Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ben de hiç kızartarak yapmadım:)) genelde fırında yaparım.
Bence de sultanlık günlerin, iyi değerlendir:13:

Ya ben sevmiyorum kızartma işini. Patates de kızartmam, biber de .. Her yer çok batıyor, uğraşamıyorum
elifnaz, hepinize selam söylüyor.
bebişi de kendi de çok iyiymiş..
Aleykum selam. Bebekle geçirilen ilk gün ne kadar da farklı oluyor. İnşallah anne kız toparlanmışlardır.
Arkadaşıma gittim. Sohbet muhabbet derken kuzumun uykusu geldi ben de döndüm kürkçü dükkanına. Babamız da hala sinemada.
Güzel geçti vakit herhalde

O emerken bir ses duyduklarında gözlerinde 1 milyon soru işareti oluyor ya ben de o bakışa hastayım:))
Son gününüzü de mutlu geçirin inşallah.

Selam kızlar sınavlarım haftayaymış bugün öğrendim şok geçirdim üff yeter yarın ilk iş çarşıya gidiyorum içim şişti valla ya
Çok geçmiş olsun kızına ozlemcr kolay hallolacak inş canım
Zaten bir evde yemeği evin hanımı yapar bizde
Canım ben o anlamda demedim oğluşun peşinde koşmak ona yemek yedirmek vs yerine bulaşık yıkayıp yemek yapmayı daha dinlendirici buluyorum :))

O bakışa ben de hastayım yaa :)
Ben minik kuşun adını merak ediyorum hatunun merak ettiğine bak :) fenasın busmaiiiiiiiii

Kızım fenalık ne var bunda ; tüplerini bağlatmasını istemiyorum o yüzden merak ettim, doktoru doğumda karar vercekti..

Sen bu haftasonunda mı sanıyordun? Ya bazen olsun da kurtulayım diyorsun.
Çarşıya çık stresini at madem.

Cumartesi - pazarın rehaveti erkenbaşlamış, kimsecikler yok bakıyorum.
Biz de bugün pazara gittik, bime gittik. Bir de babamız bizi yemeğe götürdü, güzel oldu.
Bimde küçük havuzlardan kalmamış, alanınız oldu mu ondan?

Günaydınlarrrr.... Ay gidip kızı doyurayım ( kızla savaşayım daha uygun olurdu) kahvaltı hazırlayayım . Sucuklu kaşarlı milföyler, menemen, falan yapayım diyorum. Ailecek karpuzcu fobisi var yani:)
Yaşlanıuoruz bacımm, yaşlanıyoruuuuuuzzz evine gitte gör gününü sen:) attan düşmüşe döneceksin. ( eşek miydi o?)

Son düzenleme:
günaydın canlar.. hepinize güzel bi haftasonu diliyorum..

bugün eşim çalışıyor, malesef evdeyiz
ayşecik de mesaisine başladı..

kuru fasulye ıslattım akşamdan, birazdan pişiricem.
durdukça güzel oluyor çünkü.
öğleyin belki bacımla bi avm yaparık..
istanbul shopping fest başladı di mi?

neyneyse; dün eşim bimden aldı o şişme havuzlardan, küçüğünü, sanırım 10 lira.
küçük dediğime bakma epey büyük, ben de girerim ayşecikle o kadann yanii
bugün de pompa alacak inş başlayacağız kullanmaya

Son düzenleme:
Ya ben sevmiyorum kızartma işini. Patates de kızartmam, biber de .. Her yer çok batıyor, uğraşamıyorum
köfteyi fırında nasıl yapıyorsun bacım?
ben hiç denemedim..

kızartmasız bi hayat düşünemiyorum ben. etrafı batırdığı, kokuttuğu da doğru. ama sonuç için ona katlanırım.

ozlemcr, canım dr bize çok ufak ve basit bi operasyon diye bahsetmişti.
ayrıntıları bilmiyorum tabi. bol dua et, biz de edelim, gönlünü ferah tut inş hemencik kolaylıkla sıhhatine kavuşacak kızın

Slm kızlar, upuzun bir aradan sonra hepinize merhaba

Çok zor calkantili bir donemden gectik, esimle boşanmanın son virajindan döndük, şimdi iyiyiz cok şükür. Aysecik hala diyette buna rağmen vucudu kremi surmedigimiz takdirde kabariyor:2: neyseki bu alerjiyle yasamaya alistik ama yinede allah düşmanıma bile vermesin.

