Hayırdır ne oldu?Anlamadım.Doğru söylesen atıyrolar herşeye atıyorlar ha analmadım ben bu siteyi
Bir ben yapamadım sütlacı.Canım belki pirinci çok haşlarsan iyice ezilir ve puding gibi olur.günaydın bu arada
kerem babasıyla gezintiye çıktı işyerine doğru,biraz ilerde hemen
camdan baktım bi sevimli geldi ki gözüme"kurban olurum yaradana" dedim, paytak paytak yürüyor babasının elini tutmuş
ben de aceleyle sütlaca girişiyorum
Bir ben yapamadım sütlacı.Canım belki pirinci çok haşlarsan iyice ezilir ve puding gibi olur.
Senin kuzucuk yürüyor sanırım.Maşallah.Darısı bizimkilere olsun.Nasıl yürüyünce mi daha kolay yürümeden mi?
geçmiş olsun canım.Biz bugün Aden' doktora götüreceğoz.Göz pınarı tıkanıklığı var.Bir gözü açıldı ama diğer gözü her sabah kapalı oluyor.Bir de üstüne üstlük gözü şişti.Onun için ne yararız bilmiyorum.Dışarıdan bir şeyler olabilir veya menemen gibi basit bir şeyde.
geçmiş olsun canım.
ayşeciğin de ilk doğduğunda sürekli bi gözünden yaş akıyordu.
sonra düzeldi.
düzelmezse bir yaşından sonra ufak bi operasyon yapıyoruz demişti doktor.
sizin de öyle mi?:44:
ilknur, hoşgeldin bebişim.. doğrucu davudum
Biz bugün Aden' doktora götüreceğoz.Göz pınarı tıkanıklığı var.Bir gözü açıldı ama diğer gözü her sabah kapalı oluyor.Bir de üstüne üstlük gözü şişti.Onun için ne yararız bilmiyorum.Dışarıdan bir şeyler olabilir veya menemen gibi basit bir şeyde.
Âmin canım. Hoşgelmiş bebiş. Allah onu annesine babasına bağışlasın ve hayırlı bir evlat eylesin. Kardeşleriyle iyi geçinsin:) huyu da kendi de güzel olsun, bahtı açık olsun. Cuma vaazı gibi oldu, idare edintemmuz bebeklerinin ilk kardeşi geldiiiiiii:119:
küçük hanım odasına gelmiş, annesi de birazdan çıkacakmış. herşey yolunda.
Rabbim analı babalı büyütsün, güzel yazılar yazsın..
Beraber de hazırlarsınız o zaman ya, teklifsiz misafir rahat olur.Evet yatılı kalacaklar. Ama yabancı değil allahtan. Kusuruma bakmazlar, rahatım o yüzden. Kız kardeşim gbler.
pirincin belli olmamasını severim ben de, bu arada kırık pirinçle denedin mi? Belki onda az belli olur?yaşasınnnn
hoşgelmiş ilk kardeşimizzz
doğumdaki heyecanımı hatırladım şimdi ooff offf1 sene geçti bile
evet hazır fırın sütlaç ama çok lezzetli gerçekten
diğer hazır sütlaçlar gibi değil ,pirinci pek belli olmuyo içinde ;ya çok pişiyor ya da çırpıyorlar
Ya ben de nime gitmek istiyorum ama biraz mesafe var. Bu sıcakta mantıklı değil sanırım. Bugün pazar da var. En iyisi öğleden sonra çıkmak gibi.eee, nerdesiniz yafuuu?
ayşecik kahvaltısını bitirsin, şöyle bi çıkıcaz.
bakalım akşam ne pişiricez
siz napıyosunuz?
Geçmiş olsun canım. Gözü neden şişti acaba?Biz bugün Aden' doktora götüreceğoz.Göz pınarı tıkanıklığı var.Bir gözü açıldı ama diğer gözü her sabah kapalı oluyor.Bir de üstüne üstlük gözü şişti.Onun için ne yararız bilmiyorum.Dışarıdan bir şeyler olabilir veya menemen gibi basit bir şeyde.
Oo maşallah. Biz de 2-3 adım atıyoruz desteksiz ama gersi gelmiyor.napuyorsunuz bakim canım hayırlı olsunnn
benim kızım mmmmm yürüyorrrr teyzoşlarıı
Oo maşallah. Biz de 2-3 adım atıyoruz desteksiz ama gersi gelmiyor.
https://www.facebook.com/photo.php?v=202290193260419&l=8439331047203108704 inşallah bunada banlanmam yasakmı bişlmiyorum yükleyemedim
kızlar sütlacı sürekli karıştırmak zorunda değiliz di mi
herşey kendi içinde bir düzen içinde ,öyle bakcaksın fotoya artık:))
sağol canım iyi dileğin için, ayşecik durmuş mu akşam?
Sağlıkla bebişini al gel inşallah, temmuz topiğinin en küçük bebişi
aynen dediğin gibi!
milföylü yufka böreği var çok süperdi tadı ya
ev oturmaları bebekle pek güzel geçmiyo ama iyi eğlenceler!
ayşeciğin huyu toplu yeri dağıtmak.
katlanmış kıyafetleri çekip aşağı indirir. üstüste duran bezleri dağıtır, raftaki kitapları tek tek aşağı atar.
