Canım hakkaten zor oluyo ayrı oda ama sonrasında aynı oda daha zor oluyo. Ayrı odadayken hık pıkına kalkmıyo insan iyi oluyo :) ben şimdi aynı odada daha çok zorlanıyorum :)))
Sırf sizin için yarın yine gidip kulaç atıcamvalla bebekler deniz çok keyifli. Hep dua ettim Allah'ım sen her isteyene ver diye.
Bu arada biz de evde mantı yapıyoruz aslında ama başka evin mantısı hahaah. Bi arkadaş emekli olunca mantıcı açtı da ordan alıyoruz sizin hesap
Kv en son eşime bakmış 35 yaşında hahahha
Sıcaktır tabi ya. Biz boluda donarken sen ayşeme tshirt giydiriyodun :) şişme havuz alın kız sen de zayıfsın zaten sıkışırsın yanına oh
Bence fikir süper. Bir de ben birşeyi farkettim. Biz kendimiz gibi düşünüp gününde kutlama takıntısı yapıyoruz ama bebeklerin çoğunun gününde kutlanmıyo valla :) hatta 5-6 yaşındaki çocuklarının doğum günlerini bile arkadaşlarım gününde kutlamıyordu. Bence çok mantıklı bişi yaparsın :)
Ben bu arada 2-3 yaşına bu kadar özenmem gibi geliyor. Du bakalım seneye nolcak :)??
Valla bence beyza, berenden daha güzel bir isim. Ama yine diyorum bunda beyza isimli öğrencilerimin çalışkan olmasının etkisi büyük :))
Aaaa hayırlı olsunnnnn. Onlar gelirken acıtan dişlerdi dimi?? Ayşecim çok huysuzlandı mı???
Kızzzzz kuma nasıl oturttun onu öyleeee??? Ay kendimi hayal ettim bi tuhaf oldum hahahhaha. Seneye birine hediye tatil yapalım ozamanişe yarar birini de nerden bulucaz bilmem :/ dönüş havası da olmamış hakkaten ama Allah'ın işine karışılmaz :)
tamam o zaman anlaştık yarın ben yüzmüş kadar olurum yani
evet yaa rabbim isteyen tüm kullarına bu özel sevgiyi tattırsın inşallah ben artık işe daha zor gidip gliyroum yaaa bizimki gideceğimi biliyor daha çok sarılıyor bana bende onu bırakamıyorum:26:
demek sizde ev mantıcılarındansınız
doğru diyorsun genelde bütün doğum günleri hafta sonu oluyorya her sene mi çocuğun doğum günü hafta sonuna denk gelir
neyse bakayım akşam bir gidip parkda bir plan proje çizeyim bakalım kafamdakilerle örtüşecek mi
birde kocamı ikna etmek var bakalım o nasıl bakacak bu fikre
valla ilk götürdüğümde bezliydi.yüreğim el vermedi o sıcakta pişmesine.actım dötünü.düştü kalktı,yuvarlandı..zaten atleti uzundu.atletini cıkartmadım sırtı yanmasın diye..otele bi geldik.dötü,burnu,kulağı,ağzı her yeri kum.zaten kurumustular döküldülerbide mis gibi banyo yaptırdım..1 senenin d vitaminini aldı o kumdan..he anacım 3.kişi sart yoksa denizi unut.
Ben sana benim kocamı anlatıyım bu anlamda :) hemen hayır der!!! Sonra konuşunca evete döner :)) jim carreynin bi filmi vardı BAY EVET diye. Onu izleyince bir süre düzelir gibi oldu ama yok yani adamın huyu böyle :) sen de önce kendin ölç biç ve tart ona göre zaten gerisini halledersin
Canım kıyamam ben minik kuşaaaaaaa. Bak kendini üzme ve hep onun ergen olunca ne kadar gıcık olacağını düşün :) ben öyle yapıyorum
xher zamn 3-4 defa kesin kalkıyodu zaten cnm. şimdi ayrı oda olunca yoruluyo insan.
