Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

valla ilk götürdüğümde bezliydi.yüreğim el vermedi o sıcakta pişmesine.actım dötünü.düştü kalktı,yuvarlandı..zaten atleti uzundu.atletini cıkartmadım sırtı yanmasın diye..otele bi geldik.dötü,burnu,kulağı,ağzı her yeri kum.zaten kurumustular döküldüler bide mis gibi banyo yaptırdım..1 senenin d vitaminini aldı o kumdan..he anacım 3.kişi sart yoksa denizi unut.

tamam o zaman anlaştık yarın ben yüzmüş kadar olurum yani

evet yaa rabbim isteyen tüm kullarına bu özel sevgiyi tattırsın inşallah ben artık işe daha zor gidip gliyroum yaaa bizimki gideceğimi biliyor daha çok sarılıyor bana bende onu bırakamıyorum:26:
demek sizde ev mantıcılarındansınız
doğru diyorsun genelde bütün doğum günleri hafta sonu oluyorya her sene mi çocuğun doğum günü hafta sonuna denk gelir

neyse bakayım akşam bir gidip parkda bir plan proje çizeyim bakalım kafamdakilerle örtüşecek mi
birde kocamı ikna etmek var bakalım o nasıl bakacak bu fikre

Ben sana benim kocamı anlatıyım bu anlamda :) hemen hayır der!!! Sonra konuşunca evete döner :)) jim carreynin bi filmi vardı BAY EVET diye. Onu izleyince bir süre düzelir gibi oldu ama yok yani adamın huyu böyle :) sen de önce kendin ölç biç ve tart ona göre zaten gerisini halledersin

Canım kıyamam ben minik kuşaaaaaaa. Bak kendini üzme ve hep onun ergen olunca ne kadar gıcık olacağını düşün :) ben öyle yapıyorum

Bugün deniz kenarındaki çift dönüşümlü giriyordu. Eşim ben doğum yaptıktan bir süre sonrasına otel ayarlamak istedi. Kadın doğum uzmanım dediki "hiçbişiye benzemez o tatil. Sen durursun o yüzer, o yüzer sen beklersin. Asker gibi geçer zaman. Gerçi çocukla tatil zaten hiçbir zaman bîşiye benzemez". Sağolsun çok açık sözlü bi adamdı eşim şok olmuştu hahaha.

Canikom bende sadece erkek kardeş var. Kv veya annemden hayır yok valla bîz iyiki başımıza iş gelmeden büyümüşüz hahaha. Sanırım ben o dönemde adet olucam zaten o yüzden eşim girsin dursun :)))

Ay evde herkes bir yerde uyuyor şaşarsınız :) ben kaldım böyle işte takılıyorum :) oğluş uyanınca biraz yedirip alışveriş merkezine gidelim istiyorum. Dün anlattım mı bilmiyorum; avmde arabadaki çocuklar ya uyuyo ya sakince etrafa bakıyo. Benimki ise cırlıyo, reyonlardan eline geçirdiklerini alıyo, elbiseleri yiyo vsvs. Bide yolda falan yanımızda duranların çantasına uzanıyo, laf atıyo onlara!! Eşime dedimki valla millete çok yaklaştırma eller falan bile çocuğun ayarı yok :)

hay allah iyiliğini versin kız hiç güleceğim yoktu nerden gelir böyle şeyler aklına

demek ergenliğini getireyim aklıma

evet erkeklere biraz alttan alttan başlamak gerekiyor önce direk söyleyince hemen hayır cevabı geliyor dediğin gibi

her zamn 3-4 defa kesin kalkıyodu zaten cnm. şimdi ayrı oda olunca yoruluyo insan.
x
Allah kolaylık versin bacım.
defalarca uykunun en derin ve tatlı yerinde kalk, odadan çık, diğerine git..
çocuğu emzir, salla, uyut.. tekrar gel, tekrar git..
ne emek, ne fedakarlık..

