- 8 Ağustos 2011
- 12.600
- 14.859
- 498
durakla pazar arası epey bi mesafe var.nfk cım sen metroyla gitmiştin sanırım metrobüs durağında indikten sonra salı pazarına yakın mı metro yada arabayla mı gitsem
karar veremedim orda da ispark var ama çok kalabalık oluyor bilemedim :44:
Hiç ısrar etmemekle en doğrusunu yapıyorsun. Bizim çocuğumuz olmaları bizim zorumuzla her şeyi yapacakları anlamına gelmiyor.Canım aynen dediğin gibi yeme olayı hep sorun olarak gündemde. Ben hiç ıstar etmemeye çalışıyorum çünkü küçükken ısrar edilen bebekler büyüdüklerinde hep dombili olmuşlar :)
Feyzama kıyamammmmmmm. Ağlamaya bile hali yok dedin ya içim gitti. Ama sen deneyimli anne olduğun için daha farklı karşılıyorsundur herşeyi
Burda migrosta bi bernardo vardı tadilata girmiş. Esseler de hep essecik :/ gözünü sevdiğim ankaradakiler gibi değil
benim dağınıklığıma kereminki eklenince halimiz içler acısıgünaydın canlar, bugün nasılsınız bakalım?
dün akşam mantılarımı yaptım. o kadar temizliğe rağmen evin şuanki halini bi görseniz..
temiz olmasına temiz de acayip dağınık, ruhum yoruluyor bunalıyor bakarken..
ayşecik de sağolsun sabahın 7sinde kalktı, mesaisine başladı, dağınıklıktaki en büyük pay kendisinin..
şimdi evi toplamaya girişicem.. sizde ne var ne yok?
açık büfe miiii? o da iyiyimiş
hadi bakalım, keyfini çıkar
'pembişle kv maceraları' çok yakında, bu topikte
canım geçmiş olsun, bugün nasıl feyza?:26:
İyi eğlenceler canım, mantıdan bizim için de yeyin :)
Teşekkürler canım, yapışık bir gün geçiriyoruz. İnşallah çabuk geçer.neyneyse geçmiş olsun feyzaya
Pembiş hediyen seramik tava olabilir.. çok revaçta şimdi
benim dağınıklığıma kereminki eklenince halimiz içler acısı
nevresimden konusmusnuz..evet tac bu işte en cok tutulan ama ben ısınamadım,tam pamuk gibi değil bir kayganlık oluyor.benim tercihim kesinlikle küçükçalık(premier) hiçbişeye değişmem.senelerce yıka yıka kullan.oğlumun doğumuna kumas alıp teyzeme diktirmiştim.kendime 2 set daha diktirdim.
ah ah.o istanbuldaki pazarlar burdada olaydı ya.salı pazarına gitmedim ama pendik pazarı,kartal pazarı möhtesemdi..burdaki pazarlardan kıyafet alınmıyor.cok adi duruyor .sosyete pazarları ii oluyor on larda bana uzak..kıymetini bilin bacılar.istanbuldaki sebze,meyve,kıyafet,ucuzluk burda yok
özlemcrcanım sende nevsehirdeydin galiba..evet burasıda aynı.insanın morali bozuluyor.gece buz gibi oluyor.gündüzde fırtına..moral olarak çökmüş durumdayım.dünden beri eve hapis olduk yahyayla..
neyneysegecmiş olsun canım.
nasılsınız hatunlar...yine kaynatmısınız...cocukla tatile gidenler konusulmuş.valla o curcunada hiçbişey düşünülmüyo...oğlum oteli yadırgayıp, ortalığı yıktığı için nasıl işimi en kısa yoldan halletdiysem hallettim..maddi yönden cok uygun olmadığımız için 2 aile gittik masrafı bölüştükcokda iyi oldu.otelimizde 5 yıldızlı değildi,yarım pansiyondu.yatakları birleştirdik oğlum kendi yastığında,çarsafında ve pikesinde yattı.kendi kaşığını,tabağını götürmüştüm onları kullandım.zaten 2 günlük kısa bir tatil olduğu için gezdik bol bol ve canımız ne istediyse onu yedik dısarda..kendi arabamız olup,tek gitsek oğlumun küvetini bile koyardım.kucağımda yıkamak zorunda kaldım dusun altında çığlık çığlığa..bana kalsa tüm evi tasırdım oraya cocuk olunca herseye ihtiyac duyuluyor..
nevresimden konusmusnuz..evet tac bu işte en cok tutulan ama ben ısınamadım,tam pamuk gibi değil bir kayganlık oluyor.benim tercihim kesinlikle küçükçalık(premier) hiçbişeye değişmem.senelerce yıka yıka kullan.oğlumun doğumuna kumas alıp teyzeme diktirmiştim.kendime 2 set daha diktirdim.
