Tarif güzel de kızartma olması ağır biraz:44: fırında da güzel olur herhalde.*** PATATESLİ KÖFTE ( KIBRIS KÖFTESİ ) ***
Tarifi bunun gibi ama kv 2 küçük patates ve 2 yumurta koyuyor. Bi de normal un koyuyor.
Maşallah kızınadarısı bizimkilere inşallah.
Bu yürüme hadisesi çok garip zaten.
Evrene pozitif mesaj kısmına koptum
Bence güzel bir hediye olmuş.
Bir şey yapmama İmkanın varken yapma zaten:)
Yine aynısorun: yemek
Bizde dünden patlıcan ve pilav var.
Dünkü patlıcan ve pilav.
Oo kallavi menü
Tarif güzel de kızartma olması ağır biraz:44: fırında da güzel olur herhalde.
Şahsen bulaşık yıkamayı tercih ediyorum ben kv ye gidince:)))Normalde bulaşıkları hep ben yıkardım ama oğluşa bakamadıkları ve yediremedikleri için onu da yapmıyorum :) vallahi sultanlık günlerim haaaaa :)
Evet kızartması azıcık ağır ama sulu ızgarada yada kapaklı ızgarada yapılabilir. Fırında ben köfte hiç yapmadım :/
elifnaz, hepinize selam söylüyor.
bebişi de kendi de çok iyiymiş..
bilmiyorumki, sabah eşiyle konuşmuştum.Ve aleykümselammm çok şükür
Acaba tüplerini bağladı mı doktor?
Hoşgeldin karakızzz
Şahsen bulaşık yıkamayı tercih ediyorum ben kv ye gidince:)))
Bolulu hasan usta bolululara küsmüş
elifnaz, hepinize selam söylüyor.
bebişi de kendi de çok iyiymiş..
eşimin teyzesi de köfteyi patates kızartır gibi bol yağda kızartıyor.
sanırım yağ çok kızgın olduğu için fazla yağ çekmiyor. ama ben tercih etmem.
hem içinin de pişmeme olasılığı yüksek ..
Ve aleykümselammm çok şükür
Acaba tüplerini bağladı mı doktor?
Nerdesiniz yaaaaaaaa akşam yemeği telaşında mı :)????
Burdayızzz:)) dans ediyozz kızımlaa:)) yatcaz kalkcaz....
Hahaha süper :)
Ben de oğlumu sallıyorum; karpuzu bizi uyandırdı da
Karpuzcu mu demek istedin?
Bizimkide öyle yaaa.. Çok gıcık çıt dese uyanır uyus!
Duymuştum ama güvenip hiç denemedim.canım geçmiş olsun çay deini hergün sürünce geçiyormuş duydunmu bunu doktor sölemişti bizede
geçmiş olsun canım.
ayşeciğin de ilk doğduğunda sürekli bi gözünden yaş akıyordu.
sonra düzeldi.
düzelmezse bir yaşından sonra ufak bi operasyon yapıyoruz demişti doktor.
sizin de öyle mi?:44:
Bizimki de ilk doğduğu hafta başladı.Yaş ve sarımtırak bir sıvı akıyor.Gözünde sürekli bol miktarda çapak var.Bir de uyuyunca çapaktan gözleri kapanıyor.Bugünkü gittiğimiz doktor sağ olsun telaşe memuru gibiydi.10 gün içinde açmamız gerek geç bile kalınmış,
genellikle 8-10 ay arasında açılması gerekir dedi.Bize de daha önce birkaç doktor bir yaşını bekleyin demişti.Bu da "genel anestezi altında ameliyat etmemiz gerek hemen"dedi.Hafta içi Kayseri'ye gideceğiz.Dua edin de kızlar kendiliğinden açılsın.Her gün masaj yapıyorum.Ama açılmıyor.
Evet evet karpuzcu :) bi de eşimi de lisedeyken uyandırırmışda o sinir olurmuş. Dalga geçiyo "babadan oğula geçti" diye :) ya çıt desen uyanır, su sebilinde kalan hava ses çıkarsa uyanır. Bi de emerken içerki odadan bi ses gelse emmeyi bırakır. Acaip bişi oğluşum :)
Az önce dışardan geldik. Hep beraber deniz kıyısına gittik. Canlı müzik olan bîr yere oturduk(her yerde canlı müzik olduğu için mecbur kaldık) derken oğluş salıncakları gördü. Bindireyim dedim anam bir oturttum ki su!! Hemen kaldırdım ama şort ıslanı tabi. Neyse yedeğimiz vardı ve gerek de yoktu çünkü hava çok sıcaktı. Ama oğluş kurulanmasını zor bekledi salıncağın. Anam ne yaygara ne yaygara. Neyse sonra baya bi sallandı da sevîndi. Hatta mayıştı ve arabada uyudu. Hatta ve hatta eve geldik uyanmadı yatıyo şimdi. Çok ilginç bir deneyim bakalım sonu ne olacak :)) yarın son günümüz diye çılgınlar gibi alemlere akmalıyız!! :)) yani sabah deniz öğleden sonra alışveriş ve akşam da yemek sonrası valiz toplama. Ne çabuk geçti bir hafta... Zaman geçiyor, doğan büyüyor, ben yaşlanmıyorum çünkü benjamin buttonım bu da size gece geyiğim olsun :) görüşürüz kızlarrrrrrr
Nfk öğrenebilir sanırım.Ben minik kuşun adını merak ediyorum hatunun merak ettiğine bak :) fenasın busmaiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?