e o zaman illa rüyaya bağlı kalma durumunda değilsin..Yok canım istihareye yatmadim göremiyorum diye.. göreceğimi bilseydim yatardim
oooh,tatil tatildir bacım..kızlar hepicize merhabalar..bizde denizi gördük.haftasonu 2 günlüğüne mersine gittik.oğlumun mutluluğunu anlatamam...deniz+kum=4 saatlik deliksiz uyku
yolculuk sıkıntılı değildi.sadece arabada sıkıldı sonlara doğru.bide diş cıkardığı için biraz mızmızlandı..otelde durmak istemedi..parmağıyla kapıyı,denizi gösteriyor
Allahtan ateslenme gibi sıkıntıları yasamadık ama cocukla tatil asla eskisi gibi olmuyor.beklentinizi fazla yüksek tutmayın..ona göre geciyor gününüz.uyursa,acıkırsa,dısarıda durduğu yeter günes carpmasınlarla....ama herseye rağmen güzeldi.
şimdi öneriler:kesinlikle günes kremi,kovalar,bol bol kıyafet ve en önemlisi semsiye...sezlonglarda durmak istemedi oğlum.neymiş dalganın vurduğu yerde duracakmıs.11 yılık arkadasım (liseden),esi ve 4 yasındaki oğluyla gittik.analar olarak denize girmeye fırsatımız olmasada 1 yılın stresini attım inanın..kumda delirdik cocuklarla..oğlumun o mutluluğunu anlatamam.altını falan bezlemedim.dötüyle oturdu kuma valla..milletin maskotu oldu
cocukla gidilince sart olan seyler:güneş kremi,deniz şemsiyesi,sapka,bol bol kıyafet,baston araba,oyun kovaları,cocuğun yastığı,pikesi..şimdilik aklıma gelen bunlar.iyiki arabayıda götürmüşüm cok işe yaradı aklınızda bulunsun.bide cocuğa bakacak 3.kişi sartmıs bunu anladım..kız kardes,görümce,anne,kayınvalide kim olursa olsun olsundabizde yoktu.babalara bıraktık cocukları 2 dk bizde girelim dedik..sezlondan uctu oğlum..
orda cıbıldaktı oğlum.sort atlet...kayseriye bi geldik rüzgarhiç oldumu şimdi bu
delüüüSıcaktır tabi ya. Biz boluda donarken sen ayşeme tshirt giydiriyodun :) şişme havuz alın kız sen de zayıfsın zaten sıkışırsın yanına oh
Atom karınca gibisin maşallahbi taneyle de zor yafuuu
evi sildim süpürdüm, salonun halılarını sildim, balkonu ve banyoyu yıkadım, duş aldım.
makine de 3. posta çamaşırları yıkıyor..
ayşecikle herşey için iki katı efor harcadım, arada onu yedir, altını değiştir, dille.. yoruldum valla
mutfağı saymazsam kapıları silip, tozları alıcam, küçük odayı düzenledim mi bugün işim tamam
ee, kimsecikler yok?
ben gidip işlerime devam edeyim
Bence çok iyi fikir. Sıcakta börek çörek ağır kaçıyor asıl.bu arada yarın ikram için börek çörek yapmayacağım.
akşam hamur tutup, ayşecik uyuduktan sonra mantı yapıcam.
dün kv de çok güzel kabak tatlısı yapmış, kaymakla onu servis ederim, dondurma da var. karpuz kavun da..
biraz ağır mı kaçıyor yoksa?:44:
Valla evet, çocuklar bizim gerildiğimizi anlıyorlar. Onlar da geriliyor.Çocuk düğünün cinsliğini anlayıp ona tepki vermiş normal :)))
İki çocukla temizlik mi olur ya kadın çağır bence. Hele elifnaz üç çocukla yemek bile yapmasın :)
Waowww kızımmmmmm bu ne enerji maşallah sana. Ayşeye diyim de daha fazla yaramazlık yapsın (maksat gıcıklık :))
Kızlarrrr bugün denize gittik. Çok güzeldiiiii. Deniz hala ısınmamış ama oğluşum uyuyacaktı simidinde!! Yani çok eğlendi mi eğlenmedi mi bilemicem :))) yan şezlongda da 4 aylık bi bebik vardı anam minnacıkkkkkkk. O baya ağlamış denize girdiğinde. Bizimkinde öyle bişi olmadı e ne de olsa o bir yengeç :))) hemen anneye dedim ki "ik ay donra ek gıda başlayacak sakin olun pek eğlenceli bir dönem değil :))". Büyüdüm de tavsiye veriyom hahhaha sonra kv ve kp ufaklığa bakarken biz girdik denize eşimle. Okadarcık sürede bile özledim valla. Görmemişin çocuğu olmuş :)))) bi de kv bir ara dikkat etmedi arkasını bir döndü bizimki şezlongdan uçtu. Pek ağlamadı ama çok tırstılar. Dedik bu işler böyle :) yemek faslı başlıcak öptüm sizleriiiii
Ha bu arada cinconum bi selam verip kayboldu sanırım :/
Nfkcım kelebeğime de selam söyle. Görüşürüz yine inşallah :)
Hayırlı uğurlu olsunlar.ayşeciğin yeni incileri geldiiiii..