babalar da dötünü dönsün anca

Yok canım istihareye yatmadim göremiyorum diye.. göreceğimi bilseydim yatardim
e o zaman illa rüyaya bağlı kalma durumunda değilsin..
ama içten içe beyzayı istiyorsun gibime geliyoo

oooh,tatil tatildir bacım..
hiç olmazsa mekan farklı, yemek hazır.. bunlar olunca bize tatil oluyor işte
yahyanın dötünden ısırıkla karışık bi öpücük al annesi, benim için

Sıcaktır tabi ya. Biz boluda donarken sen ayşeme tshirt giydiriyodun :) şişme havuz alın kız sen de zayıfsın zaten sıkışırsın yanına oh
delüüü
alıcam bi tane şişme havuz, aklımda..

yemeğimi koydum.
kapıları silip, tozları aldım. artık bir ay temizlik yapmam ben .

dilanaz
dilanaz
dilanaz
dilanaz
dilanaz
dilanaz
dilanaz
dilanaz
dilanaz
dilanaz

Atom karınca gibisin maşallah

ee, kimsecikler yok?
ben gidip işlerime devam edeyim

Kolay gelsin.
Biz de feyzaya ayakkabı bakmaya gideceğiz inşallah.

Bence çok iyi fikir. Sıcakta börek çörek ağır kaçıyor asıl.

Valla evet, çocuklar bizim gerildiğimizi anlıyorlar. Onlar da geriliyor.
Ya bir kadın bulmuştum ama Haziran'ın sonuna kadar gelmeyecekmiş. Zaten ramazan öncesi kesin bir kadın almam lazım. Bir daha Ramazan'da uğraşmam.
Oğlunun Deniz'i sevmesi iyi haber. Benim oğlum hala tırsıyor. Kızımı henüz denemedik:)

ayşeciğin yeni incileri geldiiiii..
alt sağ yan patlamış, sol da patlamak üzeree
Hayırlı uğurlu olsunlar.

Oh valla süper. Çok özendim :)

Bezi açmakla en doğrusunu yapmışsınız. Sıcakta pişerdi fukara.

He he , bizim kız da dünkü cins düğünde milletin saçına saldırıyordu

yemeğimi koydum.
Yapma zaten ne temizlik yaptın be nfk

mrb kızlar kerem bana hiç iş yaptırmıyo dün zaten evden bi çıktım, gece geldim. bugün biraz ortalık topladım arka fonda zırlama sesleri, ayağımda 13 kilo bir ağırlık
beyfendi şimdi uyuyo hemen çamaşır asmam lazım
öptüm herkesi
oh oh kumlu döt
Günaydın güzel bayanlar...:92::92::92:
Bugün kuaföre gideceğim.Dip boyası yaptırıp saçımı kestirmeyi planlıyorum.Umarım çok sıra beklemem.
sıhhatler olsunnn
baksana annesi hoşuna gitmiş ki uykusu gelmiş:) maşallah siz böyle anlattıkça benim de oğluşu denize sokasım geldi ama malum burası karadeniz üşür mü diye bekliyorum kavurucu sıcakları

ayşeciğin yeni incileri geldiiiii..
alt sağ yan patlamış, sol da patlamak üzeree
hayırlı olsunnn
aa gerçekten 4 yaşına kadar hep ramazana geliyo hiç düşünmedim
ramazandan sonra mı kutlasan ?
acıtasyon yaparak başliycaksın çok yoruluyorum çok bunalıyorum ühü ühü :)
:) hay maşallah oğluna
11 yıllık arkadaşınla gitmen ne güzel olmuş!

