Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bu arada yarın ikram için börek çörek yapmayacağım.
akşam hamur tutup, ayşecik uyuduktan sonra mantı yapıcam.
dün kv de çok güzel kabak tatlısı yapmış, kaymakla onu servis ederim, dondurma da var. karpuz kavun da..
biraz ağır mı kaçıyor yoksa?:44:

Günaydın güzel bayanlar...:92::92::92:
Bugün kuaföre gideceğim.Dip boyası yaptırıp saçımı kestirmeyi planlıyorum.Umarım çok sıra beklemem.

Owww kuaför; bayılırım :)))) sıhhatler olsun şimdiden :)

Ben de gelip yemek istiyommmmmm. Ay burda iştahım iyice açıldı zaten biri bana dur desin :) bir de ben pişirmiyorum ya çok mutluyum

mantı açmak da ne var yaa, lafından ürkülüyor, ama işin kendisi zor değil..
yani ben bile yaptığıma göre
hamileyken bile yapıp atıyordum, sürekli hazır yemek dolapta. hem kendimize hem misafire

Bacımmmmmm bence incecik açıp kapatmak vs hiç de kolay değil. Seni hamarat ilan ettim okadar!!! :)

Çocuk düğünün cinsliğini anlayıp ona tepki vermiş normal :)))

İki çocukla temizlik mi olur ya kadın çağır bence. Hele elifnaz üç çocukla yemek bile yapmasın :)

Beyza beren daha uyumlu feyza berenden bence.

Waowww kızımmmmmm bu ne enerji maşallah sana. Ayşeye diyim de daha fazla yaramazlık yapsın (maksat gıcıklık :))

Kızlarrrr bugün denize gittik. Çok güzeldiiiii. Deniz hala ısınmamış ama oğluşum uyuyacaktı simidinde!! Yani çok eğlendi mi eğlenmedi mi bilemicem :))) yan şezlongda da 4 aylık bi bebik vardı anam minnacıkkkkkkk. O baya ağlamış denize girdiğinde. Bizimkinde öyle bişi olmadı e ne de olsa o bir yengeç :))) hemen anneye dedim ki "ik ay donra ek gıda başlayacak sakin olun pek eğlenceli bir dönem değil :))". Büyüdüm de tavsiye veriyom hahhaha sonra kv ve kp ufaklığa bakarken biz girdik denize eşimle. Okadarcık sürede bile özledim valla. Görmemişin çocuğu olmuş :)))) bi de kv bir ara dikkat etmedi arkasını bir döndü bizimki şezlongdan uçtu. Pek ağlamadı ama çok tırstılar. Dedik bu işler böyle :) yemek faslı başlıcak öptüm sizleriiiii

Ha bu arada cinconum bi selam verip kayboldu sanırım :/

Nfkcım kelebeğime de selam söyle. Görüşürüz yine inşallah :)

Valla bence menü mikemel :) ama evde soda bulundur

başım agrıdan çatlıyo agrı kesici aldım geçmedii puuffff. ayşenin odasını ayırdım 3 gün önce yer yatagı yaptım git gel sabaha şarhoş gibi kalkıyom. bazen yanında sızıp kalıyom

mola ayşecikle karpuz peynir arası.

hep hazırlayanız ya, arada bi hazır sofraya oturunca çok hoşumuza gidiyor
benim fix mönüm mantı, zeytinyağlı yaprak sarma. her misafire bunu yapıyordum evlendiğimde.
en iyi hangisini yapıyorsam onu sunayım istiyorum misafire diye.
bi gün eşim, başka bi şeyler dene istersen dedi.. daha yeni yeni başka şeyler yapıyorum.