alıntı yapamadım ama hangi arkadasımızın yazdığını unuttum affola,ev hediyesi.kesinlikle kızlara katılıyorum.kesinlikle kullanılacak bir sey olsun..süs eyalarıda olabilir ama iş gören bişeyler olsun..baharat takımı,kahvaltı seti,salata servis tabakları,nevresim takımı,banyo seti olabilir..aklıma gelenler..acıkcası bunlardan biri bana gelse cok mutlu olurum.çünkü tam bir züccaciye hastasıyım.doyamadım gitti..esim gecen bernardodan seramik tencere,tava takımı almış.(babalar günü hediyesi verdi banabizde tam tersi oldu)nasıl mutlu oldum anlatamam.hoş sağlıklı olsun diye oğlusuna almıs ama olsun yahyanın sayesinde bizde nemalandık
ah ah.o istanbuldaki pazarlar burdada olaydı ya.salı pazarına gitmedim ama pendik pazarı,kartal pazarı möhtesemdi..burdaki pazarlardan kıyafet alınmıyor.cok adi duruyor .sosyete pazarları ii oluyor on larda bana uzak..kıymetini bilin bacılar.istanbuldaki sebze,meyve,kıyafet,ucuzluk burda yok
özlemcrcanım sende nevsehirdeydin galiba..evet burasıda aynı.insanın morali bozuluyor.gece buz gibi oluyor.gündüzde fırtına..moral olarak çökmüş durumdayım.dünden beri eve hapis olduk yahyayla..
neyneysegecmiş olsun canım.
sao bacım. arkadaşımı az önce yolculadım.İyi eğlenceler canım, mantıdan bizim için de yeyin :)
sao bacım. arkadaşımı az önce yolculadım.
çok güzel geçti, mantı da ben yaptım diye demiyorum, güzel olmuştu hani..
karpuz, tatlı derken dondurmayı unuttuk ama şimdi onun yerine de dondurma yerim ben
mübarek kız, ayşeciğe bir koca poşet hediye getirmiş.. en son ayşeciğin mevlüdünde bu kadar hediye almıştık
çıtçıtlı badi, şort-tsihrt takım, pijama takım, elbise, tshirt, yelek ve bana eşarp
siz naptınız diyicem ama 5 saatte 5 mesaj yazmışsınız sadece..
kın kın kınadım siziiiii
ooo, şimdiden doğum günün kulu olsuuuuuuuuuuuuuunYarın doğum günüm. Eşim bana iyi bir yerden çanta almak istedi. Hiçbişi beğenemedim. Tribal yapıyo ama çok da yapamıyo ne de olsa benim doğumgünüm :) iki gün sonra acısını çıkarır :)
he ya, arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyim demişler, ahahhaNe kadar tatlı bir arkadaşın var canım. Ayşecik de güle güle giysin :)
akşam yemeğini 8 gibi yiyoruz, ayşecik de bizimle yiyor.
akşam yatmadan önce bazen muhallebi yapıyorum. ama genellikle emip uyuyor..
10.30-11 gibi yatıyor, sabah 7ye kadar uyuyor, 2-3 kez kalkıp emiyor, bazen pışpışlıyorum uyumaya devam ediyor, ama bazen yutmuyor, kalkıp oturuyor
biz penye şort ve çıtçıtlı ip askılı atletle durUyos evin içnde.denizli bunaltyo bu gu n.bugün ne kadar sıcak !
keremin saçı başı su içinde kaldı ,üstünde sadece kolsuz badi ve şortu var.badiyi de çıkarsam hasta olur mu acaba
ağustosta ne yapıcaz yarabbimm
bu arkadaşın 3 aylık bi bebeği var.
zor bi doğum geçirmedi ama doğum esnasında kuyruk sokumu zedelenmiş mi bilmiyorum
doğumdan beridir kuyruk sokumu ağrısı çekiyormuş. bebeği de kucakçı, bir saniye inmiyor.
sürekli kucağında evi turluyor, ayakta kaldıkça, yük taşıdıkça daha da şiddetli ağrıyor diyor.
ortapediste gitmiş, dr çok ciddi ağrılar olursa, operasyonla o bölgedeki sinirleri alırız demiş.
böyle bi şey yaşayan duyan var mı?:44:
sanırım karakızın da doğumdan sonra kuyruk sokumu ağrıyordu..
ooo, şimdiden doğum günün kulu olsuuuuuuuuuuuuuun
çantayı istemiyorsan, ne istiyorsun hediye olarak
onu söyle de adam onu alsın bariiii
he ya, arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyim demişler, ahahha
teşekkür ederiz canımcımmm
bugün ne kadar sıcak !
keremin saçı başı su içinde kaldı ,üstünde sadece kolsuz badi ve şortu var.badiyi de çıkarsam hasta olur mu acaba
valla burası da aynı bacım.bugün ne kadar sıcak !
o günler de gelecek bacımmtamam cnm saol.demek ki kalkması normal.aslinda 1 defa kalksalar ne gùzel olur.
he ya, tescillendiYa çantayı aldık da ben süpriz hediye seviyorum. Ama anlayana işte.... Bi de boluda olsak daha güzel geçecekti doğum günüm yemek vs bağlamında. Şimdi burda öyle olmayacak eminim :/ ki artık benim kutlamalara ne kadar önem verdiğimi anlamışsınızdır zannımca
ooh gezin bacım..merhabalar ben geldimmm
cuma günü anemlere gittik. bir saat aramız.dün akşama geldik.
hafta sonu pikniğe gittik.piknikte hamak şart bizimki hamakta uyududa rahat ettik.
babamdan fırsat bulup bi ara pc ye girdim .zar zor ziyaretçi olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?