Canım kıyamam ben minik kuşaaaaaaa. Bak kendini üzme ve hep onun ergen olunca ne kadar gıcık olacağını düşün :) ben öyle yapıyorum

bunu ben de yapıyoruuuuum
"sanki çok bilecen kıymetimi!" diye bağırıyoruuum kızdırıncaa

tatile giden arkadaşlar, gittiğiniz otelde bebek yatağı nasıldı?
kimi yerler park yatak kullanıyormuş, kimisi park yatak şeklinde özel ahşap yataklar..
temizliğine güven olur mu?:26:
eğer arabayla gidersek kendi yatağımızı götürürüz, yoksa çarşaf yastık pike..

bir de bebekler için özel yemek çıkıyor mu?
hoş artık bizim yediğimiz her şeyi yiyorlar ama..

İşin kötü tarafı ben direkt olaya girenlerdenim. Ben de kendimi bu anlamda yontayım

yemeğimi koydum.

Maşallah tüm topiğin yerine temizlik yaptın kız

biri beni durdursuuun

5. çokoprensimi yiyorum :125:

İyiki şişme havuza sığarsın zayıfsın dedim süt olsun inşallah çikolatalı çikolatalı :)))

Zaten banyoyu da seviyorsa denizi de sever diye düşünüyorum. Ama düz mantık da olabilir :)))

Anam artık ne cins bi düğünse yavrucum dayanamamış hahhaha

Burası bile soğuk. Deniz suyu sıcaklığı 25 derece imiş netten baktım. Aslında oda sıcaklığı 25 olunca sıcak bir ortam oluyo ama su için aynı şey geçerli değil. Bunu bi coğrafyacı açıklasın bize :)

Kıymet bilmeyecekler anacım. Yengeç erkeği evlenene kadar anasına bağlıymış evlendikten sonra karısına bağlı olurmuş. Bi de fettan bişi bulursa eyvah eyvah :)

Acıtasyon da yapamıyorum ya anam babam sağolsun ilk çocuk olunca hep güçlü dur, kendi işini kendin yap modunda yetiştirdiler. Toplum içinde ağlayamam bile. Ah ah dertlendim :)

Valla ben bi tek çarşaf pike yastık götürmeyi planlıyorum. Park yatak veriyormuş bizim otel. Zaten olmadı eşimle aramızda yatırırız diye düşünüyorduk ama bu velet dört dönüyo valla bizi uyutmaz :) olmadı oteli arayıp sormalı. Bizim gideceğimiz yerde bebek büfesi var. Dediğin gibi bizim yediklerimizden yiyorlar zaten ama hani çok baharatlı maharatlı olursa ordan alınabilir. Zaten oğlum az bişi yiyo sorun yaşamam herhalde.

Bugün tantitoni nin mağzasına gittik boluda yok. Ay oyuncakçı dükkanı gibi!! 24 tane daha muffin kalıbı aldım ufak olanlardan. Oğluşumun doğum gününden sonra 48 tane muffin kalıbını naparım bilmiyorum :)

Bu arada iki arkadaşa eve hayırlı olsuna gidicez inşallah burda da ne alacağımı bilemedim ya var mı fikri olan???

Denizler geç ısınır geç soğur ,ben coğrafyacı değilim ama:)
Hediye olarak da şık bir nevresim takımı bence her eve lazım çok güzel modeller,desenler var

nfk ayşecigin gece uyanması nasıl ? ben aslında akşam 8-9 gibi çorba yidiriyorum ona ragmen gece çok kalkıyo anlamadım gitti.

pembiş, abajur al.. her eve gider, işe yarar, kullanılır bi hediye olur.
çok çeşit var, her fiyata var, çok renkliler, ilginç tasarımlar var. fikir edinmek istersen..

Abajurlar ve Masa Lambaları - Reyon Ürünleri - Koçtaş - Daha Güzel Evler, Daha Güzel Hayatlar
http://www.evmanya.com/kategori/1868-abajur
Abajur Başlıkları < Aydınlatma | IKEA Türkiye

eğer yakın arkadaşınsa, sor, ihtiyacı olan bi şey al..
en garanti şeyler süs eşyalarıdır, cam eşyalar bardak takımları, sürahi, borcam, fincanlar..
mutfak eşyası bol sonuçta, saklama kabı da alırsın tepsi de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…