selamını da söylerim, belki o da okuyordur
Valla bence menü mikemel :) ama evde soda bulundur
ooo, tamam sen ok dediysen yapıyorum bunu:129:

pembiş kız vardınız mı ayyy ne güzel denize bilem girmişsiniz ohhh bol bol dinlen valla yemekleride sen yapmıyromuşsun amannn boşver ye gitsin valla sonra verirsin
paşada yerini yadırgamış ama bence alışır ikinci gün bizim yerimizede bir kaç kulaç at kız sevabına :26:

nfk kız hamaratsın valla
en son ne zaman evde mantı yaptığımızı hatırlamıyorum bile sanırım lisedeydim ondan sonra bile annemde yapmaz yani hep hazır ev mantısı yapan bir yer var ordan alırız bazen görümcem yapar ev mantısı ondan yeriz
menüde süper olmuş valla ellerine sağlık şimdiden afiyet olsun

başım agrıdan çatlıyo agrı kesici aldım geçmedii puuffff. ayşenin odasını ayırdım 3 gün önce yer yatagı yaptım git gel sabaha şarhoş gibi kalkıyom. bazen yanında sızıp kalıyom
nasıl uyku düzeni?
daha cok mu kalkmaya başladı yoksa yine aynı da sen git gelle mi böyle yoruldun?

ooh ooohh! şıp şıp denizlere de girilmiş..
bizim yerimize de yüzün kııız.. burası çok sıcak, pöfff
efeye de geçmiş olsun, kv de en son bebe nerde gördü acaba, unutmuş çocuk büyütmeyi

ya kızlar doğum günü konusunda fikirlerinize ihtiyacım var :26:

şimdi bizim doğum günü ramazana denk geliyorya bu sene öyle birşey yapmayayım 2 yaşında yaparız falan diye düşünüyordum ki
bir arkadaşım dün eee seneyede ramazana denk gelecek gene diyince benim jeton düştü 4 yaşına kadar hep ramazana denk geliyor

bende şöyle birşey düşündüm ramazana girmeden önceki son cumartesi kızımın doğum gününü yapayım önümüzde büyükçe bir çocuk parkı var orda bir çardağı süsleyip erzaklarıda oraya götürüp orda yapsak uygun olurmu acaba yaa kararsız kaldım

fikirlerinize ihtiyacım var

zeynep beren ve ayşe beren güzel tamlama oluyor.
beyza beren fazla kafiyeli, feyza berenin de telaffuzu biraz zor sanki?:44:

madem berene karar verdiniz, illa iki isim olması gerekmez. sadece beren olsun.

Rüyamda gördüğüm için biraz tereddüt ettim canım tek beren koymam zeynep yada ayse gelir önüne beyza beren cok guzel olmadı evet tek Beyza mı koysam.. rüyayı dikkate alirmiydiniz siz

Canim ben kızımın doğum gününü 1 ay öncesinden yaptım kardeşimin dogumu olduğu için önceden yapabilirsin bence.. Çardak çok güzel fikir

ayşeciğin yeni incileri geldiiiii..
alt sağ yan patlamış, sol da patlamak üzeree

Gayet güzel bir menü yazın pasta Börek pek yenmiyor zaten

Rüyamda gördüğüm için biraz tereddüt ettim canım tek beren koyma
m zeynep yada ayse gelir önüne beyza beren cok guzel olmadı evet tek Beyza mı koysam.. rüyayı dikkate alirmiydiniz siz
rüya mıydı yoksa istihareye mi yattın?
önce istişare sonra istihare gelir.

kesin karar alamadıysanız,
muallakta kadıysanız istişareden sonra istihareye niyetlenirsin,
istihare de Allaha danışmaktır, o rüyaya göre amel etmek gerekir diye biliyorum.

ama yine de içine sinmezse, gördüğün ismi göbek adı olarak kullanabilirsin..
çocukların az ismi var ya, bi de göbek adları olsun de miiiiİ?

nasıl uyku düzeni?
daha cok mu kalkmaya başladı yoksa yine aynı da sen git gelle mi böyle yoruldun?

her zamn 3-4 defa kesin kalkıyodu zaten cnm. şimdi ayrı oda olunca yoruluyo insan.