çekmeceyi boşaltır.
ama kıyfetler dağınıksa, kitaplar bezler yerdeyse yüzlerine bakmıyor
sütlaç pişti
4 yemek kaşığı şeker attım ,az şekerli seviyorum ben de neyneyse gibi
ama gayet şekerli geldi bile
4 yemek kaşığı nişasta attım kafadan tutturdum
benim eşim Bolulu Hasan Usta sütlacını seviyor ev sütlacı yemez
o daha puding gibi, nasıl yapıyorlar acaba
aynen kerem de öyle sanki çekmecede birşey arıyor gibi tek tek dışarı fırlatıyor hepsini sonra diğer çekmeceye geçiyor
ben de eşim gelmeden topluyorum eve girince ruhu daralmasın diye
5.26 :18:hey maşallah senin oğlana:)
Bugün iyi eğlenceler canım sana.
Sabahtan yaparsan akşama çeker. İşin daha kahvaltısı falan da mı var? Bugün sana kolay gelsin o zaman :)
Sağlıkla kucağına almışsındır bebişini inşallah.
Hoşgeldin
Kurtları döktün desene:)
Aşağı yukarı hepimizin ev hâli:) ama bizde yerde uyuyan bücür yok. O yorgunluğa daha yatamıyor bu bebeler.
Yok ya çok hatan yok, asıl bu otomatik düzeltme deli ediyor beni. Yazdığım kelimeyi alakasız bir şeyle değiştiriyor, sinir oluyorum
Altını çok açma, o durumda fazla karıştırmazsın, dibi de tutmaz.
Maşallah miniğe
temmuz bebeklerinin ilk kardeşi geldiiiiiii:119:
küçük hanım odasına gelmiş, annesi de birazdan çıkacakmış. herşey yolunda.
Rabbim analı babalı büyütsün, güzel yazılar yazsın..
Biz bugün Aden' doktora götüreceğoz.Göz pınarı tıkanıklığı var.Bir gözü açıldı ama diğer gözü her sabah kapalı oluyor.Bir de üstüne üstlük gözü şişti.Onun için ne yararız bilmiyorum.Dışarıdan bir şeyler olabilir veya menemen gibi basit bir şeyde.
Bu arada biz bugün 11 aylık olduk.
napuyorsunuz bakim canım hayırlı olsunnn
benim kızım mmmmm yürüyorrrr teyzoşlarıı
ironik:44:Boluda bolulu hasan ustanınbi dükkanı yok biliyo musun??
Gittim ayaklı kek fanusu aldım arkadaşıma. Bievin böyle ayağı kırmızı bi ürünü işte. Bugün 3 ten sonra ufaklığın uyanışına göre gideceğim inşallah. Sonra iki tane babet aldım ev terliği yapmaya. Bu saate kadar da başka bişi yapmadım :)
ironik:44:
çakma bolulu olmasın bu bolulu hasan usta?
amaan ben de hiiiçbişey yapmadım.
mutfak kahvaltı dağınıklığıyla duruyor, yatağımı toplamadım.
ayşecikle parka gittik, markete uğradık, banyo yaptırdım..
ev dandini..
yemek muallakta
Maşallah kızınaamin cnaım bizimkide öle başladı işte sonradan geliştirdi
Evrene pozitif mesaj kısmına koptumYa lütfen evrene pozitif mesajlar gönderir misin?!?! :) bence güzel olacak
Annesi topikte gezemesin diye yapıyooo :)
Eline koluna sağlık. Boluda bolulu hasan ustanınbi dükkanı yok biliyo musun??
Ay ben otomatik düzeltmeyi kapattım zatennnn. Yoksa Allah bilir neler neler yazardım hahahhaha
Ay hoş gelmişşşşşşşş. Adını ne koydular acaba...?
Kıyamam ona. Bizim bir ara öyle bi akıyodu ki 5 aylıkken çapaktan gözü kapanıyodu yatıp kalkınca. Bi ilaç vermişlerdi unuttum :/ bi de ılık su ve pamukla temizleyip durdum uzun bi süre. Siz de kısa zamanda atlatın inşallah.
11 yıllık oldukları günleri de görelim inşallahhhhhhh :)
Hayırlı olsunnnnnnn. Ve hoş geldin :)
Nfkcım hataları sen görmüyorsun canım sağol :) ama bazen çok saçma harfler oluyor kelimelerde :/
Gittim ayaklı kek fanusu aldım arkadaşıma. Bievin böyle ayağı kırmızı bi ürünü işte. Bugün 3 ten sonra ufaklığın uyanışına göre gideceğim inşallah. Sonra iki tane babet aldım ev terliği yapmaya. Bu saate kadar da başka bişi yapmadım :)
Yine aynısorun: yemekironik:44:
çakma bolulu olmasın bu bolulu hasan usta?
amaan ben de hiiiçbişey yapmadım.
mutfak kahvaltı dağınıklığıyla duruyor, yatağımı toplamadım.
ayşecikle parka gittik, markete uğradık, banyo yaptırdım..
ev dandini..
yemek muallakta
Dünkü patlıcan ve pilav.yemekte ne var kızlar
Oo kallavi menüBiz de çakma olmasından şüpheleniyoruz :)))
Kız bir sürü iş yapmışsın daha ne???
Ben yemek yapmıyor olsam da burdaki menüyü paylaşayım sizle :) patatesli köfte, mercimekli bulgur pilavı, cacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?