olacak inşallah bakalım :)

İyi geceler herkeseee :)

Helal olsun canım sana.
Ben mantı ve sarma : zor :)
Sıkma canını ya olabildiği kadar eğlen. Biz de bugün berbat bir akşam geçirdik. Düğüne gittik, oğlum bütün yaramazlık ve şımarıklığını sergiledi. Şimdi sinirli ve yorgunum.

Canım ya hay Allah; düğünden de bişi anlamamışsındır :/ zaten sanırım bir süre düğün dernek bize dar yani. Neyseki çabuk büyüyecekler dimi?? (Sen bir tane büyürtüğün için daha iyi bilirsin )

Günaydın kızlarrrrrrrrr. Oğluşumun gece bir kere kalktığını sevinçle bildirmeyi bir borç bilirim :) sabahın köründe hortlasak da bu bana umut oldu yeni haftamız güzel geçsin inşallahhhhhhh. Görüşmek üzereeee :)

bende sabah pidelerini özledim

Günaydın güzel bayanlar...:92::92::92:
Bugün kuaföre gideceğim.Dip boyası yaptırıp saçımı kestirmeyi planlıyorum.Umarım çok sıra beklemem.

günaydın kuzular..
nasılsınız bakalım?..

bugün benim iş günüm. ev temizlenecek, 3-4 posta çamaşır yıkanacak,
ardiye haline gelen küçük oda düzenlenecek..
yarın arkadaşım geliyor, mönüde belli olan tek şey ıslak kek (pembiş sağolsun)

kemikli birkaç parça et var, onları bugün haşlayacağım. eşim bayram eder akşam
c

Asıl hamarat burada!! Kızımmmm ne mantı açması yaaaaaaa?!?!? :)))
mantı açmak da ne var yaa, lafından ürkülüyor, ama işin kendisi zor değil..
yani ben bile yaptığıma göre
hamileyken bile yapıp atıyordum, sürekli hazır yemek dolapta. hem kendimize hem misafire

Düğün de cins bir düğündü zaten.. Fazla durmadık. O kadar kısa sürede oğlumdaki şımarık tavırlar ekstra sinir bozucu oldu.
Çabuk büyüyorlar, doğru. Yalnız işte şimdi nasıl uykusu bir dertse, büyüyünce Hareketleri bir dert oluyor. Her dönem ayrı bir konu yani:)

Günaydın güzel bayanlar...:92::92::92:
Bugün kuaföre gideceğim.Dip boyası yaptırıp saçımı kestirmeyi planlıyorum.Umarım çok sıra beklemem.
Oh mis. İnşallah çok beklenezsin.
Günaydın canım.
Oğlumun okulu bitti. Bugünden itibaren gitmeyecek. Ekstra çılgın günler beni bekliyor temizlik iki bebeyle zor:)
mantı açmak da ne var yaa, lafından ürkülüyor, ama işin kendisi zor değil..
yani ben bile yaptığıma göre
hamileyken bile yapıp atıyordum, sürekli hazır yemek dolapta. hem kendimize hem misafire
El uğraştırıyor diyelim.
Yine de zor bence :)

kızlar biz isim olarak beren'e karar verdik esim onune ayşe yada zeynep koyalim dedi onu düşünürken dün ruyamda beyza ile feyza ismini gördüm beren'in önüne beyza koysam olurmu yada tek isimmi koyayım feyza koyamam daha yeni kuzenim kızına koydu :44:

temizlik iki bebeyle zor:)
bi taneyle de zor yafuuu

evi sildim süpürdüm, salonun halılarını sildim, balkonu ve banyoyu yıkadım, duş aldım.
makine de 3. posta çamaşırları yıkıyor..
ayşecikle herşey için iki katı efor harcadım, arada onu yedir, altını değiştir, dille.. yoruldum valla
mutfağı saymazsam kapıları silip, tozları alıcam, küçük odayı düzenledim mi bugün işim tamam

Son düzenleme:
zeynep beren ve ayşe beren güzel tamlama oluyor.
beyza beren fazla kafiyeli, feyza berenin de telaffuzu biraz zor sanki?:44:

madem berene karar verdiniz, illa iki isim olması gerekmez. sadece beren olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…