alt sağ yan patlamış, sol da patlamak üzeree
Oh valla süper. Çok özendim :)kızlar hepicize merhabalar..bizde denizi gördük.haftasonu 2 günlüğüne mersine gittik.oğlumun mutluluğunu anlatamam...deniz+kum=4 saatlik deliksiz uyku
yolculuk sıkıntılı değildi.sadece arabada sıkıldı sonlara doğru.bide diş cıkardığı için biraz mızmızlandı..otelde durmak istemedi..parmağıyla kapıyı,denizi gösteriyor
Allahtan ateslenme gibi sıkıntıları yasamadık ama cocukla tatil asla eskisi gibi olmuyor.beklentinizi fazla yüksek tutmayın..ona göre geciyor gününüz.uyursa,acıkırsa,dısarıda durduğu yeter günes carpmasınlarla....ama herseye rağmen güzeldi.
şimdi öneriler:kesinlikle günes kremi,kovalar,bol bol kıyafet ve en önemlisi semsiye...sezlonglarda durmak istemedi oğlum.neymiş dalganın vurduğu yerde duracakmıs.11 yılık arkadasım (liseden),esi ve 4 yasındaki oğluyla gittik.analar olarak denize girmeye fırsatımız olmasada 1 yılın stresini attım inanın..kumda delirdik cocuklarla..oğlumun o mutluluğunu anlatamam.altını falan bezlemedim.dötüyle oturdu kuma valla..milletin maskotu oldu
cocukla gidilince sart olan seyler:güneş kremi,deniz şemsiyesi,sapka,bol bol kıyafet,baston araba,oyun kovaları,cocuğun yastığı,pikesi..şimdilik aklıma gelen bunlar.iyiki arabayıda götürmüşüm cok işe yaradı aklınızda bulunsun.bide cocuğa bakacak 3.kişi sartmıs bunu anladım..kız kardes,görümce,anne,kayınvalide kim olursa olsun olsundabizde yoktu.babalara bıraktık cocukları 2 dk bizde girelim dedik..sezlondan uctu oğlum..
orda cıbıldaktı oğlum.sort atlet...kayseriye bi geldik rüzgarhiç oldumu şimdi bu
Bezi açmakla en doğrusunu yapmışsınız. Sıcakta pişerdi fukara.valla ilk götürdüğümde bezliydi.yüreğim el vermedi o sıcakta pişmesine.actım dötünü.düştü kalktı,yuvarlandı..zaten atleti uzundu.atletini cıkartmadım sırtı yanmasın diye..otele bi geldik.dötü,burnu,kulağı,ağzı her yeri kum.zaten kurumustular döküldülerbide mis gibi banyo yaptırdım..1 senenin d vitaminini aldı o kumdan..he anacım 3.kişi sart yoksa denizi unut.
He he , bizim kız da dünkü cins düğünde milletin saçına saldırıyorduAy evde herkes bir yerde uyuyor şaşarsınız :) ben kaldım böyle işte takılıyorum :) oğluş uyanınca biraz yedirip alışveriş merkezine gidelim istiyorum. Dün anlattım mı bilmiyorum; avmde arabadaki çocuklar ya uyuyo ya sakince etrafa bakıyo. Benimki ise cırlıyo, reyonlardan eline geçirdiklerini alıyo, elbiseleri yiyo vsvs. Bide yolda falan yanımızda duranların çantasına uzanıyo, laf atıyo onlara!! Eşime dedimki valla millete çok yaklaştırma eller falan bile çocuğun ayarı yok :)
Yapma zatenyemeğimi koydum.