Alerjinin devam etmesi ve sinirlerimin harap olması, birden 48 kgya düşmem sonucunda 10.ayda anne sütünü kestik.buna mecburdum

Aysecik tembelmi tembel koltuklars tututnup sıralıyor sadece , elinden tutup yürütmeye calisinca poposunun üstüne düşüyor4 tane dişi çıktı, daha doğrusu uclari çıktı, daha diş bulguru yapmadım.

Okulun son haftasi malum seminer donemindeyiz tatili iple çekiyorum. Aysecikle ilk tatilimiz olacak.1haftaligina Adrasan'a gidecegiz umarim guzel gecer.Bu tatile hem esimin hem kızımın ama en cokta benim ihtiyacım var.evli bir arkadasimda gelecek eşiyle , boylece o ayseye bakarken en azından dönüşümlü denize girebilecegiz.

Tatile gidenler varsa tecrübelerinden faydalanmak isterim

Bizden haberler böyle hepinizi çok öpüyorum.

Aryacık herzamanki gb pek bişi yemedi. Umrumda mı? Takmıyorum 2 gündür niyeyse:) arkadaşlarım hala uyuyor. Milföylerimi sucuk ve kaşarla mini pizzalar yaptım, bir kısmını da peynirli börek yaptım. Menemen yapacağım. Patates kızartacağım, soyup doğradım, uyanmalarını bekliyorum. Mutfak masasını da attım balkona. Biraz soğuk gb ama keyif yapalım istedim. Meyve tabağım da hazııır, beklemedeyiz:)

Öğlene de güveç hazırladım, bir tek pişmesi kaldı, taze taze yeriz diye düşündüm. Mercimek çorbası yaptım hem aryaya hem bize. Birde son dakka pilav salata patlatırım ohhh misss....
Çokmu becerikliyim ne

Atlatmanıza sevindim zor zamanları. İnşallah tatil ile daha da güzel bir hale gelir herşey :) yanınızda birilerinin olması süper tatilde sanırım çünkü her giden öyle diyo :)

Bu arada 1 temmuzda tatile çıkıyoruz, 2 temmuz evlilik yıldönümümuz, 6 temmuz kızımın doğum gunu hepsini bu tatilde kutlayacagiz.kv olmadan ilk doğum günü yuppiii baya bir bozulfu kuyrugundan ayrıldık diye. Birde fdiyorki bizim kızın sinavi var gelin o zamana gorumcem kpss ye girecek cok bekler

Evet valla süpersin. Eline koluna sağlık. Sal Aryayı üstlerine uyansınlar ve çocuk yapmasınlar hahahhaha

Napacaksınız gidip?? Okunmuş pirinç şeker yedirip su mu içireceksiniz?? :) valla tatil zamanlaması süper olmuş

Napacaksınız gidip?? Okunmuş pirinç şeker yedirip su mu içireceksiniz?? :) valla tatil zamanlaması süper olmuş

Walla sorma oğulları ayarladi tatili o yuzden laf edemiyolar (bu bisey dememis halleri), benim badimin altindan çıksa tuttururlardi çocuğu bizden kacitiyosun diye. Ee ne demişler sap döner keser döner, gün gelir hesap döner. Allah gönlüme göre verdi

Allah Allah, illallah, ya Allaaah!!!
bu ne kız? 'döktürmek' sözcüğü senin bu hazırlığın karşısında yetersiz kalır.
o ne sofra öyle, bi de öğleyin yemeğini de hazırlamış.. hamarat gacı

bu şarkı benden sana
[video=youtube;Lc3_RDgRlVU]http://www.youtube.com/watch?v=Lc3_RDgRlVU[/video]

oooh sefanız olsun, çekemeyenler (!) kudursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…