ayy konu başlıgı cok tatlı yaaaaa
ben şimdilik hamiş kısmındayım
rabbim banada nasip eder inşallah ilk bebeğimi kucagıma almayı anne olmayı
slm herkese ya sizin bebek arabalarınızın markası ne bizx almamıştık keşke alsaymışız önceden şimdi çoo fırsatım olmuyo araştırmak için sizin tecrübelerinize güvenicem araba alırken yardımcı olursanız sevinirim:44:
kızlar kozmatik nerelerde hiç görünmüyo uzun süredir haberi olan varmı
Günaydın kızlarrrr.Bir şey soracağım size.Bebişlerinizin altını gece kaç kez değiştiriyorsunuz?Ben yatmadan önce 22.30gibi değiştiriyorum sonra bir de 05.00 gibi.Önceleri her 2-3 saatte bir değiştiriyordum geceleri de.Şimdi biraz büyüdük diye geceleri bu sisteme geçtim.Sabah 05.00ten sonra her 3 saatte değiştiryorum.Acaba gecekeri çok uzun ara vermiş oluyorum?Siz nasıl yapıyorsunuz?Kaka yapmadığıı sürece sabaha kadar değiştirme diyenler var ama ben kızıma kıyamıyorum.
Günaydın kızlarrrr.Bir şey soracağım size.Bebişlerinizin altını gece kaç kez değiştiriyorsunuz?Ben yatmadan önce 22.30gibi değiştiriyorum sonra bir de 05.00 gibi.Önceleri her 2-3 saatte bir değiştiriyordum geceleri de.Şimdi biraz büyüdük diye geceleri bu sisteme geçtim.Sabah 05.00ten sonra her 3 saatte değiştiryorum.Acaba gecekeri çok uzun ara vermiş oluyorum?Siz nasıl yapıyorsunuz?Kaka yapmadığıı sürece sabaha kadar değiştirme diyenler var ama ben kızıma kıyamıyorum.
slm herkese ya sizin bebek arabalarınızın markası ne bizx almamıştık keşke alsaymışız önceden şimdi çoo fırsatım olmuyo araştırmak için sizin tecrübelerinize güvenicem araba alırken yardımcı olursanız sevinirim:44:
o kakaların azıcıgını benim oğlana gönder cocuk s.çmayı unuttuBen kaka yaptikca degistiriyorum, yatmadan once 9 gibi vede sabah 5 gibi. Sonra gun icindede kaka yaptikca, mesela demin 3 kez bez degistik arka arkaya hepsine kaka yapti
o kakaların azıcıgını benim oğlana gönder cocuk s.çmayı unuttu:):
merhaba kızlar valla ben ömürün altını saat 23:30 da degiştırıyorum birde sabah 8 de . ne kötü kadınsın diyenler olabilir ama cocuk 7 gunde 1 kaka yapınca bende hiç bez mez acmıyorum yeni doğdugunda da alıstırmadım onu alt acmaya acsanda tınlamıyor acmasanda .ayrıca canbebe comfortdry diye bir bez var 68lisi 18.50 tl cok memnnunum prımaya 100 çeker ( tabi bence))
Primanın adı var. Bende forumdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine huggies organik aldım 68 tanesi 23 TL bende gayet memnunum..
kızlar bende kızımın altın gece 22-23 gibi degiştiriyorum sabah 8 de degiştiriyorum. birde her altını alırken bepanten sürüyorum hiç pişik olmuyo .bende hugies organik almıştım geçen ay 3 numara ama sızdırmaya başladı 4 numarasını da bulamadım bizim markette o yüzden yine prima aldım.
kuzum dr bısey demıyor şu anda yapılacak olan tahliller 4 aydan önecsi oldugu için dogru sonuc vermez dıyor . zeytınyagı verıyoruz ve 3 gun daha yapmassa duphalac suruba baslıyoruzzAyy yavrum ya kiyamam. Doktor ne diyor peki, normalmi bu kadar uzun sure yapmamasi? Nasil sancilaniyordur o cnm ya, bizimki yaptigi halde yapana kadar nasil ikinip sıkıliyor
benim bebişim emmez oldu çok az emiyor bir günde 3 4 kere anca ve kilo kaybetti
benim bebeğimde emmiyo deliricem
kuzum dr bısey demıyor şu anda yapılacak olan tahliller 4 aydan önecsi oldugu için dogru sonuc vermez dıyor . zeytınyagı verıyoruz ve 3 gun daha yapmassa duphalac suruba baslıyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?