kapıları silip, tozları aldım. artık bir ay temizlik yapmam ben.
oh oh kumlu dötvalla ilk götürdüğümde bezliydi.yüreğim el vermedi o sıcakta pişmesine.actım dötünü.düştü kalktı,yuvarlandı..zaten atleti uzundu.atletini cıkartmadım sırtı yanmasın diye..otele bi geldik.dötü,burnu,kulağı,ağzı her yeri kum.zaten kurumustular döküldülerbide mis gibi banyo yaptırdım..1 senenin d vitaminini aldı o kumdan..he anacım 3.kişi sart yoksa denizi unut.
sıhhatler olsunnnGünaydın güzel bayanlar...:92::92::92:
Bugün kuaföre gideceğim.Dip boyası yaptırıp saçımı kestirmeyi planlıyorum.Umarım çok sıra beklemem.
baksana annesi hoşuna gitmiş ki uykusu gelmiş:) maşallah siz böyle anlattıkça benim de oğluşu denize sokasım geldi ama malum burası karadeniz üşür mü diye bekliyorum kavurucu sıcaklarıKızlarrrr bugün denize gittik. Çok güzeldiiiii. Deniz hala ısınmamış ama oğluşum uyuyacaktı simidinde!! Yani çok eğlendi mi eğlenmedi mi bilemicem :))) yan şezlongda da 4 aylık bi bebik vardı anam minnacıkkkkkkk. O baya ağlamış denize girdiğinde. Bizimkinde öyle bişi olmadı e ne de olsa o bir yengeç :))) hemen anneye dedim ki "ik ay donra ek gıda başlayacak sakin olun pek eğlenceli bir dönem değil :))". Büyüdüm de tavsiye veriyom hahhaha sonra kv ve kp ufaklığa bakarken biz girdik denize eşimle. Okadarcık sürede bile özledim valla. Görmemişin çocuğu olmuş :)))) bi de kv bir ara dikkat etmedi arkasını bir döndü bizimki şezlongdan uçtu. Pek ağlamadı ama çok tırstılar. Dedik bu işler böyle :) yemek faslı başlıcak öptüm sizleriiiii
Ha bu arada cinconum bi selam verip kayboldu sanırım :/
Nfkcım kelebeğime de selam söyle. Görüşürüz yine inşallah :)
hayırlı olsunnnayşeciğin yeni incileri geldiiiii..
aa gerçekten 4 yaşına kadar hep ramazana geliyo hiç düşünmedimya kızlar doğum günü konusunda fikirlerinize ihtiyacım var :26:
şimdi bizim doğum günü ramazana denk geliyorya bu sene öyle birşey yapmayayım 2 yaşında yaparız falan diye düşünüyordum ki
bir arkadaşım dün eee seneyede ramazana denk gelecek gene diyince benim jeton düştü 4 yaşına kadar hep ramazana denk geliyor
bende şöyle birşey düşündüm ramazana girmeden önceki son cumartesi kızımın doğum gününü yapayım önümüzde büyükçe bir çocuk parkı var orda bir çardağı süsleyip erzaklarıda oraya götürüp orda yapsak uygun olurmu acaba yaa kararsız kaldım
fikirlerinize ihtiyacım var
acıtasyon yaparak başliycaksın çok yoruluyorum çok bunalıyorum ühü ühü :)hay allah iyiliğini versin kız hiç güleceğim yoktu nerden gelir böyle şeyler aklına
demek ergenliğini getireyim aklıma
evet erkeklere biraz alttan alttan başlamak gerekiyor önce direk söyleyince hemen hayır cevabı geliyor dediğin gibi
:) hay maşallah oğlunakızlar hepicize merhabalar..bizde denizi gördük.haftasonu 2 günlüğüne mersine gittik.oğlumun mutluluğunu anlatamam...deniz+kum=4 saatlik deliksiz uyku
Canım kıyamam ben minik kuşaaaaaaa. Bak kendini üzme ve hep onun ergen olunca ne kadar gıcık olacağını düşün :) ben öyle yapıyorum
he yaaAtom karınca gibisin maşallah
Yapma zatenne temizlik yaptın be nfk
hay allah iyiliğini versin kız hiç güleceğim yoktu nerden gelir böyle şeyler aklına
demek ergenliğini getireyim aklıma
evet erkeklere biraz alttan alttan başlamak gerekiyor önce direk söyleyince hemen hayır cevabı geliyor dediğin gibi
yemeğimi koydum.
kapıları silip, tozları aldım. artık bir ay temizlik yapmam ben.
biri beni durdursuuun
5. çokoprensimi yiyorum :125:
Atom karınca gibisin maşallah
Kolay gelsin.
