Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Normalde bulaşıkları hep ben yıkardım ama oğluşa bakamadıkları ve yediremedikleri için onu da yapmıyorum :) vallahi sultanlık günlerim haaaaa :)

Tarif güzel de kızartma olması ağır biraz:44: fırında da güzel olur herhalde.

Evet kızartması azıcık ağır ama sulu ızgarada yada kapaklı ızgarada yapılabilir. Fırında ben köfte hiç yapmadım :/

eşimin teyzesi de köfteyi patates kızartır gibi bol yağda kızartıyor.
sanırım yağ çok kızgın olduğu için fazla yağ çekmiyor. ama ben tercih etmem.
hem içinin de pişmeme olasılığı yüksek ..

ooo, kimleri görüyorum, maruuul!!!

en son kızına leopar desenli tayt arıyordun? buldun muuu?
kaç mevsim geçti ya, nerdesin?

Hoşgeldin karakızzz
Şahsen bulaşık yıkamayı tercih ediyorum ben kv ye gidince:)))
Bolulu hasan usta bolululara küsmüş

elifnaz, hepinize selam söylüyor.
bebişi de kendi de çok iyiymiş..

Hoşgeldin karakızzz

Şahsen bulaşık yıkamayı tercih ediyorum ben kv ye gidince:)))
Bolulu hasan usta bolululara küsmüş

Zaten bir evde yemeği evin hanımı yapar bizde

elifnaz, hepinize selam söylüyor.
bebişi de kendi de çok iyiymiş..

Aleykümselammmmmmmm. İkisinin de iyi olmasına çok sevindim :)

Yağ ne kadar bol olursa okadar az çekiyo aslında. Valla çiğden konan patatesler bile yumuşacık olmuşlardı...

Arkadaşıma gittim. Sohbet muhabbet derken kuzumun uykusu geldi ben de döndüm kürkçü dükkanına. Babamız da hala sinemada.

Karpuzcu mu demek istedin?
Bizimkide öyle yaaa.. Çok gıcık çıt dese uyanır uyus!

Evet evet karpuzcu :) bi de eşimi de lisedeyken uyandırırmışda o sinir olurmuş. Dalga geçiyo "babadan oğula geçti" diye :) ya çıt desen uyanır, su sebilinde kalan hava ses çıkarsa uyanır. Bi de emerken içerki odadan bi ses gelse emmeyi bırakır. Acaip bişi oğluşum :)

Az önce dışardan geldik. Hep beraber deniz kıyısına gittik. Canlı müzik olan bîr yere oturduk(her yerde canlı müzik olduğu için mecbur kaldık ) derken oğluş salıncakları gördü. Bindireyim dedim anam bir oturttum ki su!! Hemen kaldırdım ama şort ıslanı tabi. Neyse yedeğimiz vardı ve gerek de yoktu çünkü hava çok sıcaktı. Ama oğluş kurulanmasını zor bekledi salıncağın. Anam ne yaygara ne yaygara. Neyse sonra baya bi sallandı da sevîndi. Hatta mayıştı ve arabada uyudu. Hatta ve hatta eve geldik uyanmadı yatıyo şimdi. Çok ilginç bir deneyim bakalım sonu ne olacak :)) yarın son günümüz diye çılgınlar gibi alemlere akmalıyız!! :)) yani sabah deniz öğleden sonra alışveriş ve akşam da yemek sonrası valiz toplama. Ne çabuk geçti bir hafta... Zaman geçiyor, doğan büyüyor, ben yaşlanmıyorum çünkü benjamin buttonım bu da size gece geyiğim olsun :) görüşürüz kızlarrrrrrr

canım geçmiş olsun çay deini hergün sürünce geçiyormuş duydunmu bunu doktor sölemişti bizede
Duymuştum ama güvenip hiç denemedim.

Son düzenleme:

Alemsin pembişim.Bence eşin çok şanslı.Gözümde seni çok neşeli, canlı, eğlenceli, esprili canlandırıyorum.Eminim öylesin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…