Yok canım istihareye yatmadim göremiyorum diye.. göreceğimi bilseydim yatardim

kızlar hepicize merhabalar..bizde denizi gördük.haftasonu 2 günlüğüne mersine gittik.oğlumun mutluluğunu anlatamam...deniz+kum=4 saatlik deliksiz uyku
yolculuk sıkıntılı değildi.sadece arabada sıkıldı sonlara doğru.bide diş cıkardığı için biraz mızmızlandı..otelde durmak istemedi..parmağıyla kapıyı,denizi gösteriyor
Allahtan ateslenme gibi sıkıntıları yasamadık ama cocukla tatil asla eskisi gibi olmuyor.beklentinizi fazla yüksek tutmayın..ona göre geciyor gününüz.uyursa,acıkırsa,dısarıda durduğu yeter günes carpmasınlarla....ama herseye rağmen güzeldi.
şimdi öneriler:kesinlikle günes kremi,kovalar,bol bol kıyafet ve en önemlisi semsiye...sezlonglarda durmak istemedi oğlum.neymiş dalganın vurduğu yerde duracakmıs.11 yılık arkadasım (liseden),esi ve 4 yasındaki oğluyla gittik.analar olarak denize girmeye fırsatımız olmasada 1 yılın stresini attım inanın..kumda delirdik cocuklarla..oğlumun o mutluluğunu anlatamam.altını falan bezlemedim.dötüyle oturdu kuma valla..milletin maskotu oldu
cocukla gidilince sart olan seyler:güneş kremi,deniz şemsiyesi,sapka,bol bol kıyafet,baston araba,oyun kovaları,cocuğun yastığı,pikesi..şimdilik aklıma gelen bunlar.iyiki arabayıda götürmüşüm cok işe yaradı aklınızda bulunsun.bide cocuğa bakacak 3.kişi sartmıs bunu anladım..kız kardes,görümce,anne,kayınvalide kim olursa olsun olsunda bizde yoktu.babalara bıraktık cocukları 2 dk bizde girelim dedik..sezlondan uctu oğlum..

orda cıbıldaktı oğlum.sort atlet...kayseriye bi geldik rüzgar hiç oldumu şimdi bu

Canım hakkaten zor oluyo ayrı oda ama sonrasında aynı oda daha zor oluyo. Ayrı odadayken hık pıkına kalkmıyo insan iyi oluyo :) ben şimdi aynı odada daha çok zorlanıyorum :)))

Sırf sizin için yarın yine gidip kulaç atıcam valla bebekler deniz çok keyifli. Hep dua ettim Allah'ım sen her isteyene ver diye.

Bu arada biz de evde mantı yapıyoruz aslında ama başka evin mantısı hahaah. Bi arkadaş emekli olunca mantıcı açtı da ordan alıyoruz sizin hesap

ooh ooohh! şıp şıp denizlere de girilmiş..
bizim yerimize de yüzün kııız.. burası çok sıcak, pöfff
efeye de geçmiş olsun, kv de en son bebe nerde gördü acaba, unutmuş çocuk büyütmeyi

Kv en son eşime bakmış 35 yaşında hahahha

Sıcaktır tabi ya. Biz boluda donarken sen ayşeme tshirt giydiriyodun :) şişme havuz alın kız sen de zayıfsın zaten sıkışırsın yanına oh

Bence fikir süper. Bir de ben birşeyi farkettim. Biz kendimiz gibi düşünüp gününde kutlama takıntısı yapıyoruz ama bebeklerin çoğunun gününde kutlanmıyo valla :) hatta 5-6 yaşındaki çocuklarının doğum günlerini bile arkadaşlarım gününde kutlamıyordu. Bence çok mantıklı bişi yaparsın :)

Ben bu arada 2-3 yaşına bu kadar özenmem gibi geliyor. Du bakalım seneye nolcak :)??

Rüyamda gördüğüm için biraz tereddüt ettim canım tek beren koymam zeynep yada ayse gelir önüne beyza beren cok guzel olmadı evet tek Beyza mı koysam.. rüyayı dikkate alirmiydiniz siz

Valla bence beyza, berenden daha güzel bir isim. Ama yine diyorum bunda beyza isimli öğrencilerimin çalışkan olmasının etkisi büyük :))

ayşeciğin yeni incileri geldiiiii..
alt sağ yan patlamış, sol da patlamak üzeree

Aaaa hayırlı olsunnnnn. Onlar gelirken acıtan dişlerdi dimi?? Ayşecim çok huysuzlandı mı???

Kızzzzz kuma nasıl oturttun onu öyleeee??? Ay kendimi hayal ettim bi tuhaf oldum hahahhaha. Seneye birine hediye tatil yapalım ozaman işe yarar birini de nerden bulucaz bilmem :/ dönüş havası da olmamış hakkaten ama Allah'ın işine karışılmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…