Biz de feyzaya ayakkabı bakmaya gideceğiz inşallah.
Bence çok iyi fikir. Sıcakta börek çörek ağır kaçıyor asıl.
Valla evet, çocuklar bizim gerildiğimizi anlıyorlar. Onlar da geriliyor.
Ya bir kadın bulmuştum ama Haziran'ın sonuna kadar gelmeyecekmiş. Zaten ramazan öncesi kesin bir kadın almam lazım. Bir daha Ramazan'da uğraşmam.
Oğlunun Deniz'i sevmesi iyi haber. Benim oğlum hala tırsıyor. Kızımı henüz denemedik:)
Hayırlı uğurlu olsunlar.
Oh valla süper. Çok özendim :)
Bezi açmakla en doğrusunu yapmışsınız. Sıcakta pişerdi fukara.
He he , bizim kız da dünkü cins düğünde milletin saçına saldırıyordu
Yapma zatenne temizlik yaptın be nfk
mrb kızlar kerem bana hiç iş yaptırmıyodün zaten evden bi çıktım, gece geldim. bugün biraz ortalık topladım arka fonda zırlama sesleri, ayağımda 13 kilo bir ağırlık
beyfendi şimdi uyuyo hemen çamaşır asmam lazım
öptüm herkesi
oh oh kumlu döt
sıhhatler olsunnn
baksana annesi hoşuna gitmiş ki uykusu gelmiş:) maşallah siz böyle anlattıkça benim de oğluşu denize sokasım geldi ama malum burası karadeniz üşür mü diye bekliyorum kavurucu sıcakları
hayırlı olsunnn
aa gerçekten 4 yaşına kadar hep ramazana geliyo hiç düşünmedim
ramazandan sonra mı kutlasan ?
acıtasyon yaparak başliycaksın çok yoruluyorum çok bunalıyorum ühü ühü :)
:) hay maşallah oğluna
11 yıllık arkadaşınla gitmen ne güzel olmuş!
bunu ben de yapıyoruuuuum
"sanki çok bilecen kıymetimi!" diye bağırıyoruuum kızdırıncaa
tatile giden arkadaşlar, gittiğiniz otelde bebek yatağı nasıldı?
kimi yerler park yatak kullanıyormuş, kimisi park yatak şeklinde özel ahşap yataklar..
temizliğine güven olur mu?:26:
eğer arabayla gidersek kendi yatağımızı götürürüz, yoksa çarşaf yastık pike..
bir de bebekler için özel yemek çıkıyor mu?
hoş artık bizim yediğimiz her şeyi yiyorlar ama..
Bence Beyza ismi daha güzel canım.kızlar biz isim olarak beren'e karar verdik esim onune ayşe yada zeynep koyalim dedi onu düşünürken dün ruyamda beyza ile feyza ismini gördüm beren'in önüne beyza koysam olurmu yada tek isimmi koyayım feyza koyamam daha yeni kuzenim kızına koydu :44:
Hayırlı olsun, biz daha iki dişliyiz.ayşeciğin yeni incileri geldiiiii..
Denizler geç ısınır geç soğur ,ben coğrafyacı değilim ama:)Burası bile soğuk. Deniz suyu sıcaklığı 25 derece imiş netten baktım. Aslında oda sıcaklığı 25 olunca sıcak bir ortam oluyo ama su için aynı şey geçerli değil. Bunu bi coğrafyacı açıklasın bize :)
Kıymet bilmeyecekler anacım. Yengeç erkeği evlenene kadar anasına bağlıymış evlendikten sonra karısına bağlı olurmuş. Bi de fettan bişi bulursa eyvah eyvah :)
Bu arada iki arkadaşa eve hayırlı olsuna gidicez inşallah burda da ne alacağımı bilemedim yavar mı fikri olan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?